Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Trochu jiná zkušenost s MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Batles

Příspěvek od sisa »

Batles píše: Začal jsem mu dodávat draslík a stal se téměř zázrak - asi za dva dny mi volal, že se cítí tak dobře, že nepamatuje! Mezi tím jsem vyrobil Formuli č2 Dr.Guye, objednal Lugolův roztok a samozřejmě HCl. Dologran bere ob den trvale a trošičku jedlé sody.
Takže už tři týdny bere HCl do vody na pití, Jód, Formuli, Selén v tabletách, občas se otestuje 15ti kapkami MMS no a vesele si žijem!!!!!! :D
A to více méně takovým lidem, jako je PALO, SLÁVEK KŘEPELKA, JARDA ZAJÍČEK a další......
Hezké dny přeji všem.
Mohu se, prosím, zeptat, kolik přesně čeho a kde to seženu? S psychikou mám problém taky.

Děkuji moc.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Ještě něco...

Příspěvek od hanka »

Beatlesi, asi je zbytečné Tě odkazovat na vlákno Jednoduch liečba rakoviny???, určitě jsi to tady všechno prozkoumal, ale přesto, co kdyby.....je tam zajímavý odkaz od Ilema, pro jistotu ho tady dám, raději 2x totéž, než ani jednou, kdyby nic jiného, aspoň vleje naději, že ještě nemusí být všechno ztraceno.
http://www.blip.tv/file/3723873/
:lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a ledviny

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Mám známého který má rakovinu ledvin, bohužel je na tom tak, že mu už nedávají ani chemo, protože by to nevydržel a tak dělá často dialýzu. Jedna ledvina už je nefunkční. Dozvěděl se o MMS a nemá už co ztratit a chce se tím začít léčit. Náhodně mne zkontaktovala jeho manželka. Jsou ze slovenska. Prosím všechny znalé, co si o tom myslíte?
Začali jste s HCl, to je velmi dobře. Dávejte moc pozor na ty ledviny, není s nimi žádná sranda. Mají za úkol filtrovat marast a jedna selhala... To je špatná zpráva, pokud nedojde k nějakému zpětnému nahození... Vyjádřili se k tomu doktoři, jak je to s tou ledvinou vážné? Je moc poškozená? Je možné, že se zpět nahodí? Protože pokud v "normálním stavu" se ledviny pouze zhoršují, tak je to špatné. V každém případě by to chtělo klasiku - netučnou stravu, bez konzervantů, barviv, umělých sladidel, plísní atd. Následné přidávání HCl by mělo odkyselit organizmus.

Pro Slávka Křepelku - selén... Co ty kešu oříšky, jak je zde zmiňoval gewo u MMS?

Ve své podstatě se dá u lidí s rakovinou, ikdyž jsou v tom celkem špatně dávat chloritan sodný, avšak musí být dostatek bílých krvinek, musí být dost aktivní a ty ledviny to musí zvládnout. Samozřejmě záleží, kolik borčusu zvládnou... Pokud by pán mohl být na dialýze, pak může MMS, tedy spíše PMS1 dávat, co dialýza a popř. jiné orgány zvládnou...

S tím vaším jódem jste mě (hlavně Slávek) celkem nakopli. Dnes jsem si dal první tabletku s jódem, nějaký Iodoral. Je to celkem mastný, jedna pixla o 180 tabletách vyjde na nějakých 40 doláčů... No jsem zvědavej, co to se mnou udělá ;) V jedný tabletě je cituji "Iodine 5 mg a Iodide 7,5 mg", celkem 12,5 mg.

Jó a včera jsem si vzal jednu tobolku s pelyňkem ;)

Pozn. neměla by tato debata být jinde?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Ještě něco...

Příspěvek od sisa »

hanka píše:.je tam zajímavý odkaz od Ilema, pro jistotu ho tady dám, raději 2x totéž, než ani jednou, kdyby nic jiného, aspoň vleje naději, že ještě nemusí být všechno ztraceno.
http://www.blip.tv/file/3723873/
:lol:
Hanko, moc děkuji. Ten odkaz je fantastický. Teď až jsem dokoukala, doporučuji všem stejně postiženým. :-)

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

No vida

Příspěvek od Merlin »

a já si naivně myslel, že lidé, kteří sem chodí, tohle všechno dávno vědí. Jak je vidět, musí se to stále opakovat, opakovat a opakovat.
Ten film ukazuje jen špičku ledovce. Není to jen rakovina, ale i 90% všech ostatních "nevyléčitelných chorob".

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS trochu jinak

Příspěvek od Batles »

Hanko, děkuji, film má uložený.
Palo, děkuji za rady.
Sise už jsem odpověděl na SZ.
MMS trochu jinak: Opatrně, opatrně. Čím je člověk "zdravější", tím víc kapek jednorázově snáší, jenže...... Moje žena byla zdánlivě zdravá, přesto při užívání podle prvních návodů zkolabavala a skončila na jednotce intenzivní péče. Tím míním 3x denně brala MMS1, začala na 3 kapkách a vždycky večer navýšila o jednu kapku. Během užívání nepociťovala nijak výrazně vedlejší účinky předávkování a v tom byl ten problém.
Po dvanácti dnech se dostala na 14 kapek ráno, byla to neděle a nastal kolaps. Neměřitelný krevní tlak atd........někde jinde už jsem o tom psal.
Proto pozor na základě těchto zkušeností. Osobně si myslím, že pokud nejde o akutní nemoc, člověk by měl začít brát vícekrát denně méně kapek (2k.6xdenně), pomalu navyšovat (3-4k.) a zůstat na tom několik dní. Pokud se nic neděje, tak pak přejít na způsob 3x denně 5 a víc....
Takhle bych to dnes dělal já a takhle to doporučuji svým známým, pokud chtějí znát můj názor.
MMS je neskutečně skvělá věc a třešničku na dort přidal Palo svým dokonalým nápadem aktivovat pomocí HCl. :D

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: No vida

Příspěvek od Mo »

Merlin píše:a já si naivně myslel, že lidé, kteří sem chodí, tohle všechno dávno vědí. Jak je vidět, musí se to stále opakovat, opakovat a opakovat.
Ten film ukazuje jen špičku ledovce. Není to jen rakovina, ale i 90% všech ostatních "nevyléčitelných chorob".
u nás sa vraví: "opakovanie - matka múdrosti" ;)
dobré piesne, knihy, filmy a hlavne rady, si rada vypočujem a prečítam veľakrát, človeka to vždy psychicky vzpruží ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS trochu jinak

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Osobně si myslím, že pokud nejde o akutní nemoc, člověk by měl začít brát vícekrát denně méně kapek (2k.6xdenně), pomalu navyšovat (3-4k.) a zůstat na tom několik dní. Pokud se nic neděje, tak pak přejít na způsob 3x denně 5 a víc....
Takhle bych to dnes dělal já...
Mám obavy, že bys tím nic nevyřešil a skončilo by to stejně... Lidé s pálením žáhy - když zrovna mají, tak nesmí brát MMS. Pokud lidé pálením žáhy netrpí, nemůžou vědět, kdy je MMS zhuntuje. Pokud se dodává dostatek HCl "bokem", pak by se problémy s MMS neměly objevit...

Základ je dostatek HCl. MMS je jen zesilovač. Spíš se divím, že MMS neodrovnalo více lidí... Jen dva-tři? To je zázrak ;)

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu jiná zkušenost s MMS

Příspěvek od Craft »

Sám nejsem sice skalním příznivcem MMS, ale ani jej nezavrhuji, protože vně odvádí svou práci slušně, i když je mi znám způsob, jak si ty počáteční nepříjemnosti s MMS mnohdy ušetřit, ale přesto dle mě MMS není až tak zcela bez rizika, jak si mnozí jeho uživatelé myslí.
Nicméně asi už se zapomnělo na jeden závažný příspěvek podobného charakteru, doporučuji kdo jej nečetli, si jej tady ve fóru o MMS vyhledat a přečíst. Náhoda? Pokud se matně pamatuji, tak autor onoho příspěvku začal mít problémy s krví a skončil ve vážném stavu v nemocnici, ale už si ten příspěvek moc nepamatuji. Mám dojem, že autorem byl pisatel Berky nebo tak nějak. Nicméně toto je již druhý vážný případ, který tady někdo uvedl v souvislosti s užíváním MMS. Takže bych tady lidi osobně zpozorněl.
Pravdou je také to, že selhání ledvin jako takové může způsobit i silná intoxicita z důsledku razantního vybití silné parazitární zátěže, ale většinou v případech, kdy se zároveň nepřijímá dostatečné množství tekutin (obyč. voda), nebo v případech zhoršené funkce organismu při odvádění škodlivých látek ven z těla, způsobené např. sníženou výkonností ledvin, třeba z důvodu užívání velkého množství klasických léků a MMS mohlo být tady pouze akcelerátorem tohoto problému. Dle mě člověk, který nemá úplně v pořádku vyměšovací systém, o čemž ani nemusí sám vědět, může se tak snadno dostat do velkých problémů. Ne nadarmo se také říká, všeho s mírou a někteří tady ve fóru tu míru prostě neznají. Pokud si někdo třeba myslí, že čím více vody tím lépe, to taky není až tak pravda. Před časem jsem četl o případu, kdy se nějaký klučina nechal vyhecovat a vypil už nevím kolik litrů vody a skončil v bezvědomí a to byla jenom obyčejná voda.

K tomu okysličování, které tady zaznělo. Jednoznačně dýchání kyslíku přes masku je velmi osvěžující a doslova energizující, ale také jsem narazil na informace, které svorně tvrdí, že to taky není příliš rozumné, aby si člověk pravidelně dopřával kyslík z bomby, protože se můžou po čase dostavit nezanedbatelná zdravotní rizika.

Asi tady někteří zapomínají na jednu podstatnou věc, chemické pochody v těle nejsou u každého z nás nachlup stejné, proto mnohdy ty rozdílné vedlejší reakce i z chemických drog.

Jód: nejdříve bych z vlastní zkušenosti doporučil zjistit, jestli nemá alergii na jód. Já bohužel mám, i když jsem si myslel, že už dávno ne, protože průvodní jevy alergie už v dětství vymizeli. Tak jsem po jednom lékařském vyšetření před časem skončil v těžkém stavu na jednotce IP. Takže si nejdříve ověřit i toto. Paradoxně mi tablety z mořských řas obsahující jód nědělají nic, takže jak už zaznělo, záleží taky na formě a samozřejmě denní dávce.

Betain: Osobně bych byl u něj opatrný. Znám případ, kdy způsoboval velké problémy a bolesti žaludku, naředěná HCl v pohodě. Mnohem lepší je proto začínat s naředěnou HCl, jak doporučuje Slávek a VELMI pomalu pak navyšovat, není kde spěchat. Tělo si tady samo řekne DOST.
Batles: "Rakovinové svinstvo mu v těle nenašla!
Salvia vs. paní Bláhová: Pokud je mi známo, tak vůbec neprovádí testy na BX a BY virus (spouštěče rakoviny), což je špatně, asi tím, jak je zahleděná do větších parazitů, což považuji tím spíše u lidí, v jejichž rodině se nádorové onemocnění už vyskytlo za zásadní chybu. Mnohdy tím, že vybije pouze velké parazity spustí doslova matrojškový efekt a pokud se tyto potvory nevyhubí také, za pár let může být opravdu velký problém. Toto je zjištění mého známého, kterého osobně pokládám za kapacitu v ČR na měření na Salvií, který i lidi jako paní Bláhová by měl čemu naučit. Každopádně tyto dva viry našel na Salvii vždy u pacienta s touto nemocí, nebo který byl klasickou medicínou pokládán za úspěšné vyléčeného, ale to jen tak pod čarou. A navíc za tu hodinu, kterou lidem paní Bláhová věnuje, což je velmi málo, mi připomíná spíše "systém obvoďáka", protože za tak krátkou dobu toho rozhodně moc nenaměří a důležité věci ji tak můžou uniknout.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu jiná zkušenost s MMS

Příspěvek od Palo »

Craft píše:
Batles: "Rakovinové svinstvo mu v těle nenašla!
Salvia vs. paní Bláhová: Pokud je mi známo, tak vůbec neprovádí testy na BX a BY virus (spouštěče rakoviny), což je špatně, asi tím, jak je zahleděná do větších parazitů...
Není tak zahleděná do parazitů, to spíše já, ale už jsem taky vychladl ;)
Parazity jednou málem úplně přeskočila...

Ale je fakt, že parazité jsou skupinkou, co klasická medicína nebere moc vážně, je to jednoduše důvod, proč jsou lidé nemocní a doktoři neví co s nima, přičemž mají krev v pohodě, tak doktoři posílají na psychiatrii...

Matrjoškový efekt... Jasně, ale jak to chceš vyřešit jinak? Jednou se to stejně udělat musí, pokud někdo chce řešit své zdraví...

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

mírné odbočení od tématu...

Příspěvek od Craft »

Nepsal jsem, že by to dělala paní Bláhová doslova špatně, ale měl jsem na mysli to, že už se stejným zapálením moc neřeší drobotinu, která se po likvidaci větších parazitů vyrojí, což může vyvolat větší problémy, než stávající větší parazit, pokud to doslova není něco závažného. Já byl u paní Bláhové někdy před 2 roky a bylo to pro mě spíše zklamáním, protože kromě parazitního mikrozoo mi podstané věci vůbec neodhalila, protože za tu hodinu prostě toho více stihnout ani nemohla. Udivuje mě třeba, že se vůbec začala zabývat některými viry, bohužel BX ani BY údajně stále neřeší.
Už také znám odpověď na to, proč u někoho zapping funguje už po první aplikaci a u jiných je sotva něco znát i po měsíci, stejně tak v případě aplikace plasmy. Tím problémem jsou ložiska v těle, které se musí nejdříve rozpustit pomocí bylinných preparátů a teprve pak se začnou dít zajímavé věci i u těch, kde to nemělo stále kloudný výsledek. Bohužel pouze zapper ani plasma na tyto ložiska nedosáhnou, protože jsou něco jako protiatomový kryt pro mikroorganismy :? To taky vysvětluje to, jak jednou Hanka uváděla, že po Jonášovkách začala být citlivější a vnímavější a to je přesně ono. Problém Jonášovek je ale ten, že se dělají ve velkém a mnohdy jsou i celé série nefunkční. Ale udělat informatikum na míru, to už je jiné kafe. Bohužel tohle většina terapeutů neumí a proto používají již hotové věci, většinou Jonášovky, které z principu jsou ok, ale jejich výroba procesem velkokapacitního kopírování je, jak to vypadá celkem nespolehlivá a proto některé šarže jsou ok a jiné úplně o ničem.
Matrjoškový efekt... Jasně, ale jak to chceš vyřešit jinak? Jednou se to stejně udělat musí, pokud někdo chce řešit své zdraví...
Problém nejen tohoto fóra je, že se řeší pouze akutní fáze, ale jakmile se cokoliv vysadí, je většina uživatelů dříve nebo později tam, kde byla a pak přemýšlí, kde dělá chybu a přitom je to tak jednoduché. Problém je ten, že je nutné zároveň naučit IS "vidět" mikroorganismy, aby už je likvidoval sám. Pokud je nevidí, nevytvoří si žádné protilátky a všechno pomalu po vysazení těžké munice začíná nanovo. A právě ony informatika jsou asi jediné, které tohle umí IS naučit a jak jsem zjistil, tak to i funguje, ačkoliv jsem se dlouho na toto díval spíše přes prsty, po nevalných zkušenostech s Jonášovkama.
Lze tak "nacpat" do jedné lahvičky s nosičem, informatika až na vícero problémů. Takže místo třeba 10 Jonášovek, lze použít pouze jednu a co by běžně trvalo třeba rok, tady se výsledky dostavují už třeba do měsíce. Toliko mé zkušenosti.
Rovněž je nesmysl, žít třeba 50let jako těžký všežravec a nic si neodříct a pak to najednou vše obrátit na ruby, což organismus nemusí rozdýchat a je potřeba dělat vše hezky pomaloučku, není kde spěchat. Mnoho lidí takovou změnu dělá roky, někteří to chcou ale udělat za pár měsíců a to nemusí dopadnout vždy dobře a může to skončit totálním kolapsem organismu.
Ale je fakt, že parazité jsou skupinkou, co klasická medicína nebere moc vážně, je to jednoduše důvod, proč jsou lidé nemocní a doktoři neví co s nima, přičemž mají krev v pohodě, tak doktoři posílají na psychiatrii...
To je bohužel pravda, protože co klasická medicína nevidí, to pro ní neexistuje, ale to není nic nového.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Onen příspěvek nalezen

Příspěvek od Craft »

Koukám, že mi paměť ještě slouží a napsal jsem to jméno pisatele správně. Tak jsem ten příspěvek vyhledal, konkrétně út 02 červen 2009 8:13
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=210

Luth
Nový člen

Re: Trochu jiná zkušenost s MMS

Příspěvek od Luth »

Nazdar Castore,

To se zaručeně nedozvíš, pokud neuvedeš základní fakta.

Napojim sa na temu u teba ak dovolis... :o) Mam v plane zacat s MMS dnes, zajtra, jednducho teraz. Najma kvoli problemom s travenim (kazdovecerne nafukovanie niekedy spojene vacsinou s bolestou) Obavam sa vsak ako na to zareaguju moje oblicky. Teda... vysvetlim obsirnejsie. Problemy mam uz cosi vyse polroka, gastrologicka bez uspechu a podla mna aj bez snahy, jej najvacsi zaujem spocival v zistovani mojho BMI a moje problemy by najradsej pripisala mojmu vegetarianstvu, pretoze som s nim zacala pred vyse rokom, co uz, tu nie je o com diskutovat.... Po polroku sa akurat tak vyliecil helikobakter antibiotikami, fuj, viem... Ale zlepsenie ziadne, skor naopak furt sa to zhorsovalo, a uz som bola fakt v koncoch s nervami aj s normalnym existovanim. , Takze som sa na to vys...la a sla za pani co robi tradicnu cinsku medicinu. Ta hned ze oblicky su zle, detoxikacia nutna, jednoducho co pecen spracovala, to oblicky nedokazali vylucit, vraj prechodeny zapal a cysty... Znelo mi to logicky aj ked som si to pospajala s inymi vecami. Mala som sice robene usg obliciek aj brucha 3 mesiace predtym, ale nebol ziaden nalez, takze neviem ako to brat... Brala som volake tie wany a ine bylinne veci jasneze som si k tomu naordinovala urologicke caje a zazvor... na chvilu to vzdy pomohlo. Nikdy vsak nie uplne, par tyzdnov ok, potom navrat na zaciatok. Pri druhej navsteve pani od TCM povedala ze oblicky su vyborne, jedna 100 druha 80 percent, vraj vsak este pecen treba precistit. Dalsie wany,, tentokrat s mojim prispevkom - pupavovy koren a bylinna zmes na pecen ... Vec sa ale ma tak ze brucho vzdy trapi, aj ked menej casto a oblicky si napriek tomu casto "citim", trochu pobolievaju a nechcem si ich odrovnat... Vcera som zacala MMS kupelom pre zaciatok 20 kvapiek. Konecne moja otazka :o) Myslite ze je bezpecne do toho ist? Ak ano, ake davkovanie? Fakt to nechcem prehnat a urobit chybu...

Vdaka za pomoc

L.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Trochu jiná zkušenost s MMS

Příspěvek od poota »

To Luth:
přečti si vlákna o MMS a soustřeď se na ta místa, kde se mluví o aktivaci kyselinou solnou, případně o Betainu HCl.

Zdravím - poota
P.S. Při opravdu opatrném zvyšování dávek zjistíš sama, kolik toho přesně potřebuješ.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS trochu jinak

Příspěvek od chiq »

Batles píše:... Moje žena byla zdánlivě zdravá, přesto při užívání podle prvních návodů zkolabavala a skončila na jednotce intenzivní péče. Tím míním 3x denně brala MMS1, začala na 3 kapkách a vždycky večer navýšila o jednu kapku. Během užívání nepociťovala nijak výrazně vedlejší účinky předávkování a v tom byl ten problém...
Ak bola zdanlivo zdravá, tak jej organizmus sa stíhal vybavovať s patogénmi sám. Na jeho podporu stačilo 2 x denne max. 4 kvapky - toto dávkovanie ani nezaberá čas, ani nie je násilné voči žalúdku.
Batles píše:...Po dvanácti dnech se dostala na 14 kapek ráno, byla to neděle a nastal kolaps. Neměřitelný krevní tlak atd...
Prečo tak vysoký počet?? Má rakovinu? Alebo AIDS? Alebo maláriu, toxoplazmózu, ebolu...? To je to najhoršie v týchto vláknach - zbytočné hrdinstvá... Už tu niekto bol tuším na 100 kvapkách... :lol: To by sa mohlo založiť nové vlákno: "Pohltal som 1000 tabletiek Aspirínu" :shock: Každý by si mal uvedomiť, že to čo je nad 7-8 kvapiek vnútorne, je už na užívanie pod dohľadom zdravotnícky vzdelanej osoby, pri liečení konkrétneho ťažkého zdravotného problému.
Batles píše:...Pokud se nic neděje, tak pak přejít na způsob 3x denně 5 a víc....
Svojim známym doporučujem - ak to nepotrebujete, tak to vnútorne neužívajte, výborné výsledky dosiahnete aj kúpeľom v MMS (15 aktivovaných kvapiek do vane do čistej vody bez akejkoľvek inej chémie, mydla, šampónov...) 1, prípadne 2 x týždenne.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“