Mám předplatné do časopisu Matrix-2001 (někteří zde o tomto vědí víc
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tak tohleto Ty mi, Elfí, napíšeš zrovna když se chystám již po několikáté na tomto fóru připomenout, že náhoda neexistuje, protože to, co nazýváme náhodou, je pouze nepoznaná nebo nepochopená zákonitost!martin11 píše:...koukám se na sebe ráno do zrcadla.....jestli já nejsem ...náhodou....blbej...
Myslím, že nejen za sebe velice děkuji za svěření těchto informací...jarda ovčák píše:Dnes mne navštívil prima člen...
...
No vidíš najednou jsou jim či případně budou „otroci“ potřební. Pokud by tomu tak bylo tak vůbec nejde o svobodu a demokrrrrrácii, pravdu a lásku že. Svět si přeje být klamán.jarda ovčák píše:I když jsem na tom stejně,bratře, tak ta závislost na zdrojích je šílená...
jarda ovčák napsal píše: ...Pokud bude katastrofický scénář naplněn a zem bude bez elektroniky a bez energií, je připraven scénář.... odebrat registrované zbraně k dočasnému uložení, jakékoli zásoby potravin ,léků, pohonných hmot a techniku ad libitum zrekvírovat k obecnému blahu s přihlédnutím k obecné solidaritě a rovnostářství.osobní svobody a práva jednotlivce budou bez vyjimek potlačeny a modifikovány k přežití úřadů a ozbrojených složek vč zdravotní a požární služby.
Jediné věci se bojí všichni jako čert kříže.... že padne systém a lidé si pomohou sami.Už nikdy by se to nepodařilo rozdejchat, páč nikdo nepoleze do horšího...
Základné pravidlo bude - chrániť vlastnú rodinu na vlastnom území akýmkoľvek spôsobom, teraz nadobúda zmysel budovanie domobrany, každá skupinka oficiálnych vojakov bude pre civilistov predstavovať teroristickú bandu, chrániacu LéhmansBróderovcov, Červenošiltovcov a podobnú príživnícku verbež. Veď budovanie obrovských záchranných komplexov pre "vyvolených" zo štátnych rozpočtov sa rozbehlo naplno pred necelými dvoma rokmi - toľké bilióny dolárov (údajne na záchranu zopár súkromných podnikov) a nikto sa nepýta NAČO????Iv napsal píše: ... Armáda a policie bude nahánět Ovce, pod záminkou postarání se o ně (dobré mzdy,zdravotní péče,strava, HaHa)do sběrných táborů, kde z nich budou pracovní otroci(kontrola)......To bude jen oddálení komatu této společnosti na úkor utrpení Ovcí, které uvěřili atd..... Kdo se dívá na život svým pohledem a nezapomněl svou šikovnost ví ...Jenže ta sebranka se asi dobrovolně nevzdá své moci, zapoměli, že jsme všichni ze stejného fládru ...