Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
HCl Terapie-Injekce-Zkušenosti uživatelů
- Nemo
- Starší člen
- Dal: 64 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Trocha zkušenosti s injekcí
Ahojte,
na vojně jsem dělal "lapiducha" a pár stovek injekcí vojákům aplikoval. Nejlepší místo na vpich injekce je horní polovina hýžďového svalu, neboli zadnice. Hlavně z důvodu velmi malého rizika napíchnutí žíly, nebo nervu (prtože tam skoro nejsou). Toto je nejlepší a nejméně bolestivé místo.
Není jednoduché propíchnout žílu, hodně utíká do boku. Jestli to byla žíla, bezpečně poznáte podle velké modřiny, která se vytvoří z uniklé krve. Jinak z praxe veterinárního technika vím, že do žíly se dá napíchat i "hnůj" a organisnus to nesloží. Proto prosím Vás buďte opatrní s injekcema. Nežádoucí účinky se mohou dostavit později (dej bůh ať nejsou).
Jinak na vojně si můj nadřízený lékař namixoval cofein, vitamin C a trochu glukozy (vše infůzní preparáty), to si nechal píchnout do žíly a pak šel hrát fotbal. Ostatní lampasáci pak obdivovali jeho výkony.
na vojně jsem dělal "lapiducha" a pár stovek injekcí vojákům aplikoval. Nejlepší místo na vpich injekce je horní polovina hýžďového svalu, neboli zadnice. Hlavně z důvodu velmi malého rizika napíchnutí žíly, nebo nervu (prtože tam skoro nejsou). Toto je nejlepší a nejméně bolestivé místo.
Není jednoduché propíchnout žílu, hodně utíká do boku. Jestli to byla žíla, bezpečně poznáte podle velké modřiny, která se vytvoří z uniklé krve. Jinak z praxe veterinárního technika vím, že do žíly se dá napíchat i "hnůj" a organisnus to nesloží. Proto prosím Vás buďte opatrní s injekcema. Nežádoucí účinky se mohou dostavit později (dej bůh ať nejsou).
Jinak na vojně si můj nadřízený lékař namixoval cofein, vitamin C a trochu glukozy (vše infůzní preparáty), to si nechal píchnout do žíly a pak šel hrát fotbal. Ostatní lampasáci pak obdivovali jeho výkony.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Trocha zkušenosti s injekcí
Tak si zase přisadím,Nemo píše:Ahojte,
Díky za info. S tou žílou jsem se určitě utnul. Je však pravdou, že jsem to napsal poté, co mi kolem injekce unikala krev. Stalo se mi tak i předevčírem, ale žádné velké bolení při vpichu se nekonalo. Takže asi jenom nějaká malinká cévka. Modřiny se nekonaly.
Minulý týden jsem na 5 dní vysadil, abych se poučil, co se bude dít. Dělo. Ještě není vyhráno. Takže od toho vysazení 3 kubíky 1/150 a to správným minimovým kapátkem s dolomity a draslíky a bórovou jednou za dva dny. Toto je vážení asi tak včela. Těch 25% kapátkové kapacity je náhle znát. Předtím jsem kapal metrickým, takže to vlastně nebyly 1/150 a 1/500, ale bylo to řidší o těch 25%. Vysvětlení dole.
Nyní pár dodatkových informací.
1) Kapátka alespoň zde jsou dvojího druhu. Vlastním jedno z 11 kapátek, které dává 16 kapek na 1 ml, odzkoušeno na destilované vodě a 37% HCl. Vůbec nevím jak se mi dostalo do vlastnictví, ale patří ke kapátkové lahvičce. Všechna ostatní kapátka jsou mezi 20 a 21 kapkami na 1 ml, tedy metrická (20 kapek na 1 ml). To je maličkost.
2) Hrabal jsem se dnes mnoho hodin anály Fowlerova arsenitu draselného. Pročetl jsem mnoho zavádějící informace, ale dohrabal jsem se. Podle výrobního postupu doby podle Fowlera, jsou základními ingrediencemi As2O3 + KOH směs. V jakém poměru, toho jsem se nedohrabal, ale podle všeho poněkud arbitrárním 1:1. Pro potřeby Guyovy formule to oproti původně nalezené informaci AsO3 to má tu výhodu, že jde o relativně dostupný arsenite "Bílý arsenik". Informace léčení všemi kromě Guye jsou dost eratické, co se týče účinnosti, neúčinnosti a jedovatosti. Těžko si vybrat, ale vždy šlo o dávky neporovnatelně mnohanásobně vyšší než co má ve formuli a aplikaci Dr. Guy. Mnoho těch eratických výsledků bylo taky zapříčiněno mícháním Fowlera s dodatky rtuťových a jiných preparátů a hlavně železných, které se s arsenikem perou.
Další neřestí je, že se Fowlerova formule může kazit díky nečistotám z filtrovacích papírů (doby?) a je doporučena sterilizace kyselinou bórovou. Vidím to trochu jinak a sterilizoval bych HCl.
Takže mi to vychází na: 1 kapka nasyceného roztoku As2O3 + 1 kapka KOH + 97 kapek destilované vody + 1 kapka 10% HCl.
Pro angličtináře, zde je pár googlových vyhledávek a něco z toho jsou staré knihy s relevantními články k léčení a i mordům.
http://www.google.ca/search?q=Fowler's+ ... CDUQzQEwAw
Takže tímto je to udělatelné všechno. Ten arsenik je velice levný, po Pondělku se pootočím, zdroj jsem našel, teď ještě jestli mi to prodaj. Mám z toho radost, protože AsO3 jsem ani vlastně nevygoogloval jako existující, kromně zmínek o jeho použití jako podpůrné (a vcelku chválené) složky chřipkových vakcín. As2O3 je zase hlavní složkou dvou nových látek pro chemoterapii při leukemii nedávno odsouhlasenou FDA. Vypadá to, že se k arsenu alespoň Jůesovice vrací.
3) No a abych si to tu neplevelil, přihodíl jsem dalšího půl dne rýpání se googlem v síti sem. Jde o peroxidy hořčíku a vápníku.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 4302#74302
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
HCL injekcie
Ahoj Slavku
Nasiel som tento zdroj Kali Arsenicosum
http://www.abchomeopathy.com/r.php/Kali-ar
Je to hotove namiesane ako tablety , prasok alebo tinktura
Nasiel som tento zdroj Kali Arsenicosum
http://www.abchomeopathy.com/r.php/Kali-ar
Je to hotove namiesane ako tablety , prasok alebo tinktura
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: HCL injekcie
Nazdar Ito,
Nenašel. Našel jsi homeopatický přípravek arsenu. To znamená, že je to naředěné k nepoznání. Tahle věc sice taky má své použitelnosti, například Britská královnička to do sebe cpe, nejspíše aby měla zvýšenou odolnost proti arsenu jako jedu, ale pro potřeby formule dr. Guye to není. Děkuji však za snahu.
Ahoj, Slávek.
Nenašel. Našel jsi homeopatický přípravek arsenu. To znamená, že je to naředěné k nepoznání. Tahle věc sice taky má své použitelnosti, například Britská královnička to do sebe cpe, nejspíše aby měla zvýšenou odolnost proti arsenu jako jedu, ale pro potřeby formule dr. Guye to není. Děkuji však za snahu.
Ahoj, Slávek.
-
- Stálý člen
HCL Injekcie
Ahojte vsetci
Chcem sa z Vami podelit o svoje skusenosti s IM a IV podanim Guyove formulky c:5, bez arsenicu ten mam homeopaticky iba zatial.
Upozornenie: Pokiaľ ste si nie úplné istý čo robíte určíte sa do tohto spôsobu samoliečby nepúšťajte. Je potrebne úplné dodržanie sterility ihly, striekačky a roztoku ktorý sa chystáte pichnúť a ut už do svalu, alebo do žily. Určíte si naštudujte ako to treba urobiť alebo nech Vás to naučí niekto z lekárske elity.
Pichol som si z 6 injekcii dojmy a pocity vseliake, na to moje 15 rocne reuma to ucinkuje dost divne.Striedaju sa dni bez bolesti z bolestivymi dnami, ale urcite to nieco robi pretoze nepotrebujem tolko NSA (Voltaren, Movalis)ako zvycajne.
Mozem potvrdit IM injekcie(do svalu) su ovela ucinejsie v mojom pripade ako IV podanie(do zily) ,sice po pichnuti do zily sa dostavi den plny bolesti (bolia ma svaly a drobne klby po celom tele)ktovie ci prave to nieje ten spravny ucinok ktory mam ocakavat .
Pichnutie do svalu mi nerobi problem oproti kazdodennym bolestiam je to hracka.
Kazdopadne pokracujem v pichani (kazdy den) citim ze prave to je to prave co mi pomoze a zatial pomaha.
Chcem sa z Vami podelit o svoje skusenosti s IM a IV podanim Guyove formulky c:5, bez arsenicu ten mam homeopaticky iba zatial.
Upozornenie: Pokiaľ ste si nie úplné istý čo robíte určíte sa do tohto spôsobu samoliečby nepúšťajte. Je potrebne úplné dodržanie sterility ihly, striekačky a roztoku ktorý sa chystáte pichnúť a ut už do svalu, alebo do žily. Určíte si naštudujte ako to treba urobiť alebo nech Vás to naučí niekto z lekárske elity.
Pichol som si z 6 injekcii dojmy a pocity vseliake, na to moje 15 rocne reuma to ucinkuje dost divne.Striedaju sa dni bez bolesti z bolestivymi dnami, ale urcite to nieco robi pretoze nepotrebujem tolko NSA (Voltaren, Movalis)ako zvycajne.
Mozem potvrdit IM injekcie(do svalu) su ovela ucinejsie v mojom pripade ako IV podanie(do zily) ,sice po pichnuti do zily sa dostavi den plny bolesti (bolia ma svaly a drobne klby po celom tele)ktovie ci prave to nieje ten spravny ucinok ktory mam ocakavat .
Pichnutie do svalu mi nerobi problem oproti kazdodennym bolestiam je to hracka.
Kazdopadne pokracujem v pichani (kazdy den) citim ze prave to je to prave co mi pomoze a zatial pomaha.
Naposledy upravil(a) ito dne pát 15 říj 2010 12:58, celkem upraveno 3 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: HCL Injekcie
Nazdar, Ito. 1+
Je prosím tě nějaká šance napsat kolik toho pícháš? Jsem deset uší a možná daleko víc. Taky bych nepohrdnul vyzkoušet IV, ale nejsem si moc jistý v kramflekách to dělat bez dobrého zaškolení a to nemám a zatím jsem nesehnal. Do sedinky už to píchám docela důstojně, i když mám formulku poněkud silnou.
Děkuju, Slávek.
Je prosím tě nějaká šance napsat kolik toho pícháš? Jsem deset uší a možná daleko víc. Taky bych nepohrdnul vyzkoušet IV, ale nejsem si moc jistý v kramflekách to dělat bez dobrého zaškolení a to nemám a zatím jsem nesehnal. Do sedinky už to píchám docela důstojně, i když mám formulku poněkud silnou.
Děkuju, Slávek.
-
- Stálý člen
Ahoj Slávku
Tak do svalu picham 2cc (ampulka destilky na injekcie pre IV použitie) do toho množstva pridám 4 kvapky formulky c:5 a ešte naviac 3 kvapky 3.5% HCL lekárenskej hustoty. Tu kyselinu tam vôbec neje cítiť ( nepáli ma to nijak extra pri vpichu)
Do žily som pichol iba dva krát prvá bola 1cc destilky + 1 kvapka formulky c:5
Ta druha bola 2cc plus 4 kvapky formulka c:5 + extra 3 kvapky HCL 3.5% lekárenská hustota
Vtom mojom prípade to pichanie sprevádzal strach zo začiatku, ale iba do svalu teraz je to v pohode. Do žily tam ma sprevádza rešpekt aj teraz predsa je to žila, ale techniku vpichu som sa neučil nikde proste som napumpoval ruku našiel žilu pichol asi 3mm hlboko šikmo pod kozu (žiadne pichnutie alebo bolesť) natiahol krv do striekačky ( pre kontrolu) a pekne to tam pomaly, ale oveľa rýchlejšie ako do svalu vtlačil.
Samozrejme je potrebne dodržať úplnú sterilitu naradia aj náplne .Taktiež nesmie byt v striekačke ani jedna bublinka vzduchu!!!
Do žili sa mi to zdá pohodlnejšie až na tie krvne podliatiny ktoré vzniknú po vytiahnutí ihly
Myslím si že hustota injekčného roztoku HCL v tej druhej bola okolo 1/900
nemám to dokonale prepočítané pretože mam metrické kvapatko a ako si uviedol v príspevku vyšie všetko včetne tej formulky je redšie o 25%
Zatiaľ picham iba 2cc pretože nemám väčšiu striekačku ale už je v poste (10cc veľkosť) .Určíte to bude zahúľ pichnúť nejakých 10cc HCL v hustote 1/500 (priznám sa mam rešpekt pred to kyselinou do žily) budem to pomaly zvyšovať čo do množstva aj do hustoty človek nikdy nevie ako na to zareaguje.
Každopádne do žily to je iba na skúšku ako budem reagovať a neskôr ak ma začne klátiť nejaká choroba tak jej vytnem kocúra bez antibiotík raz dva. (síce pochybujem že sa ma po tej každodennej kure niečo chytí)
Tak do svalu picham 2cc (ampulka destilky na injekcie pre IV použitie) do toho množstva pridám 4 kvapky formulky c:5 a ešte naviac 3 kvapky 3.5% HCL lekárenskej hustoty. Tu kyselinu tam vôbec neje cítiť ( nepáli ma to nijak extra pri vpichu)
Do žily som pichol iba dva krát prvá bola 1cc destilky + 1 kvapka formulky c:5
Ta druha bola 2cc plus 4 kvapky formulka c:5 + extra 3 kvapky HCL 3.5% lekárenská hustota
Vtom mojom prípade to pichanie sprevádzal strach zo začiatku, ale iba do svalu teraz je to v pohode. Do žily tam ma sprevádza rešpekt aj teraz predsa je to žila, ale techniku vpichu som sa neučil nikde proste som napumpoval ruku našiel žilu pichol asi 3mm hlboko šikmo pod kozu (žiadne pichnutie alebo bolesť) natiahol krv do striekačky ( pre kontrolu) a pekne to tam pomaly, ale oveľa rýchlejšie ako do svalu vtlačil.
Samozrejme je potrebne dodržať úplnú sterilitu naradia aj náplne .Taktiež nesmie byt v striekačke ani jedna bublinka vzduchu!!!
Do žili sa mi to zdá pohodlnejšie až na tie krvne podliatiny ktoré vzniknú po vytiahnutí ihly
Myslím si že hustota injekčného roztoku HCL v tej druhej bola okolo 1/900
nemám to dokonale prepočítané pretože mam metrické kvapatko a ako si uviedol v príspevku vyšie všetko včetne tej formulky je redšie o 25%
Zatiaľ picham iba 2cc pretože nemám väčšiu striekačku ale už je v poste (10cc veľkosť) .Určíte to bude zahúľ pichnúť nejakých 10cc HCL v hustote 1/500 (priznám sa mam rešpekt pred to kyselinou do žily) budem to pomaly zvyšovať čo do množstva aj do hustoty človek nikdy nevie ako na to zareaguje.
Každopádne do žily to je iba na skúšku ako budem reagovať a neskôr ak ma začne klátiť nejaká choroba tak jej vytnem kocúra bez antibiotík raz dva. (síce pochybujem že sa ma po tej každodennej kure niečo chytí)
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Ito, +1 !ito píše:Ahojte vsetci
Chcem sa z Vami podelit o svoje skusenosti s IM a IV podanim Guyove formulky c:5........
Ahoj, Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Ito,ito píše:Ahoj Slávku
Děkujeme. To co uvádíš je 1/409. To nepočítám tu trošinku, co je ve formuli. To je celkem síla. To mi řekni, jak dloho a jak hluboko to píchneš, že to necítíš? Já ty 3 kubíky 1/150 dělám dnes tak 15 minut, aby to bylo prakticky bezbolestné. Při vpichu to jen trochu píchne, ale čím pomaleji to ženu dovnitř, tím míň to je citit. Každopádně +1.
Pocem, ten Ferguson říká, že čím větší hustota, tím spíš je šance, že člověk poškodí časem žílu. Moc bych to tedy nehustil.ito píše: Do žily som pichol iba dva krát prvá bola 1cc destilky + 1 kvapka formulky c:5
ito píše: Vtom mojom prípade to pichanie sprevádzal strach zo začiatku, ale iba do svalu teraz je to v pohode. Do žily tam ma sprevádza rešpekt aj teraz predsa je to žila, ale techniku vpichu som sa neučil nikde proste som napumpoval ruku našiel žilu pichol asi 3mm hlboko šikmo pod kozu (žiadne pichnutie alebo bolesť) natiahol krv do striekačky ( pre kontrolu) a pekne to tam pomaly, ale oveľa rýchlejšie ako do svalu vtlačil.
Klobouk dolů. To se na to tedy taky takhle nějak vrhnu. Mám to trochu blbý, že jsem přeci jenom víc pravák, než levák, a loketní žílu mi strefujou na pravém podloktí, ale uvidíme.
S tou sterilitou je to pravda, ale je třeba si uvědomit, že ta HCl je v koncentraci injekce naprosto sterilizující. Do zadku to píchám aniž bych se zaobíral nějakým vyvařováním atp. Michám do plastikové uzaviratelné nádobky co jsem kdysi dostal od Dr. na vzorek moče, ke kterémužto testu již nedošlo a stříkačku i jehlu vždycky jenom omeju tím roztokem a většinou nezapomenu tím roztokem taky přejet místo vpichu. Ono to je skutečně samosterilizovací.
Co se týče bublineik, do svalu se nějaká ta bublinka vejde, i když absolutně nedoporučuju. Do žíly se nějaká ta minibublinka vejde taky, ono to vezme víc než bublinku do žíly na selhání srdce, ale zase to absolutně nedoporučuju flákat.
ito píše: Do žili sa mi to zdá pohodlnejšie až na tie krvne podliatiny ktoré vzniknú po vytiahnutí ihly
Počkej, podlitina by měla být minimální, skoro žádná, pokud neprojedeš žilou skrz naskrz, nebo při a po vpichu nepřidržuješ jehlu v místě vpichu prstem, či něčím. Taky to ještě záleží na tom, jaký si člověk tím zaškrcením udělá v předloktí tlak. No, Uvidím, jak to půjde mně. Zítra scháním vhodnou gumu.
Óooh. No, podle Fergusona z toho můžeš dostat pěknou Hexku. Zatím to ale prý všichni přežili k jejich vlastnímu prospěchu. Neradím, jenom komentuju. Jo, chytit by se nemělo, ale nemyslím si, že je rozumné to píchat po zbytek života jako prevenci.ito píše: Určíte to bude zahúľ pichnúť nejakých 10cc HCL v hustote 1/500 (priznám sa mam rešpekt pred to kyselinou do žily) budem to pomaly zvyšovať čo do množstva aj do hustoty človek nikdy nevie ako na to zareaguje. Každopádne do žily to je iba na skúšku ako budem reagovať a neskôr ak ma začne klátiť nejaká choroba tak jej vytnem kocúra bez antibiotík raz dva. (síce pochybujem že sa ma po tej každodennej kure niečo chytí)
Ahoj a držím palce, Slávek.
-
- Stálý člen
Ahoj SlavkuSlavek Krepelka píše:
Nazdar Ito,
Děkujeme. To co uvádíš je 1/409. To nepočítám tu trošinku, co je ve formuli. To je celkem síla. To mi řekni, jak dloho a jak hluboko to píchneš, že to necítíš? Já ty 3 kubíky 1/150 dělám dnes tak 15 minut, aby to bylo prakticky bezbolestné. Při vpichu to jen trochu píchne, ale čím pomaleji to ženu dovnitř, tím míň to je citit. Každopádně +1.
Tak hĺbka je 3 cm tu ihlu tam vrazím celu. Tie 2cc mi trvá dostať do svalu asi tak minútu a pol, a stou bolesťou to je asi tak ,že každý ma svoj prah bolesti niekde inde, to CO niekto považuje za bolesť pre mňa nič neje, asi je to tým že ma boli cely človek skoro stále.
Tak to más pravdu. Po vpichu si tu ihlu nepridržujem.Slavek Krepelka píše: Počkej, podlitina by měla být minimální, skoro žádná, pokud neprojedeš žilou skrz naskrz, nebo při a po vpichu nepřidržuješ jehlu v místě vpichu prstem, či něčím.
Tu Hexku už mam beriem totižto tu formulku aj ústne.(chcem sa čím skôr uzdraviť)Slavek Krepelka píše: Óooh. No, podle Fergusona z toho můžeš dostat pěknou Hexku. Zatím to ale prý všichni přežili k jejich vlastnímu prospěchu. Neradím, jenom komentuju. Jo, chytit by se nemělo, ale nemyslím si, že je rozumné to píchat po zbytek života jako prevenci.
Ahoj a držím palce, Slávek.
Doživotne to určíte nebude ( aspoň dúfam ) chcem sa iba zbaviť tých usadenín soli aj bolesti potom sa už len pokúsim o udržanie vlastnej produkcie HCL.
Ahoj
-
- Stálý člen
Re: Trocha zkušenosti s injekcí
Slavek Krepelka píše:
Takže mi to vychází na: 1 kapka nasyceného roztoku As2O3 + 1 kapka KOH + 97 kapek destilované vody + 1 kapka 10% HCl.
Ahoj Slávku
tie veci už mam doma As2O3 aj KOH . je to potrebne rozpustiť vo vodnom roztoku do nasýtenia v pomere 1:1 ako naraz alebo každý zvlášť a sterilizovať to HCL .Potom to zriediť na 1% a hotovo?
Je to presne to čo ma v formulke Fowler? Tiež som na webe nenašiel nič o AsO3.
Ahoj a Dakujem
- hanka
- Zasloužilý člen
Injekce.
Ahojte Slávku a ito,
nedá mi to, abych neporadila ještě jedno místo k píchnutí injekce. Jako diabetička na inzulinu jsem vyzkoušela spoustu míst na těle, abych našla místo, kde vpich a aplikace bolí nejméně a přitom aby se neztratil účinek. Nakonec jsem ho našla - je to na břiše, od pasu níž přibližně ve výši pupku. Zní to strašidelně, já vím , ale injekce tam bolí nejméně (takřka vůbec), přitom místo je dobře dostupné a aplikace pohodlná. Až budu podávat HCl injekčně, budu ho píchat právě tam.
Jo, a vstřebávání z těchto míst je rychlejší, než ze svalu v hýždi.
Píchání zdar! Hanka.
nedá mi to, abych neporadila ještě jedno místo k píchnutí injekce. Jako diabetička na inzulinu jsem vyzkoušela spoustu míst na těle, abych našla místo, kde vpich a aplikace bolí nejméně a přitom aby se neztratil účinek. Nakonec jsem ho našla - je to na břiše, od pasu níž přibližně ve výši pupku. Zní to strašidelně, já vím , ale injekce tam bolí nejméně (takřka vůbec), přitom místo je dobře dostupné a aplikace pohodlná. Až budu podávat HCl injekčně, budu ho píchat právě tam.
Jo, a vstřebávání z těchto míst je rychlejší, než ze svalu v hýždi.
Píchání zdar! Hanka.
-
- Stálý člen
Re: Injekce.
Ahoj Hanka
Moja mama tiež pichá inzulín (nasadil som jej formulku z Lugolom ústne 4x 10 kvapiek, po dvoch týždňoch jej konečne prestali tŕpnuť nohy HURA pomáha to) a tiež do brucha ale nie 2,5 az 3cm hlboko.
Nie som lekár a ani nemám nato vzdelanie tvrdiť prečo to nejde do brucha , ale asi preto lebo sval na IM podanie musí mat patričnú hrúbku .Podľa toho že to musí byt hlboko aspoň 2,5 cm minimálne, tak si myslím že tých 2,5cm je v strede toho svalu a sval bude mat hrúbku minimálne 5cm inač sa to vstrebe nie do svalu ale niekde mimo čo nie je dobre určíte, asi tak nejako. Určite ma neukameňujte za tie moje dohady ak niekto vie presne prečo, sem stým
Pichani zdar A hlavne do svalu.
PS: Moja mama ma asi rada inzulínové striekačky lebo nechce HCL injekcie do svalu verím že ako tvrdí Dr. Desiderius De Beszeditz
cukrovka nemá šancu a obnova tvorby vlastného inzulínu je istá(to nieje citacia,ale moj zaver). Tak teda dúfam že zaberie aspoň ta ústna forma.
Moja mama tiež pichá inzulín (nasadil som jej formulku z Lugolom ústne 4x 10 kvapiek, po dvoch týždňoch jej konečne prestali tŕpnuť nohy HURA pomáha to) a tiež do brucha ale nie 2,5 az 3cm hlboko.
Nie som lekár a ani nemám nato vzdelanie tvrdiť prečo to nejde do brucha , ale asi preto lebo sval na IM podanie musí mat patričnú hrúbku .Podľa toho že to musí byt hlboko aspoň 2,5 cm minimálne, tak si myslím že tých 2,5cm je v strede toho svalu a sval bude mat hrúbku minimálne 5cm inač sa to vstrebe nie do svalu ale niekde mimo čo nie je dobre určíte, asi tak nejako. Určite ma neukameňujte za tie moje dohady ak niekto vie presne prečo, sem stým
Pichani zdar A hlavne do svalu.
PS: Moja mama ma asi rada inzulínové striekačky lebo nechce HCL injekcie do svalu verím že ako tvrdí Dr. Desiderius De Beszeditz
cukrovka nemá šancu a obnova tvorby vlastného inzulínu je istá(to nieje citacia,ale moj zaver). Tak teda dúfam že zaberie aspoň ta ústna forma.
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: Injekce.
No to je fakt, že injekce inzulinu jdou jenom asi 1-1,5 cm hluboko...Myslíš, že by to byla velká chyba, kdyby obsah stříkačky šel mimo sval? Hlavně, že je v těle, ne ?
Já taky nemám ráda injekce do svalu, když člověk okusí bezbolestný vpich do břicha, tak už se mu nechce způsobovat si bolest.
I já jsem byla zpočátku celá nadšená, že si budu píchat HCl a s cukrovkou bude amen a nemohla jsem se dočkat, až s HCl začnu! Ale když teď vidím, že je to mnohem složitější, než jsem si myslela, tak už mám obavy, že to nenamíchám správně a bude průšvih. Tak pořád otálím a otálím a zatím držím palce všem, kdo už začli . Ale jsem celá napružená, a jestli tady budete ještě dlouho rozebírat injekce HCl, tak to nevydržím a risknu to .
Tak jo, tak píchání do svalu zdar!
Já taky nemám ráda injekce do svalu, když člověk okusí bezbolestný vpich do břicha, tak už se mu nechce způsobovat si bolest.
I já jsem byla zpočátku celá nadšená, že si budu píchat HCl a s cukrovkou bude amen a nemohla jsem se dočkat, až s HCl začnu! Ale když teď vidím, že je to mnohem složitější, než jsem si myslela, tak už mám obavy, že to nenamíchám správně a bude průšvih. Tak pořád otálím a otálím a zatím držím palce všem, kdo už začli . Ale jsem celá napružená, a jestli tady budete ještě dlouho rozebírat injekce HCl, tak to nevydržím a risknu to .
Tak jo, tak píchání do svalu zdar!
-
- Stálý člen
HCL injekcie
Ahoj Všetci
Paru dojmov z pichania HCL
Pravé som dokončil pichnutie injekcii do svalu tento krát som použil originál Guyovu formulku c:5 bez dodatku extra HCL .Reakcie bezprostredne po vpichnutí sú vynikajúce pôsobí to ako keby som bral nejakú drogu trochu eufórie nič extra.To bude asi tým boronom ako píše Slavek citujem -Po první injekci mne skoro opustily bolestí
U mňa to bolo taktiež
Zdá sa mi že formulka bez tej extra HCL je pre nás(mňa) reumatikov prijateľnejšia nedostaví sa nával bolesti svalov a kĺbov(reumatici vedia o čom rozpravám) nie hneď, ale na druhí deň. Vysvetľujem si to tým že po podaní HCL sa znásobí počet BK ktoré nastúpia do boja proti už beztak zapáleným kĺbom a ešte viac to zhoršia. Reuma je vlastne porucha auto imunity ,kedy telo napadá zdravé bunky, ale asi až také zdravé nebudú určíte to ich chemické zlozenie nie je také ako ma byť. Sú zanesene soľami uratou a kyselín.
Takže ostávam pri pichaní originál formulky z minimálnym množstvom HCL tak ako je to v Guyove formulke Ta HCL je zrejme pre nás reumatikov dobra len v žalúdku.
Určite budem referovať ako to pokračuje reumatikov je veľa a lekárov ktorý sa snažia to liečiť ešte viac bezúspešné.
Paru dojmov z pichania HCL
Pravé som dokončil pichnutie injekcii do svalu tento krát som použil originál Guyovu formulku c:5 bez dodatku extra HCL .Reakcie bezprostredne po vpichnutí sú vynikajúce pôsobí to ako keby som bral nejakú drogu trochu eufórie nič extra.To bude asi tým boronom ako píše Slavek citujem -Po první injekci mne skoro opustily bolestí
U mňa to bolo taktiež
Zdá sa mi že formulka bez tej extra HCL je pre nás(mňa) reumatikov prijateľnejšia nedostaví sa nával bolesti svalov a kĺbov(reumatici vedia o čom rozpravám) nie hneď, ale na druhí deň. Vysvetľujem si to tým že po podaní HCL sa znásobí počet BK ktoré nastúpia do boja proti už beztak zapáleným kĺbom a ešte viac to zhoršia. Reuma je vlastne porucha auto imunity ,kedy telo napadá zdravé bunky, ale asi až také zdravé nebudú určíte to ich chemické zlozenie nie je také ako ma byť. Sú zanesene soľami uratou a kyselín.
Takže ostávam pri pichaní originál formulky z minimálnym množstvom HCL tak ako je to v Guyove formulke Ta HCL je zrejme pre nás reumatikov dobra len v žalúdku.
Určite budem referovať ako to pokračuje reumatikov je veľa a lekárov ktorý sa snažia to liečiť ešte viac bezúspešné.