Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: ucho

Příspěvek od NAVAR »

Jestli mohu skromně doporučit tak na posílení imunity zkus tinkturu z eleutherokoku. Tuhle léčivku uvádím dost často ale mám to ověřený. Podstatně zlepšuje imunitu. První týden po užívání se nic neděje, ale tak po 2-3 týdnech už jsou účinky poznat.
S tím uchem bych se musel zamyslet, taky jsem tím trpěl, naposledy někdy ve 20-ti letech na vojně. Tam může jít o nedoléčený zánět, případně nervové podráždění.
Na bolesti které se ozývají s chladem mi pomáhá bezinkový likér, kde je krom alkoholu i hřebíček. Celkově to zlepšije prokrvení a kondici, nehledě na to že bez černý je i výborná prevence proti chorobám.
PS: Ten eleutherokok tinktura v základu stojí tak kolem 70-80kč za lahvičku, něktří k ní přidávají i glukan a pak chtějí 4x násobek, myslím že je to zbytečné a bohatě stačí obyčejná tinktura.


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jardakvasnicka
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 11 lis 2010 16:36
Bydliště: Praha

ucho

Příspěvek od jardakvasnicka »

Navare, znovu díky za Tvoje rady, budu zkoušet a snad se něco ujme. Ten eleutherokok nabízí řada výrobců, doporučíš někoho,nebo je to fuk? Mám ještě jednu prosbu, nedáte mi někdo typ na vhodné trafo na Godzilu? Na netu je nabídka celkem omezená a nerad bych koupil něco nevhodného nebo zbytečně drahého. A jestli je to už někde uvedeno, omlouvám se. Díky. Jarda


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: ucho

Příspěvek od milda »

Na ucho pomáhá i ginko biloba. Tady je silný zdroj + brahmí.:

http://www.prozdravi.cz/super-memory-co ... inkgo.html

na Godzilu by stačila baterie, ale nejsem na to odborník. Každopádně trafo budeš muset dobře usměrńit, ale zas asi umožní větší rozsah.....


Elektro
Zasloužilý člen
Příspěvky: 434
Registrován: čtv 19 črc 2007 11:52
Bydliště: Banskobystrický kraj
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: ucho

Příspěvek od Elektro »

jardakvasnicka píše:...Mám ještě jednu prosbu, nedáte mi někdo typ na vhodné trafo na Godzilu? Na netu je nabídka celkem omezená a nerad bych koupil něco nevhodného nebo zbytečně drahého. A jestli je to už někde uvedeno, omlouvám se. Díky. Jarda
Zdravím jardakvasnicka.
Kde si prosím ťa vyčítal, že na Godzilu je potrebné trafo? pokiaľ mám informácie o Gidzile, tak tá používa jednosmerné napätie z baterky (tuším 6V). Alebo si Godzilu mýliš s niečím iným. Na Godzilu nepotrebuješ trafo.
Alebo som niečo zaspal? Potom odvolávam, čo som odvolal.
Želám príjemný večer


Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

..

Příspěvek od lajos »

Godzila je jen baterka a síťový napáječ jako godzila je pro sebevrahy


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

to JardaKvasnička

Příspěvek od Iv »

Náhodou jsem nakouk. Ale rychle u Godzily zapomeň na trafo !!!!!! :devil: Tak jak řekl Lajos, je to přístroj a je spojen ikdyž odděleně ze sítí, takže nikdy takhle nehazarduj. Kup si držák na baterie, nacpi tam dobíjecí ( ty mají proudu tolik, že ti může vylézt i zub moudrosti) a můžeš Godzilovat. Hernajs, to kolem mně proběh čert !!!!!!!! Když jseš háklivej na průvan a to na stavbě je běžný, tak si příště nacpi do uší tampony, na hlavu pokrývku, nebo to odnese trojklanný nerv a jednou skočíš od bolesti z nejvyššího patra stavby, jo a do jídelníčku si přidej koprovou polívku, častěji, proluftuje ti to hlavu i myšlenky !!!!!
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 21 lis 2010 14:39, celkem upraveno 1 x.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: to JardaKvasnička

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Dík Ivane, ušetřil jsi mi práci. Takhle je to pořád. Spousta lidí na sebe nemá dost času si ty věci dobře přečíst. A to jde jenom o prostou Godzilu. Pak se člověk nemůže divit, co si někdo dokáže provést třeba MMS. Ach jo.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jardakvasnicka
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 11 lis 2010 16:36
Bydliště: Praha

ucho

Příspěvek od jardakvasnicka »

Tak jsem opět vyhrál soutěž o blbečka, stydím, stydím. Dík. Kdyby to spravila šála a čepice, tak tu neotravuju. Hezký den všem.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: ucho

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Ale no tak Jardo,

Čepice a šála to asi nespraví, ale definitivně tomu dokáže poředejít, dokud tam není zánět a pokud tam už je, zabrání podstatnému zhoršení.

Mezi námi, jako klukovi mi něco vytáhlo zánět středního ucha z hlavy, obě uši, a to velice rychle a trvale. Byl jsem typický školkový chcípák. Bórová mast.

Naplácat na hadry, jako na sluchátka, plácnout přes uši, přes to horký mokrý obklad, zase zabalit a dělat to pokud si vzpomínám 2-3 dny. Hlavně s tím nelézt ven. Pěkně doma v teple. Pamatuju si to, i když jsem byl snad ještě předškolní, protože po tomhle byl od mých zánětů pokoj. Dodnes. Tenkrát jsem si ještě myslel, že je to mast z borovice a od té doby jsem je holky miloval a miluju je dodnes, i když s tím neměly nic společného.

Jinak tu Godzilu asi zkus, ne víc než 3 volty na tak krátkou vzdálenost a ne víc než 2x denně po jedné hodině. . Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ucho

Příspěvek od Iv »

jardakvasnicka píše:Tak jsem opět vyhrál soutěž o blbečka, stydím, stydím. Dík. Kdyby to spravila šála a čepice, tak tu neotravuju. Hezký den všem.
Omlouvám se za svou upřímnost, ale jako možnou prevenci a trochu s nadsázkou humoru, škoda, myslel jsem to přátelsky a měl jsem hlavně na mysli ochránit Vás od toho trafa, už Vás nebudu zlobit, tak se uzdravte a mějte se fajn.
P.S. Poslední rada. Pokud už to máte ve stádiu hodně bolestivé, sežeňte si malý rozprašovač na doplňování, dvě kapky MMS + pět(5) kapek citronové, nalejte do rozprašovaše a doplňte trochou vlažné vody aby tekutina proti světlu byla ještě trochu nažloutlá (dodržet ty 3minuty při míchání), kam to stříkat víte.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

Neviem, co mi je...

Příspěvek od krovak88 »

Zdravim, potreboval by som radu... Uz dva mesiace mam vseliake zdravotne problemy, zacalo sa to po viroze, po ktorej som sa hned unavil nohejbalom... skoro som odpadol, strasne stavy, vraj vycerpanost... odvtedy mam stale take tocaky, v hrdle mi je na zvracanie ale nevracam, hlavne rano ale byva to cele dni, vkuse... miestami ma az take teplo zaleje jak na odpadnutie... stale som unaveny, klby bolia... nieco spravim a hned strasna vycerpanost, unava, len spat a spat... Aj ked pridem do velkeho tepla, tocaky este vacsie... uz ma to stve, bo doktori tvrdia, ze mi nic neni, alebo ze to mam zo stresov.... Vysetrenia mam vsetky v poriadku, krvny obraz, stitnu, boreliozu, vsetko v norme, bol som aj na internom, sono srdca, na gastre, na infekcnom... zachvilu ma poslu uz na psychiatriu.vsetko v poriadku.... este cakam na nejake vysledky, parazity... som uz z toho hotovy, v zivote mi takto nebyvalo, cosi sa so mnou robi a ja neviem co... Uz som si objednal aj MMS, chcem to skusit, ci to pomoze.... Dakujem za vsetky rady
Inac v juni som bol prvy krat v Egypte, ci som si odtial nedoniesol nakeho bacila... a pred troma mesiacmi som bol prvy krat darovat krv... Inac priatelka mala tiez podobne stavy, tiez jej nic nemohli najst, pak jej to akosi preslo, zistili jej len helicobactera, a s jednou koleginou sme boli darovat krv a ta ma teraz tiez vseliake zdravotne problemy, asi vraj mononukleoza.... no asi zhoda nahod, ze vsetci traja sme hotovi....
pekny vecer vsetkym

Doporučuji navštívit DOBRÉHO chiropraktika. Vypadá to na problémy s krční páteří! M


Uživatelský avatar
Vinc
Stálý člen
Příspěvky: 97
Registrován: stř 27 kvě 2009 14:29
Bydliště: Rakousko
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

vyšetření

Příspěvek od Vinc »

Pokud jste někdy četli ( napsala to o parazitech ing. Bláhová), co si všechno můžeme dovézt z Orientu, ani byste se nedivili. Vyhledej dobrého detox pracovníka. Mohou to být paraziti. Podle příznaků už v CNS. A sice ti horší (filarie, měchovci atd.).


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

krovak88

Příspěvek od lajos »

Abych tě utěšil, měl jsem něco podobného asi půl roku, mírně zvýšená teplota, bolest hlavy, nechuť k jídlu-nebo spíš sem nemusel jíst, dělali mi všechny vyšetření a do všech otvorů. Jediné co mi našli byla zvýšená sedimentace 100/neměřitelno.
Trvalo 3/4 roku než mi to postupně mizelo, doktoři, nemocnice na nic nepřišli, imunoložka měla neklidný spánek ale to také bylo všechno. V egyptě sem byl dva roky před tím(zvláštní, na to jsem nepomyslel).
Zvláštní bylo že než to začalo, týden před tím jsem zkoušel MMS1 (do 4 kapek asi týden).
ATB jsem odmítl, na neurologii mi řekli že jsem měl aseptický zánět mozkových blan. Tak že když mi nic nebylo tak jsem měl napadnutý mozek a když to přešlo tak mě začali problémi. To jsem odmítl, tak že oni tvrdili svoje a já jsem na ně zas házel bobek.
Bral jsem denně jeden coxtral(jsem postupně zjistil že mi nejvíc vyhovuje), mi srazil teplotu a zbavil mně bolesti hlavy a čtyři měsíce jsem bloumal doma na nemocenské. Obvodní doktorka už nevěděla kam by mně ještě poslala na jaké vyšetření.
Byla to zajímavá zkušenost. Jsem se naučil, že na co nepříjdeš sám, co udělat, tak doktoři ti to neřeknou, neb sami věděli hovno a viděl jsem na nich jak zkoušej různé teorie co by to mohlo být.
Třeba na to příjdeš sám, nebo i bez toho to překonáš, hlavně si nenech od doktorů nic nabulíkovat ještě k tomu hned napoprvé. Pokud jsem si všiml, že jak odporuji jejích výmyslům, tak hned řadili zpátečku. Určitě hrálo také roly že mám titul a tvářil jsem se jako inteligent a na netu jsem dočetl dost věcí v závyslosti na jaké oddělení nebo vyšetření mně zrovna posílali.
Jsem se rozkecal


krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

hmmm

Příspěvek od krovak88 »

Dakujem za vase postrehy, inac mam 25 rokov aje tazke este pre mna vediet, co mi pomaha co nie... lebo za ten cas, co mi je zle, skusam aj nepit kavu, nesolit necukrit, neviem co este, aby mi nebolo tak zle... ale neviem presne, co mi nerobi dobre. Na internom mi dali Coronal 5 od vysokeho tlaku, pritom nemavam vysoky, mavam normalny, sem tam zvyseny... Iny internista mi povedal, ze to ja nepotrebujem jest. Na gastre mi zabudli aj helikobaktera spravit, dostal som Helicid a Degan. Vraj maly zapal na dvanastorniku, ale ze to s mojimi problemami nesuvisi. Pokial som jedol den Degan, tak mi nebyvalo az tak na vracanie, lebo to potlaca, ale nijak sa mi nezlepsilo. Ked som bol na neurologii na pohotovsti, vravim mu, ake mam problemy, on chcel asi vylucit len mozgovu prihodu, lebo som tam bol len 10min, potukal po klboch, ci mi nic nepuchne, netrnie... Vravim ze sa mi toci stale hlava, taky divny pohlad, on na to, ze keby sa mi toci hlava, tak vyzeram inaac... Vravim, je mi na odpadnutie stale, ze ale sak som neodpadol, tak ako mozem vediet, ze by som odpadol.... no nervy som mal vsade....
Skusim zajst k jednej pani, nech mi zmasiruje tu krcnu chrbticu a povie, ci mam nieco zaseknute, alebo uvidim, co mi povie...
A o parazitoch som sa docital na nete, aj to vsetko, co pisala pani Blahova.... to je az neuveritelne, jak z hororu, co to vsetko robi v tele.... som ostal vyvaleny...
Hladal som nejake detoxikacne pracovisko, nasiel som v Novych zamkoch, vraj pouzivaju metodu doktora Jonasa. Mate s tym niekto skusenosti? Bol tam niekto v tych novych zamkoch? ako to prebieha?
inac ich stranka je detoxikaciaorganizmu.sk
dakujem, pekny den vsetkym


Animal
Starší člen
Příspěvky: 150
Registrován: pon 18 říj 2010 1:57

Re: hmmm

Příspěvek od Animal »

Ak si z Blavy pošli mi do SZ miesto a čas kde sa stretneme . Darujem ti liek čo ťa za pár dní postaví na nohy nech ti je okrem fyzického úrazu čokolvek a to takmer doslova . Len osobný odber - na poštu zabudni . Animal


Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“