Sám nejsem sice skalním příznivcem MMS, ale ani jej nezavrhuji, protože vně odvádí svou práci slušně, i když je mi znám způsob, jak si ty počáteční nepříjemnosti s MMS mnohdy ušetřit, ale přesto dle mě MMS není až tak zcela bez rizika, jak si mnozí jeho uživatelé myslí.
Nicméně asi už se zapomnělo na jeden závažný příspěvek podobného charakteru, doporučuji kdo jej nečetli, si jej tady ve fóru o MMS vyhledat a přečíst. Náhoda? Pokud se matně pamatuji, tak autor onoho příspěvku začal mít problémy s krví a skončil ve vážném stavu v nemocnici, ale už si ten příspěvek moc nepamatuji. Mám dojem, že autorem byl pisatel Berky nebo tak nějak. Nicméně toto je již druhý vážný případ, který tady někdo uvedl v souvislosti s užíváním MMS. Takže bych tady lidi osobně zpozorněl.
Pravdou je také to, že selhání ledvin jako takové může způsobit i silná intoxicita z důsledku razantního vybití silné parazitární zátěže, ale většinou v případech, kdy se zároveň nepřijímá dostatečné množství tekutin (obyč. voda), nebo v případech zhoršené funkce organismu při odvádění škodlivých látek ven z těla, způsobené např. sníženou výkonností ledvin, třeba z důvodu užívání velkého množství klasických léků a MMS mohlo být tady pouze akcelerátorem tohoto problému. Dle mě člověk, který nemá úplně v pořádku vyměšovací systém, o čemž ani nemusí sám vědět, může se tak snadno dostat do velkých problémů. Ne nadarmo se také říká, všeho s mírou a někteří tady ve fóru tu míru prostě neznají. Pokud si někdo třeba myslí, že čím více vody tím lépe, to taky není až tak pravda. Před časem jsem četl o případu, kdy se nějaký klučina nechal vyhecovat a vypil už nevím kolik litrů vody a skončil v bezvědomí a to byla jenom obyčejná voda.
K tomu okysličování, které tady zaznělo. Jednoznačně dýchání kyslíku přes masku je velmi osvěžující a doslova energizující, ale také jsem narazil na informace, které svorně tvrdí, že to taky není příliš rozumné, aby si člověk pravidelně dopřával kyslík z bomby, protože se můžou po čase dostavit nezanedbatelná zdravotní rizika.
Asi tady někteří zapomínají na jednu podstatnou věc, chemické pochody v těle nejsou u každého z nás nachlup stejné, proto mnohdy ty rozdílné vedlejší reakce i z chemických drog.
Jód: nejdříve bych z vlastní zkušenosti doporučil zjistit, jestli nemá alergii na jód. Já bohužel mám, i když jsem si myslel, že už dávno ne, protože průvodní jevy alergie už v dětství vymizeli. Tak jsem po jednom lékařském vyšetření před časem skončil v těžkém stavu na jednotce IP. Takže si nejdříve ověřit i toto. Paradoxně mi tablety z mořských řas obsahující jód nědělají nic, takže jak už zaznělo, záleží taky na formě a samozřejmě denní dávce.
Betain: Osobně bych byl u něj opatrný. Znám případ, kdy způsoboval velké problémy a bolesti žaludku, naředěná HCl v pohodě. Mnohem lepší je proto začínat s naředěnou HCl, jak doporučuje Slávek a VELMI pomalu pak navyšovat, není kde spěchat. Tělo si tady samo řekne DOST.
Batles: "Rakovinové svinstvo mu v těle nenašla!
Salvia vs. paní Bláhová: Pokud je mi známo, tak vůbec neprovádí testy na BX a BY virus (spouštěče rakoviny), což je špatně, asi tím, jak je zahleděná do větších parazitů, což považuji tím spíše u lidí, v jejichž rodině se nádorové onemocnění už vyskytlo za zásadní chybu. Mnohdy tím, že vybije pouze velké parazity spustí doslova matrojškový efekt a pokud se tyto potvory nevyhubí také, za pár let může být opravdu velký problém. Toto je zjištění mého známého, kterého osobně pokládám za kapacitu v ČR na měření na Salvií, který i lidi jako paní Bláhová by měl čemu naučit. Každopádně tyto dva viry našel na Salvii vždy u pacienta s touto nemocí, nebo který byl klasickou medicínou pokládán za úspěšné vyléčeného, ale to jen tak pod čarou. A navíc za tu hodinu, kterou lidem paní Bláhová věnuje, což je velmi málo, mi připomíná spíše "systém obvoďáka", protože za tak krátkou dobu toho rozhodně moc nenaměří a důležité věci ji tak můžou uniknout.