hatlík píše:martin11 píše:...ty ty ty...kluku ušatá....tvoje věta....Nacpi si magnety do bytu a v zimě s nima top....
svědčí o tvé neznalosti....
martin11 píše:...voda je forma..../ vodu když rozložím , tak si tak spalením vodíku se také zahřeju.../..
Nejdřív se zahřeješ, když jí budeš rozkládat. To stojí energii a ohřeješ se ztrátami.
Pak se ohřeješ, až budeš vodík pálit zpět na vodu.
A když budeš trochu znalý, pak žádnou vodu rozkládat nebudeš a ani ji posléze pálit, ale zatopíš si rovnou tou energií.
Magnet sám není palivo jako uran, který má potenciál v podobě radioaktivity.
Tak pomalu s tou neznalostí, když sám neznáš.
...já se s tebou nechci hádat, klidně mě považuj za duševní trosku, jak jsi napsal výše, ale ty jsi vůbec nepochopil o čem jsem psal. A to je problem. Já o voze, ty o koze
začali jsme o tom, jak jsi napsal.......
Nacpi si magnety do bytu a v zimě s nima top....
Tak jsem se ozval. Chtěl jsem ti naznačit, že zatím spoustu věcí neumíme, nevíme o nich, neumíme je využívat.
Chytil jsi se nějakýho rozkladu vody, co jsem napsal jako příklad paliva....cituješ uran...a jakýsi potencial radioaktivity. Také jsem psal o dřevu...na to jsi zapoměl...
Zpátky k problemu. Bohužel patříš do skupiny lidí, kteří, co není v učebnicích, tak neexistuje.
Chtěl jsem ti naznačit, že energie v magnetech je,
jen nevíme kde. / Magnet je forma, magnetismus obsah , jestli si dovedeš srovnat význam těch slovíček v této souvislosti /
Myslím , že další můj projev je plevelení. jen na okraj, k Drontovi máš ještě dlouhou cestu zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......