Zdravím všechny a zde jsou moje zkušenosti s léčením sinusitidy. Bohužel asi nikoho nepotěším. Jak už jsem psal vkádal jsem do MMS velké naděje. Po prvních příznacích na začínající virózu (škrabání v krku) jsem naběhl na MMS. Asi za dva týdny jsem vyzkoušel všechny doporučené postupy. Nejdřív dávky každou hodinu postupně navyšované až na 7, na noc i v průběhu celého dne po malých dávkých. Dokonce jsem si to kapal i do nosu, inhaloval a pod.Prostě za dva týdny jsem toho dostal do sebe docela dost na to aby mohlo dojít ke zlepšení. K tomu nedošlo a ještě teď od poloviny listopadu nejsem fit. Mám dokonce pocit, že mi to rozhodilo imunitu úplně. Postupoval jsem podle rad i zkušeností uživatelů tohoto fóra i podle knihy ale výsledek se prostě nedostavil. Pochopitelně moje důvěra v léčebné možnosti MMS je zcela fuč, ale pokud to na někoho funguje tak je to super.kutil píše:já naštěstí nevím co to je ta tvá choroba, ale už to zde na fóru padlo že proti rýmě pomáhá tampon namočený ve dvoukapkovým roztoku MMS. 2 tampónky nechat působit tak 2-3 min. a nos by měl být čistýhynek píše:dobrý den, můžete mi, prosim, někdo poradit jak aplikovat mms při vleklé sinusitidě,
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Re: mms a záněty dutin
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ahoj Hynku,
sinusitidou trpím asi tak 20 let. Prodělal jsem všechny možné i nemožné kůry včetně MMS a výsledek vlastně nula.
V těchto případech bude mít asi pravdu jeden známý léčitel, který píše knihy. Bohožel si nejsem schopen vzpomenout, jak se jmenuje.
To, co si však zcela jistě pamatuji je, že za veškeré funkce všech sliznic zodpovídá slezina. A pokud má ta slezina vrozenou slabou funkčnost, tak bohužel
budem soplit až do smrti. MMS tohle tedy napravit nemůže, protože se nejedná o nějakou slabou imunitu, ale o slabou funkci sleziny.
MMS nikdy nemůže nahradit některé vrozené poruchy, ale s přehledem vyléčí to, tam kde se jedná o selhání, či oslabenou imunitu.
Synovi se během protirakovinové kůry s MMS vyléčila nejen rakovina, ale i příšerná alergie, která ho od 5ti let dovedla i srazit doslova a do písmene na kolena
i teď v dospělosti. To byly nečekané příšerné záchvaty, rychlá záchranka mu píchla adrenalin a pak teprve něco dalšího.....
Nejsmutnější je, že alopatická medicína mu vůbec za těch 30 let na nic nepřišla, pouze samé injekce a testy a spreje po celý jeho život.
Takže po létech obrovského trápení má od března do teď pokoj. Je to až neskutečná věc.
Sám bych rád věděl, co v něm těch přibližně 350 dávek MMS1 a MMS3 vlastně udělalo.
Myslím si, že je velmi dobře, že jsi vzal větší množství dávek MMS, udělal jsi pro své tělo dobrou věc....
Tak to byl můj názor a zkušenosti.
Měj se hezky, Batles.
sinusitidou trpím asi tak 20 let. Prodělal jsem všechny možné i nemožné kůry včetně MMS a výsledek vlastně nula.
V těchto případech bude mít asi pravdu jeden známý léčitel, který píše knihy. Bohožel si nejsem schopen vzpomenout, jak se jmenuje.
To, co si však zcela jistě pamatuji je, že za veškeré funkce všech sliznic zodpovídá slezina. A pokud má ta slezina vrozenou slabou funkčnost, tak bohužel
budem soplit až do smrti. MMS tohle tedy napravit nemůže, protože se nejedná o nějakou slabou imunitu, ale o slabou funkci sleziny.
MMS nikdy nemůže nahradit některé vrozené poruchy, ale s přehledem vyléčí to, tam kde se jedná o selhání, či oslabenou imunitu.
Synovi se během protirakovinové kůry s MMS vyléčila nejen rakovina, ale i příšerná alergie, která ho od 5ti let dovedla i srazit doslova a do písmene na kolena
i teď v dospělosti. To byly nečekané příšerné záchvaty, rychlá záchranka mu píchla adrenalin a pak teprve něco dalšího.....
Nejsmutnější je, že alopatická medicína mu vůbec za těch 30 let na nic nepřišla, pouze samé injekce a testy a spreje po celý jeho život.
Takže po létech obrovského trápení má od března do teď pokoj. Je to až neskutečná věc.
Sám bych rád věděl, co v něm těch přibližně 350 dávek MMS1 a MMS3 vlastně udělalo.
Myslím si, že je velmi dobře, že jsi vzal větší množství dávek MMS, udělal jsi pro své tělo dobrou věc....
Tak to byl můj názor a zkušenosti.
Měj se hezky, Batles.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nevím, co je sinusitida.hynek píše:Zdravím všechny a zde jsou moje zkušenosti s léčením sinusitidy. ..
Ale Tvoje výsledky se zdají naznačovat, její původ není zapříčiněn něčím, z čeho by MMS mohlo získávat ionty.
V tom případě bude asi vhodnější rozhlédnout se i v jiných vláknech - napadá mě koloidní stříbro, které má často dobré výsledky tam, kde MMS příliš neboduje. Taky se můžeš podívat na živou a mrtvou vodu, čištění těla a případně i na Huldu Clark.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
bakterie salmonelozy
Zdravím všechny.Možná to sem nepatří,ale nevím kde jinde bych se na to zeptal..Jako sportovec jsem docela velký konzument syrových vajíček.Mám ale docela obavy ze salmonelozy.Vím,žeMMS likviduje všechny bakterie,tedy i salmony.Můžete mi poradit,jestli by se dali potraviny,tedy i syrová vejce ošetřit například smícháním jedné,nebo více aktivovaných kapek MMS a zlikvidovat tak případné bakterie salmony?Pokud ano bylo by to pro mnoho silových sportovců příjemné a pozitivní zjištění.Děkuji
- poota
- Zasloužilý člen
Re: bakterie salmonelozy
Von tu Huldu Clark snad opravdu nikdo nečte - a přitom je tam takovejch věcí!?!
Například i o salmonelóze.
Především a hlavně to, že salmonely jsou uvnitř vajec jen velmi málo a dost vzácně, ale naopak se v hojné míře a zcela pravidelně nacházejí zvenku na skořápkách!
Takže to chce ty vajíčka dezinfikovat, a třeba i pomocí MMS, zvenku ještě dřív, než na ně vůbec šáhnete.
MMS aktivovat, naředit a rovnou s ním do rosničky (= postřikovadlo pro rosení květin).
Zdravím - poota
Například i o salmonelóze.
Především a hlavně to, že salmonely jsou uvnitř vajec jen velmi málo a dost vzácně, ale naopak se v hojné míře a zcela pravidelně nacházejí zvenku na skořápkách!
Takže to chce ty vajíčka dezinfikovat, a třeba i pomocí MMS, zvenku ještě dřív, než na ně vůbec šáhnete.
MMS aktivovat, naředit a rovnou s ním do rosničky (= postřikovadlo pro rosení květin).
Zdravím - poota
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kyseliny použitelné k aktivaci MMS
Jim Humble, druhá kniha
Kyseliny použitelné k aktivaci MMS; strana 70
----------------------------------------------------
"K aktivaci MMS lze použít většinu minerálních a mnoho organických kyselin. Nepoužitelná je jen kyselina fluorovodíková. Je to jed.
Můžete použít kyselinu vinnou, citronovou, octovou, solnou, sírovou, ale ne askorbovou – vitamin C – protože blokuje chemickou reakci nutnou k uvolňování chlordioxidu.
V podstatě všechny kyseliny jsou použitelné, kromě fluorovodíkové. Dávají nám ji do vodovodů, aby prý nám chránili zuby. Skutečností je, že to je jedna z nejjedovatějších substancí na Zemi a nejnebezpečnější z dostupných kyselin. Měli toho milióny litrů jako odpad a nikdo nevěděl, co s tím, protože je to tak jedovaté nedalo se to jednoduše vyhodit, a tak někdo navrhl, … proč to nedávat do pitné vody? A tak to také dělají.
Vezmeme-li to „přes palec“, můžeme k aktivaci použít jakoukoli asi 10% kyselinu. V takovém případě ale použijte jen jednu kapku 10% kyseliny na jednu kapku normálního MMS-1. Někteří myslí, že s kyselinou solnou (kterou máme v žaludku) chutná MMS líp. Možná je to pravda, ale nemohu ji tady v Africe objevit, abych to zkusil. Někteří si zase myslí, že je lepší kyselina vinná. Ta je běžně k dostání v obchodech s potravinami.
Většina kyselin vyhoví. Jen nepoužijte nějakou jedovatou, obzvláště tu, kterou jsem zmínil.
Ať už je to ale jakkoli, navrhuji zůstat u kyseliny citrónové, protože jsem ji vždy používal ve výzkumu a je uvedená v mých knihách. Budete-li používat jinou, nemusíte získat stejné výsledky. Výsledky většinou budou nepochybně dobré, ale proč si zahrávat s jinými kyselinami. Po všech zkušenostech, které mám, bych se za to nemohl postavit. Bude-li tedy někdo prodávat sady s jinou kyselinou, nesmí tvrdit, že je to použitelné podle postupů Jima Humble.
Tolik jako odpověď na použití odlišných kyselin. Jistě jsou tucty takových, s nimiž to bude fungovat, ale kyselinu citronovou už mezitím úspěšně používají tisíce lidí."
Kyseliny použitelné k aktivaci MMS; strana 70
----------------------------------------------------
"K aktivaci MMS lze použít většinu minerálních a mnoho organických kyselin. Nepoužitelná je jen kyselina fluorovodíková. Je to jed.
Můžete použít kyselinu vinnou, citronovou, octovou, solnou, sírovou, ale ne askorbovou – vitamin C – protože blokuje chemickou reakci nutnou k uvolňování chlordioxidu.
V podstatě všechny kyseliny jsou použitelné, kromě fluorovodíkové. Dávají nám ji do vodovodů, aby prý nám chránili zuby. Skutečností je, že to je jedna z nejjedovatějších substancí na Zemi a nejnebezpečnější z dostupných kyselin. Měli toho milióny litrů jako odpad a nikdo nevěděl, co s tím, protože je to tak jedovaté nedalo se to jednoduše vyhodit, a tak někdo navrhl, … proč to nedávat do pitné vody? A tak to také dělají.
Vezmeme-li to „přes palec“, můžeme k aktivaci použít jakoukoli asi 10% kyselinu. V takovém případě ale použijte jen jednu kapku 10% kyseliny na jednu kapku normálního MMS-1. Někteří myslí, že s kyselinou solnou (kterou máme v žaludku) chutná MMS líp. Možná je to pravda, ale nemohu ji tady v Africe objevit, abych to zkusil. Někteří si zase myslí, že je lepší kyselina vinná. Ta je běžně k dostání v obchodech s potravinami.
Většina kyselin vyhoví. Jen nepoužijte nějakou jedovatou, obzvláště tu, kterou jsem zmínil.
Ať už je to ale jakkoli, navrhuji zůstat u kyseliny citrónové, protože jsem ji vždy používal ve výzkumu a je uvedená v mých knihách. Budete-li používat jinou, nemusíte získat stejné výsledky. Výsledky většinou budou nepochybně dobré, ale proč si zahrávat s jinými kyselinami. Po všech zkušenostech, které mám, bych se za to nemohl postavit. Bude-li tedy někdo prodávat sady s jinou kyselinou, nesmí tvrdit, že je to použitelné podle postupů Jima Humble.
Tolik jako odpověď na použití odlišných kyselin. Jistě jsou tucty takových, s nimiž to bude fungovat, ale kyselinu citronovou už mezitím úspěšně používají tisíce lidí."
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: Kyseliny použitelné k aktivaci MMS
To je děsný! Knížku mám xkrát přečtenou a vůbec jsem si nevšiml, že J.Humble už měl nějaké zkušenosti s aktivací HCl mnohem dřív,
než jsme to tady začali používat my. Jojo, ta pamněť.....
než jsme to tady začali používat my. Jojo, ta pamněť.....
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: bakterie salmonelozy
Slepičí a křepelčí vajíčka mají skutečně zanedbatelný výskyt salmonely uvnitř (stačí dezinfikovat skořápku). Pozor u kachen a hus je asi 1000x větší výskyt uvnitř. U pštrosů a ostatních nevím.Rey píše:Zdravím všechny.Možná to sem nepatří,ale nevím kde jinde bych se na to zeptal..Jako sportovec jsem docela velký konzument syrových vajíček.Mám ale docela obavy ze salmonelozy.Vím,žeMMS likviduje všechny bakterie,tedy i salmony.Můžete mi poradit,jestli by se dali potraviny,tedy i syrová vejce ošetřit například smícháním jedné,nebo více aktivovaných kapek MMS a zlikvidovat tak případné bakterie salmony?Pokud ano bylo by to pro mnoho silových sportovců příjemné a pozitivní zjištění.Děkuji
- FrancJoeseph
- Stálý člen
zlatý stafylokok
Nechce se mi tu hodiny hledat ve vláknech, tak se zeptám přímo, třeba bude někdo vědět z hlavy nebo vlastních zkušeností. Na tohohle parchanta /zlatého styfylokoka/ je lepší MMS nebo koloidní stříbro. Díky
Sine amore nihil!
MMS1
Zdravim vas... Potrebujem poradit s uzivanim kvapiek MMS1.
Docital som sa, ze kvapky nesmie uzivat clovek, ktory ma chore ladviny alebo transplantovany organ.
Chcel by som dat kvapky mojmu otcovi lebo zacina byt chory.
Ale moj otec absolvoval operaciu hlavy pri ktorej mu vyoperovali kusok kosti - lebky a nahradili nejakou plastovou hmotou.
Ja viem ze to nie je organ ale mam respekt, preto sa pytam...
Moze uzivat kvapky??? Dakujem za rychlu odpoved...
Docital som sa, ze kvapky nesmie uzivat clovek, ktory ma chore ladviny alebo transplantovany organ.
Chcel by som dat kvapky mojmu otcovi lebo zacina byt chory.
Ale moj otec absolvoval operaciu hlavy pri ktorej mu vyoperovali kusok kosti - lebky a nahradili nejakou plastovou hmotou.
Ja viem ze to nie je organ ale mam respekt, preto sa pytam...
Moze uzivat kvapky??? Dakujem za rychlu odpoved...
- poota
- Zasloužilý člen
Re: MMS1
Může.Erik123 píše:Moze uzivat kvapky??? Dakujem za rychlu odpoved...
Zdravím - poota
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
MMS
Zdravím Vás,
hľadal som dlhé roky,pomíňal som veľa peňazí,oleje lisované za studena,vitamíny, odšťavovače,a spústu ďaľších vecí, no poviem Vám,bolo to dosť peňazí a výsledok?=0.Až raz prišiel jeden deň a ja som to objednal ,prišlo to a zlikvidovalo to všetky moje choroby, je to MMS.Poctivo vyskúšané na sebe.
1.zmizla psoriáza celkom,hoci niektorý lekarí tvrdili , že to nebola psoriáza
2. zmizla bolesť v ľavom vajci, liečili ma na to, vratilo sa to po liekoch,zmizli bolesti v pečeni
4.začali mi rásť čierne vlasy hoci som šedivel do vtedy
5.stačí mi menej spanku, rychlejšie sa zotavujem z nejakých osláv
6.pritom staále jem čo mi chutí, čiže všetko
mohol by som pokračovať,ale už stačilo.
Nebolo to však až také ľahké,hnačky na dennom poriadku 2 až 3 krat denne,plynatosť,pocity na zvracanie,niektoré dni príšerná malátnosť,ale ja som vedel ,čo to je.Ide z Vás všetko von čo si nazhromaždíte za dlhé roky a ja som žil nad pomery,aby som nezabudol užívám ešte Schiendeleho minerály,to kvoli tým hnačkám,aby sa to doplnilo.
Teraz idem miešať s HCl, uvidíme čo bude ďalej,napíšm.
early
hľadal som dlhé roky,pomíňal som veľa peňazí,oleje lisované za studena,vitamíny, odšťavovače,a spústu ďaľších vecí, no poviem Vám,bolo to dosť peňazí a výsledok?=0.Až raz prišiel jeden deň a ja som to objednal ,prišlo to a zlikvidovalo to všetky moje choroby, je to MMS.Poctivo vyskúšané na sebe.
1.zmizla psoriáza celkom,hoci niektorý lekarí tvrdili , že to nebola psoriáza
2. zmizla bolesť v ľavom vajci, liečili ma na to, vratilo sa to po liekoch,zmizli bolesti v pečeni
4.začali mi rásť čierne vlasy hoci som šedivel do vtedy
5.stačí mi menej spanku, rychlejšie sa zotavujem z nejakých osláv
6.pritom staále jem čo mi chutí, čiže všetko
mohol by som pokračovať,ale už stačilo.
Nebolo to však až také ľahké,hnačky na dennom poriadku 2 až 3 krat denne,plynatosť,pocity na zvracanie,niektoré dni príšerná malátnosť,ale ja som vedel ,čo to je.Ide z Vás všetko von čo si nazhromaždíte za dlhé roky a ja som žil nad pomery,aby som nezabudol užívám ešte Schiendeleho minerály,to kvoli tým hnačkám,aby sa to doplnilo.
Teraz idem miešať s HCl, uvidíme čo bude ďalej,napíšm.
early
Naposledy upravil(a) early123 dne úte 08 úno 2011 10:27, celkem upraveno 1 x.
- Batles
- Zasloužilý člen
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
přecitlivělost na HCL
Zdravím
Co mě trošku vadí na MMS (z HCL) že mám z toho, dalo by se říct, lehce poleptaný horní rty od sklinky a krk.......
a to dám tak max 4 kapky na 2dc vody.......
rty si mažu svoji mastčkou takže další den je to už dobrý a to škrabaní v krku taky naštěstí do dalšího dne přejde, ale je to takový nepřijemný....
no ale co by člověk neudělal pro uzdravení ,mám radši HCL z duvodu, že kys.citron. je celkem nechutná na pití......
tak hezký svátky všem....
Co mě trošku vadí na MMS (z HCL) že mám z toho, dalo by se říct, lehce poleptaný horní rty od sklinky a krk.......
rty si mažu svoji mastčkou takže další den je to už dobrý a to škrabaní v krku taky naštěstí do dalšího dne přejde, ale je to takový nepřijemný....
no ale co by člověk neudělal pro uzdravení ,mám radši HCL z duvodu, že kys.citron. je celkem nechutná na pití......
tak hezký svátky všem....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: přecitlivělost na HCL
Problém bude nejspíš jinde. MMS je zásada a HCL kyselina. Když to smícháš, dostaneš přibližně neutrální roztok. Pak to ještě dost rozředíš vodou, nemůže to už nic poleptat.laik píše:Zdravím
Občas si čistím zuby ředěným chloritanem a jindy zas piju ředěnou kyselinu. Po leptání ani stopy.
Spíš bych typoval, že tělo nějak reaguje na léčbu....
PS: mohlo by jít taky o alergickou reakci a to by mohl být docela problém....
nebo máš špatnou koncentraci, jak píše hanka
Naposledy upravil(a) milda dne pon 27 pro 2010 13:03, celkem upraveno 1 x.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1