Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Máme se na co těšit.
Bude nové sčítání lidu zaměřené na rómské etnikum. Non
"Tam, kde se k některé z národnostních menšin přihlásí alespoň deset procent obyvatel, musí města zřídit dvojjazyčné cedule a výbory pro národnostní menšiny."
http://www.ct24.cz/domaci/110440-romove ... ce-zmenit/
"Tam, kde se k některé z národnostních menšin přihlásí alespoň deset procent obyvatel, musí města zřídit dvojjazyčné cedule a výbory pro národnostní menšiny."
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chytrý synek
Drazí přátelé,
zjistil jsem, že můj 3-letý synek je 4× chytřejší než já. Já jsem přišel na onanii ve 12 letech, on již nyní.
zjistil jsem, že můj 3-letý synek je 4× chytřejší než já. Já jsem přišel na onanii ve 12 letech, on již nyní.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Chytrý synek
Možná jen příznak větší "otevřenosti" pudového a emotivního jádra na "povrch".. Ono se to růstem a dospíváním stejně ještě 3x změníPalo píše:Drazí přátelé,
Palo, smím-li se zeptat, v jaké míře? Intenzivně a dlouho, nebo jen takový malý pokus..? Nebylo to jen prozkoumávání nebo popotahování kvůli pohodlí..? Případně přítomné dámy prominou..
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Máme se na co těšit.
...no třeba že bude nápis Potraviny ve vietnamštině....aNONym píše:Bude nové sčítání lidu zaměřené na rómské etnikum. Non
... věřím, že se " TO " povede ......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chytrý synek
Vždycky před spaním a párkrát i přes den Kdyby to bylo takové "normální" sebeošahávání, tak bych si toho ani nevšimnuladam.benda píše:Palo, smím-li se zeptat, v jaké míře? Intenzivně a dlouho, nebo jen takový malý pokus..? Nebylo to jen prozkoumávání nebo popotahování kvůli pohodlí..? Případně přítomné dámy prominou..
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
????????????
Palo:
to hraní z pindíkem (nebo pipinkou) je uplně normální....
do té doby než někdo začne dětem tvrdtit ,že to není normální a normální lidi toto přece nedělají
musíš malímu vysvětlit ,že někteří lidi toto prostě nechápou a bylo by lepší kdyby to dělal třeba v pokojíčku o samotě....
1220:
mám asi podobnej pocit z tvého příspěvku jak adam.......
ta věta "jedná se o návrat do původního stavu"
ta mě uplně ......... nadchla.......(a už ten pocit nadšení z dějů kolem mě mám zas).....
a zas ty koincidence.....
dík.....
do té doby než někdo začne dětem tvrdtit ,že to není normální a normální lidi toto přece nedělají
musíš malímu vysvětlit ,že někteří lidi toto prostě nechápou a bylo by lepší kdyby to dělal třeba v pokojíčku o samotě....
1220:
ta mě uplně ......... nadchla.......(a už ten pocit nadšení z dějů kolem mě mám zas).....
dík.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Práce
laik, souhlaslaik píše:Palo:
1220:
dík.....
A 1220, tady máme v praxi to, jak jsem Ti dneska říkal, že tady na Zemi máš ještě asi dost práce
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ????????????
Jojo, slyším to odevšad S tím musím souhlasit - už jen kvůli sobělaik píše:to hraní z pindíkem (nebo pipinkou) je uplně normální...
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Nadílka
Letošní nadílka knih..
Návrat Bohů 2012 je tedy jediná kniha, která mi byla darována, těma ostatníma jsem se letos obdaroval sám.
Návrat Bohů 2012 je tedy jediná kniha, která mi byla darována, těma ostatníma jsem se letos obdaroval sám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
já jsem dostal toto...
...je to dřevěné trojrozměrné 15x15 x 6 cm ...krásná práce....a je to ze tří kusů složené..... m11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Věříte přímým přenosům ??? ...
... tak už nevěřte ... ... http://www.stream.cz/video/528862-jak-o ... em-prenosu
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
evropská únie....
Doufám, že nám ti buzeranti zatracení povolej aspoň svíčky, nebo ty petrolejky.....
V nejhorším kousek loje a je olejová lampa na světě. Tomu říkám pokrok.
Kámoš mi říkal, že měl sen. Přišel k němu večer všemohoucí a ptal se ho, co by měl za přání. Jedno jediný. Kámoš neváhal ani chviličku a řekl, že si moc přeje, aby zmizeli okamžitě všichni kreténi světa.Ráno vylezl z baráku a sám samotinkej chodil prázdnejma ulicema Brna......
V nejhorším kousek loje a je olejová lampa na světě. Tomu říkám pokrok.
Kámoš mi říkal, že měl sen. Přišel k němu večer všemohoucí a ptal se ho, co by měl za přání. Jedno jediný. Kámoš neváhal ani chviličku a řekl, že si moc přeje, aby zmizeli okamžitě všichni kreténi světa.Ráno vylezl z baráku a sám samotinkej chodil prázdnejma ulicema Brna......