Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
HCl betain
ja beru HCl par kapek naredenych ve vode, celkem 18
a nemam s tim potize
nelepta nic, spise jak rika milda je to reakce na lecbu, asi telo potrebuje cas
nez se zbavi ci pomalu hoji. mame toho v tele dost a stale nove reakce na nove
veci, ktere s jidlem dostanou do tela.
Me dela HCl dobre a sleduji, ze pokud nejaky den zapomenu HCl vzit tak telo reaguje vice,
asi potrebuje zase neco vyloucit. Nejlepe snad rano na lacno, ale muze byt i jindy. Ale je to rychla a spolehliva pomoc. Nejvice u me reaguji
jatra, citim to take na ocich.
Asi je take nutne brat ostropestrec mariansky specielne na jatra, nebot zde mame zasobu ruznych
veci a take jsou jatra nejvetsi cistickou naseho tela, organizmu.
Jinak pokud si sem tam vezmu MMS tak si pozdeji vezmu take HCl, aby to lepe fungovalo.
Alespon moje vnimani. Kazdy z nas reaguje jinak. Nutne je poslouchat co
nase telo rika.
a nemam s tim potize
nelepta nic, spise jak rika milda je to reakce na lecbu, asi telo potrebuje cas
nez se zbavi ci pomalu hoji. mame toho v tele dost a stale nove reakce na nove
veci, ktere s jidlem dostanou do tela.
Me dela HCl dobre a sleduji, ze pokud nejaky den zapomenu HCl vzit tak telo reaguje vice,
asi potrebuje zase neco vyloucit. Nejlepe snad rano na lacno, ale muze byt i jindy. Ale je to rychla a spolehliva pomoc. Nejvice u me reaguji
jatra, citim to take na ocich.
Asi je take nutne brat ostropestrec mariansky specielne na jatra, nebot zde mame zasobu ruznych
veci a take jsou jatra nejvetsi cistickou naseho tela, organizmu.
Jinak pokud si sem tam vezmu MMS tak si pozdeji vezmu take HCl, aby to lepe fungovalo.
Alespon moje vnimani. Kazdy z nas reaguje jinak. Nutne je poslouchat co
nase telo rika.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: přecitlivělost na HCL
Já Ti nevím, laiku, ale nemáš to HCl moc silné? Jaké ředění používáš? Můj selský rozum říká - jestliže to leptá rty a krk, leptá to určitě i jícen... v žaludku by se to už mělo zředit, ale já bych doporučovala používat slabší ředění HCl . Aby jsi z toho neměl více škody, než užitku ... .laik píše:Zdravím
Co mě trošku vadí na MMS (z HCL) že mám z toho, dalo by se říct, lehce poleptaný horní rty od sklinky a krk.......
a to dám tak max 4 kapky na 2dc vody.......
rty si mažu svoji mastčkou takže další den je to už dobrý a to škrabaní v krku taky naštěstí do dalšího dne přejde, ale je to takový nepřijemný.......
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Zvracanie
Zdravim Vas.
Mam taky maly problem. Moja mama pri uzivani MMS zvracia. Uz to beria asi 7 dni. 4 kvapky. Dava si pozor aby to nepila nalacno, ale aj tak.
Napr. dnes asi 3 krat vracala. Neni nejako vazne chora.
Nemoze jej to drazdit zaludok? Vraj má vyoperovaný žlčník...
Mam taky maly problem. Moja mama pri uzivani MMS zvracia. Uz to beria asi 7 dni. 4 kvapky. Dava si pozor aby to nepila nalacno, ale aj tak.
Napr. dnes asi 3 krat vracala. Neni nejako vazne chora.
Nemoze jej to drazdit zaludok? Vraj má vyoperovaný žlčník...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Zvracanie
Ahojky,
mockrát se zde psalo že se nic nemá dělat na sílu
Když MMS nesnáší, tak NEBRAT! Ať si dělá koupele s 30 kap.MMS, mmsko se vstřebává i přes kůži. Nebo ať inhaluje jen dvoukapkový, tzv, dýchací MMS - vše najdeš ve vlákně.......
Jinak mám dobré zkušenosti s PMS od Pala, písni mu SZ, ale jako s MMS , musíte začít s mini dávkami.
H.v.
mockrát se zde psalo že se nic nemá dělat na sílu
Když MMS nesnáší, tak NEBRAT! Ať si dělá koupele s 30 kap.MMS, mmsko se vstřebává i přes kůži. Nebo ať inhaluje jen dvoukapkový, tzv, dýchací MMS - vše najdeš ve vlákně.......
Jinak mám dobré zkušenosti s PMS od Pala, písni mu SZ, ale jako s MMS , musíte začít s mini dávkami.
H.v.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
přecitlivělost
Zdravím
Eriku mě se taky po MMS z kys.citronovou dělalo zle a to už při třech kapkách
z HCL to snáším v pohodě.....
No jinak to moje "poleptání" muže být nasledkem třeba i toho, že mám z mrazu trošku popraskaný rty a z kašlání podrážděnej krk ???....
Eriku mě se taky po MMS z kys.citronovou dělalo zle a to už při třech kapkách
z HCL to snáším v pohodě.....
No jinak to moje "poleptání" muže být nasledkem třeba i toho, že mám z mrazu trošku popraskaný rty a z kašlání podrážděnej krk ???....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- FrancJoeseph
- Stálý člen
ředění
Zná někdo lékárnu kde se dá koupit ta kyselina chlorovodíková /3,5%/? Ptal jsem se v Praze, Brně, Olomouci i menších městech a zatím nic.
Sine amore nihil!
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: ředění
Zatím se všichni pídíme po "lékárenské" HCl, která se dost špatně shání.FrancJoeseph píše:Zná někdo lékárnu kde se dá koupit ta kyselina chlorovodíková /3,5%/? ..
Má někdo tušení, co navíc obsahuje technická HCL, která je v drogeriích běžně k mání v koncentraci 35%? A kolik tam toho je?
Když ji zředíme 1:10, dostaneme koncentraci odpovídající 10% lékárenské a 3,5% chemické. Ta už obsahuje jen jednu desetinu původních příměsí. Při třech kapkách na dvě deci vody je to 0,000035 původních příměsí.
Takhle spočítáno to vypadá, že by to mohlo být čistší než to, co běžně pijeme.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Je to hodně malý čísilko, ale HCl se průmyslově vesměs vyrábí chlorací uhlovodíků, a to nemusí bejt to pravé ořechové (organické látky jsou všechny karcinogenní - aspoň nás to tak učili).
To bych raději doporučoval koupit kyselinu sírovou (do baterek) a hodit do ní kuchyňskou sůl. Určitě to bude čistější a bez organiky.
To bych raději doporučoval koupit kyselinu sírovou (do baterek) a hodit do ní kuchyňskou sůl. Určitě to bude čistější a bez organiky.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Petře,poota píše:Má někdo tušení, co navíc obsahuje technická HCL, která je v drogeriích běžně k mání v koncentraci 35%? A kolik tam toho je?
V podstatě mám pocit, že máš velice platnou otázku. Jenže, problém s tou z drogerie je, že nevíš co kupuješ a může to být různé. Podle toho, co obsahuje ve stopách moje P.A. (na analýzy) bych to odhadoval na znečištění hlavně železem a arsenem. To sice vypadá ukrutně podle lidové doktorské moudrosti, ale podle moudrosti Dr. Guy, Ferguson a spol, to ve skutečnosti vypadá při tom obsahu a množství spíše dobře.
Nevím, jestli někdo jenom poněkud čistí použitou průmyslovou, nebo míchá použitou do čisté. Vezmeme-li si to logicky, HCl se vyrábí zaplyňováním vody plynným chlórem. Proč by tam měly být tedy nějaké výrazné nečistoty? Ale jsou. HCl se používá především na odstraňování okují ze železa a z některých nerezů. Takže to železo je jasné. S tím v tom taky bude kdejaký kov, včetně kobaltu, niklu, arsenu, chromu, molybdenu atd. Podle toho, kdo je dodavatelem, bude taky ta chlorová polívka uvařená.
Takže, sázka do lotýnky. Pokud je kyselina dost nazelenalá, jde hlavně o železo a tam bych se moc nebál. Pokud je v podstatě bílá, čert ví.
Jenže. Jak jsem hlásil, rval jsem do sebe s tou kyselinou dolomity přepasírované přes 37% HCl, takže zchoridované v podstatě vše, co se v nich zchloridovat dá, hlavně vápno, hořčík a železo. Jenže k tomu ještě taky zase kde co a nevím co. Jenom vím, že s tím dolomitem mi to dělalo líp než bez dolomitu. Měsíc už to do sebe nepíchám, soustředím se na psychiku a zatím nemohu tvrdít, že bych se zhoršoval, jestli něco, spíše naopak. Už se i dost často načapu, že se "bezdůvodně" usmívám, aniž bych se nutil. Je to na dobré cestě.
Udělal jsem ale jednu vyjimku, když jsem se vzbudíl před nějakými 14 dny ve dvě v noci s fuseklema v nose a na zádech sníh a bylo jasný, že se do mne dává chřipajzna. Spát se už nedalo. Namíchal jsem si 1/150 HCl, celý náklad s dolomitem a draselnany a šoupnul jsem 3 ccm do hyždě. Ta injekce mi trvá nějakých 12-15 minut, aby nedělala sedinku bolavou. Nejen že neudělala, ale než jsem s tím byl hotov, nos a sinusy čisté, splasklé a chřipec se nekonal. To jen tak na okraj. Tímto tedy kašlu na alkoholové "dýchánky" (inhalaci), i když jsem jim za mnohé vděčný, a pokud po mně něco takového zase šáhne, HCl do sedinky.
Ale abych se vrátil, té technické, zelené, bych se na aktivování MMS zrovna moc nebál.
S pozdravem Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
Slávku díky,
přibližně takovou nějakou představu jsem měl. Navíc při pohledu na různé formule mám dojem, že se to vlastně vždycky, tedy ta základní čistá látka, něčím v řádu procent a nebo promile "znečišťuje". A třeba i tím arsénem.
Takže paradoxně se vezme co nejčistší látka, zbavená úplně všeho - a do ní se zase postupně "vrací" všechno nebo aspoň část toho, co se z ní pracně vyčistilo. Případně se tam ještě přidá špetka nějaké nečistoty, která tam ani původně nebyla.
Zdravím - poota
přibližně takovou nějakou představu jsem měl. Navíc při pohledu na různé formule mám dojem, že se to vlastně vždycky, tedy ta základní čistá látka, něčím v řádu procent a nebo promile "znečišťuje". A třeba i tím arsénem.
Takže paradoxně se vezme co nejčistší látka, zbavená úplně všeho - a do ní se zase postupně "vrací" všechno nebo aspoň část toho, co se z ní pracně vyčistilo. Případně se tam ještě přidá špetka nějaké nečistoty, která tam ani původně nebyla.
Zdravím - poota
- hanka
- Zasloužilý člen
kys. citrónová a HCl
Ahojte vespolek,
už delší dobu mi něco vrtá hlavou, ale nechtěla jsem se o tom zmiňovat, abych nebyla za zpochybňovače nebo něco podobného. Ale nedá mi to, a přece jen se o tom zmíním, možná to už někoho napadlo taky.... Je mi divné, že po aktivaci MMS1 kyselinou citrónovou je lidem při překročení "únosného" množství kapek špatně, ale po aktivování s HCl se nevolnost nekoná .... . Logicky by v tom neměl být rozdíl, protože nevolnost není způsobována kyselinou citrónovou, ale přesycením těla "mrtvolkami" zabitých mikroorganismů... Jestli je to pravda (proto se přece má navyšování kapek MMS1 provádět postupně) - proč nejsou "mrtvolky" i při aktivování MMS s HCl? Nebo jsou, ale vypadá to, že jich je mnohem méně, než při aktivaci kyselinou citrónovou....
už delší dobu mi něco vrtá hlavou, ale nechtěla jsem se o tom zmiňovat, abych nebyla za zpochybňovače nebo něco podobného. Ale nedá mi to, a přece jen se o tom zmíním, možná to už někoho napadlo taky.... Je mi divné, že po aktivaci MMS1 kyselinou citrónovou je lidem při překročení "únosného" množství kapek špatně, ale po aktivování s HCl se nevolnost nekoná .... . Logicky by v tom neměl být rozdíl, protože nevolnost není způsobována kyselinou citrónovou, ale přesycením těla "mrtvolkami" zabitých mikroorganismů... Jestli je to pravda (proto se přece má navyšování kapek MMS1 provádět postupně) - proč nejsou "mrtvolky" i při aktivování MMS s HCl? Nebo jsou, ale vypadá to, že jich je mnohem méně, než při aktivaci kyselinou citrónovou....
- poota
- Zasloužilý člen
Re: kys. citrónová a HCl
Krásná otázka +1hanka píše:...Logicky by v tom neměl být rozdíl, protože nevolnost není způsobována kyselinou citrónovou, ale přesycením těla "mrtvolkami" zabitých mikroorganismů... Jestli je to pravda (proto se přece má navyšování kapek MMS1 provádět postupně) - proč nejsou "mrtvolky" i při aktivování MMS s HCl? Nebo jsou, ale vypadá to, že jich je mnohem méně, než při aktivaci kyselinou citrónovou....
Předpokládám, že "mrtvolek" bude stejně v obou případech, a rozdíl bude v tom, že na ně přebytek kyseliny citrónové nemá žádný vliv. Kdežto přebytek kyseliny solné, která je nejdůležitější složkou trávicího procesu, je snad pomáhá i v krvi nejspíš rozkládat na něco jednoduššího a tedy méně "jedovatého". Jakési malé předtrávení, po kterém se z krve snadněji vylučují běžnými cestami.
Je to jenom moje domněnka, která není nijak a ničím podepřená.
Zdravím - poota
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: kys. citrónová a HCl
Tvoje domněnka není špatná + ... a doufám, že je tomu skutečně tak, jak píšeš. Jinak by se nabízela odpověď, že nemáme dobře vystihnutou dobu aktivování a účinný plyn uteče do vzduchu dřív, než je roztok vypitý. Nebo že kyselina nemá čas MMS aktivovat, protože je naopak v žaludku moc brzo...- ale to by nemělo vadit, protože máme vyzkoušeno, že MMS likviduje breberky i když není aktivované, když přitom v žaludku máme dostatek vlastní HCl... Tudíž by tady potom nejspíš přicházelo v úvahu zamyslet se důkladněji nad koncentrací (ředění) HCl při aktivování MMS. J.Humble také upravoval množství kyseliny citrónové z 5 kapek 10%ní na 1 kapku 50%ní.poota píše: ..... rozdíl bude v tom, že na ně přebytek kyseliny citrónové nemá žádný vliv. Kdežto přebytek kyseliny solné, která je nejdůležitější složkou trávicího procesu, je snad pomáhá i v krvi nejspíš rozkládat na něco jednoduššího a tedy méně "jedovatého". Jakési malé předtrávení, po kterém se z krve snadněji vylučují běžnými cestami.....
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 31 pro 2010 15:51, celkem upraveno 1 x.