Animal píše:Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . AnimalA&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...
Dobrý tema...to se mě líbí...Teorie smíchu
sleduju taty vaše kočkování...Anriho znám osobně tak vím , co si mám myslet...Animala neznám...tak nevím....ale...
...to je jedno....
...rád bych dostal vysvětlení...od Animala....co že myslel touto svojí větou....či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal[/quote]
kdysi jsem se s tím zabýval...teorie humoru....a s tím i související chování lidí....
krásně to popisoval ve svých knihách Jaroslav Žák....a potom...Šimek - Grosman...
na této pozoruhodné dvojici bylo krásné sledovat jejich nenápadný průnik do mysli lidí....a jejich odhalování...
...když se nad problemem zamyslíme....tak , jak pravil Mir.Šimek...cizí neštěstí potěší....všimejte si ftípků...někdo někam spadne, něco rozbije....Chaplin v bance a scena s koštětem...hlavně , že se to nestalo nám...
a v této souvislosti....pobavili jste někdy sami sabe....svojí blbostí....zasmáli jste se někdy sami sobě....svému činu nebo situaci....
neznám moc lidí, kteří to sami sobě dovedou provést..../ já sám sobě včera, když jsem vlezl do frízový vesty , která byla naruby....hledal jsem kapsu a byl jsem udiven, že to kapsu nemá, a ještě včera tam byla.... /...je to divný, ale sám sebe jsem pobavil..../ takovou blbostí /..
Takže, co je vlastně upřímný smích.....Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá. ...tak....a máte všichni čtoucí důvod k zamyšlení......Animal nejvíce......hezké a úsměvné dny přeje martin11