Srdečně zdravím a ze srdce přeji všem báječný rok 2011
HCl poučívám k aktivaci asi tak od května a mohu vás ubezpečit podle osobních zkušeností, že účinek takto aktivovaného MMS
je naprosto v pořádku. Provedl jsem ze zvědavosti několik domácích testů pro srovnání kys. citr. a HCl.
Při aktivaci kys. citr dochází asi tak za 2,5 minut k viditelnému uvolňování kouře ze dna sklenice.
Při aktivaci pomocí HCl 3,5% lékárenské k tomuto jevu dochází za 1,5 minut. Zhnědne sice rychleji než s kys. citr., ale ten plyn se začne uvolňovat až za 1,5 minut.
Když srovnávané směsi nakapu do tobolek, tak se obě tobolky buď "rozstřelí" tlakem plynu, nebo vydují přibližně za stejnou dobu - za necelé tři minuty, dříve ne.
Osobně jsem si oblíbil (a další 4 členové mé rodiny), Klářin recept a často ho používám, když cítím, že na mne něco leze.
No a vícekrát se nám stalo, že když použijeme5-7 kapek po hodině ( celkem 10-14 ), tak to s námi skoro sekne, ale jinak, než s aktivací kys. citronovou.
Shodli jsme se v tom, že od té doby, co aktivujeme pomocí HCl, tak např. zaznamenáme průjem, slabost, pocit zimy atd., ale bez nevolností, což s kys. citronovou se obvykle nevolnost objevila.
Skoro bych tvrdil, že pokud přeženeme počet kapek MMS, tak podstatně rychleji zmizí ten oxidační stres, pokud aktivujeme pomocí HCl.
Tak to jsou zkušenosti z mé rodiny.