Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Zdravím Lajose. Chtěl bych se zeptat, jaké máš zkušenosti s koloidním stříbrem. Hlavně jaké stříbro jsi použil pro výrobu a jak pociťuješ účinky.
Díky za odpověď
Koupil jsem v Safině stříbrný drát prům. 1,4 o čistotě 99,9%. 50cm stálo 92,- .Na netu hodíš slovo koloidní stříbro do hledače a najdeš návody na výrobu elektrolízou. Z toho drátu se dá vyrobit litry koloidu. Zkušenosti, žena, dítě a já jsme měli v případě potřeby zlepšení problémů, nikomu z nás neuškodil, já to beru ještě preventivně lžičku denně. Po elektrolíze se musí se voda profiltrovat(černý sajrajt z elektrod). Zdá se mi že voda má trochu nahořklou chuť, vám taky?
Slušná cena , stříbro jsem psal kolik stojí, koupil jsem ještě laboratorní sklo a hnědou lahvičku se zabroušenou zátkou, dohromady za120,-. Laserové ukazovátko omylem mám (stojí kolem 200,-). Na výrobu používám 30V DC asi 25 minut , odběr 5-10mA. 3900,- slušný výdělek.
Jestli o tom něco víš tak povídej, jsem s tím jenom začal a rád poznám další zkušenosti. Já myslel že to jsou oxidy stříbra, vodu jsem použil z lékárny co používají na vyvař. jehel.Myslíš že při pulzní elektrolíze to bude čistý?
No nic moc o tom nevím jen to co jsem četl na té stránce ale měly by to být kousky kovového střibra velikosti v řádech nanometrů a na té pulzní elektrolíze asi něco bude mám zato že pulně právě nedochází k oxidaci toho stříbra to je asi vše co o tom vím.
Při povídání o koloidním stříbře byl jsem upozorněn na inzerát v česopise Katka na pračku Samsung s nanostříbrem, dost jsem koukal i vy můžete koukat http://www.silvernano.cz/
Hoďte sem někdo návod please..
Aby to nedělalo ten černej "sajrajt"
díík
Když to funguje jinde, tak proč by nemělo tady?
Research complete level indicator:
[|-------------------] 1% Complete | Status: [Research]
Podľa diskusie na fóre mw magazínu, za čierny sajrajt pri výrobe koloidného striebra môže nie celkom čistá destilovaná voda.
koloidné striebro som vyrábal len raz a tiež mi to robilo ten sajrajt.
nechal som to usadiť, zlial a a bolo to. Zdá sa, že to dobre ide pri prevencii zápalov horných dýchacích ciest.
sano
Je to tak, cistota destilovanej vody je dolezita. Uz neviem kde, ale cital som, ze pokial vznikaju vacsie castice striebra, potom toto posobi uz toxiicky, a nie liecivo. V KE som nasiel len jednu lekaren, ktora mi dokaze predat mne vyhovujucu kvalitu destilky