Dost se jich vyskytuje na sběrných dvorech. Tam se stačí domluvit.
Paradoxně to vozí ukrajinci domů, kde dostávají cca 35 Kč/kg za vylitý akumulátor. Docela dobrej kšeft.

díky už mám políčenojvj56 píše:V některých sběrnách vykupují akumulátory, běžné automobilové za 50 Kč.
Dost se jich vyskytuje na sběrných dvorech. Tam se stačí domluvit.
Mám tu několik funkčních telefonů Tesla Stropkov. Kartu M2 sice neumí, ale zato mají krásný rotační číselník a byly by zadarmomartinq píše:Poptávám starší, funkční telefon, který umí M2 karty, muj mne po dvou letech opustil a na jiný zatim nemám. Cena kolem do 200Kč, nejlépe Sony ericson, mam k němu příslušenství, stačí pouze telefon, vše ostatní mám.
...pokud mohou býti plastová.../ poměrně velká životnost,/ tak "asi " tento pruměr byl v robotu ETA Hlinsko vzor 022.osobně jsem je kdys použil, vydrží dost...jediný - á vada je , že uprostřed byla dira cca 10x10 mm ....poptat se v Eta nebo servisech....dost starý stroj...vyrábělo se v roce 1976....zdraví martin11sano píše:kúpim ozubené kolieska, 25 kusov. Šrot, vyradené, bazárové.
Vonkajší priemer cca 100 mm. Nie je odmienkou. Podmienkou je, aby boli rovnaké.
Vopred ďakujem za akúkoľvek informáciu.
sano
Zkus lidi, kteří opravují zařízení zubních laboratoří. Klistrony se tam používají v licích přístrojích. (za cca 40 000,-)ellyas píše:zdarec lidi .. potřeboval bych elektronku reflexni klystron .. nevite kde by neco slo sehnat ? .. hledam jak mourovatej a zatim sem neco nasel jen od ruskych bratri za 100,- ale ma malej rozsah 2-3,5 GHz:/ ...