No né. Doslova... LIBOVÉ. Poklona za praktické uvažování při hledání receptů.chiq píše:
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Páreček a špekáčky
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
všem, všem, všem.....
http://www.radiobonton.cz/cs/index.shtml
na výše uvedené adrese Radia BONTON je anketa Tvuj parťák do města.
Na třetím řádku ANETA shání podporu na zakoupení snubních prstýnků. Prosím čtoucí, dejte jí hlas a to kliknutím na jméno Aneta nic vás to nestojí. Snoubenec Anety / Vojtíšek/je dlouholetý kamarád / sitotek/ o kterého jsem se několik let staral. Nyní je již dospělý a bude ženit, / a budou mít miminko/ takže všem dík za klik na odkaz....ale rychle , jen dnes 24.2 2011 všem děkuje martin11
Na třetím řádku ANETA shání podporu na zakoupení snubních prstýnků. Prosím čtoucí, dejte jí hlas a to kliknutím na jméno Aneta nic vás to nestojí. Snoubenec Anety / Vojtíšek/je dlouholetý kamarád / sitotek/ o kterého jsem se několik let staral. Nyní je již dospělý a bude ženit, / a budou mít miminko/ takže všem dík za klik na odkaz....ale rychle , jen dnes 24.2 2011 všem děkuje martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: všem, všem, všem.....
Pokud chcete hlasovat vícekrát, je potřeba zavřít stránku rádia Bonton, smazat cookies (ne netu najdete návod pro váš prohlížeč), pak znovu otevřít rádio Bonton a znovu hlasovatmartin11 píše:http://www.radiobonton.cz/cs/index.shtml
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: všem, všem, všem.....
Pomozte mi někdo , držím to na 46 procentech, ale nestíhám klikat tak rychle, abych zvrátil výsledek.Ilem píše:Pokud chcete hlasovat vícekrát, je potřeba zavřít stránku rádia Bonton, smazat cookies (ne netu najdete návod pro váš prohlížeč), pak znovu otevřít rádio Bonton a znovu hlasovatmartin11 píše:http://www.radiobonton.cz/cs/index.shtml
Naposledy upravil(a) Ilem dne čtv 24 úno 2011 23:22, celkem upraveno 1 x.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
mno...
dokonáno.
jdu taky pracovat. budu u toho prdět, až mi bude duchna vlát jak americká vlajka.....
jdu taky pracovat. budu u toho prdět, až mi bude duchna vlát jak americká vlajka.....
-
- Zasloužilý člen
Re: :)
Někdo s tím manipuloval a to dost, taky jsem to ukončil.gromit píše:mě jen trochu vylekal nástup dvojky a čtyřky, ale už končím, je třeba i vydělávat...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
klucíííídíííík
...dík za podporu Anety a Vojty....nevím jak hlasování dopadlo...ale je to jedno....svatba bude třeba ibez prstýnků / má to být začátkem prázdnin/ nebo jim ty prstýnky zadotuju....ale je hezké , že jste se snažili....na setkání u Jeffa máte u mě pifko.....hezký den všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
Re: klucíííídíííík
Podle mě to ještě neskončilo. Kdy? Nikde to tam není.martin11 píše:...dík za podporu Anety a Vojty....nevím jak hlasování dopadlo...ale je to jedno....svatba bude třeba ibez prstýnků / má to být začátkem prázdnin/ nebo jim ty prstýnky zadotuju....ale je hezké , že jste se snažili....na setkání u Jeffa máte u mě pifko.....hezký den všem martin11
Dneska jsou moderní prstýnky z chirurgické oceli , stojí pár stovek a jsou hezké.
Mladá je taky má.
Hlavně ať jim to klape.