Alkochlast ze kšeftu je průšvih, celkově. Na trhu je jen už promile výrobků, které nezatěžují imunitu (nezpůsobují bolehlav). To co tam je, můžem jenom hádat.Tuco píše:Čím to vlastně, že po některých pivech bolí hlava, a po jiných ne (i v případě požití většího množství jednotek) ? Může za to chmel/extrakt, cukr, tetrahop a jánevimcoještětamcpou, nebo je to záležitost třeba i technologická?
Pro příklad - lahvová Plzeň (ležák) mě naposledy udělala horší stavy než Kozel, kterým jsem se naštěstí ihned poté opravil...
Tuhle jsem zaslechl, že Ostravsko je hodně prolezlé rakovinou. Vzhledem k tomu, že tam alko mají rádi, tak asi hodně kupují v obchodě...
Často jsou výrobky vyráběné tak, aby chutnaly, aby si je lidé kupovali. Ale jak to působí na zdraví, to je věc druhá.
E-coli (Escherichia coli) se u některých lidí (možná teď už u všech) objevuje v tlustém střevě, takže obrázek nelže... Otázka je, co tahle potvora udělá, když se dostane do horního trávicího traktu.
Jestli E.coli přijde v podobě vody, tak mám obavy, že zřejmě nepřežije chlorování, ale je možné, ikdyž nepravděpodobné, že to přežije...