Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Konec kalendáře

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:
adam.benda píše: ........ jsem ale chtěl naznačit, že .. tu mohl být rok dlouhý 360 dnů. ..
...... Tos mě zase rozkecal ;)

Zdravím - poota
Nazdar chlapí.

No, jó. 360 dnů kalendář. Tím se zabýval hodně Imanuel Velikovký v knize Worlds in Collision (Kolidující Světy) a ještě možná ve svých dalších, ty jsem nečetl.

Celkem se mu to dobře podařilo píchnout jako skok, z 360 dnů do roka před potopou na 365 1/4 do roka nyní, takže na Potopu. Podlé mého názoru, z toho co jsem kdy vyčetl, kolem nás nejen něco proletělo, ale mockrát nás to taky oběhlo a jestli se nemýlím, za všechno to nejhorší může ta sviňa Měsíček,. Dodneška se od Matičky Země vzdaluje a podle některých legend, které sahají až dlouhá desetitisíciletí před Potopu, je to už náš čtvrtý. Možná na to všechno ale nebyl ale sám, tedy s tou změnou kalendáře a pár dalších maličkostí, jako několikadenní zatmění Slunce a překopnutí Zemské osy na šišato. Mars je dobitej jak samice, z půlky povrchu mu zmizela zhruba 7km šlupka solidního kamení plus hromady vody a má na sobě vředy, jak kdyby v něm byly zabudované dost veliké asteroidy, nemluvě o tom, že v sobě má kaňon, ve kterém by se utopil Mariánský příkop dvakrát a definitivně jde o prasklinu. Reference od Toma van Flanderna, který se nasral na pýry (Peers) tedy své ortodoxní kolegy. Móc zajímavé.

Do Velikovského se šíleně navezli ortodoxní politici vědy, že pravděpodobnost něčeho takového je prakticky milón k nule. Po tý kometě, Shomaker-Levy v 2006 sebou jejich hlavní a skoro jedinný argument třískl o Jupiter. Je to parta šašků blbejch počmáranejch, tedy skoro všici. Flandernovi taky nemohou přijít na jméno, jenže Flandern je borec a důkazy má přímé.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

fukushima

Příspěvek od Pego »

http://naturalnews.tv/v.asp?v=2343E0664 ... E3CB2C87D3
rostlinky v pohode, zvirata take, jenom pro lidi to je zakazana zona

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Přišlo mi poštou.

Příspěvek od hanka »

Přišlo mi poštou - nevím, kam s tím, snad je to tady dobře...

Zdravím :lol:
Přílohy
Brazda-JJ.doc
(442 KiB) Staženo 113 x

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Přišlo mi poštou.

Příspěvek od NAVAR »

Samozřejmě že dobře a díky. :good:

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

...prišlo poštou...

Příspěvek od chiq »

e-mail:
"
*Toto predsa normálny občan Lýbie nemôže vydržať a musí sa búriť : *

HDP na obyvatele Lýbii... $ 14.192,
měsíční podpora v nezaměstnanosti $ 730,
měsíční plat zdravotní sestry $ 1.000,
příspěvek při narození dítěte $ 7.000,
měsíční podpora nesamostatně výdělečně činných (závislých) osob $ 1.000,
nevratná dotace státu na pořízení bytu pro novomanžele $ 64.000,
nevratný příspěvek na provozování živnosti $ 20.000,
cena benzínu $ 0,14/ litr.
Zdarma: zdravotní péče a část léků, školní vzdělávání.
Vzdělávání a stáže v zahraničí: placeny státem.
Nájemné: neexistuje.
Platby za energie v domácnosti: neúčtují se.
Automobil: zpravidla z 50% dotuje stát.
Úvěry bez úroků.
Systém obchodů pro mladé rodiny (ne-bohaté) za dotované ceny výrobků.
Alkohol-nežádoucí, není.

Mám známeho, ktorý niekoľko rokov pracoval v Líbyi..., a tak mam informácie od očitého svedka... Životná úroveň je oproti iným arabským krajinám na najvyššej úrovni... Obdivoval najmä výstavbu a arabskú architektúru... Kaddafi je síce dosť bohatý, ale viac nepotrebuje a všetko zo zisku z ropy rozdeľuje občanom a mestským či osadným správam...
*Jeho jedinými nepriateľmi v zemi sú niektorí kmeňoví náčelníci, ktorí sa usilujú o jedno, o zaujatie jeho miesta...*
*No ale toto sú všetko nepodstatné veci, povedzte, ako k tomu príde lýbijský občan, že ten Káddafi už roky ani za Allaha nechce pustiť k spravovaniu ich ropy najlepších amerických odborníkov ???*

"koniec e-mailu

Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

hmm...

Příspěvek od Hellraiser17 »

Média říkají "Á" realita říka "BÉ" Nikdo to nechce vidět, držme jim palce, kdybychom měli co nabídnout, je to u nás také... Svět se řítí do pěknýho průseru, ale nikomu to nevadí... Nikdo s tím nic neudělá, nikdo nechce.
Alespoň ta příroda se s ničim nemazlí, je jí jedno, jestli je někdo černej, bílej nebo modrej, kdo má co, nebo kdo co umí... A nebudem si nic nalhávat, lidi jako rasa jsou průser sám o sobě, samovolně nás míň nebude, jen víc a víc... To je jako když doma máte mravence, Někdo říká, že je planeta jeden živý organismus, to snad radši ne, protože kdyby měla ruce, tak nás automaticky rozmázne. Je mi zle ze všeho... Alespoň že ty stromy se začínají zelenat...

Svoboda začíná tam, kde končí civilizace řízená penězi...
wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

allah akbar

Příspěvek od wolf234 »

kadafi chcel zavieť zlaty dinar ako platidlo v arabskych krajinach USA a EU sa to nepači ty papalaši sa držia- ale su porušovane ludske prava včine a vietname kde krajčirky šiju outdoorove oblečenie pre Česko a Slovensko za mesačnu mzdu 38 E 20/7 tam je to ok

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Tak zase mi vypadla

Příspěvek od 1220 »

z police knížka a zůstala ležet na zemi otevřená,
když se něco takového stane je to znamení, že
1. nemám přeplňovat police
2. mám si to přečíst
mno, tak jsem to přečet a ejhle ono to patří sem :

"......Čím více antropologové zkoumají a objevují, tím stále posouvají
hranici vzniku člověka. Historie se mění.
Žijeme ve volně plynoucím světě, ale ze všech sil se snažíme zachovávat pevně dané modely.
proto je tak důležité nechat věci být, jinak vám vaše projekce mohou v životě vytvořit kataklizmata.
chcete - li se rozvíjet a lpíte - li na svých modelech, Duch pro Vás změní několik věcí.
Všiml jsem si nejméně 4 modelů, které bývají spojovány se zemskými změnami.
Za prvé, každý kdo se seznámí s metafyzikou , začne uvažovat o zemských změnách. jakoby si to situace žádala. Dotyční pak mluví o tom, jakse věci mění, jak se dobro a zlo jakoby přitahují, jak se svět vychýlí z osy, a jak se rozpoutá učiněné peklo.
Za druhé, jakmile se objeví změny, lidé mají sklon se považovat nové vůdce lidstva. Někteří dokonce začnou nové změny vyhledávat, jako by takový nebezpečný převrat byl sportovní soutěží. Nejenže je tu patrná sebedůležitost, ale životy těchto lidí nemohou být ničím jiným než škvárem ve kterém jde jen o krveprolití.
Za třetí ,lidé kteří lpí na vlastních myšlenkách týkajících se velkého převratu, jej záhy zažijí......moc věcí se změní i k horšímu ..........Vlivem manifestování modelu produkují jejich mysli výsledky na které se zaměří.
Za čtvrté : Lidé postupně začínají chápat, že nebezpečí se nemusí objevit, že jde o projekci ,a že existují i další volby. "

zkráceno z knihy http://www.popron.cz/ken-eagle-feather- ... /s-707577/
str 168.

K.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak zase mi vypadla

Příspěvek od laik »

toto někdy praktikuji když mám chut si něco přečíst...neházím sice knihy po zemi, :D ale jdu, nějakou vezmu a někde otevřu a......světe div se....zajímavý čtení......jako by to akorát bylo to praví pro tuto chvíli............

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Myslím, že v tomhle ten svět ještě stojí za to.... nádherná a pestrá směsice názorů a směrů.
Představte si, že by existoval jeddiný univerzální úhel pohledu, jediný postoj a jediný názorový směr...
Líbí se mi ta myšlenka o modelech....
Jasně, máme v šuplíkách modely a mustry, přirovnáváme, škatulkujeme, přehrabujeme, třídíme, zařazujeme a lpíme......
Znamení to bylo, to je nad slunce jasný.
Nezbývá než doufat, že zaběhlé modely a mustry budou v dohledné době vyměněny.........

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mno....

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše: ..Nezbývá než doufat, že zaběhlé modely a mustry budou v dohledné době vyměněny.........
Sice na mě z police nevykoukla, ale vzpomněl jsem si na ni:
pohádka "Jak stařeček měnil, až vyměnil." :lol:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Tu znám taky....
Mám však období útlumu a meditací....
S kamarádem z brisbane jsme radostí vypili vše, co teče.... mešní víno s kokakolou, jamaiku s kofolou, medovinu z kravského rohu a gin s tonikem ze psí misky......vodku s jolokií....
Mám pokorné období meditací a souhlasu
Souhlasím s pootou, žádný změny, jen je třeba naučit českej národ pořádně chlastat.Žádný homeopatický dávky, ale pořádnej hard core.
Lidi by byli mnohem pokornější a vstřícnější, bohabojnější a vzájemnější.....uctivější a slušnější.
A ti,kteří opravdu cítí vnitřní potřebu světla či osvícení mohou zkusit šňupnout jolokii jemně mletou. Je to fakt síla a pouze pro celé muže. Přísahám, že neuvidíte jen světlo na konci tunelu, ale i skrze tunel, skrze zemi a skrze anděle i skrze lucifera...
Jojo, všechy cesty vedou do říma......

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

2012 - Mayská proroctví a kruhy v obilí ...

Příspěvek od A(&F) »

... ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Odkaz

Příspěvek od NAVAR »

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

dopis z Japonska

Příspěvek od sano »

Odpovědět

Zpět na „Universum“