Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

klinceky

Příspěvek od Joy »

Dobré ránko, pocas tyzdna ked som klinceky brala niekedy na lacno, niekedy po jedle bolelo ma podbrusko a horsie som spala. Kedze chronické problémy sa vyliecia ak prejdú do chronickej fázy bola som rada ze sa nieco pohlo. Vsetky dievcatá poznaju vytok a problémy okolo. V tom tyzdni bol az zeleny koncom tyzdna skoro ziadny. Vela krát to tu bolo povedané, ked je silné tempo spomal ber menej, ja by som urobila pauzu pri tych hlienoch aby sa to precistilo ale nadalej by som nejedla cukor biely chlieb salámy a podobne.A tesila by som sa kazdej malickosti vsetkym malym zázrakom okolo
Ahojte

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: hřebiček

Příspěvek od akvarista »

Palo píše:A HCl užíváš? Jestli ne, tak s hřebíčkem a pelyňkem určitě nepokračuj.

Užívám ale ne dohromady s tim hřebičkem a pelyňkem.Ráno 5 kapek s minerálama,pak přes den 10 kapek se zinkem a večer 5 kapek asi 10 minut před braním hřebičku a pelyňku.K tomu v průběhu dne 25gramů vitamínu C,což mi vždy pomohlo do dvou dnů od jakékoliv rýmy ale tentokrát nic moc,ale aspoň můžu normálně fungovat a jít do práce.Možná zkusim ráno 10g vit.C a večer dát asi po roční pauze MMS.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: hřebiček

Příspěvek od Palo »

akvarista píše:Užívám ale ne dohromady s tim hřebičkem a pelyňkem.
HCl se hodí dát půl hodiny až hodinu po hřebíčku či pelyňku, kdy zrovna (H+P) maká v organizmu na plný k*le.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Marcela+
Nový člen

antihelmentika

Příspěvek od Marcela+ »

Shanim Ivermectin thajsky i kanadsky,Entizol,Wormicid poradite mi? Diky moc M.

Elliška
Nový člen

hřebiček

Příspěvek od Elliška »

Udělala jsem hřebíčkovou kůru (poslední 3 dny 10 kapslí) a nic nepozoruju. Když jsem dřív dělala jaterní očistu (olej s grepem), taky nic nevyšlo (dělala jsem 4x, při té první bylo pár zelených kuliček, při dalších už nic), jinak beru průběžně enterosgel a taky nic nepozoruju. Nevíte, v čem můžu dělat chybu? (že bych byla tak "čistá" rozhodně nepředpokládám)

ggbubamara
Nový člen

paraziti - dotaz

Příspěvek od ggbubamara »

dobry den, jsem tady zcela nove. po navratu z Indie v puli unora jsem onemocnela - hlavne spatne dychani, natekle krcni uzliny a brneni v nohou. po vymereni na pristroji BICOM v Ostrave mi byla nalezena kandida, protozoa, cervi v lymfatickem systemu, cervi vseobecne (nervovy system atd), chlamydie, klostridie, enetrobacter, enterokoky, peptokoky, salmonella, stafylokoky, streptokoky, bakt. toxiny, mykotoxiny... po 3 tydenni terapii na pristroji Bicom (3 navstevy a cip) jsem se skoro vseho zbavila. zustali mi vsak paraziti, cervi a candida...doktor, imunolog, ktery s pristrojem pracuje, tvrdi, ze parazitu se zbavuje tezko, ale s Bicomem to pomalu pujde. po dvoumesicnim vyrazeni z normalniho zivota hledam dalsi alternativy (detoxikovala jsem ostropestrecovou kasi, brala homeopatika, mesickovy olej, tymianovou smes, ostropestrecovou smes, indicke bylinne preparaty.... a nic moc) vcera jsem narazila na toto vlakno a rada bych zacala s MMS. Mohl by mi nekdo poradit, jestli si mam koupit nejdrive pouze MMS nebo taky MMS 2. U ktere firmy bych si to mohla koupit a jake mnozstvi, kde mam koupit aktivator (nekdo pise 10%, jiny 15% kyselinu citronovou - tak nevim, zda si mam poridit malou laborator a sama si to michat) v jake koncentraci. Volala jsem jednomu prodejci (e-shop) na netu, ten mi doporucil, at si tyhle veci nactu na blogu (redeni atd.), ze oni tuto latku prodavaji na cisteni bazenu a vody. Chapu, ze si zrejme kryji zada. Proto moc prosim nektereho zkuseneho s MMS, aby mi napsal tyto zaklady. Taky se chci zeptat, zda ten Praziquantel nebo Cesol sezenu v ČR. Na blogu nekdo doporucoval ohledne Praziquantelu Thajsko - je to jedina alternativa? Diky a omlouvam se za tak obsirnou zpravu a prosbu. Diky mnohokrat.ggbubamara

mahatma

ivermektín

Příspěvek od mahatma »

ahoj, jedná sa o asi najúčinnejší prípravok vôbec, skús pozrieť na
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ivermektin
môžem z vlastnej skúsenosti vrele doporučiť.

Y1
Nový člen

Hřebíček

Příspěvek od Y1 »

Zdravím, mě hřebíček pomohl utlumit cca 5 tileté urologické potíže a potíže s plísní do stavu kdy neobtěžují a člověk si je uvědomí cca 1x za týden. To považuji za úspěch, protože samotné MMS, Zapper, pelyněk, kapky z ořešáku ani nic dalšího to nedokázalo.

Y1
Nový člen

Paraziti.

Příspěvek od Y1 »

Jinak co se týká parazitů, nechal jsem si udělat diagnostiku na OBERONU a našli mi neuvěřitelnou zologickou včetně několika červů. Po své několika měsíční snaze o nápravu u sebe i druhých jsem dospěl k názoru shodnému s ing. Bláhovou. Je třeba se soustředit na červi, bakterie a viry z velké části mizí sami pokud není přítomnost červů. Myslím, že bakterie a viry nám mohou být z určitého pohledu nápomocni, červi nikoliv.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

hřebíčková tinktura...

Příspěvek od laik »

Zdravím...
Palo jestli mužu se trochu vetřít do tvého vlákna....
......víte že kromě hřebíčku i konopí je dobré na ruzné parazity v těle, hlavně ve střevech.....
podle nějakých výzkumů, zvířátkata co konzumují občas třeba konopná semínka, netrpí na střevní parazity....
kdyby měl někdo zájem třeba o hřebíčko-konopnou tinkturu http://www.prirodni-produkty.kx.cz/inde ... ktura.html
více info. přes sz........

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Y1
Nový člen

Konopí

Příspěvek od Y1 »

No já mám zkušenost, že konopná tinktura nezabrala, mast ano, ta byla účinná ve 100%.

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Konopí

Příspěvek od laik »

Y1 píše:No já mám zkušenost, že konopná tinktura nezabrala, mast ano, ta byla účinná ve 100%.
mast na parazity???...to jako vnitřně???to si to mazal na chleba??? :D :shock:
nebo na kuži???... no možná ale na nějaký breberky třeba v konečníku by to teda pomohlo, když bude člověk pořádně promazávat....
ale vnitřně třeba v sušené formě, např. jako koření do jídla....

Y1
Nový člen

Konopí

Příspěvek od Y1 »

:D ne mast na bolesti kloubů, šlach a svalů a to zatím vždy zabralo, ale tinktura vnitřně užívaná ráno na lačno zabrala pouze v některých případech.
Ale když se teď nad tím zamyslím, tak to sádlo s canabiskou na chleba by také nemuselo být špatné :D

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Sádlo se rychle kazí, ale dobrej je třeba olej...koupíš kvalitní olej a necháš měsíc macerovat větvičku či dvě a máš dobej léčivej olej....
použití jakkoliv, na mazání těla či do salátu či jinak vnitřně...ale z tím opatrně, ona tato léčivka má vělice specifické vedlejší učinky, jako třeba veselost,radost,usměv na rtu a pod....

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Zdravím, nechat jen macerovat ??? Já myslela, že se to musí vyvařit bud v oleji ( sádle) nebo v alkoholu, aby to mělo nějaký účinky .... ?????

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“