Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Koupím
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jova
Vidíš ani mě to nenapadlo,to je dobrá rada s tím spřažení 5V,jen jsem zkoušel těch 12V a nešlo to,rozdíl napětí.Těmi PC zdroji jsem se moc nezabýval a tak moc děkuju za radu.Ano používám je na laborování a jsem s nimi velice spokojen ,jo a ten 400W mě jede v kotelně a spolehlivě.Návod je srozumitelný od Tebe.Dík.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Gewo,je mě jedno jestli je to AT nebo ATX,ale jedno mě není proud.Musí mít aspoň na 12V/8-10A a 5V/20A.Však víš,že je používám na to naše čarování.Dík za odpověď.gewo píše:... a ta Schottky dioda.... a 20A Graetz na vstupu...lajos píše:Včera jsem jeden rozebíral, byl vadný, je to zážitek loupat ty součástky no a ten feriteček co je na přenos těch 400W, krása.
Ive, neuvedls jestli starý typ nebo ATX (jiný konektor pro main board). Starých tu mám bednu...
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Si přijeď. Naložím tě že ti praskne náprava...Iv píše: Gewo,je mě jedno jestli je to AT nebo ATX,ale jedno mě není proud.Musí mít aspoň na 12V/8-10A a 5V/20A.Však víš,že je používám na to naše čarování.Dík za odpověď.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Kovadlina
Dlouho sháním kovadlinu, raději větší. Známí měli takovou na dvoře a já jsem si nechtěl o ni říct, myslel jsem, že si na ní zakládají. Dali jí do šrotu a když jsem projevil politování, tak mi řekli: "To sis mohl klidně odvézt, léta to tu překáželo"
Tak se ptám, neválí se Vám někde?
Ohne Bier geht´s nicht
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Koupím
elektrické čerpadlo na vyprazdňování sudů. Může být 220V, preferuji vojenskou sadu na 12V s hadicí a plnícím kohoutem.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- ekowatt
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: Kovadlina
urob si formu a odlej si juKarel IV píše:Dlouho sháním kovadlinu, raději větší. Známí měli takovou na dvoře a já jsem si nechtěl o ni říct, myslel jsem, že si na ní zakládají. Dali jí do šrotu a když jsem projevil politování, tak mi řekli: "To sis mohl klidně odvézt, léta to tu překáželo"
- Karel IV
- Starší člen
- Karel IV
- Starší člen
Problém to je. Malá kovadlina se občas někde objeví, ale větší nemohu sehnat. Mám 13 letýho syna, je to docela pořízek a roupama neví co by. Chtěl bych, aby svoji energii využil k něčemu pořádnému a naučit ho třeba jak si naostřit sekerku, sekáč, dláto, zakalit a popustit ostří, nebo vykovat třeba kramli, nebo obyčejnej klínek do násady. Nejedná se o vtip, pokud se někomu kovadlina válí doma a nepotřebuje ji, tak odvezu.
Ohne Bier geht´s nicht
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Koupím PC mainboard
Koupím základní desku na Athlona, socket A, bus 400MHz, AGP 4x/8x...ne interní VGA
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
- jarop
- Stálý člen
- Karel IV
- Starší člen