belamachina píše: ato je daky problem? :-)))) nahodime sa do oblekov prenajmeme velkeho medaka a nejakeho tlmocnika a dvoch expertov a ide sa na vylet.
kazdy si zahra nejaku rolu a bude vybavene :-)))
na slovensku je nedostatok elektriky tak ked im hodime udicku tak sa chytia :-)) by si sa cudoval ked nahodis formu ako su zrazu vsetky dvere otvorene dokoran :-)))
a ked nie oni tak potom rusaci . ti ze vraj maju fabriku aj na slovensku :-))
Jako nápad je to dobrý
.. ale já na to nemám buňky
Znal jsem za totáče jednoho ředitele, ten měl zásadu že svět chce být klamán a proto taky byl tím ředitelem.
Jezdili jsme do Prahy každý měsíc na školení. Když jsme chtěli k Flekům na kabaret tak již bylo vyprodáno a když jsme si chtěli koupit lístky na měsíc dopředu tak to nešlo, že je ještě nemaj.
Tak jsme se jednou flákali po Vinohradech, najednou velké skřípění brzd a zubů- u chodníku zastavila 603 (tehdá nóbl auto 1972), vyskočil nějaký chlapík a na kamaráda: zdar Josééf, co tu děláš atd…No a vyvstala otázka co s načatým večerem?
Pepa mu říká, nemůžeme se dostat k Flekům na kabaret … a už jsme jeli.
Před Flekem Pepa vyskočil z auta, oběhl 603 a otevřel s velkou úklonou dveře tomu našemu řediteli a já si dál připadal jako ve filmu.
Měli jsme štěstí, šéf podniku byl přítomen a neuběhla ani čtvrthodinka co byl náš ředitel u něho a najednou přiběhl pikolík. S velkou ochotou nám ukázal cestu k rezervé stolku pro 4 osoby přímo pod pódiem, stačilo zvednout hlavu a už byl u stolu číšník zda si něco přejeme. Prostě vzorná obsluha a vše zadara!!!
Pepa vyzvídal: Jak jsi nás sem dostal?
Čtu Večerní Prahu né.
No a co jako?
Tam bylo psaný: „ Skončilo zasedání federálního ministerstva a soudruzi se rozjíždějí do svých domovů……
Tak z nás ten náš ředitel udělal „chlapce“ z federálu, že nás má na starost a že bychom rádi viděli ten jejich kabaret
No a byl kabaret
Tož takovýho chlapa bysme potřebovali a budeme všichni vysmátí