Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Rok 2012 - střípky poznání
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
ano....
Abakuk má pravdu... V zákoně opravdu není díra. vlastní spotřebu jehnat jsem musez zdanit nejen daní z příjmu, ale i dph.
Když jsem uvedl dar matce. Tak jsem musel zaplatit darovací dan a dph....
Každopádně systém nutí farmáře lhát a lhát a lhát......a tak všichni lžou a podvádí, aby nedělali jen na daně....Pak se idioti diví, že nikdo nechce platit...
Ovšem, jak jsme s jedním filozofem agrárníkem zjistili, tak podle vyššího principu mravního můžeme být v klidu, páč zločin na tyranu není zločinem.
Netřeba ty parchanty a jejich zvratky brát vážně a je třeba využít každičkou skulinku , aby plody lidské dřiny nesklouzly do trativodu jménem danový systém.
Bártr opravdu žije a funguje, ovšem puze mezi těmi, co si věří. Jenže ne každý má co nabídnout, takže se nám to pěkně segreguje.....
Když jsem uvedl dar matce. Tak jsem musel zaplatit darovací dan a dph....
Každopádně systém nutí farmáře lhát a lhát a lhát......a tak všichni lžou a podvádí, aby nedělali jen na daně....Pak se idioti diví, že nikdo nechce platit...
Ovšem, jak jsme s jedním filozofem agrárníkem zjistili, tak podle vyššího principu mravního můžeme být v klidu, páč zločin na tyranu není zločinem.
Netřeba ty parchanty a jejich zvratky brát vážně a je třeba využít každičkou skulinku , aby plody lidské dřiny nesklouzly do trativodu jménem danový systém.
Bártr opravdu žije a funguje, ovšem puze mezi těmi, co si věří. Jenže ne každý má co nabídnout, takže se nám to pěkně segreguje.....
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ano....
Takže i jehňata, co Ti ukradli musíš zaplatit... Hlavně že Ti zakážou udělat na svým pozemku plot. Oni vlastně podporují zloděje, já zapomněl, vždyť jsou je to tam nahoře samej zloděj... Nekradou Ti ty ovce nakonec oni? A ještě si řeknou vo krejcar, aby měli k tomu co pít...jarda ovčák píše:...vlastní spotřebu jehnat jsem musez zdanit nejen daní z příjmu, ale i dph...
To je dobrej ekonomickej fígl: Nemáš? zaplať, jako bys měl... Na krádeže tu máme policii... Přišla někdy na něco? Pochybuju...
Výsledek? Plať a trp. A když nebudeš trpět dost, tak ještě přiložíme. To je asi fakt lepší ovce vyvraždit, sežrat a teda zaplatit, naposled. Už máš ten megalomanskej mražák, kdybys je nestačil všechny sníst za večer?
Na finále by pak k Tobě přijeli zelenáči a ještě by Tě dali k soudu za týrání zvířat, aby to mělo trochu grády...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
daně???
Musíte platit daň???.....ale co když za celej rok nepřijmu ani korunu???...tj. jako že nikde není nic papírově???...
stejně jako bezdomovci?.....
když sem nic nepřijal z čeho bych platil daň.....
a jak psali na těch novinkách že kvuli švarc. se mín vybere.....
no to jsou přece keci jak hrom.....
každýmu člověku přeci dojde, že ty prachy nežeru, nebo nepálím.....
že je zase u nás v čechách všechny utratím....tzn.zase vrátím do oběhu....a ve spotřební dani stejně zaplatím.....
....no jinak kdo by nevěděl, ten článek o laferově křivce....pochází z pera Petra Macha ze strany Svobodných, kterýž to mají jako jeden bod programu zrušení daně z příjmu....
čímž se hodně oživí ekonomika, protože člověku zustane víc peněz v ruce a tím pádem i víc utratí.....a hlavně sám si svobodně určím co z mojema penězma udělám, jestli je prochlastám, nebo budu spořit na duchod, nebo třeba kupovat zlato.....
ale dost politiky.....
ať žije švarcsystém a bártr obchod
a myslím že nám tady bártr občas celkem funguje ne???...
a ještě sem si vzpoměl k těm daním.....
nevím jak to má ten stát vymyšlený, ale kolegové jako živnostníci neplatili vubec žádný daně, ani se jim nezvýšily soc.odvody pokud nepřekročili tuším 750 000.-příjmů ročně....hmmm....tak teda nevím....
stejně jako bezdomovci?.....
když sem nic nepřijal z čeho bych platil daň.....
a jak psali na těch novinkách že kvuli švarc. se mín vybere.....
no to jsou přece keci jak hrom.....
každýmu člověku přeci dojde, že ty prachy nežeru, nebo nepálím.....
že je zase u nás v čechách všechny utratím....tzn.zase vrátím do oběhu....a ve spotřební dani stejně zaplatím.....
....no jinak kdo by nevěděl, ten článek o laferově křivce....pochází z pera Petra Macha ze strany Svobodných, kterýž to mají jako jeden bod programu zrušení daně z příjmu....
čímž se hodně oživí ekonomika, protože člověku zustane víc peněz v ruce a tím pádem i víc utratí.....a hlavně sám si svobodně určím co z mojema penězma udělám, jestli je prochlastám, nebo budu spořit na duchod, nebo třeba kupovat zlato.....
ale dost politiky.....
ať žije švarcsystém a bártr obchod
a myslím že nám tady bártr občas celkem funguje ne???...
a ještě sem si vzpoměl k těm daním.....
nevím jak to má ten stát vymyšlený, ale kolegové jako živnostníci neplatili vubec žádný daně, ani se jim nezvýšily soc.odvody pokud nepřekročili tuším 750 000.-příjmů ročně....hmmm....tak teda nevím....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: rok 2012 proroctvi
Pripájam sa!NAVAR píše:Ať žije sobětstačnost, bártr, šedá ekonomika a pátá kolona občanského odboje.
Re: rok 2012 proroctvi
Problém současné vlády je, že maximálně dojí na daních střední třídu. Tito lidé jsou tvůrčím základem a páteří společnosti, jejich rodiny nakupují zboží od firem - firmy dostávají peníze zaměstnávají lidi - to je základní ekonomická poučka. Proto v době krize vlády se snažili nastartovat růst spotřebou - tedy aby firmy prodaly zboží.
U nás bratr Kalousek zdanuje spotřebu - problém je, že střední třída má méně peněz na utrácení - musí šetřit. Firmy neprodávají a propouštěji, střední třída více chudne méně pak odvede na daní. Pár zbohatlíku co jsou napojeni na předražené státní zakázky a bohatnou to svoji spotřebou nezachrání. A zavedením danové progrese podle dnešních pravičáků trestáte úspěch.
Vítejte v českém banánistánu!
U nás bratr Kalousek zdanuje spotřebu - problém je, že střední třída má méně peněz na utrácení - musí šetřit. Firmy neprodávají a propouštěji, střední třída více chudne méně pak odvede na daní. Pár zbohatlíku co jsou napojeni na předražené státní zakázky a bohatnou to svoji spotřebou nezachrání. A zavedením danové progrese podle dnešních pravičáků trestáte úspěch.
Vítejte v českém banánistánu!
Re: mno...
Podivné datumy, Mayové prorokuji konec v prosinci 2012 a podle knihy Philadelfsky experimet má byt další kritické datum 12.8.2013 takže kdo ví?jarda ovčák píše:Mno....když ono to je těžký.... Já si začínám myslet, že žádná katastrofa nepřijde... ona už pomalu začala.
Lidi se chovají jako dobytek od zkorumpovaných politiků přes zkorumpované zastupitele, obecní ouřady, policajty a nenažraný dochtory.
Z korupcí je nutno bojovat, to nejmenší co proto uděláte je volební účast, a spíše než volit na základě programu je lepší volit a kroužkovat lidi co jim důvěřujete. Udělajte si o věcech vlastní názor a nedůvěřujte novinám. Noviny a tv mají svého vlastníka a mají tendenci informace trošku přiohýbat. Musí zde být vytvořena většinová společnost slušných lidí. S tím nám Bůh ani ufouni nepomohou. Je nutné bojovat snažit se a nebýt medii ovládna ovce. Já prostě věřím, že věci je možné změnit, ale je to běh na velmi dlouhou trať.
Masaryk měl heslo - Nebát se a nekrást.
Co mi vadí na indiánských náboženství jsou krvavé lidské oběti pro Boha. To mi připadá primitivní a křestanství toto nemá a židé od tohoto taky ustoupili.jarda ovčák píše: K těm krvavým praktikám mayů inků a bůhví koho...Nejvíce mrtvých a krve na rukou mají křestani. Jen je třeba strčit nos do dobové literatury, kterak se prováděl výslech jinověrců a bezvěrců.Nebo i souvěrců, s podezřením na nekalé praktiky. Nějaké krvavé orgie inků či aztéků, neb lidojedů byl slaboučký čajíček... Nějaké sekání hlav či podřezání nebylo nic proti právu útrpnému či církevním výslechům.... Mnohdy se mučilo dlouhé dny, i měsíce.....trhalo se koňmi, na žebříku i v kole se lámaly kosti, a naražení na kůlu umírali i týden.
Jestli k nám v roce 2012 přiletí nějací ufouni, co byli vzorem indiánským bohům, pak se máme na co těšit
Co se týká křesťanského mučení - pak si myslím, že tyto věci se děli pro zastrašení a likvidaci politických protivníku, ale není to hlavní poselství křestanství.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je zřejmě pěknej kec. Vem si, co se povídá o pyramidách za imbecilní kecy - že jsou to hrobky atd. Mrkneš na dokument "Okem boha hora" a zjistíš, že byli géniové. Podle našich imbecilních vědců to byli otroci, co stavěli pyramidy a dle nich nosili kameny o váze raketoplánu na hrbu, nebo co. Tahle logika mluví za sebe... Na světě je tolik keců, jen abys si připadal, že jsi v civilizovaném světě. Nejvíc škody páchají tyhle civilizační vlády, ať je to nějaká církev nebo někdo jinej. Nalžou hromady kravin, aby to vypadalo, že máš důvod být šťastný. A když řekneš, že země je kulatá, tak Ti dají na rypáktomas píše:Co mi vadí na indiánských náboženství jsou krvavé lidské oběti pro Boha. To mi připadá primitivní a křestanství toto nemá a židé od tohoto taky ustoupili.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: konec světa
Prostor si určuji sám dle pravidla: "Nikdy nedopusť aby Ti smysl pro morálku a zákony zabránil udělat správný čin"Abakuk píše:Konec Světa přináší začátek vesmíru.
On ani ten barterový obchod za současných zákonů není čistý. Nad hodnotu tuším 20000 musíte stejně platit daň jinak je to krácení daně i kdyby jste žadné platidlo nepřijal.
Prostě schválně není prostor jak se legálně vyhnout současnému systému.
Daň klidně a s radostí zaplatím v případě že se změní pozice státu já - stát nepřítel na já - stát přítel.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
Palo píše:Vem si, co se povídá o pyramidách za imbecilní kecy - že jsou to hrobky atd. Mrkneš na dokument "Okem boha hora" a zjistíš, že byli géniové. Podle našich imbecilních vědců to byli otroci, co stavěli pyramidy a dle nich nosili kameny o váze raketoplánu na hrbu, nebo co. Tahle logika mluví za sebe... Na světě je tolik keců, jen abys si připadal, že jsi v civilizovaném světě. Nejvíc škody páchají tyhle civilizační vlády, ať je to nějaká církev nebo někdo jinej. Nalžou hromady kravin, aby to vypadalo, že máš důvod být šťastný. A když řekneš, že země je kulatá, tak Ti dají na rypák
Před pár dny jsem si říkal jestlipak mi naše nezměrně moudrá a vysoce pokročilá věda dokáže odpovědět na sprostě prostou otázku.Palo píše: To je zřejmě pěknej kec. Vem si, co se povídá o pyramidách za imbecilní kecy .....
Mám jedno kompletní lidské tělo s veškerou periferií i duchem a duší ale jak mám rozpohybovat třeba ruce. Ne ja nechci vědět která část mozku odesílá signál ani jak funguje přenášení nervových vzruchů. Chci vědět jako dítě které se učí chodit jak to mám s tím mím mozkem udělat abych poknul paží.
Každý to sice umíme ale nikdo to asi nedokáže vysvětlit a předat tuto dovednost dál, každý se to musí naučit sám.
Tma na to vrhá nové světlo
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
mno....
Jo jo,tak to má bejt....
Pavla exkomunikujou a bude klid. Prdlajs bude, každé nesnášenlivé náboženství či víra je odsouzena k zániku.
S takovouhle budou kostely u nás přebudovány na rokové kluby a hospody, jak jsem viděl ve skotsku..
Kterej bůh je ten pravej???? Žádnej, nebo všichni??
Přeci ten náš. Tolerovat víru a vyznání druhého by měla být základní schopnost člověka. kdo ji nemá, měl by být zbaven občanských práv. vlastně všech práv.
Ten videopamflet je šílenej.... Že jim ti zednáři ale ležej v žaludku..... Himl, jako templáři, jenže už nemají absolutní moc, tak se jim po té asi škytá...
Jo jo, holobrádci nemůžou rozdejchat bratrství muslimů a židů k souvěrcům........
Brzy odtrhne víra od církve a bude klid. církem svatá již nemá co dát...A to je její počátek konce. Nemluvím o víře.
Ještě jsem neviděl, aby mladý křestan šel s důvěrou za knězem tak, jak běžně chodí muslimští pacholci za imánem. Proto nás válcujou a převálcujou....
Tož aleichom sallam....
Pavla exkomunikujou a bude klid. Prdlajs bude, každé nesnášenlivé náboženství či víra je odsouzena k zániku.
S takovouhle budou kostely u nás přebudovány na rokové kluby a hospody, jak jsem viděl ve skotsku..
Kterej bůh je ten pravej???? Žádnej, nebo všichni??
Přeci ten náš. Tolerovat víru a vyznání druhého by měla být základní schopnost člověka. kdo ji nemá, měl by být zbaven občanských práv. vlastně všech práv.
Ten videopamflet je šílenej.... Že jim ti zednáři ale ležej v žaludku..... Himl, jako templáři, jenže už nemají absolutní moc, tak se jim po té asi škytá...
Jo jo, holobrádci nemůžou rozdejchat bratrství muslimů a židů k souvěrcům........
Brzy odtrhne víra od církve a bude klid. církem svatá již nemá co dát...A to je její počátek konce. Nemluvím o víře.
Ještě jsem neviděl, aby mladý křestan šel s důvěrou za knězem tak, jak běžně chodí muslimští pacholci za imánem. Proto nás válcujou a převálcujou....
Tož aleichom sallam....
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
2012
[youtube][/youtube]
-
- Zasloužilý člen
MNO...
Ano, souhlasím s růžovým řečníkem, ovšem ten se zmýlil, nebudem lehčí o 0,5 miligramu na tuně, ale o 0,4. To bych kategoricky mušel jaxi negovat.....
A nepudem do 8, ale do 12té dimenze.....Když ono to fakt dopadne tak, že se zatrest budem v tý velmuži vařit až do konce.... páč nějakej konec roku 2012 mi začíná znít jako rajská hudba proti uchrchlanýmu orchestrionu současnosti...
A nepudem do 8, ale do 12té dimenze.....Když ono to fakt dopadne tak, že se zatrest budem v tý velmuži vařit až do konce.... páč nějakej konec roku 2012 mi začíná znít jako rajská hudba proti uchrchlanýmu orchestrionu současnosti...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Slunko, sluníčko
Nic význameného,
ale včera jsem dostal od své paní časopis Týden, je tam článek o našem Sluníčku...
http://www.uloz.to/9443873/tyden-2011-25-str28-33-pdf
ale včera jsem dostal od své paní časopis Týden, je tam článek o našem Sluníčku...
http://www.uloz.to/9443873/tyden-2011-25-str28-33-pdf