Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
..heezkýýý:
"Díky satelitům, které jsou schopné zachytit pod zemí i objekty s menším než metrovým průměrem, totiž vědci našli nejméně dvě dosud neznámé a skryté pyramidy."
Kurňa! to mi čučijó i do sklepa??
Já mám tušáka, jestli těhle "dělnických kolonií" není v Praze víc.. Jednu drobnou si vybavuju ve svých rodných Strašnicích (Praha 10), ale to jsou spíš takové drobné kolonie třeba o 2 - 5 chalupách.. Kotlaska, to už je jiná liga. Občas jsou tyhle zapomenutý světy blízko železnic...
chiq píše:... Kurňa! to mi čučijó i do sklepa?? ...
"Podle odhadů Světové zdravotnické organizace se přes veškerá opatření malárií nakazí ročně kolem 300 až 500 milionů lidí na celém světě. Více než milion nemocných ročně na malárii umírá. Nejhorší prognózu mají nákazy vyvolané prvokem Plasmodium falciparum."
Jestli je na Zemi 7 miliard lidí, a Světová zdravotnícká organizace tento odhad myslí vážně, pak nejpozději do 23 let (spíše dříve) máme všichni malárii. Hezké...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
"Podle odhadů Světové zdravotnické organizace se přes veškerá opatření malárií nakazí ročně kolem 300 až 500 milionů lidí na celém světě. Více než milion nemocných ročně na malárii umírá. Nejhorší prognózu mají nákazy vyvolané prvokem Plasmodium falciparum."
Jestli je na Zemi 7 miliard lidí, a Světová zdravotnícká organizace tento odhad myslí vážně, pak nejpozději do 23 let (spíše dříve) máme všichni malárii. Hezké...
Myslím, že na srazu jsem zaslechl, že Malárii se v inkriminovaných zemích občas někdo snaží léčit pomocí MMS... Prý dost účinně.
Je to dobré, sektáři přežijou.