ne, nemyslím spěchat pomalusisa píše:.Vidím, že je potřeba vysvětlit slovo "obtěžovalo". Je to nadsázka a myslela jsem tím, že v čase psaní příspěvku, jsem ten čas na hledání skutečně neměla..
Myslíš tím spěchat pomalu? Já bych řekla, že ona tankuje tím, že se ptá rovnou. Knihu má přečtenou a diskuzi taky, v rámci možností. Není to tak, že by se neobtěžovala nic přečíst a jen se ptala.
ale když nenatankuješ , budeš mít víc problémů a pravděpodobně vůbec nedojedeš
v diskuzi bylo několikrát popsané nitrožilní užití
kontaktuj slávka , pala a další
jen varuju před neuváženým uposlechnutím něčí rady
a to , že se hned někdo neozve s jednoznačným návodem asi znamená , že ho nikdo nemá. Lidi mají touhu pomáhat.
je prostě potřeba celou problematiku pořádně nastudovat , třeba při tom nespat , když není čas a pak se rozhodnout a vytrvat !
ale diskutéři mají jen velmi málo informací , nikdo nezná úplnou a přesnou diagnózu
prostě nejde říct - každá zlomenina se léčí šroubem do kosti.. jsou různé druhy a různé přístupy.
i každé tělo je jiné a mysl v něm. mms prostě není samospásná tabletka. je to jen vrah patogenů.
já osobně si netroufám radit, ale lidé , kterým jsem doporučil mms dostali vždy konkrétní postup , protože jsem se seznámil s jejich problémem. ať to byla vyrážka , nebo cukrovka , (kde krom inzulinu chtěli dochtoři píchat sliny z ještěrky za dvojku s nezaručeným výsledkem - už je borec bez inzulinu a odebírají mu postupně i léky - (kombinace s úpravou životosprávy))
nestačí studovat jen mms , ale hlavně a především tu chorobu.
takže i kdyby ti někdo řekl , že jemu v jednom konkrétním případě pomohlo tolik a tolik tak a tak často , nemusí to zabrat na uplně jiné onemocnění i když má stejný název.
sorry , že se do tebe navážím když sám nemám radu , ale zlobí mě , když někdo napíše , že ho obtěžuje číst a chce zaručený návod. - přitom jsem hned poukázal na předmět dotazu a ten byl - má někdo zkušenost s nitrožilním užitím - už nebylo specifikováno na co a asi málokdo si bude pamatovat choroby všech diskutérů. takže má první reakce byla věcná.
nakonec to může skončit prohlášením , že mms někoho zabilo. ve skutečnosti ho zabil ten , kdo ho podal špatně nadávkované přestože ty samé dávky jiného vyléčily.
---------------------------------------------------
edit - než jsem to naklepal , tak už ti palo odpověděl a myslím , že líp to nejde .......