Tuhle jsem si vzpomněl na případ, který se pravděpodobně stal... Tuhle volá paninka svýmu dochtórovi, že má tyhle a támhlety problémy, a že prej co má dělat. Dochtór jí po telefónu poradil, že má pít hodně vody. Paninka ho vzala za slovo a naládovala se vodou. Enemže jaksi byl nejakej problém se střevama, nějak nabobtnaly a praskly nebo co. Co se stalo s paninkou si asi každej domyslí... No a pak se zjistilo, že paninka do sebe naládovala snad neco přes 15 litrů vody...
Na druhou stranu si nedokážu představit, že bych chlastal víc, než by si řeklo tělo... Takže vody tak akorát s mírou dle chutí svého těla
Další faktor je, že každá voda je inčí. Z PET lahve je takováhle, z kohóta je inčí, z potoka je další, ze studny je onakáhle, z pramene je zase takáhle, z destilátoru je tuhletaká, zmražené vody jsou zase tři druhy podle toho, jak si to panáček podle návodu udělá a esli to neudělá navopak...
Voda z PET lahve může mít příchuť materiálu PET, z kohóta je zase zblbá magnetizmem železnejch trubek, z plastovej trubek se zřejmě bude podobat té z PET lahve... Z potoka může být lepší než z kohóta, ale kdoví, která kačena, kůň či srna si v tom opláchla řiť. Ze studny může bejt celkem nešťastná, pokud se ta studna používá třebas jednou za rok na oplach brambor - pokud se tam dostane nejaká verbež, tak se tam přes rok namnoží a může z teho bejt pěkná angína či chřipajzna. Z pramene bejvá vůbec nejlepší voda, pokud není kontaminovaná například splaškami ze silnic včetně solí ze zimního období, kdy se pochopitelně solí silnice. Tady v Brně a okolí jsou všechny studánky už postižené, v okruhu snad 30 km až na pár vyjímek... Z destilátoru je samože destilovaná, ta je dobrá v případě, že má člověk zabetonovaný tělo minerálama z minerálek, což bývá celkem častej problém... Enemže zase je nutné myslet na doplnění minerálů, které si destilka vyrvala navíc a nežádoucně... Dobrý je zejména si po destilce dát trochu kvalitní čokolády s větším poměrem kakaa, horčík je totiž jedna z věcí, která zmizne z těla jako první...
Kdo umí dělat vodu v mražáku, tak je king
A dyž de vo vodu z pramene, tak je to úplně super bych řekl... Vono s tou vodou je to celkem umění, tuhle jsem narazil na jakýsi seznam stránek o vodě a že prej jsou to jako podvodníci... Spíš bych řekl, že ti, co udělali tenhle seznam jsou študovaní kdoví v jakým obou bez naprosté praxe s vodou. U nich je voda hádvěó a tím to hasne... Enemže voda má paměť a kdesicosi... Taky si tuhle například (nejen) náš Jeff dělá živou a mrtvou vodu a je s oběma maximálně spokojen...
Třebas i pan Schauberger dokázal udělat z obyčejné vody léčivou a mám takový dojem, že vodu odkysličil a přiuhlíkoval, či něco v tom smyslu. Takže kdo tvrdí, že s vodou umí vše, tak lže
S vodou se dají dělat dost hustý věci a řekl bych, že je asi stejně tajemná jako samotný vesmír.
Povídat bych mohl do hajl-ej-úja, tak radši už zmlknu
Ten odkaz, co je nahoře - ten člověk mi připadá jako nějakej diplomovanej magor podobnej sysifovcům (po našem syfilitikům). Jak říká poota, chybí základní věc - specifikovat, kterou vodu básník měl na mysli... Takže článek naprosto o ničem, nicneříkající.