Po celu dobu v dílně, kde je přibližně konstantní teplota cca 15 st.jardax píše: Nárůst bych přisuzoval pozvolnému rozpouštění suspendovaných sloučenin Ag, ale ten pokles... no napadá mě snad jen teplota.
Jestliže připravím "koloid" při pokojové teplotě, pak ho šupnu do lednice, vodivost se klesne. Přijde na to, jestli jsi současně měřil teplotu a tuto bral v potaz. Každopádně vyzkouším.
Ještě k přípravě "koloidu" bez elektrického proudu:
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Koloidní stříbro
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: KS - malé ohlédnutí do historie ...
Nazdar Jardo,jardax píše: Tak jsem dnes vyzkoušel injekci 2ml jakokoloidu podkožně do středu 7cm zarudlého fleku po klíštěti - no při aplikaci to štípe jak 100 čertů Vydržet se to ale dá. Nedovedu si už ale představit aplikaci do svalu... to by bylo na posr*ní. Tak jsem zvědavej, jak flek bude vypadat zítra
Do svalu a hluboko to nebudeš asi ani cejtit. Nervy to nejvíc berou právě v kůži a její blízkosti.
Ahoj, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: .
odpovídám trochu pozdě: nevím sice, co z té fotky poznáš, ale posílám....
jardax píše:Lenko, nebyla by fotka elektrolyzéru v akci? Nepochopil jsem tu míchačku...
Díky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno....
Vyzkoušeli jsme funkci čistého stříbra u kozy. Měla nějaký zánět a šlo jí to až na močák. 4 kuličky z čistého stříbra jsme jí nacpali do krku a za dva dny to majitelka vyhrabala z bobků.koza se zcela vyléčila a je naprosto zdravá.Prošlo jí to všema traktama a při přežvykování to nezvrátila ani nevyplivla.U lidí by to mohlo mít taky fajn výsledky, enem to vyhrabávání z bobků by mohlo mít dramatický průběh.
Zdar bádání.......
Ty kuličky byly moje projektily z perkusní pušky kentucky, původně určené pro pobíjení upírů.....tedy ráže .44
Zdar bádání.......
Ty kuličky byly moje projektily z perkusní pušky kentucky, původně určené pro pobíjení upírů.....tedy ráže .44
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: mno....
jarda ovčák píše:...U lidí by to mohlo mít taky fajn výsledky, enem to vyhrabávání z bobků by mohlo mít dramatický průběh....
...původně určené pro pobíjení upírů...
zajímavý dokument o vodě a jejím zkoumání
velmi zajímavé video, doporučuji shlédnout hlavně pasáž o ruském vědci a jeho systému aktivace vody.
zkoušel jste někdo elektrody z tohoto zdroje ?
http://www.zdravestribro.cz/iontove-kol ... index.html zdá se mi levnější než ze safiny snad, navíc připravené "plug and play" . Ale nevim co se týče čistoty apod, děláte s tím někdo ? Cena se mi zdá příznivá
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
koloidní mast...
Zdravím
tak sem vyzkoušel přilejt koloid do masti.....je to v poměru 0,2l kol. na 4l masti, aby se to trochu spojilo tak sem to fest promýchal šlehačem
vařením se určitě část vody taky odpařila a po ztuhnutí se to neoddělovalo..... takže si myslím že to pujde ne?... měl sem obavu aby to nevodnatělo jak indulona když se nechá v teple ale zatím dobrý.....
každopádně to stříbro bude fungovat i jako konzervat ne?....
zkoušel sem i větší poměr 0,1l kol. na 0,4l masti, udělalo to krásnou emulzi a po ztuhnutí taky dobrý, ale při roztírání na kuži se to už oddělovalo....
tak sem vyzkoušel přilejt koloid do masti.....je to v poměru 0,2l kol. na 4l masti, aby se to trochu spojilo tak sem to fest promýchal šlehačem
vařením se určitě část vody taky odpařila a po ztuhnutí se to neoddělovalo..... takže si myslím že to pujde ne?... měl sem obavu aby to nevodnatělo jak indulona když se nechá v teple ale zatím dobrý.....
každopádně to stříbro bude fungovat i jako konzervat ne?....
zkoušel sem i větší poměr 0,1l kol. na 0,4l masti, udělalo to krásnou emulzi a po ztuhnutí taky dobrý, ale při roztírání na kuži se to už oddělovalo....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Re: zkoušel jste někdo elektrody z tohoto zdroje ?
To bude tím, že místo stříbrných elektrod o čistotě 99,99 jsou to pouze 99,9 a to je dosti málo. Pokud si přečteš starší příspěvky, tak to tady bylo už mnohokrát psáno, že čistota elektrod by měla být co největší. Takže pouze třídevítkovou čistotu nebrat.dannel píše: Ale nevim co se týče čistoty apod, děláte s tím někdo ? Cena se mi zdá příznivá
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: zkoušel jste někdo elektrody z tohoto zdroje ?
Celkem jsu spokojenej tady http://www.naprameni.cz/ fuguje to a je to přímo od zdroje,za slušnou cenu je tam k mání
Tepperweinova směs, Lugol, Enterosgel, Koloidní stříbro.
Konec konců můžeš se tam zeptat jakou používá čistotu ,ale myslím si že 99,9 je hodně málo.
la
Tepperweinova směs, Lugol, Enterosgel, Koloidní stříbro.
Konec konců můžeš se tam zeptat jakou používá čistotu ,ale myslím si že 99,9 je hodně málo.
la
Výroba koloidu z autobaterie
Dobrý den,
toto téma sleduji již delší dobu a rozhodl jsem postavit vlastní výrobníček koloidu.
Mám však specifické požadavky, tedy napájení 12-15V z autobaterie, nouzově destičková baterie 9V.
Také přemýšlím o signalizaci provozu/průtok proudu elektrodami/ a automatickém ukončení proces.
Několik pokusů jsem již provedl, 9V baterie a proudový zdroj ze dvou tranzistorů. Náběh je značně pomalý, ale zařízení funkční.
Základní znalosti elektrotechniky mám- elektronik však nejsem.
Prosím tedy zkušené odborníky na tomto fóru o rady a hlavně zkušenosti se stavbou zařízení podobných parametrů. Dále o schéma či radu jak zapojit signalizaci průtoku proudu skrz elektrody, nejlépe blikající Led.
Dále mě zajímá Váš názor na měření koncentrace koloidu pomocí PH metru-popis je uváděn zde:
http://www.zdravestribro.cz/navod-vyrob ... index.html
Některé z Vás by mohla zajímat informace, že v Safině Jablonec n. Nisou mají stříbrný drát 99,99 průměru 2 a 2,5 mm přímo na prodejně za cca 27 Kč/g, 40 cm drátu 2mm průměr vyjde na 365 Kč.
Za ochotu, rady a názory předem děkuji Jarda
toto téma sleduji již delší dobu a rozhodl jsem postavit vlastní výrobníček koloidu.
Mám však specifické požadavky, tedy napájení 12-15V z autobaterie, nouzově destičková baterie 9V.
Také přemýšlím o signalizaci provozu/průtok proudu elektrodami/ a automatickém ukončení proces.
Několik pokusů jsem již provedl, 9V baterie a proudový zdroj ze dvou tranzistorů. Náběh je značně pomalý, ale zařízení funkční.
Základní znalosti elektrotechniky mám- elektronik však nejsem.
Prosím tedy zkušené odborníky na tomto fóru o rady a hlavně zkušenosti se stavbou zařízení podobných parametrů. Dále o schéma či radu jak zapojit signalizaci průtoku proudu skrz elektrody, nejlépe blikající Led.
Dále mě zajímá Váš názor na měření koncentrace koloidu pomocí PH metru-popis je uváděn zde:
http://www.zdravestribro.cz/navod-vyrob ... index.html
Některé z Vás by mohla zajímat informace, že v Safině Jablonec n. Nisou mají stříbrný drát 99,99 průměru 2 a 2,5 mm přímo na prodejně za cca 27 Kč/g, 40 cm drátu 2mm průměr vyjde na 365 Kč.
Za ochotu, rady a názory předem děkuji Jarda
-
- Stálý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Spray - rozprašovač KS
Rád bych poptal u zkušenějších - čím aplikovat KS pro inhalace ? Již jsem nakoupil v lekárně několik "určitě" nekovových rozprašovačů, ale bohužel jsem pokaždé nalezl uvnitř alespoň pružinku z kovu......
Protože se její případný negativní vliv nedá ověřit, prosím o doporučení - ohledně vlivu či tipu na nejvhodnější rozprašovač.
Ten poslední byl "vincentkový".
Díky za pomoc.
Protože se její případný negativní vliv nedá ověřit, prosím o doporučení - ohledně vlivu či tipu na nejvhodnější rozprašovač.
Ten poslední byl "vincentkový".
Díky za pomoc.
jojoba
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Spray - rozprašovač KS
Já koupil rozprašovač pro manželku v kosmetice tam je přímo velký výběr ,nestudoval jsem ho rozebráním, nádobka je skleněná obal kovový a pumpička plast,ale pružinka to vypadá ,že je mimo kapalinu ,Je těžce frajerskej,vypadá dobře.Skleněný rozprašovač mají taky i s balonkem ,tenhle skleněný rozprašovač je na elektropohon.
http://www.ilonette.cz/produkty/akce/de ... eneny/177/
ten můj je odtud http://www.naprameni.cz/rozprasovace/
mechanický skleněný difuzer o moc levnější než elektrický není
http://avere.cz/zbozi/3870/Mechanicky-s ... erapii.htm
http://www.ilonette.cz/produkty/akce/de ... eneny/177/
ten můj je odtud http://www.naprameni.cz/rozprasovace/
mechanický skleněný difuzer o moc levnější než elektrický není
http://avere.cz/zbozi/3870/Mechanicky-s ... erapii.htm
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
KS DrJuice Co.
Ahoj všetkým,
Tak ja už tomu naozaj prestávam rozumieť.
V obchode, kde sa dalo kúpiť AG100 mi povedali, že už to nepredávajú.
V lekárni, že už to nesmú predávať, lebo EÚ.
Ale ponúkli mi DrJuice Co. Koloidne striebro ktoré vyrábajú maďari. (Žeby Lajos ? :-) ) a na obale sa uvádza "Prípravok na dezinfekciu hltana a ústnej dutiny".
Je to 20 ppm a 200 ml s kvapkátkom. Na nete si to ľahko nájdete. Dokonca na DrJuice Co. je nejaký certifikát o kvalite.
Takže niekto môže a niekto nie ?
Tak ja už tomu naozaj prestávam rozumieť.
V obchode, kde sa dalo kúpiť AG100 mi povedali, že už to nepredávajú.
V lekárni, že už to nesmú predávať, lebo EÚ.
Ale ponúkli mi DrJuice Co. Koloidne striebro ktoré vyrábajú maďari. (Žeby Lajos ? :-) ) a na obale sa uvádza "Prípravok na dezinfekciu hltana a ústnej dutiny".
Je to 20 ppm a 200 ml s kvapkátkom. Na nete si to ľahko nájdete. Dokonca na DrJuice Co. je nejaký certifikát o kvalite.
Takže niekto môže a niekto nie ?