Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: ned 30 led 2011 12:10
- Bydliště: Kolín
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Psychika a stres
Tělesné vztahy mezi tělesným a duševním zdravím jsou nepřehlédnutelné. Stav naší psychiky má velký vliv na stav našeho těla. Ale platí to i obráceně, neboť poruchy v látkové výměně mohou podstatně přispívat k psychickým poruchám. Slovo melancholie znamená doslova „černá žluč“ (pozn. Viz Hippokratovo dělení čtyř základních lidských typů – melancholik, sangvinik, flegmatik, cholerik – podle čtyř základních lidských šťáv: černá žluč, krev, hlen, žluč). A bezdůvodně se také neříká „to mi jde na nervy“.
Vzhledem k tomu, že výživa významně ovlivňuje látkovou výměnu, pak ani naše psychika nemůže zůstat stravou neovlivněna.
Je-li poráženo zvíře, pociťuje samozřejmě nejvyšší stupeň strachu. Následkem toho produkuje jeho tělo před porážkou i během ní velké množství stresových hormonů (např. ACTH = adenokortikotrofní hormon), které ve smrtelném strachu uvolňují výkonnostní rezervy těla. Tento hormon, stejně jako jiné stresové hormony, je potom samozřejmě obsažen v mase, které se konzumuje. Lidský organismus je tím však otravován, což se projeví na psychickém stavu ve formě zvýšeného stresu a vnitřního neklidu.
Tyto souvislosti jsou již dávno v mnoha kulturách známy. Jak starořečtí filosofové např. Sokrates, Platón, Aristoteles, stoikové a pythagorejci, tak i indičtí jogíni a mistři buddhismu odrazovali od požívání masa ty, kteří chtěli dosáhnout vnitřního klidu a vyrovnanosti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Téměř každý člověk umírá na své léky, nikoliv na svoji nemoc.
Vzhledem k tomu, že výživa významně ovlivňuje látkovou výměnu, pak ani naše psychika nemůže zůstat stravou neovlivněna.
Je-li poráženo zvíře, pociťuje samozřejmě nejvyšší stupeň strachu. Následkem toho produkuje jeho tělo před porážkou i během ní velké množství stresových hormonů (např. ACTH = adenokortikotrofní hormon), které ve smrtelném strachu uvolňují výkonnostní rezervy těla. Tento hormon, stejně jako jiné stresové hormony, je potom samozřejmě obsažen v mase, které se konzumuje. Lidský organismus je tím však otravován, což se projeví na psychickém stavu ve formě zvýšeného stresu a vnitřního neklidu.
Tyto souvislosti jsou již dávno v mnoha kulturách známy. Jak starořečtí filosofové např. Sokrates, Platón, Aristoteles, stoikové a pythagorejci, tak i indičtí jogíni a mistři buddhismu odrazovali od požívání masa ty, kteří chtěli dosáhnout vnitřního klidu a vyrovnanosti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Téměř každý člověk umírá na své léky, nikoliv na svoji nemoc.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1252
- Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
- Bydliště: Svitavy
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Tak to mě fakt hodně zajímá....
Jako že když budu dlabat maso, budu mít jinýho fištrona, než když se budu dávit karotkou??? nu, vot.......
Docela zajímavá myšlenka, máš k tomu nějaký konkrétní informace, nebo to je všeobecně známá domněnka???
A co když budu jíst jeden měsíc orthodoxní masitou stravu a měsíc bez masa..... jak trvá přechod od mírumilovného vitariána v krvežíznivého mrchožrouta???
aaaauuuuuuuuuuuuuuu
Jako že když budu dlabat maso, budu mít jinýho fištrona, než když se budu dávit karotkou??? nu, vot.......
Docela zajímavá myšlenka, máš k tomu nějaký konkrétní informace, nebo to je všeobecně známá domněnka???
A co když budu jíst jeden měsíc orthodoxní masitou stravu a měsíc bez masa..... jak trvá přechod od mírumilovného vitariána v krvežíznivého mrchožrouta???
aaaauuuuuuuuuuuuuuu
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1195
- Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
- Bydliště: Planeta Země
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Psychika a stres
To že se při porážce zvíře stresuje je známo,ostatně kdo by se nestresoval.Ovšem zmíněné látky jako ACTH = adenokortikotrofní hormon ,se vyplavují nikoliv do tkáně masa ale do krve které tato tkáň obsahuje.V tom bude asi ten fígl ,,košer masa".
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: mno....
1+jarda ovčák píše:Jistě máš pravdu, avšak eskymáci žerou jen ryby, to bych pochopil....
Vem však v potaz, jak se živí asijští národové ..... Strava jistě hraje roli. Já ji rozděluju jinak... na jedlou a jedovatou. Jedlá je bez chemie, ta druhá s chémií.
Ahoj, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 980
- Registrován: ned 02 led 2011 17:48
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
trofní - tropní, černá žluč
Dejte si adenokortikotrofní hormon do google.
Zjistíte, že výše uvedený text slepě okopíroval někdo na svůj blog a hormon že se jmenuje adenokortikotropní hormon.
Pro heslo adenokortikotropní hormon jsem nic alarmujícího nenašel. Nechci tvrdit, že nevadí když zvířata umírají ve stressu, ale celý ten text mi přijde vycucaný z prstu a tudíž nevěrohodný.....
A k černé žluči jse našel toto:
Význačný lékař Hippokrates ve 4. století před naším letopočtem rozpoznal a označil tuto duševní chorobu jako melancholie a předpokládal, že postiženým orgánem je mozek, kde se hromadí nadměrné množství tzv. černé žluče. Lékaři na černou žluč věřili dva tisíce let! Slavný Paracelsus nevěřil na černou žluč a doporučoval spíše látky vyvolávající smích.
Lze říci, že prvním "antidepresivem" , které bylo užito lékaři v léčbě deprese bylo opium. Těm movitějším nemocným lékaři doporučovali pobyt u moře, hojnost jídla, pití a užívání sexuálních rozkoší. Není tajemstvím, že deprese postihla i řadu význačných osobností, mimo jiné k nim patřil Poe, Twain, malíř van Gogh, hudební skladatelé
Zjistíte, že výše uvedený text slepě okopíroval někdo na svůj blog a hormon že se jmenuje adenokortikotropní hormon.
Pro heslo adenokortikotropní hormon jsem nic alarmujícího nenašel. Nechci tvrdit, že nevadí když zvířata umírají ve stressu, ale celý ten text mi přijde vycucaný z prstu a tudíž nevěrohodný.....
A k černé žluči jse našel toto:
Význačný lékař Hippokrates ve 4. století před naším letopočtem rozpoznal a označil tuto duševní chorobu jako melancholie a předpokládal, že postiženým orgánem je mozek, kde se hromadí nadměrné množství tzv. černé žluče. Lékaři na černou žluč věřili dva tisíce let! Slavný Paracelsus nevěřil na černou žluč a doporučoval spíše látky vyvolávající smích.
Lze říci, že prvním "antidepresivem" , které bylo užito lékaři v léčbě deprese bylo opium. Těm movitějším nemocným lékaři doporučovali pobyt u moře, hojnost jídla, pití a užívání sexuálních rozkoší. Není tajemstvím, že deprese postihla i řadu význačných osobností, mimo jiné k nim patřil Poe, Twain, malíř van Gogh, hudební skladatelé
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1252
- Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
- Bydliště: Svitavy
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno....
Vím to od nepálců. Celej život se futrujou jačím masem,jačím mlíkem a máslem, kozím a ovčím masem, rýží a plackama z namletého zrní...... Zeleninu jako takovou málokdo z nich viděl.ostatně ty dva kilometry nad mořem toho už moc nechce růst. Naprosto stejně baštěj v kazachstánu. Tam k tomu jogurt, kefír a trochu baklažánů neb jiné zeleniny.
Ne že by k tomu měli nějaký vyhraněný názor nebo nějaký konkrétní vztah k filozofii stravování.....
Oni nemají na výběr. Nemají mrazáky ani supermarkety, takže baští postupně jedno kozle za druhým.
Při porážce zvířete se mu omluví a upozorní jej, že zkrátí jeho cestu k další reinkarnaci. Zvíře položí na bok, v klidu jej hladí, promlouvají k němu klidným hlasem a po chvilce mu velice ostrým nožem přetnou tepnu na krku, zvíře sebou ani necukne a v klidu usne. v klidu, míru, s pokorou a smířením.
Viděl jsem to mnohokrát. Tak to dělám i já.......
Samozřejmě, že žeru převážně zeleninu, ale občas neco masa sežeru, aby se pámbíček nezlobil....
Hele, je normální, kdyš žeru červenou řepu, že mám červený čůránky???
Ne že by k tomu měli nějaký vyhraněný názor nebo nějaký konkrétní vztah k filozofii stravování.....
Oni nemají na výběr. Nemají mrazáky ani supermarkety, takže baští postupně jedno kozle za druhým.
Při porážce zvířete se mu omluví a upozorní jej, že zkrátí jeho cestu k další reinkarnaci. Zvíře položí na bok, v klidu jej hladí, promlouvají k němu klidným hlasem a po chvilce mu velice ostrým nožem přetnou tepnu na krku, zvíře sebou ani necukne a v klidu usne. v klidu, míru, s pokorou a smířením.
Viděl jsem to mnohokrát. Tak to dělám i já.......
Samozřejmě, že žeru převážně zeleninu, ale občas neco masa sežeru, aby se pámbíček nezlobil....
Hele, je normální, kdyš žeru červenou řepu, že mám červený čůránky???
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: ned 30 led 2011 12:10
- Bydliště: Kolín
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Maso.
Ten, kdo pravidelně pojídá maso, vajíčka nebo mléčné produkty, přivádí do svého těla neustále nadměrnou dávku bílkovin. Schopnost těla vylučovat bílkoviny je velmi omezená a jejich vylučování močí zatěžuje ledviny. Pozn.: Přebytečné bílkoviny se ovšem ve zdravém lidském těle degradují na rozkladné produkty, převážně na močovinu, která je vylučována močí. Přítomnost bílkovin v moči je průkazem různých onemocnění, zvláště onemocnění ledvin. Selhání ledvin se vyskytuje u lidí, kteří jedí mnoho bílkovin, mnohem častěji, než u těch, v jejichž výživě jich příliš mnoho není.
Tím, že může být prostřednictvím ledviny vyloučeno jen několik málo gramů bílkovin, zatímco mnoho lidí jich požívá 50 až 100 gramů denně, což je daleko víc, než jejich organismus potřebuje, vzniká v těle jejich permanentní přebytek, který se tělo snaží odbourat látkovou výměnou. Jako pojídači plodů však nejsme uzpůsobeni zpracovávat látkovou výměnou velké množství bílkovin. Tím dochází k vytváření částečně odbouraných produktů látkové výměny bílkovin, jako jsou mukopolysacharidy a amyloidy.
Padesátileté výzkumné práci profesora Wendta vděčíme za poznání, že tyto produkty látkové výměny vytvářejí v celém organismu uloženiny vyvolávající nemoci. Mukopolysacharidy se ukládají např. na bazálních membránách kapilár a tím zesilují jejich stěny až třicetinásobně. Aby však bylo zásobování krví přesto udrženo, musí tělo zvýšit krevní tlak se všemi jeho negativními následky. Profesor Wendt dosáhl velkých úspěchů při odstraňování vysokého krevního tlaku stravou s omezeným obsahem bílkovin, a to zcela bez léčiv.
Také usazeniny mezi buňkami, které vznikají prostřednictvím mukopolysacharidů vytvořených látkovou výměnou přetěžovanou bílkovinami, jsou velmi škodlivé, neboť brání zásobování buněk kyslíkem, výživnými a vitálními látkami. Tak dochází k paradoxní situaci, že tělo nadměrně vyživované bílkovinami je v buňkách a orgánech podvyživené.
Účinky potravin obsahujících nadbytek bílkovin mohou podporovat vznik četných chorob, např. srdečních infarktů, srdeční insuficience, ledvinových chorob všech druhů, dny, revmatických chorob, lokálních acidóz, diabetu, rakoviny a Alzheimerovy nemoci.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hloupost je nejzvláštnější za všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Tím, že může být prostřednictvím ledviny vyloučeno jen několik málo gramů bílkovin, zatímco mnoho lidí jich požívá 50 až 100 gramů denně, což je daleko víc, než jejich organismus potřebuje, vzniká v těle jejich permanentní přebytek, který se tělo snaží odbourat látkovou výměnou. Jako pojídači plodů však nejsme uzpůsobeni zpracovávat látkovou výměnou velké množství bílkovin. Tím dochází k vytváření částečně odbouraných produktů látkové výměny bílkovin, jako jsou mukopolysacharidy a amyloidy.
Padesátileté výzkumné práci profesora Wendta vděčíme za poznání, že tyto produkty látkové výměny vytvářejí v celém organismu uloženiny vyvolávající nemoci. Mukopolysacharidy se ukládají např. na bazálních membránách kapilár a tím zesilují jejich stěny až třicetinásobně. Aby však bylo zásobování krví přesto udrženo, musí tělo zvýšit krevní tlak se všemi jeho negativními následky. Profesor Wendt dosáhl velkých úspěchů při odstraňování vysokého krevního tlaku stravou s omezeným obsahem bílkovin, a to zcela bez léčiv.
Také usazeniny mezi buňkami, které vznikají prostřednictvím mukopolysacharidů vytvořených látkovou výměnou přetěžovanou bílkovinami, jsou velmi škodlivé, neboť brání zásobování buněk kyslíkem, výživnými a vitálními látkami. Tak dochází k paradoxní situaci, že tělo nadměrně vyživované bílkovinami je v buňkách a orgánech podvyživené.
Účinky potravin obsahujících nadbytek bílkovin mohou podporovat vznik četných chorob, např. srdečních infarktů, srdeční insuficience, ledvinových chorob všech druhů, dny, revmatických chorob, lokálních acidóz, diabetu, rakoviny a Alzheimerovy nemoci.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hloupost je nejzvláštnější za všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: ned 30 led 2011 12:10
- Bydliště: Kolín
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno....
Ale ano,jejich denní spotřeba živočišných bílkovin je x krát menší nežli naše.jarda ovčák píše:Vím to od nepálců. Celej život se futrujou jačím masem,jačím mlíkem a máslem, kozím a ovčím masem, rýží a plackama z namletého zrní...... Zeleninu jako takovou málokdo z nich viděl.ostatně ty dva kilometry nad mořem toho už moc nechce růst. Naprosto stejně baštěj v kazachstánu. Tam k tomu jogurt, kefír a trochu baklažánů neb jiné zeleniny.
Jedí proto aby žili a nežiji proto aby jedly.
Jejich věk není také zvratný,takže se těch nemocí nemají čas dožít,asi jako Eskymáci.
Na tom nic ,ale nemění fakt,že rakovinu způsobuje nadměrné požívání živočišných bílkovin a srdečních onemocnění atd.
Každý má volbu a je na něm co si vybere.Neslyšel jsem,že bych se uzdravil přejídáním živočišných bílkovin,ale hladovkou ano.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: mno....
Nazdar Jardo,jarda ovčák píše: Hele, je normální, kdyš žeru červenou řepu, že mám červený čůránky???
Naprosto normální, žádný zázrak ani problém.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1252
- Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
- Bydliště: Svitavy
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Je to tak, jídlo by mělo být lékem a darem.
Vím to dobře, s rakem jsem si podal ruku.......Jídlo má tu moc nás postavit na nohy, nebo zlikvidovat.
Slávku, to mi spadl kámen ze srdce. Já vymyslel salát z červené řepy. Nastrouhá se na hrubší nudličky, pokape olivovým olejem, pocejprá octem balsamico a nastrouhá se do toho kus kolemjdoucího sejra. Já dal goudu. zamíchá se to. posolí a může se chálovat. mě včera ujela ruka a tak jsem toho sežral, co se do mne vlezlo.
Navíc se mi urodila cervená řípa neuvěřitelných rozměrů i chuti.......
Ráno se vyčůrám a je to červený... cholera a mor si říkám.....
Vím to dobře, s rakem jsem si podal ruku.......Jídlo má tu moc nás postavit na nohy, nebo zlikvidovat.
Slávku, to mi spadl kámen ze srdce. Já vymyslel salát z červené řepy. Nastrouhá se na hrubší nudličky, pokape olivovým olejem, pocejprá octem balsamico a nastrouhá se do toho kus kolemjdoucího sejra. Já dal goudu. zamíchá se to. posolí a může se chálovat. mě včera ujela ruka a tak jsem toho sežral, co se do mne vlezlo.
Navíc se mi urodila cervená řípa neuvěřitelných rozměrů i chuti.......
Ráno se vyčůrám a je to červený... cholera a mor si říkám.....
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1739
- Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: mno...
Zkus trochu zaexperimentovat a dej tam i nakrouhaný křen.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 81
- Registrován: pon 23 čer 2008 13:18
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: mno...
nuž, držiac sa čínskej medicíny by tam zmena mohla prejaviť. Teda teoreticky. Každý orgán (element) sa prejavuje inou emóciou a iná strava by mohla zmeniť aj rovnováhu medzi nimi a teda spraviť aj posun vo "fištróne".jarda ovčák píše:Tak to mě fakt hodně zajímá....
Jako že když budu dlabat maso, budu mít jinýho fištrona, než když se budu dávit karotkou??? nu, vot.......
Docela zajímavá myšlenka, máš k tomu nějaký konkrétní informace, nebo to je všeobecně známá domněnka???
A co když budu jíst jeden měsíc orthodoxní masitou stravu a měsíc bez masa..... jak trvá přechod od mírumilovného vitariána v krvežíznivého mrchožrouta???
aaaauuuuuuuuuuuuuuu
Dokonca aj s tými pokojnejšími vegetariánmi by to mohlo viac menej fungovať - ak ja mäso prevažne jangové a zeleniná skôr jinová tak potom zeleninová strava bude ľudí "jinizovať" čiže upokojovať. Samozrejme je tu otázka správnej prípravy a kombinácií a tak ďalej.
Ale na druhej strane - čo si budeme hovoriť, s veľkou pravdepodobnosťou bude prirodzene žlčovitý (nervný) vegetarián vždy nervnejší než prirodzený flegmatik mäsožravec :-) Nuž a ak do toho započítame stres... ...strava nie je samospasiteľná.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1252
- Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
- Bydliště: Svitavy
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
MNO...
Ano, potrava není samospasitelná, patří do skupiny , která může ovlivnit vznik a vývoj nemocí a stavů naší tělesné i duševní stránky.
Dle mého tam patří stav duše, potrava, pití tekutin,ph potravy či výslednice v organismu, životní prostředí, v němž dotyčný přebývá a taky genetika či hříchy předků......Dokážu si představit i zapšklého nepřítele ovládajícího černou magii.....
Pokud chce někdo zalomcovat s těžkou nemocí či osudem, MUSÍ sebrat všechny síly a zmobilizovat svoji vůli. musí se dotknout svého dna a pak se dílo podaří. Jsme bojovníci a lovci, dobyvatelé a sedláci, co si posledních pár let zvykli na příliž jemný hajzlpapír, sametové boty, lehké živobytí a navoněný hadry.
tím pádem občas dostane nějakej pohodlnej strejda geniální nápad vložit svůj osud do rukou všemocné lékařské vědy a odevzdaně čekat na vítězství s rukou zabořenou až po loket mezi půlky. Je jich většina a vyléčených je tuze málo.Tři roky po chemošce či ozařování odejde 85 procent léčených.
Léčba rakoviny jako taková pro mne neexistuje. Pouze alternativy.
Navíc je nutné odhalit příčiny, páč samotné léčené důsledky toliko k hovnu jsou.
Sám sebe chytnout sebekryticky pod žrádlem, zatřepat sebou a změnit veškeré vstupy, to zvládá žalostně málo lidí. Jsme pohodlní, shnilí, opatrní a nevěřící.Většinou raději scípnem se svojí pitomou pravdou, něž bychom překročili vlastní stín. nazdar.
Moje teze však říká: není důležitý, jak rychle jezdíš autem, ale jak dlouho,
Není důležité, jak dlouho žiješ, pouze na to, zdali jsi život naplnil.
Dle mého tam patří stav duše, potrava, pití tekutin,ph potravy či výslednice v organismu, životní prostředí, v němž dotyčný přebývá a taky genetika či hříchy předků......Dokážu si představit i zapšklého nepřítele ovládajícího černou magii.....
Pokud chce někdo zalomcovat s těžkou nemocí či osudem, MUSÍ sebrat všechny síly a zmobilizovat svoji vůli. musí se dotknout svého dna a pak se dílo podaří. Jsme bojovníci a lovci, dobyvatelé a sedláci, co si posledních pár let zvykli na příliž jemný hajzlpapír, sametové boty, lehké živobytí a navoněný hadry.
tím pádem občas dostane nějakej pohodlnej strejda geniální nápad vložit svůj osud do rukou všemocné lékařské vědy a odevzdaně čekat na vítězství s rukou zabořenou až po loket mezi půlky. Je jich většina a vyléčených je tuze málo.Tři roky po chemošce či ozařování odejde 85 procent léčených.
Léčba rakoviny jako taková pro mne neexistuje. Pouze alternativy.
Navíc je nutné odhalit příčiny, páč samotné léčené důsledky toliko k hovnu jsou.
Sám sebe chytnout sebekryticky pod žrádlem, zatřepat sebou a změnit veškeré vstupy, to zvládá žalostně málo lidí. Jsme pohodlní, shnilí, opatrní a nevěřící.Většinou raději scípnem se svojí pitomou pravdou, něž bychom překročili vlastní stín. nazdar.
Moje teze však říká: není důležitý, jak rychle jezdíš autem, ale jak dlouho,
Není důležité, jak dlouho žiješ, pouze na to, zdali jsi život naplnil.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 980
- Registrován: ned 02 led 2011 17:48
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno....
Otázka míněná vážně :Cina píše: Jedí proto aby žili a nežiji proto aby jedly.
Mám v 42 letech při 176 cm 75 kg. Znamená to , že můžu dál jíst steaky ?
Není to metabolismem , ale pohyem a celkovou skladbou stravy ( prim hrají rajčata a rýže a ovoce)
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: ned 30 led 2011 12:10
- Bydliště: Kolín
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno....
Tak to jsme na tom podobně já při 174cm a 78kg nejím maso žádné a z mléčných výrobků občas kysané.
Akorát jsem o 22 let starší,ale rozhodně nehodlám jíst steaky.A jsem spokojený důchodce .
--------------------------------------------------------------------------------
Nemocné tělo potřebuje lékaře, nemocná duše přítele.
Akorát jsem o 22 let starší,ale rozhodně nehodlám jíst steaky.A jsem spokojený důchodce .
--------------------------------------------------------------------------------
Nemocné tělo potřebuje lékaře, nemocná duše přítele.