hunter píše:Palo, žijeme v dobe kedy informácíe ktoré sú bežným ľuďom ponúkané zadarmo tj. že ich nadobúdajú bez toho aby sa o ne akýmkoľvek spôsobom sami pričinili sú týmito ľuďmi brané na vedomie len ako informácie bezcenné tj. nepotrebné. I preto mi naše informácie ponúkame len tým ľuďom pre ktorých sú naše informácie naozaj potrebné. Náš nesúhlas s názormi iných nie je o potrebe dotičného (- nú) poučovať ale z našej strany je to len ho (ju) nasmerovať. Verím tomu že i ty to z vlastných skúsenosti dobre vieš , že bežný človek (ťažké EGO) sa zadarmom nasmerovať nedá... . Hunter
Takže razíš cestu - chceš vědět - zaplať. Tím, že zaplatíš, to aspoň budeš brát vážně...
Zase na druhou stranu jsou tu jedinci, kteří berou poměrně vážně informace, které tu uvádíme a jsou vděčni za jakoukoliv pomoc. Pro ty tu já jsem a kdo chce jakou informaci, tu si vezme, bez jakéhokoliv poplatku. Mě je celkem jedno, jak se kdo staví k mým zkušenostem, ať je prohlásí za nesmysl, ať si je klidně vezme k srdci - mě je to opravdu jedno. Pokud zjistí, že je to tak jak tvrdím, jedině dobře pro něj, může jen vydělat nebo být o něco moudřejší. Jsou to jednoduše mé zkušenosti, o které se bez nějakých cavyků podělím.
Mimochodem jsem nikde nesliboval, že pomůžu všem. Pomůžu tomu, kdo o moji pomoc stojí. S tou rakovinou mám výborné výsledky a jestli tomu někdo nevěří, tak je mě to úplně... víš kde. Lidé, co patří do stáda na mé postupy nikdy nepřistoupí... A ti z toho stáda, co náhodou berou MMS, tak si stále budou stěžovat, že je jim po MMS blbě - ať si to užijou i se všemi konečnými stádii - stádu je souzeno zhynout.