http://onenesscentrum.cz/
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Díky, mildomilda píše:zajímavé vlákno a moc pěkný film.
Zde je možné ho stahnout.....
No tý voe, tak to by se ze mě stal hermafroditaNONym píše:...ale k tomu absolutně žádný pivo, kafe, mléko, sýry nebo kořeněnou zeleninu.
... potvrzuji ... mně se v souvislosti se spinováním pití a jídla děje to samé ...Abakuk píše:Pocítil jsem vliv i na psychiku. Poslední tři dny se mě zdá několik snů za noc a všechny si pamatuji.
Ahoj Nso ci, funguje to a dokonce to funguje i bez té šestky! Myslel jsem si hned na začátku, že to gesto je jenom takový folklor, aby to bylo zajímavější. Stačí jenom dlaně proti sobě. Můj kamarád, majitel pneuservisu, o kterém už jsem tu ve fóru psal v souvislosti s MMS, to dlouhodobě zkoušel s výtečnými výsledky. DŮSLEDNĚ si spinoval nejen jakékoli pití, ale i cokoli k jídlu(ve všem je voda). Výsledek? Má tak vzorně tekutou krev, že mu jeho doktorka na kardiologii nevěřila, že tajně nezobe např. warfarin, nebo nějaké jiné svinstvo na ředění krve. Zároveň mu zmizely stíny kamínků v ledvinách.Nso ci píše:Na stránke orgonetu je veľa kladných ohlasov, mňa však zaujal hlavne jeden, myslím, že je to 10 - ty príspevok odzhora, v ktorom sa pisateľ pozastavuje nad gestom pri spinovaní vytvárajúcim číslo 6. Ďalej však nenamieta, lebo ak to funguje...
čiže stačí spinovat pajšl ? když usínám s rukama podél těla a dlaněmi k sobě tak mám tekutější sperma a stolici ? i bez gesta ? tady končí legrace !!!!Bardioc píše:ale i cokoli k jídlu(ve všem je voda).
Ahoj, Bardioc, odpoveď hodná podpory spinovania +Bardioc píše:Stačí jenom dlaně proti sobě. Můj kamarád, majitel pneuservisu, o kterém už jsem tu ve fóru psal v souvislosti s MMS, to dlouhodobě zkoušel s výtečnými výsledky.
Ahoj, pokora a vděčnost jsou velmi silné pozitivní emoce. Ono to "spinování" není ani tak o gestech, ale o myšlence, nejlépe doprovázené slovem. Mluví o tom i výborný ruský dokument o vodě, který už jsem tady na fóru také viděl. Odkaz zde. Je to na 46:10.Abakuk píše:Je také možné že nějaký vliv má i to že se díky čekání při spinování odlišíme od zvířat a konzumentů ve fastfoodech. Tam je totiž slušnost (alespoň podle amerických pravidel) naházet do sebe jídlo co možná nejrychleji.
Není tolik určující co jíme ale jak a hlavně proč to jíme a pijeme.
Počkat před jídlem obvykle znamená pokoru a vděčnost.