Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Článek

Příspěvek od Palo »

Na internetu se objevil článek k tématu:

http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... m=carousel

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aldapu
Stálý člen

Článek

Příspěvek od aldapu »

Hm zajimavy, je tam i ta moje Bechterevova choroba ...

" Podobně je tomu u Bechtěrevovy choroby, jejímiž viníky jsou boubele echinokoka nebo velkých parazitů (škulovce, tasemnic) na páteřním kanálu, kde utlačují míchu a periferní nervy. "

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

terpentýn

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Včera jsem narazil na tohleto, zase ta Anglina.

http://xa.yimg.com/kq/groups/11136827/2 ... aniels.pdf

V podstatě jde o podobnost používání kerosínu (lékárenského petroleje, jinak také leteckého petroleje).

Kdo si to dovede přečíst, dobře mu tak. Kdo ne a musí na to strojním překladem, jenom pro přesnost:
Návod je "čistý organický terpentýn 100% čajová lžička terpentýnu na 3 malé kostky cukru naskládané do komínku. Terpentýnu jenom tolik, aby se spodní kostka terpentýnem už nenasytila."

Nejde o čáry, ale dávku a poměr terpentýnu k cukru. Je to od ortodoxní lékařky, což jí slouží ke cti. Dost se po tomhle starém léčení napídila a recept dávkování si musela vyprubovat sama na sobě. Organický znamená, že to je ze stromů, ne nějaká blbá náhražka z ropy.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: terpentýn

Příspěvek od jani »

Jen malá poznámka. Můj táta, když byl na vojně a bolelo je tam v krku nebo už měli angínu, tak prej vykloktali letecký petrolej a zase byli všichni fit :eclap:

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

páter Ferda

Příspěvek od Gaia »

Ahojte lidičky, to jsem ráda, že jsem narazila na tohle vlákno.
Podobné čisticí kůry aplikuji x let, v různých obměnách a variantách (když osvědčené nezabere nebo není po ruce a je třeba vymyslet něco jiného) a někdy si připadám divně. Nechápu, jak to mohou lidé podceňovat. Tedy, je fakt, že mě to napadlo, když začala v TV Stargate. :P :P Říkala jsem si, že se dost lidí chová, jako by v hlavě podobnou věc mělo. Zkusmo jsem zapátrala po parazitech v literatuře a byla jsem v šoku. :shock: Z toho, za čím vším stojí a jak chování hostitelů opravdu ovlivňují... :shock: .V té době toho moc nebylo, po čase vyšla kniha Vládce parazit a už se to začalo hýbat.
Pročítám to vlákno a všem moc děkuji, hodně mi to dalo.
Přidávám rady pátera Ferdy tak, jak kolovaly v osmdesátých letech a dokola se xeroxovaly - proto ta kvalita. Zkusím je okopírovat ještě jednou, koukám, že tam chybí konce řádek a doufám, že je to jen špatně okopírované. Když to tak po letech pročítám, je to hodně o vyčištění organismu i od parazitů a všimněte si např. obkladů na rozpouštění zvápenatělých ložisek. Mimochodem, kolegyně v práci v té době - najely jsem na to téměř všechny, dokonce jsme si vařily i puškvorec místo kafe, opustila leta marnou gyn.léčbu (nepříjemnou a docela i bolestivou) na neplodnost a těma obkladama doléčila věškeré záněty, zbavila plísní a podobného a otěhotněla. Vím, že o něm vyšly i nějaké knížky a dost léčitelů při svých radách z jeho doporučení vycházelo.
Z bylinek jsem tu zatím neviděla kořen osladič a také užívám mumio. Mumiem jsem tedy mimo jiného,léčila a odčervovala také kocoura, když jsem ho měla. Narvala jsem mu kousek do krku a už to z něj lítalo. Užívaly se i listy tabáku, zábal z nich. Himalájská sůl a je také himalájské mýdlo - např. v obchodech Madal Bal, a.s. pokud u vás jsou....jsou jen v Praze, Budějicích, Zlíně, Brně. Jako desinfekce, široce použitalná - k omývání všeho možného -ocet, octová voda. I klystýrek (v ředění, abyste se nepopálili). Vlastně to střídám po nějakých obdobích s užíváním sody. Aby si mršky nezvykly.
Do chemie jsem se zatím nevrhla a i tak člověk objeví slušnou zoo. Pí Bláhovou někdy zkusím.
Páčko...Gaia :P
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Elicha
Nový člen

paraziti

Příspěvek od Elicha »

Zdravím, také jsem poctivě přečetla, něco nastudovala, zkonzultovala-
moje poznatky -
krevní skupina 0 je proti parazitům (vnitřní prostředí ) odolnější.
když už je máme
Vermox Roupy, toxariozy- zkrátka všechny hlísty) upravit dávkování
Ivermectin -80eu – (filarie, vlasovec) nebo zkusit Konskou pastu Ivermectin, už jsem našla lidi, kteří do toho šli, z Tajska to jstojí okolo 80Eu, takhle vyjde méně
a potom asi Praziquantel motolice, tasemnice itasemničku dětskou, Schistosomy. škulovce
Ten Praziquantel je 100tbt,je za 90Eu, ale když člověk podělí celou rodinu....

Myslíte, že je to tak zhruba vše? sekla jsem se někde?

jaký máte názor na kočky v bytě, kočičí wc v bytě, když jde o venkovní kočky, které odčervujete, pes v bytě? Kočka skočí na prkýnko v kuchyni, na postel atd, atd.
mít zvířata jen venku v teple?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: paraziti

Příspěvek od Palo »

No jsem krevní skupina 0+ a měl jsem cizáků požehnaně. Kdybych byl jiná skupina, tak bych tu asi už nebyl, podle toho, co píšeš...
Vermox je slabý, to je už lepší na roupy domácí česnek - alespoň dle mých zkušeností...
Ivermectin je výborný, jen zbytečně předražený, tak koňská Ivermectinová pasta je pro poměr cena/výkon super. Už to vyzkoušelo mnoho lidí, co neodrazil ani nápis na butelce, že pasta pro lidi určená není - a bez problémů.

Prazík je OK, pak je ještě Albendazol, ten jsem zkoušel, ale výsledky jsou takové nicneříkající. Prý u dětí funguje výborně... Má někdo pozitivní zkušenosti s Albendazolem?

Elicha
Nový člen

paraziti

Příspěvek od Elicha »

Palo, tuto informaci mám od p. Bláhové (myslím, že jako potomci lovců :) navyklí na maso máme odolnější systém.)
jinak, co vím
Albendazol je jen na hlísty, a podobné složení jako Vemox, takže levně zde na předpis a upravit dávkování. Chtěla jsem ho objednat, ale upustila jsem od toho právě z tohoto důvodu, půjdu do té pasty, dá se sehnat a z Thajska objednám ten Praziquantel, když to vezmu necelých 2000 kč, podělím rodinu a přátelé, vyjde to celkem slušně - myslím že na jedince stačí 6 a 6 tablet.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: paraziti

Příspěvek od Palo »

Od čekoholiv (kromě Vermoxu) Ti seženu libovolné množství, ale jestli máš zájemce na celé to kvantum, tak radši objednej tam ;)

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PARAZITI VE ŠTÍTNÉ ŽLÁZE

Příspěvek od Jim68 »

Tak jsem byl dmes na kontrole se štítnou žlázou, před rokem pracovala na 30% . Díval jsem se na ultrazvuk a poslouchal popis: Tady vidíte difuzní destrukci, to bílé krvinky útočily na neznámý cíl a vyvolaly autoimunitní reakci která poškodila homogenní žlázu, neznámým spouštěčem mohlo být cokoli, má to každý atd...
Přes rozsáhlý infekt chronický zánět a difuzi vaše štítná žláza pracuje na 100%, to je divné..., prášky raději necháme, i když podle krevního rozboru jste vlastně nyní zdravý samec....
Co bych jí vyprávěl o MMS a Rife plasma generátoru.
Začínám být nalomený alternativou.
Jaké to breberky jsem tam Měl, Palo? Díry byly tak velikosti 4-6mm?

Jim68
Be happy!
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: PARAZITI VE ŠTÍTNÉ ŽLÁZE

Příspěvek od Palo »

Jim68 píše:Jaké to breberky jsem tam Měl, Palo? Díry byly tak velikosti 4-6mm?
Těžko říct, ale v Tvém případě to nebude problém jen štítné žlázy, ale budeš to mít zřejmě i v krevním oběhu. Představ si, že ta konkrétní potvůrka se dokáže přilepit na stěnu cévy a pak stačí jen malý otřes, jako je například skok do bazénu a...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Jim68 píše:Tak jsem byl dmes na kontrole se štítnou žlázou, před rokem pracovala na 30% . Díval jsem se na ultrazvuk a poslouchal popis: Tady vidíte difuzní destrukci, to bílé krvinky útočily na neznámý cíl a vyvolaly autoimunitní reakci která poškodila homogenní žlázu, neznámým spouštěčem mohlo být cokoli, má to každý atd...
Přes rozsáhlý infekt chronický zánět a difuzi vaše štítná žláza pracuje na 100%, to je divné..., prášky raději necháme, i když podle krevního rozboru jste vlastně nyní zdravý samec....
Co bych jí vyprávěl o MMS a Rife plasma generátoru.
Začínám být nalomený alternativou.
Jaké to breberky jsem tam Měl, Palo? Díry byly tak velikosti 4-6mm?
Selen hochu.

Ahoj, Slavek.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Selen hochu.
To jsem ještě neslyšel, že by selen byl fungoval jako odčervovadlo ;)

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj chlapíci,
selen, zinek a jód tvoří velmi zajímavý komplex. Paraziti k smrti nesnášejí jód, ale nevím, jestli se to týká hlavně střev, nebo celkově, nějak jsem to zapomněl :P
Nemůžu tu informaci najít, jen mi to utkvělo v hlavě a vloni jsem si tu kůru dělal. Mám moc rád jednoduché a účinné postupy :D

Slávku, moc Tě prosím, popiš správný postup při pětitýdenní očistě plic pomocí 3% peroxidu vodíku, jak jsi to dělal Ty. Předpokládám, že vždy vstříknout sprejem při hlubokých nádecích a pak na chvilku zadržet dech? Tam ten původní návod je z 16 století, či co? :D

Předem díky, Batles

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše:To jsem ještě neslyšel, že by selen byl fungoval jako odčervovadlo ;)
Jako odčervovadlo nikoliv. Se štítnou je ten problém, že i při nedostatku jódu, je-li o hodně nedostatečnější selén, dochází k nedostatečné neutralizaci peroxidu vodíku ve štítné žláze který je přirozeným vedlejším produktem výroby hormonů. Ten pak ničí štítnou a bílé krvinky to řeší zase peroxidem. Selén funguje jako neutralizátor (deoxidant) právě štítné žláze. Je-li ho však moc. je to zase na draka. Počtení si v Jód-základní fakta, o tom hovoří více ze široka. Špatný balance jódu a selénu je destruktivnější než nedostatek obojího.

Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“