Nemáš někde zapnuté automatické obnovení (refresh) ?Ilem píše:Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Příklad: Chci reagovat na nějaký příspěvek. Potřebuju si ověřit nějaké informace, otevřu si Gúgl v jiném okně a když se vrátím, jsem zpátky v úvodní obrazovce. Pak musím znovu hledat přispěvek, na který jsem chtěl reagovat a je to o to těžší, že v tuto chvíli už není mezi nepřečtenýma. Takto přispívat mě opravdu nebaví. Ale třeba je to chyba jen u mě???
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nalezené chyby a jiné nepravosti
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhledávání tlačítkem "google"
Firefox. Ale zjistil jsem, že to dělá jen tehdy, když mám fórum ve více záložkách (například v jedné záložce soukromé zprávy a ve druhé prohlížím příspěvky). Staré fórum to nedělalo, takže refrešem to nebude. Ale žít se s tím dá, jen musím otevírat fórum v jedné záložceRival píše:Jsi nejspíše zatím jediný, kdo má tento problém. Jaký používáš prohlížeč ?Ilem píše:Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Naposledy upravil(a) Ilem dne čtv 17 lis 2011 18:14, celkem upraveno 1 x.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
vlákno " rok 2012 střípky poznání" se teď jmenuje :"a máme po kávičce" ?????
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Smajlíky nebyly vidět, teď už jsou. Nicméně karmu nemůžu doposud udělovat v celém oddělení "Zdraví". Prostě tam to pro mě není kde zmáčknout.Rival píše:Kde se ti karma nezobrazuje a jaké smajlíky myslíš ? Jinak karmu můžeš udělit 1x za hodinu.milda píše:...na některé stránce je možné přidávat karmu, na jiné zas ne...
- na téhle konkrétní stránce mě funguje "karma", ale zase tu nejsou smajlíky...
Naproti tomu tady na " Nalezené chyby a jiné nepravosti" bych karmu mohl rozdávat.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš v komplu nějakého nezvaného hosta? Nemyslím myš nebo výra, ale viraIlem píše:Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To nikdy nemůžeš vědět na 100%. Používám Avasta.Palo píše:Nemáš v komplu nějakého nezvaného hosta? Nemyslím myš nebo výra, ale viraIlem píše:Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jen Avasta? A co nějakej ani-spyware soft? Co se týč antivirů, mě byl doporučenej soft Avira, je zdarma, jen občas huláká nějaký hlášky. Ale našel mi víc než NOD32 a řekl bych, že bude i lepší než Avast...Ilem píše:To nikdy nemůžeš vědět na 100%. Používám Avasta.
Zkus si to projet třeba tímhle: http://www.spywareterminator.com/cs/
Nebo tímhle: Spybot - Search & Destroy http://www.safer-networking.org/cz/index.html
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Smilies ...
... při výběru smajlu "Evil or Very Mad" při psaní zprávy je výsledkem stejný smajlík "Evil" ... ... nehledě, že jsou pojmenovaný obráceně ... ale to bylo tuším už ve starém foru ...
... mezery mezi smajlama ... ve starém foru šlo napsat smajlíky bez mezer, nyní to však dopadne např. takto :D:D ... díky čemuž se stejné projevuje i ve starších příspěvcích ...
... mezery mezi smajlama ... ve starém foru šlo napsat smajlíky bez mezer, nyní to však dopadne např. takto :D:D ... díky čemuž se stejné projevuje i ve starších příspěvcích ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Mám záhadnou poruchu pro přidávání karmy . Mám zablokovaný přístup pro darování karmy u těch členů, kterým jsem v posledních třech dnech karmu už přidala, u jiných to funguje. Nerozumím tomu, jsou nějaká omezení pro přidávání karmy? Co když budu chtít někoho z nich ocenit v jiném vlákně - přehlédla jsem nějaký pokyn a máte to tak všichni?
Naposledy upravil(a) hanka dne čtv 24 lis 2011 0:31, celkem upraveno 2 x.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nepřidávám sice často, ale pokud to nejde ve vlákně, tak to dělám přes [Profil] dotyčného uživatele a tam mi to šlo vždycky.hanka píše:Mám záhadnou poruchu pro přidávání karmy ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Já taky, mně to nefunguje ani přes Profil, ani u příspěvku - můžu se jenom dívat. Je to tak ale jenom v sekci Zdraví ... Doufám, že to bude jen časově omezeno...poota píše:------tak to dělám přes [Profil] dotyčného uživatele a tam mi to šlo vždycky.
Všechno je tak, jak má být.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Spyware nechytíš, pokud alespoň trochu víš, co na svém PC děláš. Sice to sem nepatří, ale všechny ty antiviry jsou na podobné úrovni. Kdysi jsem je testoval na totálně zavirovaném disku, z kterého jsem si udělal obraz a ten vždycky obnovil. Ani jeden antivirák nenašel všechno. Nejlíp na tom byl Norton, ostatní - avast, avg, node 32, spyware (nebo spybot - už se přesně nepamatuju), f-secure - přibližně na stejné úrovni. Každý něco nenašel, ale ani dva nedaly shodné výsledky. Od té doby tvrdím, že je jedno, jaký máš antivirák, hlavně, že nějaký je. Pro téměř stoprocentní kontrolu bys musel mýt všechny, ale pak bys měl úplně mrtvý počítač, protože by si vzájemě bránily ve funkci. Už i dva se dovedou někdy pořádně poprat.Palo píše: Jen Avasta? A co nějakej ani-spyware soft? Co se týč antivirů, mě byl doporučenej soft Avira, je zdarma, jen občas huláká nějaký hlášky. Ale našel mi víc než NOD32 a řekl bych, že bude i lepší než Avast...
Zkus si to projet třeba tímhle: http://www.spywareterminator.com/cs/
Nebo tímhle: Spybot - Search & Destroy http://www.safer-networking.org/cz/index.html
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Vyhledávání zprovozněno
Vyhledávací index konečně přelouskal celé naše fórum a tak nyní již všichni můžeme použít interní vyhledávač fóra, tedy funkci Hledat. Pokud zadáte krátké slovo (tři písmena) třeba hcl a vyhledávač bude chtít ještě nějakou další specifikaci zadání, aby vůbec začal hledat. Tak přidejte za ta tři písmenka hvězdičku * a už to bude fungovat např.: hcl*.
rival - živý člověk
Re: Vyhledávání zprovozněno
Rivale, znamená to, že staré soukromé zprávy jsou v nenávratnu? Žádné jsem nenašla.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Soukromé zprávy
Nikoliv. Soukromé zprávy by měly zůstat nedotčené. Tobě nějaké zmizely ?
rival - živý člověk