Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Efektivní elektrolýza
- vonLichtverden
- Stálý člen
A největší čuryna je v tom, že všechno, co tady řešíme, je založeno na rezonanci. Všechny prostředky na získávání volné energie jsou založeny na získávání přebytku energie z rezonančního obvodu. VŠECHNY! To je třeba si uvědomit. Je třeba pochopit rezonanční obvod dokonale, ve všech vlastnostech, ale hlavně v tom správném smyslu a né jak ho vysvětluje dnešní fyzika.
Je třeba rezon. obvod dostat do oblasti funkce, kde pro něj současná fyzika využití nemá a tvrdí, že v této oblasti ji využít nelze.
Je třeba rezon. obvod dostat do oblasti funkce, kde pro něj současná fyzika využití nemá a tvrdí, že v této oblasti ji využít nelze.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
rezonance
Myslím že vstřik vody do spalovacího motoru a jeho následné plazmatické spálení nemá rezonanční souvislost.
- vonLichtverden
- Stálý člen
- vonLichtverden
- Stálý člen
- vonLichtverden
- Stálý člen
Koukám, že se nám ty nápady jenom hrnou....
Problém je možná v tom, že spousta lidí nevydrží dotáhnout věci až do konce....
Ale k věci. Mám dotaz. Chystám postavit vyvýječ vodíku a jeho součásti z hliníku, namísto nerezi. Je to kvůli lepšímu obrábění. Zná někdo důvod, proč by to nemělo fungovat stejně dobře jako nerez? Ať vím, jestli to má vůbec cenu stavět.
A jestli ano, tak potřebuju sehnat levně Al kulatinu 12mm - někde na severu moravy, žádný velký firmy s min. odběrem 500kg.
Problém je možná v tom, že spousta lidí nevydrží dotáhnout věci až do konce....
Ale k věci. Mám dotaz. Chystám postavit vyvýječ vodíku a jeho součásti z hliníku, namísto nerezi. Je to kvůli lepšímu obrábění. Zná někdo důvod, proč by to nemělo fungovat stejně dobře jako nerez? Ať vím, jestli to má vůbec cenu stavět.
A jestli ano, tak potřebuju sehnat levně Al kulatinu 12mm - někde na severu moravy, žádný velký firmy s min. odběrem 500kg.
-
- Zasloužilý člen
Al
Hliník oxiduje a bude se také usazovat v nádobě, vyzkoušet? proč ne ale pro trvalý provoz bude asi nepraktický.
- vonLichtverden
- Stálý člen
-
- Zasloužilý člen
Al
Myslel jsem že chceš slišet nějaký názor. Jinak zkoušet můžeš cokoli. Ještě si myslím že s tím hliníkem nebudeš mít dost čisté, jednoznačné prostředí pro rezonanci, s tím vylučováním hliníku se ti budou pořád měnit podmínky.
- vonLichtverden
- Stálý člen
- vonLichtverden
- Stálý člen
-
- Zasloužilý člen
Al
Stránku jsme asi vyhráli, s tím nic neuděláš. Ano myslím že to bude oxid hliníku neboli černý sajrajt, který tě nebude těšit v tom vyvíječi. Mně se povedlo že na nerezovou trubku, jako elektrický vývod přivařily místo nerez-obyčejný šroub(M5-3cm), máš vidět jak je krásně rezavá voda během chvilky i po výměně elektrolytu.
Kolegině mi sedící naproti (chemička), zrovna nemá čas, co je ten oxid, ale dozvím se to.
Kolegině mi sedící naproti (chemička), zrovna nemá čas, co je ten oxid, ale dozvím se to.
-
- Zasloužilý člen
AL
Tak že Hliník se vyrábí elektrolízou z Al2O3(v bauxitu 40-60%). Při té naší elektrolýze vznikají hlinitany(alumináty). S NaOH vzniká 2NaAlO2 a s KOH vzniká KAlO2. Hlinitany nejaktívnějších jednomocných kovů se ve vodě dobře rozpouštějí-tolik kniha-pokud chceš podrobnější info, budeš muset se podívat do knížek anebo se ušpinit v dílně s těmi Al výluhy, bude to chtít dost solviny.
- vonLichtverden
- Stálý člen
-
- Zasloužilý člen
- vonLichtverden
- Stálý člen
Protože mám doma mrzáckej soustruh a ten chudáček, starej, senylní už nerez moc nezvládne, nejlépe mu jde hliník a ostatní měkké kovy. A taky protože sem sehnal starý HDD (celý z Al). Vypadá spíš jako motor, je na 220V, ve vnitř je na rotoru hliníkový kotouč potažený mag. vrstvou.....
Plášť toho zařízení by se dal bezvadně využít jako tlakový reaktor, je to prakticky nezničitelné, chce to jenom pár úprav...
Takže proto. Zdá se mě, že by to mohlo rezonovat dobře. Snad s tím bazmekem nesejdu z té správné cesty.
Plášť toho zařízení by se dal bezvadně využít jako tlakový reaktor, je to prakticky nezničitelné, chce to jenom pár úprav...
Takže proto. Zdá se mě, že by to mohlo rezonovat dobře. Snad s tím bazmekem nesejdu z té správné cesty.