Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Ring volný-boxovárna
Podle mne si se tentokrát pochopil sám, a je to zcela mimo mne. Já totiž v tom tvým vyčerveneným psal výhradne o sobe.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Gravitačný motor
... Akorde, jak ti to slušně říci ... ....... třeba, že členi fóra, kteří si na předchozích srazech pohráli např. s PAMELOU, by se spoustou tvých názorů nesouhlasili ...... zkus si s nimi o tom pokecat ... třeba ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Gravitačný motor
Nezlob se na něj, prosím, vždyť on přece nemůže vědět všechno na světě - už tak toho ví až až.A(&F) píše:... Akorde, jak ti to slušně říci ... ....... třeba, že členi fóra, kteří si na předchozích srazech pohráli např. s PAMELOU, by se spoustou tvých názorů nesouhlasili ....
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Zrkadlo
Zrkadlo, zrkadielko, čo je pre muža nejvábnějšie? Ku*da, ale nesmí to být chlap.
Ahoj.
Edit: ... Křepeláku!!! ... slova mládeži nepřístupná se vždy píší s "hvězdičkou" ... !!!!! ... A(&F) ...
Ahoj.
Edit: ... Křepeláku!!! ... slova mládeži nepřístupná se vždy píší s "hvězdičkou" ... !!!!! ... A(&F) ...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Co to na tom ministerstvu zase vymysleli....
http://zena.centrum.cz/deti/skolaci-a-p ... ?id=722761
...a stačí chvilka trémy...a z genialního matematika bude soustružník....a školy se budou plnit tupejma prominentama...který si to mohou dovolit uplatit....kč
p.s...chtěl bych vidět toho Dobeše, když byl malej, jak dělá v deseti letech test...
...a stačí chvilka trémy...a z genialního matematika bude soustružník....a školy se budou plnit tupejma prominentama...který si to mohou dovolit uplatit....kč
p.s...chtěl bych vidět toho Dobeše, když byl malej, jak dělá v deseti letech test...
... věřím, že se " TO " povede ......
Re: Co to na tom ministerstvu zase vymysleli....
.....anebo ne, když podpoříme iniciativu pedagogů proti testům: odkaz na článek s textem petice proti plošnému testování.martin11 píše:http://zena.centrum.cz/deti/skolaci-a-p ... ?id=722761
A jistě stojí za to ji podporovat - týká se nás všech.
http://eduin.cz/titulka/pedagogove-a-ps ... testovani/
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Zrkadlo
A(&F) píše: Edit: ... Křepeláku!!! ... slova mládeži nepřístupná se vždy píší s "hvězdičkou" ... !!!!! ... A(&F) ...
Škoda, že nepřístupné. S jistým vysvětlením, třeba odvození od slova kun*alini, by mohlo mnohé vést k zamyšlení, i tu mládež.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No jo, jenže tys myslel toho německého "zákazníka", kterého mají dámy mezi nohama a ten je s hvězdičkouSlavek Krepelka píše:Škoda, že nepřístupné. S jistým vysvětlením, třeba odvození od slova kun*alini, by mohlo mnohé vést k zamyšlení, i tu mládež.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... oni Němci to mají vůbec celý divný ... např. jak jim tam stojí "die hure in kurve" ... vždyť je to nebezpečný !!! ... ...Palo píše:No jo, jenže tys myslel toho německého "zákazníka", kterého mají dámy mezi nohama a ten je s hvězdičkou
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To teda jo, hlavně ty jejich nesmyslný směrky - kolikrát už jsem u nich chtěl jet do Ausfahrtu, směrky tam na něj mají každou chvíli, ale nikdy jsem ho nenašelA(&F) píše:... oni Němci to mají vůbec celý divný ...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Petře, Tvými cestovatelskými zkušenostmi jsem pobavil celé patro v naší "kolbence"poota píše:To teda jo, hlavně ty jejich nesmyslný směrky - kolikrát už jsem u nich chtěl jet do Ausfahrtu, směrky tam na něj mají každou chvíli, ale nikdy jsem ho nenašel
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ale když ho si zadáš do Gůglmap, tak Ti ho opravdu najde ... ... ale v Rakousku ... ... ...poota píše:To teda jo, hlavně ty jejich nesmyslný směrky - kolikrát už jsem u nich chtěl jet do Ausfahrtu, směrky tam na něj mají každou chvíli, ale nikdy jsem ho nenašelA(&F) píše:... oni Němci to mají vůbec celý divný ...
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ring volný-boxovárna Přání
Přeji všem slušným lidem na tomto foru pěkné svátky Vánoční a hodně štěstí v roce 2012.
Iv
Iv
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
Re: Ring volný-boxovárna
tiež prajem vesele vianoce a hodne štastia v r 2012
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kavitace
Jak pěkně soudruzi pracují a dovedou si i stěžovat s ublížením, arogance těchto týpků nezná mezí : http://forum.tzb-info.cz/119975-tkt-perun-novy-podvod
Povšimněte si jmen diskutujících a dokonce toto forum je od Wojnara co obdržel "Bludný balvan". Nádhera! Dokonce oni to měřili a vím, že i dva z tohoto fora a měření neodpovídalo pravdě. Oni ti měřiči mají státní certifikát a dle jejich měření se musí řídit celé EU. Já osobně bych je taky nepustil ke všemu, blábolit mohou, ale oni i škodí a záměrně, viz ten odkaz.
Povšimněte si jmen diskutujících a dokonce toto forum je od Wojnara co obdržel "Bludný balvan". Nádhera! Dokonce oni to měřili a vím, že i dva z tohoto fora a měření neodpovídalo pravdě. Oni ti měřiči mají státní certifikát a dle jejich měření se musí řídit celé EU. Já osobně bych je taky nepustil ke všemu, blábolit mohou, ale oni i škodí a záměrně, viz ten odkaz.
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 17 led 2012 22:19, celkem upraveno 2 x.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)