Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
dancaa píše:Tady něco pro ty, kdo se hodně potí a nenacházejí svoji diagnozu od ing. Bláhové
Ano, je pravdou, že Hanka poslední dobou vysledovala prudký nárůst malárií. Kvůli tomu jsem se rozhodl udělat a vyzkoušet chinovníkový - tedy chininový sirup. Právě dnes ho pobumbávám a uvidím, jak to dopadne. Myslel jsem, že jsem se malárie zbavil, ale kdo ví, jak to je. Zatím jsem se přestal potit v podpaží, což byl můj zásadní problém, ještě kromě pocení rukou, to mi zmizelo asi před týdnem. Nemyslím si, že se tohoto problému zbavím za den, zatím jsou výsledky slibné, ale na druhou stranu vím, že se vše může do 14 dní vrátit jako bumerang.
Malá poznámka: Jak je v článku psáno "s Betainem", je myšleno "s Betainem HCL". Nelze spojovat Betain (pro kapry) a Betaine HCL, přesněji řečeno Betaine Hydrochloride. Hanka začala doporučovat Betain HCL od doby, co vidí, že funguje. Nabízel jsem jí ho už asi před rokem, tehdy odmítala...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Proč stejná sestava patogenů vyvolává tak různá neurodegenerativní onemocnění ?
Platí pravidlo, že lokalizace patogena je nadřazená typu patogena. Je důležitější, KDE parazit je, než KTERÝ to je. Viz parazitologická konference z dubna letošního roku v Praze. Téma- paraziti a neurologické poruchy. U všech neuro- diagnóz bývá navíc borrelie"
Ještě zkusím nafotit článeček z její knihy a pošlu
DOBRÝ VEČER VŠEM.NĚJAKOU DOBU JSEM SE NEPŘIHLAŠOVALA,ALE ČETLA KAŽDÝ DEN.U MĚ STAV STÁLE STEJNÝ-ÚNAVA,VYČERPÁNÍ,BOLESTI V RŮZNÝCH ČÁSTECH TĚLA,NERVOZITA,ÚZKOST AŽ DEPRESE.ATD.,BYLO BY TOHO JEŠTĚ VÍC.CHCI SE ZEPTAT ZNALÝCH,JAKÝ MÁTE NÁZOR NA BIOREZONANCI A CO VŠECHNO MŮŽE ODHALIT?UKÁŽE SE PŘI VYŠETŘENÍ,ŽE JSEM HOSTITELEM NAPŘ.TASEMNICE,ŠKRKAVEK ATD?NEBO POZNÁ SE JEN TOXOPLASMA,NĚJAKÉ PLÍSNĚ AP?DĚKUJI ZA ODPOVĚDI A ZDRAVÍM
To, co popisuješ, bych tipl na motolice, boreliozu, možná chlamydie + nějaký balíček cizáků navíc. Biorezonance, jak která to ukáže. Je dobré se řídit doporučením od někoho. Nějakou stránku zpět (asi 2 str. zpět) jsem vypsal seznam diagnostiků, které doporučuje Ing. Bláhová.
mám možnost koupit zapper BONEL-26 frekvencí,mám do toho jít?potřebuju poradit od znalých,jestli tenhle stojí za to.děkuji za odpovědi a přeji pěkný zbytek večera
Byl jsem svým gastroenteorologem poslán na vyšetření na střevní parazity. Mám na to přinést 4 vzorky stolice. S jakým časovým odstupem mám jednotlivé vzorky nabrat, aby byla jistota, že případné parazity alespoň z jednoho vzorku najdou? Předpokládám, že odumřelá těla parazitů se z těla nevylučují pravidelně s každou stolicí... Má s tím někdo zkušenosti?
DOBRÝ VEČER,KOUKÁM,ŽE SE TADY OBJEVUJÍ NOVÉ DOTAZY A NIKDE ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ.TAKY JSEM MĚLA DOTAZ OHLEDNĚ ZAPPERU -KOUPĚ,PROSILA JSEM O RADU A NEDOČKALA SE.TAK ASPOŇ POREFERUJU,JAK NA TOM JSEM.NO,MIZERNĚ.BYLA JSEM NA TE BIOREZONANCI A TO,CO JSEM TUŠILA,JE SKUTEČNOST.HRŮZA.NEJEN,ŽE MÁM TOXO,CHLAMÝDIE A BORELIE,TAK JAK MYSLÍM PSAL PALO,TAK JEŠTĚ DALŠÍ CIZÁKY,KTERÉ HOSTÍM,NEVÍM JAK DLOUHO,ALE DLE MÝCH STAVŮ,JAK JSEM PSALA VÝŠE,TAK ASI DOST DLOUHOU DOBU.NA BIOREZONANCI JSEM SEDĚLA SKORO DVĚ A ČTVRT HODINY.PO SKONČENÍ MI BYLO SDĚLENO,ŽE JSEM CHUDOKREVNÁ,ŠPATNĚ MI FUNGUJÍ LEDVINY,ŠTÍTNÁ ŽLÁZA ATD.NA OTÁZKU,ZDA NEHOSTÍM NĚJAKÉ NEZVANCE,MI BYLA POLOŽENA OTÁZKA,ZDA CHCI SLYŠET CELOU PRAVDU A SNESU JI.MOJE ODPOVĚĎ BYLA,ŽE ANO,KDYŽ MI TO ZAČAL ŘÍKAT,TAK SE MNOU MÁLEM ŠVIHLO A NEDOŘEKL MI TO.UJISTIL MĚ,ŽE VŠECHNO SE DÁ TOU REZONANCÍ VYMLÁTIT.POTOM JSEM DOSTALA NĚJAKÝ PŘÍPRAVEK NA ČISTĚNÍ,KTERÝ PIJU 3X DENNĚ-DRUHÝ DEN RÁNO MĚ BOLELA HROZNĚ HLAVA,MĚLA JSEM DOJEM,ŽE JI MÁM JAK TEN BALON NA KTERÉM SE CVIČÍ A BOLELY MĚ KLOUBY V CELÉM TĚLE.DALA JSEM SI ANALGETIKA,ABYCH BYLA VŮBEC SCHOPNA EXISTOVAT A ODEJÍT DO PRÁCE.TAKY JSEM MĚLA POCIT,JAKO BY NA MĚ LEZLA CHŘIPKA.V PRÁCI JSEM SI UVAŘILA PROJÍMAVÝ ČAJ A CO SE DĚLO POTOM,TO BYL ZÁŽITEK.KDYŽ UŽ JSEM BYLA VYPRÁZDNĚNÁ A ŠLA UŽ ZE MĚ JENOM SKORO VODA,TAK JSEM ZJISTILA,ŽE JSOU TAM JAKÉSI MRTVOLKY.NĚKDO MI PORADIL TADY ODFOTIT TO,TAK JSEM JEDNU TU MRTVOLKU VYFOTILA-FOŤÁK JSEM SI PRO TEN ÚČEL DALA DO TAŠKY.DOMA JSEM TO POTOM STÁHLA DO POČÍTAČE A UKÁZALA MANŽELOVI.TEN SI POŘÁD MYSLEL.ŽE SI NĚCO NAMLOUVÁM.KDYŽ TO VIDĚL,TAK TO S NÍM PĚKNĚ ZAMÁVALO.TEĎ STOLICI KONTROLUJU,POŘÁD DALŠÍ A DALŠÍ MRTVOLY-ROZEZNALA JSEM TŘI RŮZNÉ.ASI JSEM SE NAKAZILA OD PSA.VČERA JSEM SI OBJEDNALA 6 LAHVIČEK-CENOVĚ VÝHODNÉ-TINKTURY Z OŘEŠÁKU AMERICKÉHO A MĚL BY MI PŘIJÍT 3LEDNA.UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT,DOUFÁM,ŽE AŽ PŮJDU NA DALŠÍ REZONANCI,ŽE UŽ BUDU DOBRÁ.TEN OŘEŠÁK BY TO MĚL ÚDAJNĚ ZABÍT-NEBO V MÉM PŘÍPADĚ DOBÍT.TEĎ MÁM ALE DALŠÍ STAROST.SVĚDÍ MĚ TĚLO,ŠKRÁBU SE A NA POKOŽCE VE VLASECH SE MI UDĚLALY VŘÍDKY A JEDEN DOST VELKÝ A BOLÍ TO.JEŠTĚ JEDEN NA PRSU A NEJDE TO VYMAČKAT,POD KŮŽI JE BULKA.DĚLÁ MI TO STAROSTI.TAK NEVÍM,JESTLI NEMÁM ZASKOČIT I KE SVÉMU DR A NEBO JE TO REAKCE.MÁM STRACH,ŽE MI TY ČERVY POLEZOU I Z HLAVY A Z PRSU.DALA BYCH SEM FOTO,ALE NEVÍM JAK NA TO.
Mohla bys říci, kam chodíš na tu biorezonanci a o co přesně jde? Vypadá to, že jsou šikovní a ví, co dělají. Červíci nemají rádi ořech celkově, nevím, kdo tady ten nesmysl o ořešáku černém vymyslel, asi někdo, kdo z toho chce mít kšeftík. No na druhou stranu tu alespoň něco je k zakoupení.
Foto přiložit jde, hned o něco níž co je to pole na psaní textu - příspěvku.
Ta chřipka a ty stavy - je vidět, že se ty Tvoje problémy likvidují - a imunita dostává pěkně pokouřit. Chtělo by to doplňovat trávicí kyseliny, aby imunita byla při tom v normálu a ty náznaky oslabený imunity se neprojevovaly.
Psí miláčci toho nosí opravdu hodně a málokomu se stav stabilizuje, když jsou miláčci doma stále. U nás pejsek "odešel" před měsícem, už dalšího pořizovat nebudeme. Ale i tak by to chtělo vydesinfikovat celý byt, udělat takovou nějakou deratizaci. Všude je toho všeho plno a dokud se nepoužije nějaká dezinfekce, tak je možné, že se toho nezbavím...
Na svýho dochtóra zapomeň, požene tě na vyšetření na rakovinu, budou Ti plánovat ozařky a mezitím Ti z toho vyleze červík, nebo to samovolně zmizí, když budeš pokračovat dle doporučení těch lidí, co Ti zařídili vyplavování těch breberek
S červama v hlavě si nelam hlavu, někdo je v hlavě má a neví o tom...