Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dancaa »

KORKA píše:..JEŠTĚ JEDEN NA PRSU A NEJDE TO VYMAČKAT,POD KŮŽI JE BULKA.DĚLÁ MI TO STAROSTI.TAK NEVÍM,JESTLI NEMÁM ZASKOČIT I KE SVÉMU DR A NEBO JE TO REAKCE.MÁM STRACH,ŽE MI TY ČERVY POLEZOU I Z HLAVY A Z PRSU.DALA BYCH SEM FOTO,ALE NEVÍM JAK NA TO.

No hlavně s tím zrovna teď neutíkej na mammografii, je to tak bolestivé vyšetření,
500kg stroj ti rozpleskne prso na placku, že přitom může uvnitř dojít k poraněním,
která jsou pak páni MUDRi schopni diagnostikovat jako můžeš si domyslet....
mám to z důvěryhodného zdroje...

na to, že by ses mohla doktorům svěřit s parazity, zapomeň :-)
jen tak z legrace jsem ohledně tohoto tématu naťukla svýho obvoďáka,
úplně ho to vyvedlo z míry....ani kdyby tomu uvěřit, má prý svoje mantinely :-))

samotný ořešák parazity neřeší, ale je dobrý na jiné věci

tak ať to to jde od ruky, taky na to teď vlítnu

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahojte
s dochtorama je vůbec těžký pořízení. Na druhou stranu, když by vás na ta vyšetření neposlali, riskují stíhání v případě, že by propukly nějaké komplikace a na ně se hodilo zanedbání zdrav. péče. To je celé o chodu celé té slavné "klasické moderní mediciny". A obchod je obchod...., . Osobně když nemusím, nejdu tam. V tom sdílím pocity s dancaa.
Čistění organismu obecně se málokdy obejde bez bouřlivých projevů, natož když se loučíme s takovými potvůrkami.
Dobré bývá užívat i homeopatické carbo vegetabilis, carbo animalis, cina, také arsenicum album (iodatum), pyrogenium a další podle příznaků.
Lépe se likvidují toxiny.
Zajímalo by mě, jak reagují parazité, viry, bakterie a další, na člověka s pranickou výživou. Jestli se udrží. Většina jich pořád vlastně žije z živin jeho těla. Podle mě to chce se před zahájením téhle výživy pořádně vyčistit i v tomhle směru. Přidala jsem video na vlákno s tímto tématem.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zajímavá kniha

Příspěvek od Craft »

Vzhledem k tomu, že dávkování a volba antiparazitik se tady provádí spíše dle Werichovského "přiměřeně...přiměřeně", doporučuji každému si nejdříve pořídit knihu Lekárska Parazitológia od SK autorů. Dcera studuje veterinu a občas si od ní půjčím nějaká skripta na toto téma, kde jak známo jsou tady veterináři mnohem dále a musím říci, že ta kniha je na velmi dobré úrovni, tím spíše, že je zaměřena už na člověka a hlavně popisuje poměrně objektivně nejen možné příznaky, ale především účinné látky (léky) a dávkování na jednotlivé druhy parazitů. Sám jsem se divil, že taková obsáhlá kniha u nás vůbec existuje.

beruška
Nový člen

Příspěvek od beruška »

Ahojky,docela mě překvapilo,že se někdo zajímá o parazity,donedávna jsem o nich neměla ani šajn,pejsky samozřejmě pravidelně odčervuji ale že bych měla i sebe,to mě nenapadlo.Nedavno,asi jsem už byla řádně prolezlá a mé tělo to potřebovalo,se ke mně dostaly přípravky ze Sibiře,vše čistě jen z bylinek a je to síla,mimo jiné i věc na odčervení a zároveň ke mně začali přicházet jak na objednávku mejly,co parazití způsobují.A tak jsem neváhala a vyzkoušela.Zároveň jsem byla seznámena s lékařem,který má přístroj AMP-následník Oberonu,rozebere vás až do buňky a opravdu po "odčervení"jsou ty potvory pryč.A radši nechtějte vědět čeho všeho jsou příčinou a kde všude je máme,byla jsem docela vyděšená,když jsem si ten mejl přečetla.V případě zájmu vám ho zašlu,je to pěkně dlouhé počteníčko.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kniha Deník poradce

Příspěvek od Palo »

Již jsem vyzvedl pár kusů knihy "Deník poradce" od Hanky Bláhové, od příštího týdne může být rozesílána, objednávky je možné již podávat... Cena 400 Kč za kus.

P.S. Díky Crafte za tip na knihu :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

Dneska jsem si ji pročítala.
Trochu mě zarazila obtížnost zbavení se patogenů. Je pravda, že do knihy se asi vybírají příklady spíš něčím neobvyklé. Ale stejně je to síla.
Zajímalo by mě, jak zabránit, aby se brebery nevracely. Jasně, imunitní systém si poradí, když mu pomůžu ale stejně to asi znamená stále se proměřovat ? A hned to mlátit????

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Řekl bych, že to je spíš o tom, že člověk něco dělá blbě :) Buď jí moc párků, koblih nebo špatně kouše jídlo :D Samozřejmě jsou to jen příklady, u každého to může být jiné... Jde o to se nad tím zamyslet a popřemýšlet o tom, co dělám jiného oproti těm, co jsou zdraví... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Není Palo zač ;) Myslím, že by tato z mého pohledu vysoce odborná a hodně podrobná kniha o velkých parazitech "Lékařská Parazitologie" měla být součásti výbavy každého detox. poradce, který chce někomu doporučovat nějaké tyto léky a zvláště pak dávkování. A také vědět něco o jejich vývojových cyklech a možných projevech. Pak bych se snad už nesetkával s případy, kdy v klidu někteří takový poradci doporučí antiparazitika jako mebendazol (např. Vermox) nebo Albendazol (např. Zentel) těhotným ženám. V této knize se doslova a jasně píše proč: Nepodává se gravidním ženám, protože má embryotoxické a teratogenní vlastnosti! Ten vykřičník je tam také, takže bacha na to.
A ještě jsem zde narazil na jednu dosti podstatnou informaci a to, že lidé s oslabeným IS daleko snadněji podléhají nákaze i velkými parazity. Jinak jsou jejich vajíčka i běžně na zelenině a ovoci a jiných potravinách. Takže ne pouze přenos ze zvířat, jak se poslední dobou toto tvrzení až hystericky rozmáhá.
Také je v knize obsažena zajímavá a podstatná informace, že Albendazol se podává po mastném jídle, tohle mi dříve nějak ušlo. A takových podstatných informací je tam více než dost.

A jak již tady bylo x krát napsáno, základem dobré funkčnosti IS je správné pH organismu a dostatek trávicíh enzymů a žaludeční kyseliny.

Kniha od H. Bláhové bude už spíše popis konkrétních případů z její praxe, když se to jmenuje "Deník poradce", ale nečetl jsem, tak jenom tipuju.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: zajímavá kniha

Příspěvek od dancaa »

Craft píše:Vzhledem k tomu, že dávkování a volba antiparazitik se tady provádí spíše dle Werichovského "přiměřeně...přiměřeně", doporučuji každému si nejdříve pořídit knihu Lekárska Parazitológia od SK autorů.

Která z těch 2 knih to je Crafte ?

http://www.radctu.cz/lekarska-parazitologia-p-93101/

http://www.radctu.cz/lekarska-parazitologia-p-91029/

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

O víkendu teď probíhá v Praze v hotelu Pyramida, na Praze 6, homeopatický seminář na téma - parazitická onemocnění, nosody, miasma parazitické, tyfoidní, yersinie (moru), pertusse, difterie, tetanu, lepry a další.
Právě jsem se vrátila a je to SUPER. doporučuji, všem kdo to má o podobnou problematiku zájem a zvládnete to ještě zítra přijít. Přednáší pan Louis Klein, FSHom
http://www.homeopatie.cz/clanky/udalosti/35.htm

je to s překladem.
Mám za to, že nebudete platit plnou cenu - jen nějakou poměrnou část, také jsem jednou byla jen na den, a sobota byla opravdu skvělá.
Gaia

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Craft píše:.. vysoce odborná a hodně podrobná kniha o velkých parazitech "Lékařská Parazitologie" měla být součásti výbavy každého detox. poradce, který chce někomu doporučovat nějaké tyto léky a zvláště pak dávkování.

Zdravim,

dajte do googlu po slovensky Lekarská parazitológia a je tam kniha v pdf zadara na ulozto.sk.

Papa

KORKA
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od KORKA »

MŮŽE TO NĚKDO IDENTIFIKOVAT PROSÍM?NA TÉ DRUHÉ FOTCE JE TAKOVÝ MALÝ SLIMÁČEK,JAKOBY GUMOVÝ,ROZHODNĚ TO NEJSOU ZBYTKY ZE STRAVY.JSEM UŽ NĚKOLIK DNŮ NA ŠŤÁVÁCH
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

KORKA
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od KORKA »

TAK BOHUŽEL,TA DRUHÁ FOTKA MI NEJDE VLOŽIT :evil:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
KORKA píše:TAK BOHUŽEL,TA DRUHÁ FOTKA MI NEJDE VLOŽIT :evil:
Zkus ji přiložit k jinému příspěvku, třeba se to podaří.

A ještě jedna rada: nepiš velkými písmeny, tady se to považuje za křik a my nemáme rádi, když na nás někdo bezdůvodně křičí ;)

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

dancaa píše: Která z těch 2 knih to je Crafte ?
Je to ten druhý odkaz, čili ta hrubší a dražší kniha.

Tu první tenčí mám taky, ale ta je o ničem, obsahuje příliš strohé informace.
early123 píše: a je tam kniha v pdf zadara na ulozto.sk
Hezké, pokud je to ona publikace, tak na to, že je ta kniha vydána teprve v roce 2008 je už poměrně rychle i proti písemnému zákazu vydavatele knihy jakéhokoliv reprodukce uložena volně ke stažení na datové úložiště. Pak se nedivím, že se autoři duševních děl, čím dál více brání. Takovou svévolnou archivaci si určitě zaslouží knihy, které již nejsou v prodeji, ale u nových publikací, které jdou stále zakoupit a jejich cena není ani nijak závratná je to dosti nefér jednání vůči všem autorům duševního díla. Jelikož jsem sám autorem některých patentů a tím i duševního vlastnictví a vím co to vyžaduje námahy a úsilí něco vytvořit, tak takové počiny jednoznačně odsuzuji, byť je jejich důvod sebeosvícenější a rozhodnutí o šíření díla vždy náleží pouze autoru díla. Ale toto je věcí priorit a svědomí každého jedince. Holt přikázání některým vlastní ...nepokradeš ;)
Naposledy upravil(a) Craft dne sob 07 led 2012 21:48, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“