Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

Re: Dichloracetat(DCA) stary liek na rakovinu znovu objaveny

Příspěvek od felda »

Tak to tam vydržel cca do 15.00 hod kdy chtěl podepsat revers , a po hrozném úsilí se mu ho podařilo podepsat a z nemocnice odjeli , že radši pojedou do Varů , tam že bude mít lepší přístup. Výsledek prý dá nemocnice k obvoďákovi. V neděli jsem se o tom dozvěděl a začal troubit na poplach , a výsledkem je ,že díky několika lidem se ke mně dostala info o dca , a kontakt , kde jí koupit...
Informace jsem mu předal ,tvářil se všelijak,jeho koulela očima, měla hlavně starost aby se pepa nedověděl.....
v pátek jsem se při návštěvě dověděl, že varská nemocnice se o něj začne zajímat až když si tam ulehne a začne se léčit ....dle protokolu.
že to dca zkusí, protože si vrtat do hlavy nedá . Po kortikoidu je odulý , oteklý nabral asi 12kg ,ale přestala ho bolet hlava a vyspal se.., vrátila se mu citlivost do pravačky,vyťuká číslo na telefonu ,daří se mu psát...
objednal jsem dca v sobotu (24hod) přišlo , desetinkové váhy , které sem na aukru objednal , zaplatil tak ty nemám dodnes ,peníze též ne ale aukro za to ručí, že....
první dávky bral na lžičku odhadem , celý týden -neměli jsme to jak odvážit.... měl brát dle návodu 10mg/1kg váhy pak při půjčených vahách bral tak 2-3mg /1kg váhyv cyklu 7 dní -resp 5a dva dny pauzy v kombinaci s 500mg B1 a2 litry černého čaje, B1 bere 400 mg a to celé ve dvou dávkách-půlku ráno a půlku večer .. bohužel k tomu má ten fyroněcokortikoid, po kterém je oteklý , má nohy jak konve , že se nevejde do bot, obvoˇák , jak mu to jeho řekla mezi dveřmi jen pokýval hlavou a napsal furon na odvodnění
, toť vše . Pardon , dal mu lístek na vyšetření kolonoskopií a gastroskopií na 11.1. Chlapci , kteří mi s tímle pomohli, jsou zděšeni z vedlejš. účinků kortikoidu, který poškozuje imunitu a má další vedlejší účinky , a chtěli abych se mu to pokusil vymluvit...Boje se možných právních důsledků , jsem mu tedy vytiskl ,comi o kortikoidech poslali a info jsem mu podal....aby se podobně jako s dca rozhodl o svém životě sám
po cca čtyřech dnech se rozhodl a vynechal je ,má velké bolesti všech kloubů a svalů , v noci se téměř nevyspal....Už máme čtvrtý den váhu, poslal ji člověk během 24hodin, dávka 800mg je pořádná hromádka, bere jí , 400mg b1,čaj ,kávu , bere pufrované céčko (má zmírňovat neuropatii) , dnes jsem tam byl, má problém dojít na záchod-bolesti kloubů
je oteklý, dnes má dca pauzu , modlím se aby to zabralo

felda
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

Příspěvek od felda »

abychom si rozuměli, nevymlouval jsem mu léčbu u lékařů , ale v podstatě využívá jen čas, kdy tedy po odchodu z nemocnice(jeho rozhodnutí o dca neměl ani jiných možnostech ani ánunk) co bude mít výsledky,kolonoskopie a gastra - dostanou se tedy někdy 12.1.012 obvoďákovi do rukou a ten ho pak tedy asi pošle do varské nem , či do Plzně...Já jen doufám ,že si vymůže nějaké srovnání ct snímků kde se snad těch 10-15 dní braní toho dca projeví ,

felda
dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: DCA - dichloracetát sodný

Příspěvek od dancaa »

sisa píše:Ano, již se tady o tom mluvilo. Já se chystám na kúru, DCA mám doma, ještě čekám na objednanou B1 ve větší koncentraci než se prodává tady, čaj mám taky připravenej. :)
Já na to koukám poprvé, jaké množství budeš užívat ?
Koukám, že při užívání 10mg (asi je to myšleno denně?)
vychází jedno balení za 2400Kč na 10 dní ?
o DCA jsem četla jen tady: http://www.edca.cz/?page_id=14

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Mám 54 kg, budu užívat 600 mg denně, rozděleno na 2 dávky. Jedno balení je 100 g, což je 100 000 mg. Takže to vydrží 166 dní.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Feldo, určitě se to projeví, ale nevím, jestli za tak krátký čas. Chtělo by to aspoň měsíc. Co jsem se dočetla na netu, výsledky jsou vynikající, akorát při nádorech hlavy se musí brát menší dávky. Nebo spíš si to upravit, jako u MMS, podle toho, jak se bude cítit.
Držím kamarádovi palce, DCA mně docela naplňuje optimismem.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Díky, je tam nějaký příbalový leták ?

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Ne, není. Všechno je z internetu.

aldrtik
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od aldrtik »

Setkal jsem se s nazorem, ze na nadory mozku neni DCA vhodne. Podle dostupnych informaci se jedna spis o omyl.
Napr. mozkove nadory lecit pomoci DCA lze - jen je nezbytna opatrnost v davkovani DCA - uvadi se snizena davka asi 4mg/1kg hmotnosti/den a jeste vice dbat na nizke davky kofeinu, protoze kofein muze vyvolavat zachvaty:

http://thedcasite.com/DCA_protocol/Brai ... risks.html

Zde je varovani ohledne davkovani, zvlaste u kofeinu:

http://www.infoisus.com/naturalhealthar ... d-not.html

Primo samotnymi vyzkumniky neni leceni nadoru mozku zpochybneno:

http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/Upd ... Update.cfm
http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/FAQS/
http://glioblastomaprognosis.com/

odkazy:
http://www.btsurvivor.com/bb/viewtopic.php?t=416

http://www.medicorcancer.com/dca-data.html

Konkretni pripad -Glioblastoma Multiforme:
http://www.medicorcancer.com/dca-case9.html

Specifikem mozkovych nadoru byva rychlost, jakou po vyoperovani recidivuji, takze neni na co cekat ani v takovychto pripadech.

http://www.obohu.cz/biblicke-rozbory/uz ... -bozi-moci

dragon
Nový člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od dragon »

Zdravím všechny účastníky tohoto fóra a zároveň chci poprosit o radu či konzultaci. Po prostudování jednotlivých vláken vím, že jsou mezi vámi lidé, kteří mají velké zkušenosti s léčením lidí s rakovinou.
Mám nemocnou sestru (30 let, 2 děti), která má rakovinu tlustého střeva. Léčí se už cca 2 roky. Začalo to tak, že po objevení nádoru v polypu v tlustém střevě absolvovala komplet jednu fázi ozařování a jednu fázi chemoterapie. Poté jsme se dozvěděli o alternativních možnostech léčby a zkusila léčení pomocí bylinných detoxikačních prostředků a makrobiotiky, další chemo odmítla. Stav se celkem zlepšoval. Bohužel následovaly komplikace a pravděpodobně se ukázalo, že pouze makrobiotikou to řešit nepůjde(špatný stav imunitního systému po absolvování chemo a radio)…Pak skončila v nemocnici a zjistilo se, že nádor se zvětšil na cca 10 cm a musel jí být proveden umělý vývod z tlustého střeva. Během této doby se dostala do extrémní podvýživy (175 cm/36 kg), podle doktorů tlusté střevo špatně vstřebávalo živiny. V nemocnici to skončilo tak, že z jejich pohledu jí nemůžou nějak pomoci a nabídli hospic nebo domácí léčba, prostě nad ní zlomili hůl, že si za všechno může sama a už je nezajímá, hlavně ať uvolní lůžko pro další pacienty (několikrát tvrdý kontakt s realitou lékařské etiky některých jedinců v bílých pláštích, dobrá škola pro všechny zúčastněné…). Vzali jsme si ji pochopitelně domů a teprve tehdy jsme se dostali k informacím o možnosti léčby pomocí DCA, MMS, fénixových slz, odkyselení organismu atd. Po návratu z nemocnice jsme vzhledem k jejímu stavu nasadili kůru pomocí fénixových slz, odkyselení, aloe vera a dá se říct, že všech dostupných prostředků které jsme do ní na radu různých lidí „z oboru“ dostali. DCA a MMS jsme vzhledem k jejímu stavu (podvýživa, nechutenství atd) prozatímně vynechali a drželi se konopí jako hlavního prostředku pro boj s rakovinou. Po 4 měsících došlo k výraznému zlepšení fyzického stavu, sice přibrala pouze na 41 kg, ale fyzicky se z ležícího pacienta stal člověk který najednou může chodit (až 200 m po svých) a šlo to dobře. Za půl roku po návratu z nemocnice kde bylo poslední CT absolvovala další CT, kde se ukázalo, že nádor nemizí, ale i přes zlepšení fyzického stavu zůstává stále stejně velký což není po půl roce kdy ji doktoři odepsali a nádor by se měl rozrůstat zas takový neúspěch. Každopádně na její psychiku to mělo dost špatný vliv, čekalo se výraznější zlepšení….od té doby to jde z kopce jak s psychikou tak i s fyzickým stavem. Mám strach, že fénixovy slzy po super začátku a průběhu vyčerpaly své možnosti. Proto hledám další možnosti a návody jak jí pomoci třeba s využitím MMS či jiných prostředků o kterých se píše na tomto fóru. Musím upozornit na problém s příjmem tekutin a potravy (podvýživa, vývod), který úzce souvisí s užíváním MMS(nic moc chuť atd). Co by jste doporučili za postup, jakým způsobem pokračovat, co vyzkoušet? Děkuji za pomoc a cenné rady.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Měli jste nasadit na začátku gersona, tedy jeho terapii a nauseu potlačovat čímkoli s obsahem thc... 3x denně polykat kapsle s sodou a nebo pít.... Pitný režim je veledůležitý, měl by být z živé vody, nebo zeleninových štáv. U gersona je potíž, že origo gerson byl organik, tedy veškerá potrava i pití organického původu.
Ta psychika je potíž, páč TA sama o sobě dokáže ten organismus zkrentit. Já zvítězil, že jsem se začal těšit na smrt, odlehčil jsem duši a jedl směs pohanky s rybou a zeleninou celý den po lžících, pil jsem 8 litrů vody denně. O gersonovi jsem neměl ani potuchy.Bez zlepšení psychiky umře. Je to začarovanej kruh, dobře to vím, musíš ho přeseknout. Je to buď a nebo. Láska umí divy a kouzla. POZITIVNÍ MYŠLENÍ PODMÍNKOU.....
Jináč s ničím nepočítejte.Je třeba bojovat. Já bojoval sám, úplně sám jeden rok.Nemohl jsem chodit, lozil jsem po čtyrech jak meresjev.
Čísté pití, čistá strava, čistá mysl.
Žádné tepelně upravené poživatiny, dokud nepřijde zlepšení. Pokud nemá duši bojovnice, stane se to, o čem všichni víme.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Dragon, já bych nasadila nejdřív MMS, s jablečným džusem to není vůbec hnusné, já brala po operaci (ca žaludku) od jedné kapičky až do max. 4, několik měsíců vkuse, než jsem si dala první pauzu. Aktivovala jsem HCL ze začátku, pak jsem přešla na kyselinu citronovou, ta mi přijde silnější. Je potřeba udržovat zásaditost organismu, dietu držím dosud, t.j. žádné uzeniny, kravské mléko, bílá mouka, cukr, masa minimum. Pravda někdy mi to ujede, ale minimálně.
Jestli se MMS bojíš, začni s DCA, u toho nejsou problémy s chutí. Já to beru teď asi druhý měsíc, jako prevenci.
No a co je velice důležité, dávejte jí číst příběhy lidí, kterým MMS a DCA pomohlo a vyléčilo je. Mně pomohl příběh Batlese tady z fóra, ale našla jsem ho na jiném webu a pátrala dál, až jsem došla sem. Jeho příběh mě držel nad vodou a drží dosud. ( Batlesi, DĚKUJI ). Pak byl v časopise Nová Regena příbeh pána v posledním stadiu,myslím, že se jednalo o tlusté střevo, ale nejsem si jista, který se taky z toho dostal díky MMS a je tam zdokumentováno všechno včetně lékařských zpráv. No a další příběhy jsou na cizích stránkách o MMS nebo DCA. Všechno pomáhá, důležité je věřit tomu, že se z toho dostane a ona se dostane. Sem na fórum chodila i Monika pod nickem Mo, ta je taky již zdravá a dokonce se mezitím i vdala, příběhu je spousta, ať to čte furt dokola, nesmí myslet na nic špatné, pak se srovná i to tělo postupně.
Držím palce a ať se sestra nebojí, když zabojuje, zvládne to. Vždyť má děti, jako já, já bojuji za dceru.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

dragon píše:...absolvovala další CT, kde se ukázalo, že nádor nemizí, ale i přes zlepšení fyzického stavu zůstává stále stejně velký což není po půl roce kdy ji doktoři odepsali a nádor by se měl rozrůstat zas takový neúspěch. Každopádně na její psychiku to mělo dost špatný vliv...
Pokud se nádor zvětšuje i přes absenci jakékoliv stravy (nedostává nic špatného, co by mohlo způsobovat zvětšování nádoru), zvětšování nádoru způsobuje motolice - nasadit Ivermectin a decentně Betain HCL s pepsinem, bromelainem a papainem - tablety (nikoliv tobolky, ty nemají všechno).

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aldrtik
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od aldrtik »

dragon píše: Co by jste doporučili za postup, jakým způsobem pokračovat, co vyzkoušet? Děkuji za pomoc a cenné rady.
Jeste se lidi leci megadavkami vit. C., avsak neni mozne podavat zaroven s MMs, protoze se to navzajem tluce.
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
str. 194

Subjektivne bych zacal s vit. C., protoze rakovina ho maximalne odcerpava z organismu.
Po posileni organismu bych presel na DCA.
U hodne zeslableho cloveka bych MMs opatrne, muze totiz zvracet to, co predtim snedl, i kdyz se MMS dava do tobolek - nas 9ti lety kluk.

dragon
Nový člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od dragon »

Děkuji za názory a popsané možnosti, proberu se tím a pokusím se postupně vyzkoušet varianty, které budou co nejvíce vyhovovat s ohledem na její aktuální stav.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Jen taková vsuvka....
Včera jsem probíral z tetkou (před důchodem dělala v nemocnici) konopí a že pomáhá při léčbě rakovin a pod věci a ona říkala, že měli velice vynikající výsledky a úspěchy z jakousi metodou, chirurgického podvázání nádoru ....... ale co se nestalo, ono se to někomu doneslo a....... obratem to bylo zakázáno, ted už nevím pod jakou záminkou..... sama mě říkala že tak obrovskej byznys jakým je chemoterapie si jen tak někdo nenechá vzít.....
to je fakt něco hrozného.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“