Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od abul »

Ahoj Slávku. Taky jsem tuhle odpověď doktora Lebenharta četl a vidím v ní spíše alibismus než pokrytectví. Dr. Lebenhart je totiž jedním z mála, kteří stojí mimo tenhle úchylný systém. Je homeopat a nespolupracuje s pojišťovnama. Doporučuju k přečtení jeho knížku Svlékl jsem bílý plášť. Pokud se ovšem chce i nadále pyšnit titulem Mudr. nemůže si dovolit veřejně napsat(byť by si to i myslel), že MMS může užívat i průměrně inteligentní šimpanz. To by mohl ten svůj diplom rovnou roztrhat, stejně tak by ho rozcupovali jeho "kolegové". Už dost na tom, že uznal svůj omyl a je ochoten změnit mínění. To je na Mudra obrovský kus pokory, ne?
Osobně neznám doktora klasické medicíny, od kterého bych mohl očekávat nestranou odpověď ohledně MMS. A to pár kamarádů Mudr. mám. Jsou prostě jak se říká "v jiným kině".

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

U pana doktora L. jsem byla, je to fantastický člověk. MMS mně schválil, dokonce mně i pochválil, že to beru. Nedám na něho dopustit.

džank
Nový člen

Příspěvek od džank »

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Svokre objavili v októbri 2011 metastázy do pečene a žalúdka, stále však nebolo nájdené ložisko, oficiálna diagnóza síce stanovená ešte nie je (lekári v podstate nič nerobia), no je jasné, že sa jedná o rakovinu. Koncom decembra sme teda začali s podávaním MMS 1, začali sme s 1 kvapkou každé 2 hodiny a neskôr zvyšovali, už to budú 2 týždne, ale ostali sme zaseknutí pri 3 kvapkách každé 2 hodiny v priebehu 12 hodín (čo je dokopy 21kvapiek za deň). Svokra totiž pár krát po 4 kvapkách zvládla, no potom jej začali hnačky, viac krát sme počet kvapiek znižovali a skúšali opäť po 4, ale zasa len s hnačkami. Môže to byť znak toho, že MMS za rakovinou nestíha, ako som sa dočítala..každopádne by som sa chcela opýtať či by nám vedel niekto poradiť, prípadne posunúť nejaké užitočné linky, časť fóra mám prelúskanú, no je tu toho dosť, ďakujem

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Pokud svokra zvládá v pohodě 3 kapky a se 4mi má potíže, zůstaňte na těch třech a třeba trvale. Je to dost vysoká dávka a zřejmě je nejvyšší, kterou její organizmus zvládne.
Určitě je lepší jet trvale na těch třech kapkách, než se snažit zvyšovat a potom kvůli tomu pár dní vynechávat.
Jestli začne svokře MMS smrdět a nebo k němu začne cítit nechuť a nebo odpor, tak je to signál, že by měla brát nižší dávky. Poslední večerní dávka může být větší, s tou se tělo přes noc vyrovná.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

mrkni na toto - ale nikdo za nic neručí, tím se však nic nemůže zkazit, žádná chemie v tom není: (nefunguje li odkaz - zkus kus názvu v google)

http://www.lecitel-janvas.cz/cz/p/jedla ... -rakovinu/

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

zajva píše:Jedlá soda a javorový sirup léčí rakovinu!
To je blbost. Neznám jediný případ, kdy to pomohlo. Asi má někdo sklad s javorákem a nejdou mu kšefty, tak vymyslel tuhle kravinu.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Palo si jednička !!! Myslím to úprimne.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

měl jsem javory u silnice mnoho let, byly z toho jen mšice a mravenci :D. Zásoby určitě nemám, jsem rád že je to pryč - obecní úřad dal, obecní zase vzal. Jinak jak kupuji, tak prodávám. Myslím že není na škodu znát všechny názory - třebaže to mohou být blbost ;) :D

Pěkný den všem

Vašek

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Palo píše:To je blbost. Neznám jediný případ, kdy to pomohlo. Asi má někdo sklad s javorákem a nejdou mu kšefty, tak vymyslel tuhle kravinu.
No jo, všechno se dá lehce odsoudit.
Javorový sirup má jednu specialitu a to jest, vysoký obsah nenasycených organických minerálů. Právě toto nám všem velmi chybí. Ve spojení se sodou dochází k rychlé změně tělních tekutin.
Nemyslím si, že to je blbost, ale léčit rakovinu pouze tímto, bych nedělal. :P
Několik úspěšných případů je někde na netu popsáno. Před pár lety jsem se s tímto způsobem setkal, tak jsem si to v praxi ověřil. :good:
Suma sumárům, směs javorsirupu se sodou pěkně zamává s acidózou :angel: a navíc dodá dávku chybějících minerálů včetně paliva pro tělo v podobě jednoduchých cukrů - což je také dost dobré. Musí to ale být ten nejsvětlejší a nejřidší sirup třídy A.
Všechno má svý pro a proti.
Batles :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Javorový sirup má jednu specialitu a to jest, vysoký obsah nenasycených organických minerálů.
Určitě samotný javorák může napomoci ke zlepšení zdravotního stavu, ale s rakovinou bych to moc nespojoval...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Palo píše:To je blbost. Neznám jediný případ, kdy to pomohlo.....
To, že TY neznáš jediný případ, kdy by někomu tohle pomohlo, ještě neznamená, že to nepomáhá... Třeba to znamená jenom to, že to nezkoušel nikdo z lidí, které znáš, anebo to, že možná nevíš všechno ... ;)
Já bych to tak kategoricky nezavrhovala ... nemyslím si, zajvo, že je to až taková blbost a navíc by byla velká škoda, kdyby jsme hleděli jenom na to, co už známe a všechno ostatní zavrhovali. Mně tohle kategorické odmítání připomíná naše MUDrce a vědátory -ti také nepřipustí jiné myšlenky a názory, než mají oni ....
Proč si ten názor neprohlédnout z blízka?.. :ethink: .. Jestliže javorový sirup se sodou skutečně zamává s acidózou, tak vzhledem k tomu, že rakovina patří mezi nemoci z překyselení, může být tato informace velice důležitá. Pouze touhle směsí bych rakovinu také nedoporučovala léčit, na to mám o ní velice málo informací. Chtělo by to více zkušeností od lidí, kteří si odkyselující účinek ověřovali .... Beatlesi, mohl by jsi o svých zkušenostech s touto směsí napsat podrobněji? (Možná by to ale chtělo jít na jiné vlákno než na MMSkové ..) ;)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Přesně tak (odzadu):
proti každé zapeklitější nemoci, tím spíš proti rakovině je potřeba jít minimálně třemi různými, navzájem si neodporujícími způsoby.
Tzn., že javorový sirup samotný asi nemusí stačit. Určitě bych to kombinoval s dalšími metodami.
Nicméně myšlenka není vůbec marná:
jde o to, že rakovinové buňky "mají rády sladké". Pacient pak nesmí brát cukr v žádné podobě. Při použití sladkého javorového sirupu, který obsahuje zásaditou sodu se buňky touto směsí zasytí a zásaditá soda tyto rakovinné buňky ničí...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:To, že TY neznáš jediný případ, kdy by někomu tohle pomohlo, ještě neznamená, že to nepomáhá... Třeba to znamená jenom to, že to nezkoušel nikdo z lidí, které znáš, anebo to, že možná nevíš všechno ... ;)
To je pravda :)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

hanka píše:....Možná by to ale chtělo jít na jiné vlákno než na MMSkové .. ;)
Pro ty, co to neví - téma "javorový sirup + soda bicarbona" se už probíralo v tomto vlákně :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=825

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“