Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dancaa »

Když jsem byla včera na plasmě, tak mi řekli, že ne vždy stačí diagnostika patogenů – jejich názvy,
ale poradce by měl změřit i frekvence těch patogenů,
jelikož např. moje tasemnice nemusí reagovat úplně stejně jako tasemnice u někoho jiného,
v Praze to prý měří ing. Dlapa spirometrem (snad se to tak jmenuje ten přístroj).
Slyšeli jste to někdy ? Možná je to ten důvod, že plasma ne vždy zabere.
Co si o tom myslíte ?

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Ano, to mohu potvrdit je to pravda. Bohužel ale ne každý detox. poradce tohle umí. Osobně znám jediného člověka, který tohle umí a se kterým dlouhodobě spolupracuji i při testování prototypů svých přístrojů a speciálně pro něj jsem dle přesně specifikovaných požadavků navrhoval a dělal pro tento účel i testovací nahrávadlo, tzv. biorezonanční záznamník. Princip je takový, že se pomocí něj vyzkouší nahrát sada frekvencí do lahvičky s tekutinou a účinnost se pak vyměří pomocí Salvie. Sám ale měřit neumím, takže bližší podrobnosti kolem měření neznám. Ale tohle se dělá pouze v případě, že standardní frekvence nezabírají. Uvedený přístroj spirometr neznám.
Jisté je ale to, že na tohle musí být člověk nejen výborný "měřič", ale být aspoň trochu technicky zdatný, což mnohdy bývá u detox. poradců problém a byť s jednoduchou technikou doslova zápasí.

abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

dancaa píše:.. v Praze to prý měří ing. Dlapa spirometrem (snad se to tak jmenuje ten přístroj).
Spirometr to asi nebude, tím se měří výkon plic nebo jak to nazvat. Viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Spirometr
Nevím sice čím měří, ale neměl by být problém ho v případě zájmu kontaktovat: Ing. Roman Dlapa, CSc, apald@seznam.cz, tel. 739 376 903 Praha

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Není to synchrometr? - viz.H.R.Clarková

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

ano, máte pravdu synchrometr :-)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Syncrometr a Salvia jsou svými funkcemi dle mého názoru totožné přístroje. Nepoužívá náhodou Salvii? :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

Ano, ing. Dlapa má Salvii a k tomu Syncrometer.

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

ing. Dlapa napsal zajímavý článek:

http://www.med-al.cz/news/frekvence-a-j ... na-zdravi/

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

nemáte někdo zkušenost s touto poradnou ? mají tam IRIS diagnostiku co používá MUDr. Jelisejevová:

http://www.gq100.cz/clanky/poradny-pro- ... radny.html

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

je to zajímavý, jak u zvířat (např. agama) odhalí parazity rentgen,
u člověka jsem o takovém "luxusu" ještě neslyšela:

http://tera.poradna.net/q/view/138312-entizol-odcerveni

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

dancaa píše:nemáte někdo zkušenost s touto poradnou ? mají tam IRIS diagnostiku co používá MUDr. Jelisejevová.
IRIS diagnostika není přístroj, je to bezpřístrojová diagnostika podle očních duhovek.

Diagnostik si namaluje vzor duhovky do svého předkresleného papíru a v klidu doma udělá diagnostiku (tak to bylo v mém případě).

Dle mého názoru je funkční, protože pán, co ji dělal u mě se opravdu moc divil, že jsem se chlamydií zbavil nějakým záhadným způsobem velmi rychle, což odpovídalo ;)

IRIS diagnostika je dle mého názoru geniální, protože se ji může naučit každý, za pomocí pouhé knihy a není k tomu potřeba žádných přístrojů.

Bohužel i zde jde jsou obchodníci a tam, kde jsem byl, mi nabízeli zejména betaglukany za nemalý peníz. Neříkám, že betaglukany jsou špatné, jen si myslím, že jsou zbytečně drahé na to co umí - málo muziky za hodně peněz.

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Zdravím vás všechny, kteří bojujete s paramrchami. Nedávno mi někdo z přátel poslal články, které mě dovedly až k myšlence na parazity, proklikala jsem spoustu stránek přes ty od paní ing. Bláhové, přes tohle forum až k googlovským fotografiím a svitlo mi, že snad nemusím ještě umřít. Vím, že ze mě mluví euforie po prvním očištění, ale naděje a radost ze zlepšní tu prostě je. Zdravotní potíže různého charakteru mám od dětství, ale posledních asi deset let už je vyloženě kritických a lékaři alopaté mi pomoci nedokáží. Kromě toho už tuším, co si představit pod pojmem příčiny úmrtí mojí maminky ´kryptogenní sepse´. Měla jsem tehdy pocit, že jsme se v jižní Itálii něčím nakazily....nikdo mi nevěřil. Pak jsem měla i potíže po pečování o rostliny dorazivší z Asie. Nenapadlo mě, že by na nich mohlo něco být..myslím že bylo. Inspirována vašimi zkušenostmi (tuhle para-část fora jsem pročetla dvakrát) jsem začala před týdnem žvýkáním hřebíčku a už druhý den pozorovala, že se něco děje. (Pocukávání-pobolívání ve svalech nohou a rukou a zad, u kolene a loktu vlevo.) Včera jsem si vzala místo hřebíčku Ivermectin a žasnu, jak se mi ulevilo!! Po letech neustálých bolestí jater a píchání u srdce a hlavy a ztuhlé loupající páteře se cítím jak v novém těle. Něčeho jsem se rozhodně zbavila (hleděla jsem tomu do očí). A ten klid v břiše a žádné vlnění vetřelců! Teď ale nevím moc jak dál. Ivermectin by se měl asi opakovat. A pak asi i jinou látku. Hledala jsem v dostupné blízkosti provozovatele Salvie, ale nenašla, a tak jsem se do toho pustila naslepo. Zdá se, že dnes jsem asi Salvii objevila, tak se tam poptám, zda měří i para. Co byste mi poradili, pokud budu pokračovat dál sama? Jak brát ten Ivermectin? Někdo tu ukázal doporuč. dávkování od paní ing. Bláhové, že druhou dávku pět dní po první dávce a pak asi jednou týdně celkem asi pět nebo šest dávek to bylo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

cherry píše:Co byste mi poradili, pokud budu pokračovat dál sama? Jak brát ten Ivermectin? Někdo tu ukázal doporuč. dávkování od paní ing. Bláhové, že druhou dávku pět dní po první dávce a pak asi jednou týdně celkem asi pět nebo šest dávek to bylo.
Ahoj, předem gratuluji k znatelnému zlepšení. Co doporučit dál? Bylo by dobré zkusit tu diagnostiku a podle ní pokračovat dále.
Řekl bych, že na obrázku je něco jiného než motolice, ty nemají čevenou nabo nahnědlou barvu, ovšem jistotu nemám...

To s Tvojí maminkou mě mrzí, bohužel je to výsledek přístupu doktorů k tomuto problému.

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Díky za reakci, ale myslím si, že to motolice je. Zatím jsem pohledala a vygůglila tuhle Fasciola hepatica. Dám sem foto pro porovnání. Moje fotka není tak dokonalá, ale aspoň já jsem to viděla ostře a vidím velkou podobnost.
Ivermectin jsem vzala včera v 17hod, dnes jsem se cítila dobře, ale nyní se mi trochu chvilkami vracejí mé staré bolesti jater.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tak to motolice bude, jen jiný druh, než na který jsem zvyklý u sebe :)
Cizopasníci mohou být zdrojem dalších "breberek", tzn. chtělo by to provětrat tělo ještě nějakými dalšími způsoby očisty... Zkus se porozhlédnout v okolních vláknech, jestli by se Ti něco nezamlouvalo...

Ale správný směr k uzdravení by mohla definovat ta diagnostika...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“