Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Když jsem byla včera na plasmě, tak mi řekli, že ne vždy stačí diagnostika patogenů – jejich názvy,
ale poradce by měl změřit i frekvence těch patogenů,
jelikož např. moje tasemnice nemusí reagovat úplně stejně jako tasemnice u někoho jiného,
v Praze to prý měří ing. Dlapa spirometrem (snad se to tak jmenuje ten přístroj).
Slyšeli jste to někdy ? Možná je to ten důvod, že plasma ne vždy zabere.
Co si o tom myslíte ?
ale poradce by měl změřit i frekvence těch patogenů,
jelikož např. moje tasemnice nemusí reagovat úplně stejně jako tasemnice u někoho jiného,
v Praze to prý měří ing. Dlapa spirometrem (snad se to tak jmenuje ten přístroj).
Slyšeli jste to někdy ? Možná je to ten důvod, že plasma ne vždy zabere.
Co si o tom myslíte ?
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to mohu potvrdit je to pravda. Bohužel ale ne každý detox. poradce tohle umí. Osobně znám jediného člověka, který tohle umí a se kterým dlouhodobě spolupracuji i při testování prototypů svých přístrojů a speciálně pro něj jsem dle přesně specifikovaných požadavků navrhoval a dělal pro tento účel i testovací nahrávadlo, tzv. biorezonanční záznamník. Princip je takový, že se pomocí něj vyzkouší nahrát sada frekvencí do lahvičky s tekutinou a účinnost se pak vyměří pomocí Salvie. Sám ale měřit neumím, takže bližší podrobnosti kolem měření neznám. Ale tohle se dělá pouze v případě, že standardní frekvence nezabírají. Uvedený přístroj spirometr neznám.
Jisté je ale to, že na tohle musí být člověk nejen výborný "měřič", ale být aspoň trochu technicky zdatný, což mnohdy bývá u detox. poradců problém a byť s jednoduchou technikou doslova zápasí.
Jisté je ale to, že na tohle musí být člověk nejen výborný "měřič", ale být aspoň trochu technicky zdatný, což mnohdy bývá u detox. poradců problém a byť s jednoduchou technikou doslova zápasí.
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
Spirometr to asi nebude, tím se měří výkon plic nebo jak to nazvat. Viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Spirometrdancaa píše:.. v Praze to prý měří ing. Dlapa spirometrem (snad se to tak jmenuje ten přístroj).
Nevím sice čím měří, ale neměl by být problém ho v případě zájmu kontaktovat: Ing. Roman Dlapa, CSc, apald@seznam.cz, tel. 739 376 903 Praha
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Starší člen
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Syncrometr a Salvia jsou svými funkcemi dle mého názoru totožné přístroje. Nepoužívá náhodou Salvii?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
-
- Starší člen
-
- Starší člen
nemáte někdo zkušenost s touto poradnou ? mají tam IRIS diagnostiku co používá MUDr. Jelisejevová:
http://www.gq100.cz/clanky/poradny-pro- ... radny.html
http://www.gq100.cz/clanky/poradny-pro- ... radny.html
-
- Starší člen
je to zajímavý, jak u zvířat (např. agama) odhalí parazity rentgen,
u člověka jsem o takovém "luxusu" ještě neslyšela:
http://tera.poradna.net/q/view/138312-entizol-odcerveni
u člověka jsem o takovém "luxusu" ještě neslyšela:
http://tera.poradna.net/q/view/138312-entizol-odcerveni
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
IRIS diagnostika není přístroj, je to bezpřístrojová diagnostika podle očních duhovek.dancaa píše:nemáte někdo zkušenost s touto poradnou ? mají tam IRIS diagnostiku co používá MUDr. Jelisejevová.
Diagnostik si namaluje vzor duhovky do svého předkresleného papíru a v klidu doma udělá diagnostiku (tak to bylo v mém případě).
Dle mého názoru je funkční, protože pán, co ji dělal u mě se opravdu moc divil, že jsem se chlamydií zbavil nějakým záhadným způsobem velmi rychle, což odpovídalo
IRIS diagnostika je dle mého názoru geniální, protože se ji může naučit každý, za pomocí pouhé knihy a není k tomu potřeba žádných přístrojů.
Bohužel i zde jde jsou obchodníci a tam, kde jsem byl, mi nabízeli zejména betaglukany za nemalý peníz. Neříkám, že betaglukany jsou špatné, jen si myslím, že jsou zbytečně drahé na to co umí - málo muziky za hodně peněz.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Zdravím vás všechny, kteří bojujete s paramrchami. Nedávno mi někdo z přátel poslal články, které mě dovedly až k myšlence na parazity, proklikala jsem spoustu stránek přes ty od paní ing. Bláhové, přes tohle forum až k googlovským fotografiím a svitlo mi, že snad nemusím ještě umřít. Vím, že ze mě mluví euforie po prvním očištění, ale naděje a radost ze zlepšní tu prostě je. Zdravotní potíže různého charakteru mám od dětství, ale posledních asi deset let už je vyloženě kritických a lékaři alopaté mi pomoci nedokáží. Kromě toho už tuším, co si představit pod pojmem příčiny úmrtí mojí maminky ´kryptogenní sepse´. Měla jsem tehdy pocit, že jsme se v jižní Itálii něčím nakazily....nikdo mi nevěřil. Pak jsem měla i potíže po pečování o rostliny dorazivší z Asie. Nenapadlo mě, že by na nich mohlo něco být..myslím že bylo. Inspirována vašimi zkušenostmi (tuhle para-část fora jsem pročetla dvakrát) jsem začala před týdnem žvýkáním hřebíčku a už druhý den pozorovala, že se něco děje. (Pocukávání-pobolívání ve svalech nohou a rukou a zad, u kolene a loktu vlevo.) Včera jsem si vzala místo hřebíčku Ivermectin a žasnu, jak se mi ulevilo!! Po letech neustálých bolestí jater a píchání u srdce a hlavy a ztuhlé loupající páteře se cítím jak v novém těle. Něčeho jsem se rozhodně zbavila (hleděla jsem tomu do očí). A ten klid v břiše a žádné vlnění vetřelců! Teď ale nevím moc jak dál. Ivermectin by se měl asi opakovat. A pak asi i jinou látku. Hledala jsem v dostupné blízkosti provozovatele Salvie, ale nenašla, a tak jsem se do toho pustila naslepo. Zdá se, že dnes jsem asi Salvii objevila, tak se tam poptám, zda měří i para. Co byste mi poradili, pokud budu pokračovat dál sama? Jak brát ten Ivermectin? Někdo tu ukázal doporuč. dávkování od paní ing. Bláhové, že druhou dávku pět dní po první dávce a pak asi jednou týdně celkem asi pět nebo šest dávek to bylo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, předem gratuluji k znatelnému zlepšení. Co doporučit dál? Bylo by dobré zkusit tu diagnostiku a podle ní pokračovat dále.cherry píše:Co byste mi poradili, pokud budu pokračovat dál sama? Jak brát ten Ivermectin? Někdo tu ukázal doporuč. dávkování od paní ing. Bláhové, že druhou dávku pět dní po první dávce a pak asi jednou týdně celkem asi pět nebo šest dávek to bylo.
Řekl bych, že na obrázku je něco jiného než motolice, ty nemají čevenou nabo nahnědlou barvu, ovšem jistotu nemám...
To s Tvojí maminkou mě mrzí, bohužel je to výsledek přístupu doktorů k tomuto problému.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Díky za reakci, ale myslím si, že to motolice je. Zatím jsem pohledala a vygůglila tuhle Fasciola hepatica. Dám sem foto pro porovnání. Moje fotka není tak dokonalá, ale aspoň já jsem to viděla ostře a vidím velkou podobnost.
Ivermectin jsem vzala včera v 17hod, dnes jsem se cítila dobře, ale nyní se mi trochu chvilkami vracejí mé staré bolesti jater.
Ivermectin jsem vzala včera v 17hod, dnes jsem se cítila dobře, ale nyní se mi trochu chvilkami vracejí mé staré bolesti jater.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak to motolice bude, jen jiný druh, než na který jsem zvyklý u sebe
Cizopasníci mohou být zdrojem dalších "breberek", tzn. chtělo by to provětrat tělo ještě nějakými dalšími způsoby očisty... Zkus se porozhlédnout v okolních vláknech, jestli by se Ti něco nezamlouvalo...
Ale správný směr k uzdravení by mohla definovat ta diagnostika...
Cizopasníci mohou být zdrojem dalších "breberek", tzn. chtělo by to provětrat tělo ještě nějakými dalšími způsoby očisty... Zkus se porozhlédnout v okolních vláknech, jestli by se Ti něco nezamlouvalo...
Ale správný směr k uzdravení by mohla definovat ta diagnostika...