Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: CDS je naprosto perfektní!

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:Pro všechny praktické účely je třeba zjistit u zdroje, třeba v té lékárně, o jakém poměru mluví u prodané HCl, či ještě lépe z jaké koncentrace to namíchali v jakém poměru, protože oni v tom maj taky povětšinou bordel.....

Ahoj Slávku,
Jak zjistit koncentraci? Tak na tohle jsem si také našel metr, protože mě to též rozčilovalo, ta nejistota, co vlastně mám. Mnohokráte opakované měření potvrdilo správnost.
Digi pH metr je perfektní způsob. Např, rozdíl mezi 5%HCl a 10%HCl ti ukáže přesně. Je to přesně dvojnásobná koncentrace zobrazená na displeji.
Takovýchto měření jsem dělal bezpočet, bavilo mne to. Ředil jsem na různé koncentrace a vždycky to byla přímá úměra.
Takže je to vyřešeno, způsob existuje.
Ahoj, Batles :D

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Batles píše:Ono se to zhnědnutí pouze okem nedá dost dobře odhadnout........
Je docela klidně možné, že když nechám proběhnout aktivaci MMS1 třeba minutu s 5%HCl, tak se objeví víc CLO2.
Zdravim,

ono keď som si miešal MMS 1 do kúpeľa s 50% kys.citrónovou bolo to brutálne hnedé, s tou HCL 3,5 % to bolo svetlejšie.No nevadí,dobrá myšlienka Beatles v praci máme digi PH meter,zmeriam to a potom uvidim.Asi som mal dať namiešať 10 % HCL,ale čo už nevylejem to stálo to 5,5 eura pol litra.

Vďaka

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Early, pokud se chceš příblížit co nejlépe k padesáti procentní kyselině citronové, tak aktivuj 1kapku Chloritanu sodného, dvěma kapkami 3,5%HCl lék. ředění.
Je to opravdu dost přesné.
Batles :D

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Posledně jsem si říkal, jestli koupel v MMS akt. kys citronovu není přeci jen lepší... Tak jsem zalil sypkou kyselinu citronovou chloritanem :D Taky se to zaktivovalo :lol:
Výsledek koupele se mi zdál stejný... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Lenka87
Nový člen

Léčba kandidy

Příspěvek od Lenka87 »

Ahoj

moc prosím o radu, už asi šest let mám v sobě candidu, které se nemůžu absolutně zbavit, zkoušela jsem snad vše možné. Nyní jsem začala užívat MMS1, beru ho pátým dnem a zatim se neobjevila vůbec žádná reakce, beru tři kapky za hodinu. Candidu mám určitě i v žaludku, není tedy možné, že to zreaguju už v žaludku a dál se to prostě nedostane? Mám vyzkoušet ještě koupele? Nebo bude vhodnější aktivovat raději kyselinou chlorovodíkovou?
Už mi to celkem leze na mozek, jsem mladá, nechci se v tom stále plácat :( Prosím poraďte jak mám dál pokračovat. Lenka

lena

Re: Léčba kandidy

Příspěvek od lena »

S MMS to je v pohode, muzes to na kazdy pad vyzkouset, ale ne hned hazet flintu do zita, pokud to trochu potrva, uz jak dlouho s tim zijes a kazdy si mysli, ze po jednom pouziti je zdrav. Telo potrebuje cas se toho zbavit. V homeoptii se pise, ze potrebujes k uzdraveni tolik mesicu kolik je ti let, tak si popremyslej.

Jinak se osvedcuje na candidu tinktura z grepovych jadyrek, informace si vygoogluj.

Pekny den!

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Lenka87 píše:..........Už mi to celkem leze na mozek, jsem mladá, nechci se v tom stále plácat :( Prosím poraďte jak mám dál pokračovat. Lenka
Lenko, vydrž. Já jsem se zbavila ekzému až po roce.

Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

lena píše: S MMS to je v pohode, muzes to na kazdy pad vyzkouset, ale ne hned hazet flintu do zita, pokud to trochu potrva, uz jak dlouho s tim zijes a kazdy si mysli, ze po jednom pouziti je zdrav. Telo potrebuje cas se toho zbavit. V homeoptii se pise, ze potrebujes k uzdraveni tolik mesicu kolik je ti let, tak si popremyslej.

Jinak se osvedcuje na candidu tinktura z grepovych jadyrek, informace si vygoogluj.
To už jsem také zkoušela, opravdu jsem vyzkoušela už snad vše. Homeopatii, hladovky, diety, různý doplňky. Jediný s čím jsem měla úspěch byl lamisili a nystatin, ale na něj si už vytvořili rezistenci :bhead: MMSko je snad moje poslední naděje, pak už opravdu nevím co s tím. Lékaři nade mnou zlomili hůl

Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

sisa píše:Lenko, vydrž. Já jsem se zbavila ekzému až po roce.
A to jsi celý rok brala MMSko? Všude se píše že tři týdny a všechno bude úžasný, ale jak koukám tak jsem se nechala moc ukolébat :roll:
Mám si dávky ještě zvyšovat, když to se mnou nic nedělá nebo zůstat na těch třech kapkách za hodinu?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

lena píše:V homeoptii se pise, ze potrebujes k uzdraveni tolik mesicu kolik je ti let...
Tím pádem je lepší se homeopatií nezabývat při tomto problému a řešit to efektivněji ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Lenka87 píše:To už jsem také zkoušela, opravdu jsem vyzkoušela už snad vše. Homeopatii, hladovky, diety, různý doplňky. Jediný s čím jsem měla úspěch byl lamisili a nystatin, ale na něj si už vytvořili rezistenci :bhead: MMSko je snad moje poslední naděje, pak už opravdu nevím co s tím. Lékaři nade mnou zlomili hůl
No a zkušela jsi doplňovat trávicí kyselinu? To by totiž doktory nikdy nenapadlo a už to dalo hodně lidí dokupy (s podonými problémy)...

Žel u MMS je toto doplňování všeobecně nutné, což zase někteří lidé rezolutně odmítají (nic o tom neví)... ;)

Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

No to jsem nezkoušela, jak na to?

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Lenka87 píše:.. MMSko je snad moje poslední naděje, pak už opravdu nevím co s tím. Lékaři nade mnou zlomili hůl
MMsko tě v tomto případě nespasí, to by bylo mooc jednoduchý :laugh: . Já se té svinky zbavila po půl roce přísné vitariánské stravy ( ani kousek chleba, nic ), problémy odešly naprosto samy, byl to ale druhotný problém, takže jsem si toho málem ani nevšimla. Je to dva roky, jím jedno jídlo vařený ( nejedovatý ) a sviňka se nevrátila. Jak dlouho jsi držela diety a jaké? Sviňka nezná kompromis :enaughty:

Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

jani píše: Jak dlouho jsi držela diety a jaké? Sviňka nezná kompromis :enaughty:
Nízkosacharidovou, program metabolic balance - ten mi sice na nějakou dobu pomohl, ale nesměla jsem si dát ani ždibíček jídla navíc, vaha šla rapidně dolů, takže jsem se postupně vracela k jídlu které jsem jedla běžně. Sladké samozřejmě nejím už pěkně dlouho. Nevím proč, ale největší problémy mi dělá větší množství zeleniny nebo polévka na lačný žaludek, prostě občas mi něco nesedne a pak mi je zle 14 dní. Nejmenší problém mi naopak dělá celozrnné pečivo, kuřecí maso, sýry, zelenina v měnším množství. Ale všechno musí být v určitý kombinaci. A nejmenší problém mi dělá třeba pizza, i když vím že je v podstatě hřích, ale tu prostě strávím nejlíp. Je to občas fakt podivný. Zkrátka a dobře se stravuju tak jak to cítím, podle toho co mi dělá nejmenší problém. Každopádně poslední dva roky jsem žádnou radikální dietu nedržela, jelikože jsem byla těhotná a kojící matka.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Lenka87 píše:No to jsem nezkoušela, jak na to?
No buď Betain HCL nebo tekutá chlorovodíková...
Zkus se mrknout do tohoto vlákna: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1631

Anebo taky toto vlákno by mohlo řešit Tvůj problém ;) http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1378

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“