Dnes jenom 2 kubíky do sedinky a poslední kubík ze 3 do špeku napravo od pupíku. Pálení zase veškeré žádné, tak jsem pricuc do stříkačky další 2 kubíky a vyprázdnil to vlevo od pupíku do špeku, relativně dost rychle. Tohle je trošinku cítit, ale sotva znatelně. Takže v Úterý to bude jenom do špeku a uvidíme, jak se to projeví na mé náladě a pocitech blaha

Injekce teď pořád míchám:
Všechny kapky metrickým kapátkem = 20 kapek na 1 ml.
1 kapka síran draselný - nasycený roztok
1 kapka chlorid draselný - nasycený roztok
1 kapka chloridy dolomitu - nasycený roztok
2 kapky kyseliny bórové - nasycený roztok
2 kapky HCl 37%
17 ml destilované vody.
Píchám 3 injekce týdně po 3 ml, až na ten dnešní experiment, který vyšel na celkem 5 ml.
Co se týče mých břišních a nožních problémů, situace se lepší, ale není to zrovna expres.
1) Na bolesti ve stehnech a kolenech jsem už zapoměl, že jsem je měl.
2) Škubání v lýtkách stále méně, někdy trochu někdy nic.
3) Trnutí v lýtkách ještě malinko hned po injekci, ale skoro pryč. To přišlo až s těmi injekcemi.
4) Celý den na nohou bez potíží
5) Křeče v prstech u nohou a bolesti v prstech u nohou pryč.
6) Nějakých 7 dní po započetí injekcí mi natekly prsty u nouhou a poněkud zfialověly, dokonce se mi udělal jakýsi puchýř vedle původně nejplesnivějšího nehtu na pravém palci. Toto však během dalších 14 dní opadlo a už se to nevrátilo.
7) Zbyla mi po povrchových ničeních plísně na nehtech trocha na pravém palci, protože jsem nebyl s MMS až tak moc důsledný. Nechal jsem to asi před dvěma měsícema úplně napokoji abych viděl, jestli to ty injekce vyřeší. Nevypadá to, takže zase zpět a MMS. Je však také pravdou, že ostatní nehty mám už čisté a že se do nich to svinstvo nevrací. Stějně tak se neroztahuje do šířky na tom palci, ale nevypadá to, že by to odrůstalo.

9) Trávení stále v pořádku, dokonce se i občas pěkně nacpu, ale maximálně jednou denně, absolutně žádné nadýmání, i když hořčík, který beru neustále ústně mi definitivně předchází byť i jen náznaku zácpy.
10) Energie velice slušná, jsem zase čiperný jak křepelka

11) Z ruksaků pod očima jsou nákupní tašky.
Z dosavadní zkušenosti mám pocit, že podle jednotlivce a jeho osobní sbírky problémů, si musí každý najít dávkování, které přináší pozorovatelné výsledky. Ekvivalent Fergusonových 10 cc (ml) 1/1500 mi připadá alespoň na chronické problémy jako dolní terapeutická hranice pro většinu, alespoň do svalu. S IV to může ale být jinak a zase individuální, přesně jak to uvádí Dr. Beszeditz. Mé 3 ml 1/150 jsou samozřejmě ekvivalentní trojnásobné Fergusonově standartní dávce. Proto je nasnadě, že Dr. Ferguson uvádí aplikace i mnohonásobně vyšší, než tento standart.
Obroušení na prstě moc nepřebaluju, ale zalévám absorbční polštářek pod obvazem kapátkem 1/1500 HCl 4x až 5x denně do plného nasáknutí. Dělá se na tom bílý povlak krvinek a nejsem si jistý, že ho chci neustálým přebalováním odstraňovat.
Další změny přijdou, až schrastím věci na Fowlera, pracuji na tom.
Ahoj, Slávek.