Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od cherry »

S keftem slouhlasím.
ale další dotaz: chytla někoho během léčby antihelmintiky ukrutná bolest v kříži?

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

cherry píše:S keftem slouhlasím.
ale další dotaz: chytla někoho během léčby antihelmintiky ukrutná bolest v kříži?
Tak u mne je to spíš naopak... bolest v kříži skoro furt :? , ale při braní MMS1 to načas zmizelo.. :D
Antihelmintika jsem loni bral fest, ale bolest v kříži nebyla.
Chce to vyzkoumat, jestli je to zánětem (v 99% případů), nebo něčím jiným.
Výborná je kůra bobkovým listem...:
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... ist#p11271

keft
Stálý člen
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od keft »

Na bolesti páteře rychle pomáhá systém Su-Jok. Závisí to na tom, zda jsou chronické či nikoli. U chornických to trvá mnohem déle. Absolvoval jsem kurz v Brně u mudr Kalinové a Saidové, ale na běžné bolístky ani kurz není nutný. Su-Jok je pro každého, zcela zdarma a jsem touto léčbou nadšen. Nic zde nepropaguji, jsou to nejen mé zkušenosti. V Rusku se tak léčí doma tisíce lidí. Jednoduše se působí moxou, semínky rostlin, magnetem či akupunkturní jehlou na body podobnosti a ve většině případů dojde k rychlé úlevě. Léčbu pochopí i malé dítě. Kdo chce, ať mi napíše a obratem mu zdarma poradím. Jsem zde pro Vás.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Víte já mám spíš pocit, že tam mám zalezlé brebery, v pubertě mě začala bolet záda právě přesně v křížové kosti, naučila jsem se s tím žít a pak to na řadu let snad i pominulo, ale posledních deset let mě začala bolet páteř hrudní, krční i bederní s šílenými několikadenními migrénami. Antihelmintika mě prozatím zbavily bolesti hlavy i ta páteř celá přestala, ale dnes se skutečně ukrutně ozval ten kříž. Mám pocit, jestli nebyly brebery prapůvodně tam, pak se roznesly po celé páteři a teď se mi podařilo je nejdřív vyhnat z míst, kde bydlely krátce, no a začíná boj s těmi nejdomestikovanějšími v tom kříži. Tolik moje teorie. Nemám kde se nechat přesně proměřit, co kde vězí, ale podle paní ing. Bláhové mi tohle přijde jako pravděpodobné.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

keft píše:Na bolesti páteře rychle pomáhá systém Su-Jok. ...
V Rusku se tak léčí doma tisíce lidí. Jednoduše se působí moxou, semínky rostlin, magnetem či akupunkturní jehlou na body podobnosti a ve většině případů dojde k rychlé úlevě. Léčbu pochopí i malé dítě. Kdo chce, ať mi napíše a obratem mu zdarma poradím. Jsem zde pro Vás.
Tohle zní velice zajímavě a pokud nemáš závažné důvody proti zveřejnění, bylo by asi lepší založit si samostatné vlákno pro Su-Jok, myslím, že by to zajímalo víc lidí.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Aha, nemám se zakládáním vlákna zkušenosti. Řeším to tak, že zájemce odkážu na mé stránky, kde mám bezplatnou poradnu. Uvedl bych je i zde, ale nechci budit dojem, že je propaguji. Žádná reklama. Dík.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

zkus tohle pooto :
http://smisek.nolimit.cz/

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

keft píše: nechci budit dojem, že je propaguji. Žádná reklama. Dík.
..užitečná reklama je tady určitě vítána.... za upřímné a nezištné rady tě nebude nikdo peskovat. Kvůlivá právě tomu sem většinou všichni chodíme... ;) :D

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To keft:
vedle tlačítka [odpovědět] máš vlevo tlačítko [nové vlákno], obě jsou vlevo nad i pod stránkou. Stiskni [nové vlákno], u příspěvku vyplň Předmět tak, jak chceš aby se vlákno jmenovalo a pod to napiš první příspěvek vlákna, ve kterém můžeš napsat, o čem vlákno bude. Po kontrole [Náhledem] příspěvek normálně odešli a je hotovo.

Zdravím - poota
P.S. za nežádoucí reklamu jsou považovány odkazy v "podpisu", které se přidávají stále. Odkazy v příspěvcích, pokud souvisejí s tématem nejsou reklama, nejsme televize. Adresu vlastních stránek, ICQ, Skype a podobné si napiš do svého profilu, budou se zobrazovat pod Tvými příspěvky jako tlačítka pro přímý přístup.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

to Keft:
Myslím si, že zverejnenie adresy webu s bezplatnou poradňou sa nedá nazvať reklamou.
Rád by som si o Su-Jok prečítal.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Můžete to někdo prosím pojmenovat nebo je to "jen" zbytek sliznice-šlem ze střev ??? :dknow:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Koukám do knížky, že by tlusté mohla být i motolice ????
nebo spíš jen kousek tasemnice ???
to dlouhé třeba škrkavka, která se dá splést i s vlasovcem..
pokud to má trojůhelníkovitou hlavičku, může to být toxocara...
neber mě vážně, jen střílím od pasu

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Je to takové křehké a trhá se to. Ta motolice mě taky napadla, dělám očistu jater ( ne kůru s oliv. olejem+grep, toho se bojím) beru ostropestřecovou kašičku, piju štávu z červené řepy, včera jsem dala jablečný ocet+lugol+med ( dr. Jarvis ), klystýr z uriny, večer klystýr z jabl. octu a tohle vypadlo. Brala jsem ted skoro co hodinu mms ( míchala jsem to morčíně, tak jsem zbytek vždy dojela, jednu kapku, celý týden) ale asi třetí den mám úděsnou chut na pomeranče, které jsem však nikdy neměla ráda a v dětství jsem je jedla z donucení, narozdíl od mandarinek. Cpu se česnekem a denně jím habanero papričky.
To dlouhý je taky hodně křehký a jakoby se to dá rozbalit, není to trubička...

abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

Když jsem četl o těch klystýrech, řekl bych, že je to povlak ze střeva. On se docela drží a právě ocet, citronová šťáva nebo urina, ho oddělí od střevní sliznice. Jestli je to dobře či špatně, to bych teď neřešil, ale myslím, že můžeš být v klidu pokud jde o cizopasníky. Pamatuju si, jak jsme na zabíjačce coby děti měli na starosti praní střívek. Do toho nálevu se používal právě ocet a tenhle slizký povlak držel jako čert. Snad to nezní vulgárně, prostě podoba našeho zažívacího traktu s čuníkem, tu je. :)

Edit: Trochu se mi plete mužký a ženský rod, ale jinak mám ve své identitě jasno :laugh:

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Přátelé, po Ivermectinu si vvytahuji z nosu miniaturní silikonové nitě dlouhé 2-4cm....poprvé jsem tomu nevěnovala pozornost, ale mám v sobě druhou dávku a prozkoumala jsem to....nikdy dřív jsem něco takového neviděla...aaachjo. Nebo Hurááá, opuštějí mě kudy jen mohou!!

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“