Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Mám dotaz na zdejší chemiky :-)Než jsem si koupila origoš chloritan sodný z Czchem,kamarádka mi přinesla Chlornan sodný v domnění že mi nese chloritan.Celá rodina jsme si to začali aktivovat kys.citronovou jak u MMS1 ,cítit to bylo při aktivaci víc po chloru jak chloritan ,u kterého cítím něco jako ozon.Asi po týdnu jsme zjistili, že to není chloritan.Brali jsme jen 8x 1 kapku, takže se snad nic nestalo. Myslíte že je to stejné jako chlornan vápenatý ? Díky
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
Ještě jeden dotaz.potkala jsem dnes známou a ta se mi svěřila že měla zhoubný nádor na ledvině, tu ji odebrali, ale asi to pokračuje,protože jí vzali kousek 2.ledviny.Dala jsem jí vytištěné předpisy 1000,2000,3000 a seznam nemocí a postupů pana Humbla a také jak vše funguje s tím at se rozhodne zda do toho půjde.Myslím že chemoterapii neprodělává, ale mluvila o nějakých lécích co bere.Co myslíte, lze jí MMS doporučit? Nebo je dobré si zjistit co přesně bere ? Vím že pan JH doporučuje chemoterapii s MMMS NE! ale co další léky ? Nevezmu na sebe tu odpovědnost ,abych jí radila , něco vysadit ....ale jak jí pomoci ?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Jéžiši, to jste užívali něco jako SAVO!LenkaX píše:Mám dotaz na zdejší chemiky :-)Než jsem si koupila origoš chloritan sodný z Czchem,kamarádka mi přinesla Chlornan sodný v domnění že mi nese chloritan.Celá rodina jsme si to začali aktivovat kys.citronovou jak u MMS1 ,cítit to bylo při aktivaci víc po chloru jak chloritan ,u kterého cítím něco jako ozon.Asi po týdnu jsme zjistili, že to není chloritan.Brali jsme jen 8x 1 kapku, takže se snad nic nestalo. Myslíte že je to stejné jako chlornan vápenatý ? Díky
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Lenko, Humble velice důrazně varuje před používáním MMS kohokoliv, kdo má vážné problémy s ledvinami. Mluví o lidech, kteří už musí chodit na umělou ledvinu. Osobně bych si to tedy vělice pečlivě zjistil. Mohl by z toho být okamžitý přůšvih.LenkaX píše:Ještě jeden dotaz.potkala jsem dnes známou a ta se mi svěřila že měla zhoubný nádor na ledvině, tu ji odebrali, ale asi to pokračuje,protože jí vzali kousek 2.ledviny.Dala jsem jí vytištěné předpisy 1000,2000,3000 a seznam nemocí a postupů pana Humbla a také jak vše funguje s tím at se rozhodne zda do toho půjde.Myslím že chemoterapii neprodělává, ale mluvila o nějakých lécích co bere.Co myslíte, lze jí MMS doporučit? Nebo je dobré si zjistit co přesně bere ? Vím že pan JH doporučuje chemoterapii s MMMS NE! ale co další léky ? Nevezmu na sebe tu odpovědnost ,abych jí radila , něco vysadit ....ale jak jí pomoci ?
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
No bóže Batlesi. Kdo ví jak a kdy vlastně reaguje choritan. Vůbec bych se nedivil, kdyby se ho část alespoň v chemické mezihře na ten chlornan nerozpadl taky. Že z toho utíkal hlavně chlór? No a co, však ve vodě je to HCl a zase při rozumném dávkování a koncentraci o nic nejde, naopak.Batles píše:Jéžiši, to jste užívali něco jako SAVO!LenkaX píše:Mám dotaz na zdejší chemiky :-) Než jsem si koupila origoš chloritan sodný ..... Díky
No, Lenko, a mělo to nějaký účinky ať už pro, či proti?
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Vidím, že někteří jedinci si pokoj prostě nedají. Co to má vše společného s MMS2? Jinak doporučuji se seznámit s oficiální stránkou výrobce Savo - možná budete čubrnět - funguje prý téměř stejně jako MMS a v minimálním množství organismu neublíží - to co se o něm píše je prý silně zavádějící a nepravdivé. Doporučuji místo prudění se raději seznamovat s fakty. Pochybuji, že by si velký výrobce dovolil na své stránky umístit nějakou blbost. O tu se zde pokoušejí jen někteří prodiči ze spřátelených zemí, kam už asi nesmí přispívat svými moudry. Doporučuji, založte si vlastní stránky a neotravujte zde ostatní, nestojíme o to
-
- Stálý člen
a ještě jedna věc, kdo zaručí že učebnice mají pravdu - co je to vůbec pravda? Že se mudrové nabiflují blbosti a trvale něčím lidem ubližují? Od té doby co se léčím sám jsem konečně - zdravý, tedy alespoň se tak cítím. Jenom nějak nemohu cítit tadyty žvanily, hned se mi otevírá rybička ve vrecku. Je z nich na hony cítit za kterou stranu kopají. Doporučuji - nereagujte na ně, ono je to pak časem přejde provokovat - blee
-
- Zasloužilý člen
Ahoj , myslím že to Savo nebylo.Reakce s kyselinou citronovou byla bouřlivá ,neměnilo to barvu jako Chloritan, ale šumělo to a uvolnoval se chlor.Možná se neuvolnoval ,ale byl při té reakci silně cítit.Já jsem výrazně nic na sobě nepocítila, snad jen to že jsem nádherně spala ,vlastně jedna drobnost, mě i manželovi naskakoval opar, stačilo nekolokrát potřít a nic dál nepokračovalo.Manžela bolela mandle,večer vykloktal, ráno byl zdravý.Já dokonce zvedla dávky i na 8x2 kapky ale žádnou reakci jako u MMS jsem necítila.Proto jsem se ptala , na jakou látku to mohlo s kyselinou zreagovat ?Díky
Chlornan sodný byl 40% a byl z vodáren, kde to používají na dezinfekci vody.Myslím že jsem nic závadného nepozřela.V malém množství to jen čistilo tělo.Když si uvědomíte jak snadno a lehce do sebe někdo při bolestech dává Ibuprofen, antibiotika či očkování,myslím, že to byla pro tělo spíš procházka rozkvetlou zahradou :-)))
Chlornan sodný byl 40% a byl z vodáren, kde to používají na dezinfekci vody.Myslím že jsem nic závadného nepozřela.V malém množství to jen čistilo tělo.Když si uvědomíte jak snadno a lehce do sebe někdo při bolestech dává Ibuprofen, antibiotika či očkování,myslím, že to byla pro tělo spíš procházka rozkvetlou zahradou :-)))
-
- Stálý člen
Ahoj Lenko, zde je stále forum o MMS2 a proto toto téma sem určitě nepatří. Chtěl bych jenom poznamenat, že chloritan se má použít 24 procentní, proto možná neutralizace provedená kyselinou byla nedostatečná. Pokud však splnilo účel, OK, ale byl bych velice opatrný na to, co do sebe dávám a není podloženo - proto jsou zkušenosti zde nad zlato, pokud do toho nikdo neprudí . Přeji Ti hodně zdravíčka
-
- Zasloužilý člen
Dobře , to jsem si nevšimla ,protože v názvu je obecně MMS a ta dvojka na konci jsem pochopila jako druhá část-pokračování.Takže se tímto omlouvám:-)jinak......vím že chloritan je 24 % Také jsem s tím chlornanem skončila,hned jak mi bylo řečeno že jde o omyl.A aktivovala jsem jej asi 2 kapkami kys.takže poměr jsem dodržela. ( byl 1,6x silnější to vím)Děkuji za přání zdraví.Nevím na koho byly ty narážky o prudičích, doufám, že ne na mě.Příště půjdu na debatu o MMS1.pěkný den všem.Lenka
-
- Stálý člen
ne, Ty jistě neprudíš. Ten kdo ano je si toho dobře vědom. Taky přeji pěkný den
- Batles
- Zasloužilý člen
To je Lenko v pořádku, toto je fórum o MMS1 a MMS2. Ta dvojka v záhlaví je jen pokračování vlákna. Takto to označil Merlin, takže máš pravdu.
Vše o MMS1, MMS2 a CDS patří sem. Poznatky s užíváním CDS sem patří také, protože je to čistá forma MMS1. Administrátor Rival to povolil.
Ten, kdo aktivuje MMS1 pomocí HCl by měl přejít do vlákna, které si založil Palo. Nazval to VMS (MMS aktivované HCl).
Batles
Vše o MMS1, MMS2 a CDS patří sem. Poznatky s užíváním CDS sem patří také, protože je to čistá forma MMS1. Administrátor Rival to povolil.
Ten, kdo aktivuje MMS1 pomocí HCl by měl přejít do vlákna, které si založil Palo. Nazval to VMS (MMS aktivované HCl).
Batles
-
- Stálý člen
Lenko, musím se omluvit, tady je to skutečně další pokračování o MMS. Byl jsem rozžhaven do běla - ne Tebou a tak na Tebe špatně reagoval. Takže pardon
-
- Stálý člen
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Tak jo, když teda CDS sem patří - máte někdo zkušenost jak si nejlépe připravit CDS (třeba 500ppm) a DMSO (70%) pro příjemnou koupel? A taky do spreje na postřik?Batles píše:...
Vše o MMS1, MMS2 a CDS patří sem. Poznatky s užíváním CDS sem patří také, protože je to čistá forma MMS1....
Batles
S uctivým pozdravením HonzazMoravy
- Batles
- Zasloužilý člen
Moje zkušenost je taková, že skoro po dvou měsících pravidelného užívání preferuju výrobu do litrové lahve probublávané 5 minut.
Roztok má jakousi takovou velkou koncentraci, že 40. den měření od data výroby odpovídaly 2ml CDS jedné kapce MMS1.
V prvních dnech odpovídal 1ml CDS jedné kapce MMS1.
Další způsoby výroby (např. 3 litrové lahve probublávané naráz v sérii) postatně rychleji ztrácely koncentraci a častěji jsem musel měřit a korigovat dávkování.
Proto se mi prozatím zdá nejpohodlnější způsob výroby pro praktičtější denní užívání těch 5 minut probublávání do litrové lahve.
Mám takové tušení, že vyrobené CDS ve skleněné tmavohnědé lahvi, je stabilnější, než v plastových průhledných petkách.
Postřik ze sprejovací lahvičky je tak bezproblémový, že se to absolutně nedá srovnat s klasickým MMS1. Jenže v tom musíme být opatrní, nemáme nic moc praktické zkušenosti. Pouze jsem postřikoval malou část těla, která mne velmi začala svědit, čert ví proč a výsledek byl přímo bleskový. Zmizelo to v řádu desítek vteřin. S MMS1 bych si tohle nedovolil, protože má hodně nízké pH.
Manželce jsem do koupele vylil zbytek jedné lahve CDS, odpovídalo to asi 60-80 kapkám MMS1 a odér byl nesrovnatelně nižší. Takže to byla pohoda.
Měj se hezky, Batles
Roztok má jakousi takovou velkou koncentraci, že 40. den měření od data výroby odpovídaly 2ml CDS jedné kapce MMS1.
V prvních dnech odpovídal 1ml CDS jedné kapce MMS1.
Další způsoby výroby (např. 3 litrové lahve probublávané naráz v sérii) postatně rychleji ztrácely koncentraci a častěji jsem musel měřit a korigovat dávkování.
Proto se mi prozatím zdá nejpohodlnější způsob výroby pro praktičtější denní užívání těch 5 minut probublávání do litrové lahve.
Mám takové tušení, že vyrobené CDS ve skleněné tmavohnědé lahvi, je stabilnější, než v plastových průhledných petkách.
Postřik ze sprejovací lahvičky je tak bezproblémový, že se to absolutně nedá srovnat s klasickým MMS1. Jenže v tom musíme být opatrní, nemáme nic moc praktické zkušenosti. Pouze jsem postřikoval malou část těla, která mne velmi začala svědit, čert ví proč a výsledek byl přímo bleskový. Zmizelo to v řádu desítek vteřin. S MMS1 bych si tohle nedovolil, protože má hodně nízké pH.
Manželce jsem do koupele vylil zbytek jedné lahve CDS, odpovídalo to asi 60-80 kapkám MMS1 a odér byl nesrovnatelně nižší. Takže to byla pohoda.
Měj se hezky, Batles