Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od zajva »

když o MMS2 nevíš nic a MMS 1 jsi nedokončil, proč píšeš do fora, kde se jedná o zkušenostech s nimi? Je to demagogie - já nejsem Palo, jen prostý uživatel s poznatky, víš?

zajva
Stálý člen

Příspěvek od zajva »

Není třeba - již jsem mnohokrát psal - pomohlo mi to se vším a to jen MMS1 po 8 dní plus dýchání a koupel. Proč se mám opakovat? Máš li něco nového co pomůže, beru, jinak opravdu nezlob, jsem opravdu nasrANEJ ZE SPOUSTU JINÝCH DŮVODŮ, ANO? Podívej se na mé příspěvky - ne li, opravdu mě neser a to myslím osobně. Běž si užívat do for jinam. Máš li zájem pomoci ostatním tak tím, co to vylepší a nebo zhorší, kapišto? Ne úvahy - osobní zkušenosti. Dohadovat se nehodlám když někdo lže
jao píše:Zajva, je to zaujímavá reakcia, ale môžem Ti vyhovieť a už nebudem prispievať do tohto vlákna. Ale len v prípade, že napíšeš o všetkom, čo sa týka MMSx a všetky tvoje skúsenosti a znalosti. Dohodnuté ?

sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od sirius01 »

jao píše:Zajva, je to zaujímavá reakcia, ale môžem Ti vyhovieť a už nebudem prispievať do tohto vlákna. Ale len v prípade, že napíšeš o všetkom, čo sa týka MMSx a všetky tvoje skúsenosti a znalosti. Dohodnuté ?
JAO: Nemáš morální ani jiné právo klást si zde na fóru podmínky diskuse. Ty jsou dány v záhlaví administrátorem. Tak je dodržuj a přemýšlej o tom, že zajva má možná pravdu, i když ji vyjadřuje dost jadrně. Někdo to ale asi potřebuje, aby si uvědomil že kydá kraviny a ničím smysluplným k diskusi nepřispívá. Takže: zkušenosti ano, dohady, invektivy a jiný balast ne! Polepši se nebo odejdi jinam. Zdraví Honza.

S uctivým pozdravením HonzazMoravy
zajva
Stálý člen

Příspěvek od zajva »

zajva píše:Není třeba - již jsem mnohokrát psal - pomohlo mi to se vším a to jen MMS1 po 8 dní plus dýchání a koupel. Proč se mám opakovat? Máš li něco nového co pomůže, beru, jinak opravdu nezlob, jsem opravdu nasrANEJ ZE SPOUSTU JINÝCH DŮVODŮ, ANO? Podívej se na mé příspěvky - ne li, opravdu mě neser a to myslím osobně. Běž si užívat do for jinam. Máš li zájem pomoci ostatním tak tím, co to vylepší a nebo zhorší, kapišto? Ne úvahy - osobní zkušenosti. Dohadovat se nehodlám když někdo lže
a jinak, s lidmi jako jsi ty se nehodlám dohadovat, můžou mi něco líbat, provokatére. Víš proč, neznáš ani logiku, ani zákon. Jsi smutný a ztracený muž - či žena co melou o čem neví, papa (žijme a nenechme se provokovat), každý za sebe dodá důkaz co se opravdu děje, kromě tebe anonyme - ble, je mi opravdu zle že to tady ještě je a může to sem chodit

neoanthropus
Starší člen

Re: Diskuze k seriálu o magnetech

Příspěvek od neoanthropus »

martin11 píše:
neoanthropus píše:
Mimo téma (offtopic)
Váš základný a hlavný problem je v tom že nad tým zbytočne veľa rozmýšlate a málo (ak vôbec) sa venujete pozorovaniu sprievodných javov okolo toho. Mimochodom vaše prílišné zamyslenie sa nad problémom je nie len jedným z hlavných dôvodov vašej stagnáce ale i príčinou k vyusteniu uplne zbytočných hádok ktore v konečnom dôsledku nikomu a v ničom okrem podpory chorôb ktoré má každý človek v sebe nepomôžu. Riešenia sú a nie su len na papieri. N

...Tímto navrhuji moderátorům tohoto vlákna, resp. přímo pro RIVAL....vyloučit nick NEOANT....atd.....z tohoto fora.nejlépe ihned a navždy :idea: ...zdůvodnění....rozkladný živel neschopný pochopit , že jsou tady členové, kteří nejčastěji právě myslí, a jsou tímto prvotními nepřáteli výše zmíněného nicku. s plnou vážností tohoto veřejého prohlášení martin11 :D p.s. bohy tady nechci... :ptrain:
Martin11 aký Ty máš zase problém so živlami? Kde si nato prišiel že mysliaci ludia sú mojími nepriatelmi? Kedže v tomto príspevku sa sám správaš ako boh, nepíš že bohov tu nechceš. I keď nie si hoden, dám ti zadarmo jednu radu ktorú si velmi dobre zapamätaj: Čím menej budeš myslieť tým viac toho uvidíš. N

sirius01
Stálý člen

Příspěvek od sirius01 »

Slavek Krepelka píše:... Možná zde koukáme na MMS3 a ještě o tom nevíme. Ahoj, Slávek.
Tak MMS3 určitě nebude SAVO! Neblbni čtenáře vlákna a neblbni. Když to budeš měsíc zkoušet na sobě a pak nám o tom moct napsat, tak to beru. Sem patří fakta a ne ničím nepodložené dohady, případně chemické bludy. Savem desinfikuji studnu, než se to ale dostane do žaludku, je to dlouhá cesta. Savem se spráší hladina, voda se odebírá zespod...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

sirius01 píše:
Slavek Krepelka píše:... Možná zde koukáme na MMS3 a ještě o tom nevíme.
Tak MMS3 určitě nebude SAVO! Neblbni čtenáře vlákna a neblbni.
To mi laskavě vysvětli, jak takovým sebe-evidentním dohadem blbnu čtenáře. Hoď to ale do boxovárny.
sirius01 píše: Když to budeš měsíc zkoušet na sobě a pak nám o tom moct napsat, tak to beru.

Hele, koukáš ty někdy třeba na předpovědi počasí? Pokud ano, taky jim píšeš, aby neblbli lidi a psali, až teprve naprší a uschne? Co se do mne vůbec kvůli tomuhle sereš?
sirius01 píše: Sem patří fakta a ne ničím nepodložené dohady, případně chemické bludy.

To máš pravdu, že sem patří fakta.
Pokud s těma chemickejma bludama náhodou následuješ ve stopách neandrtálce, přečti si něco o výrobě HCl a taky ty bezpečnostní listy a klavně to pochop ve správném kontextu vědomostí, které asi nemáš, ale co kdyby? Podle toho blba (neandretálce) a těch listů ti teď píše dva roky stará a velice mnohanásobná mrtvola. Teď se momentálně cpu prudce jedovatým terpentýnem a zkouším, jestli je povídání nějaké Dr. Daniels skutečně opodstatněné. Pěkně jedno po druhém :D Po tom terpentýnu už jsem měl být taky podle odborných publikací na prkně. Zatím to sice nevypadá, že to pro mne něco dělá, akorát mi pěkně voní dech vánocema, ale také to definitivně nedělá nic proti mně.
sirius01 píše: Savem desinfikuji studnu, než se to ale dostane do žaludku, je to dlouhá cesta.
Co děláš se Savem je samozřejmě tvoje věc. Nicméně velice podobné zvěsti se dočteme o použití MMS1, MMS2 a ClO2 z "věrohodných" pramenů. Co se týče bezpečnostních listů, jsou publikovány jako varování proti člověku kriticky nebezpečným dávkám kde čeho při manipulaci a jako vodítko první pomoci. Najdi si to třeba na kuchyňskou sůl a něco se dozvíš.
sirius01 píše: Savem se spráší hladina, voda se odebírá zespod...
Zajisté. A v bazénu močíš jenom v koutě vyhraženém pro močící, co? :ptrain: Ty mi něco povídej o chemických bludech. To savo se do značné míry vyčerpá právě tím, že jeho účinná složka reaguje s mikroflórou (a také minerály). Ty neúčinné, podpůrné složky chlastáš stejně a ve stejném množství, v jakém si je do studny namíchal, kromě trochy, která si snad sedne ke dnu (odkud tu vodu bereš).

Tohle již není pro Honzu, ale pro světovou veřejnost.
Slavek Krepelka píše:Možná zde koukáme na MMS3 a ještě o tom nevíme. Ahoj, Slávek.
Ačkoliv vytrženo z kontextu, pro ty, kdo rozumí česky, jde o naprosto jasnou spekulaci a týká se Sava. Nejde o žádné tvrzení na oblbování kohokoliv a kdo se tím oblbnout, ať už jakýmkoliv způsobem a z jakéhokoliv důvodu ráčí, činí tak na vlastní riziko. Kdo neumí dostatečně česky a nechá se zblbnout, ať okamžitě vyhledá instituci zvanou ZDŠ a zapíše se, pokud si tedy náhodou už nedal panáka Sava s colou. Potom už tento vzkaz definitivně není určen jemu/jí.

Ahoj, Slávek.

P.S: Nedal jsem to do boxovárny jenom proto, aby neunikla souvislost. Dále zde semenit díky těmhle lidem nehodlám. Vejce po nich rozhodne nejsou, jenom ty kuřince.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sirius01
Stálý člen

Příspěvek od sirius01 »

Mimo téma (offtopic)
[quote="Slavek Krepelka"]Co se do mne vůbec kvůli tomuhle sereš?
/quote]
Milá Křepelko, dal jsem ti radu, kterou se ale nemusíš řídit. Jseš kanál, který neumí psát slušně, a to je pod mou úroveň H.
A nebyls to náhodou zrovna Ty, kdo si tu stěžoval na plané kecání a nevhodné příspěvky?

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Mimo téma (offtopic)

Kód: Vybrat vše

Milá Křepelko, dal jsem ti radu, kterou se ale nemusíš řídit. Jseš kanál, který neumí psát slušně, a to je pod mou úroveň 
Ti dnešní kluci (a děvčata) za to v podstatě nemohou, že se vyjadřují tak, jak se vyladřují. Někteří se cítí být tímto jenáním velice silní a podtrhují to používáním anglických slovíček místo češtiny.

To nepíši vzhledem k někomu zde, ale všeobecně. Je to ovoce propagované a prosazované západní kultury (naší vládou).
Je toho plno všude. Televize, počítačové hry, kina atd. Násilí, vraždy, volný a nechutný sex atd. Dnes je příšerná doba a není co mladým lidem závidět. SNAD JE JEN LITOVAT.
Na to ani MMS nepomůže.

Kluci, do toho.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

děda Slavík,
plne s Tebou súhlasím. Len dodám, že MMSx lieči telo, ale treba súčasne liečiť aj ducha. Je to ako keby nám dnešní "majitelia sveta" dookola infikovali dušu parazitmi a podľa toho sa k sebe správame.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
neoanthropus
Starší člen

Re: Elektron

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:jde o nové vlákno které zakládám jako eventuelní sbírku argumentů, které se staví proti ortodoxním vysvětlením a teoriím.
Slavku buď vieš o čom hovoriš alebo si už naozaj vážne začni strážiť ten draslík. Ak naozaj platí zameranie tohto vlékna ktore navrhuješ tak ako ho navrhuješ, neohánaj sa tu argumentami ktorých pôvod je v ortodoxnej vede. N
Slavek Krepelka píše:Povrchový efekt patří pouze k střídavému proudu a je tím výraznější, čím je vyšší frekvence. U stejnosměrného k němu nedochází a proud teče celým průřezem.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Teoretické Paradoxy

Příspěvek od huhu »

Mimo téma (offtopic)
To s tím draslíkem jsi Slávkovi radil jako huntér, ne jako neoantrophus !
jedněmi dveřmi ho vykážou, hned druhými se vrací "
Sice mimo téma, ale je to opravdu tak! poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Elektron

Mimo téma (offtopic)
neoanthropus píše: Ak naozaj platí zameranie tohto vlékna ktore navrhuješ tak ako ho navrhuješ, neohánaj sa tu argumentami ktorých pôvod je v ortodoxnej vede.
Ty si spadl z jahody na znak neandrtálče. Ty mi budeš říkat, co ve vlákně použiju a co ne.
Věda samotná, tedy ortodoxní, je nejobsáhlejším zdrojem informací, ať už dobrých, nebo špatných a těch, které si navzájem protiřečí a které neodpovídají jejím vlastním experimentům a pozorováním nejen v rámci té které discipliny, ale daleko více mezi disciplinami. Domnívat se, že vše co věda tvrdí je špatně, nebo že by tím někdo neměl argumentovat, je naprostý nesmysl hodný spíš tak amoeby. Za vědeckým výzkumem stojí strašná spousta velice důkladných pozorování a experimentů, definitivně faktických a mnohých velice snadno ověřitelných. S těma není nic špatně a v nich problém není. Problém je ve vykladačích experimentálních a pozorovacích dat ploužících se o berličkách nepřirozených schemat jako jsou kupecké počty v zadělaných posrávačkách poděděných od svých stejně zabedněných předchůdců a rozvíjejících originální bludy jak dlouho je to jenom trochu udržitelné. Příroda sama nekecá. Kecaj vykladači, ať už z nevědomosti, špatné vědomosti, nebo špatného úmyslu a věda jako disiplina studující přírodní souvislosti v tom má děsnej bordel, kterým jako taková trpí, ale na kterém se živí spousta otitulovaných žeprývědců přináležejícím do tohoto spolku. Zde samozřejmě zase nejde o všechny vědce, ale o korumpující a zkorumpovaný systém zavedený bandou intelektuálně neschopných budižkničemů a ničemů, kteří se vykazovali vynikající schopností se biflovat a stale se vykazují schopností lízat správné zadky a kopat ty "nesprávné", podporovaných budižkničemy ještě neschopnějšími. Něco jako mezi slepými nejuřvanější je král :bye:

Vypadá to, že karma běží, takže Huhu, tady ji máš 1+ :good: za postřeh ohledně toho draslíku od neandrtálského lovce. Třeba to ocení i moderátoři. Tohle je problém všech podvodníků a lhářů. Nepamatujou se do detailu co, komu, kdy a za jakých okolností řekli a proto to eventuelně plave na povrch s definitivní platností.

Ahoj, Slávek.

neoanthropus
Starší člen

Mimo téma (offtopic)
huhu píše:To s tím draslíkem jsi Slávkovi radil jako huntér, ne jako neoantrophus !
Huhu si na omyle, vec sa má tak že v jednom z hunterových príspevku som to našiel a na nešťastie pre Slávka som sa s týmto jeho názorom na základe svojích skúseností s draslíkom i stotožnil. N
Huhu není "na omyle" a Ty nám tu nelži! poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Mimo téma (offtopic)
Mimo téma (offtopic)
neoanthropus píše:Huhu si na omyle, vec sa má tak že v jednom z hunterových príspevku som to našiel a na nešťastie pre Slávka som sa s týmto jeho názorom na základe svojích skúseností s draslíkom i stotožnil. N
Huhu není "na omyle" a Ty nám tu nelži! poo.
Poučení z toho plyne, že čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí.
neandrtálče, ničím jiným než draslíkem nesolím už dva měsíce a prdlajs to řeší co se týče mých symptomů o kterých vím. Už s tím jdi do prdele, vlastně s čímkoliv.

Pro veřejnost, "Tím absolutně neříkám, že po draslíku nic není." Jenom tím říkám, že není nic po neandrtálcovi, ťuťu, klůckovi, pepovi, hunterovi, animálovi atd.

Slávek.

Hele Petře, zkus se přimluvit u Rivala, aby zakladatel vlákna měl nárok tenhle xindl alespoň vyhodit od stolu, když už ho nemůže prohodit voknem z hospody na mráz. Co Ty na to Anri?
Rival teď neví, co dřív. Takže zatím vyrábím offtopicy a časem nejspíš promažu ty z nich, které nemají žádnou informační hodnotu. Mám teď taky práci s úklidem na jiných místech fóra, takže se nic nestane, když tu některé příspěvky budou ještě nějaký čas dělat svým autorům patřičnou ostudu. Ostatní si zatím mohou cvičit své sebeovládání :lol: - poo.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“