Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Ufff, a nepovedla by se fotečka?
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
vyfotila jsem na plastovím víčku tu největší nit, má asi 4cm, každá měla takovýhle tvar se ztluštěním bříška. Zkoušela jsem to přetrhnout ale nechtělo se to dát, až mi z toho začalo být nevolno, při pochopení, jak velkou sílu bych musela asi vynaložit, abych to přetrhla a že to asi nebude jen miniholoubek, je to celkem pevně gumovité, no připomíná mi to silikonovou nit a hlavně byly všechny stejně tvarované a opět po Ivermectinu, to asi nebude náhoda.
PS: přes noc to uschlo a vypadalo jako tenoučký lupínek, který má po celé délce středem bílou nitku. Jakoby nějaké střívko. Ale už jsem to vyhodila.
PS: přes noc to uschlo a vypadalo jako tenoučký lupínek, který má po celé délce středem bílou nitku. Jakoby nějaké střívko. Ale už jsem to vyhodila.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) cherry dne stř 25 led 2012 8:24, celkem upraveno 1 x.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
To tlusté se mi taky jeví jako šlemy střevní, ale to dlouhé, u toho už si tak jistá nejsu, tam bych už hledala název parazita. My jsme taky na zabíjačkách šlemovaly střeva, ale moc si z toho nepamatuju, spíš mě zaměstnávali drobnými pracemi v kuchyni - loupání cibule, česnek, noc pro životabul píše:Když jsem četl o těch klystýrech, řekl bych, že je to povlak ze střeva
Edit: Trochu se mi plete mužký a ženský rod, ale jinak mám ve své identitě jasno
Ten tvůj edit mě opravdu pobavil, já se nad identitou pozastavila hned po přečtení první věty, ale pochopila jsem překlep TAk děkuji jak za uklidnění, tak za pobavení - bylo to trefné
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Tak to je bomba, já myslela, že vlasovci ve vedlejších dutinách nosníchcherry píše:Přátelé, po Ivermectinu si vvytahuji z nosu miniaturní silikonové nitě dlouhé 2-4cm....poprvé jsem tomu nevěnovala pozornost, ale mám v sobě druhou dávku a prozkoumala jsem to....nikdy dřív jsem něco takového neviděla...aaachjo. Nebo Hurááá, opuštějí mě kudy jen mohou!!
se pak nějak vstřebávají do tkání nebo co....
a navíc jsem měla asi nějaké špatné info, že ivermectin není na dospělce vlasovce,
ale jen na mikrofilárie, tak jak to teda vlastně je ?
měla jsem zato, že na dspělce se musí použít zapper nebo plazma....
za jak dlouho po ivermectinu to začalo nebo po kolika dávkách ?
jedla jsi tablety orálně nebo i namazala do nosu ? :-)
sorry, že jsem tak zvědavá, zkoumám jen, jak nejrychleji to provést u dětí
-
- Starší člen
Ivermectin byl první lék, který jsem měla a vzala a objevilo se mi to asi 16hod po aplikaci (pasta per os), ale byla to jen zvláštní bělavá hrudka a nevěnovala jsem jí pozornost. Dnes jsem vzala druhou dávku I a pár hodin na to jsem vytáhla ty hrudky dvě a to už upoutaly mou pozornost a zkusila jsem je rozmotat, natáhnout šly krásně, takové čerstvé vlhké a silikonové no. každá hrudka byla myslím dvě nitě. Tři měly malinko přes dva cm v nejnataženějším stavu a tahle jedna byla jakoby dvakrát tak velká. Přetrhnout se nedaly. Dočetla jsem se teď, že se z nosní sliznice mohou uvolňovat mikrofilária, ale co je toto nevím.
Jinak se mi během léčení zatím zjevují jen čiré hleny z nosu a pocit cizího tělesa v krku (knedlík) a vlhké odkašlávání.
Jinak se mi během léčení zatím zjevují jen čiré hleny z nosu a pocit cizího tělesa v krku (knedlík) a vlhké odkašlávání.
-
- Starší člen
http://medicinman.cz/?p=nemoci-sympt/svrab
zde se píše, že Ivermectin se nemá používat u dětí pod 15kg tělesné hmotnosti.
zde se píše, že Ivermectin se nemá používat u dětí pod 15kg tělesné hmotnosti.
-
- Stálý člen
Vložil jsem nové vlákno na téma:
Su-Jok, léčba pro každého a zdarma
Su-Jok, léčba pro každého a zdarma
-
- Starší člen
Ahoj, prosím herxheimerova reakce by mohla vypadat takto?:
Střídání zimnice a pocení, únava a zároveň špatný spánek, bolesti hlavy, vnitřní neklid, třes, noční můry (divoké sny) znemožnující spánek téměř úplně(třeba jen 3hod/24h)?
Po první dávce antihel. jsem byla nadšená, udělalo se mi ve všech potížích výrazně líp, ale po dalších dávkách je střídavě oblačno, jeden den líp, pak třeba dva dny těžce přežívám a pomáhám si Ibalginem a Wobenzymem. Nejraději bych doma zalehla, ale musím chodit do práce i do školy.
Střídání zimnice a pocení, únava a zároveň špatný spánek, bolesti hlavy, vnitřní neklid, třes, noční můry (divoké sny) znemožnující spánek téměř úplně(třeba jen 3hod/24h)?
Po první dávce antihel. jsem byla nadšená, udělalo se mi ve všech potížích výrazně líp, ale po dalších dávkách je střídavě oblačno, jeden den líp, pak třeba dva dny těžce přežívám a pomáhám si Ibalginem a Wobenzymem. Nejraději bych doma zalehla, ale musím chodit do práce i do školy.
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
Jsem rád, že to bereš s humorem. To je totiž podle mého názoru jeden z klíčových aspektů, při samoléčbě, resp. v životě vůbec. Vím, že to nejde vždy, ale o roli psychiky v léčbě myslím netřeba polemizovat. Tak je fajn s úsměvem na tváři nakopat parazitům (i těm lidským) zadky.jani píše: Ten tvůj edit mě opravdu pobavil, já se nad identitou pozastavila hned po přečtení první věty, ale pochopila jsem překlep TAk děkuji jak za uklidnění, tak za pobavení - bylo to trefné
Hezký den
Abul
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
-
- Stálý člen
Zde je odpověď na vliv psyché, jak jsem už dříve naznačoval. DR. EDWARD BACH Citát:
"Žádný druh tělesného léčení ani perfektní strava nemohou člověka zcela uzdravit, nenaplní-li se jeho srdce láskou a nevyvine-li upřímnou snahu zbavit se svých negativních sklonů..... Své pacienty léčil nejprve klasickou medicínou, brzy ale zjistil, že symptomy nemocí pacientům sice rychle zmizely, ale po čase se s nimi pacienti vraceli v jiné podobě. Ověřil si, že chemické léky oslabovaly imunitu organismu tak, že bylo stále obtížnější se s chorobou vypořádat. Při své práci bakteriologa a homeopata si povšiml nápadné souvislosti mezi bakteriologickým nálezem a negativními emocemi daného pacienta.
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. Dr. Bach postupně rozdělil sedm negativních stavů mysli, které jsou pravými příčinami nemocí, následovně: strach, nejistota, nedostatečný zájem o přítomnost, osamělost, přecitlivělost na vlivy a myšlenky okolí, sklíčenost a ztráta odvahy, přehnaná starost o druhé. Na počátku nemoci stojí vždy jako jeden z hlavních projevů negativní nálada. "
Viz http://zena.centrum.cz/zdravi/domaci-le ... position-9
"Žádný druh tělesného léčení ani perfektní strava nemohou člověka zcela uzdravit, nenaplní-li se jeho srdce láskou a nevyvine-li upřímnou snahu zbavit se svých negativních sklonů..... Své pacienty léčil nejprve klasickou medicínou, brzy ale zjistil, že symptomy nemocí pacientům sice rychle zmizely, ale po čase se s nimi pacienti vraceli v jiné podobě. Ověřil si, že chemické léky oslabovaly imunitu organismu tak, že bylo stále obtížnější se s chorobou vypořádat. Při své práci bakteriologa a homeopata si povšiml nápadné souvislosti mezi bakteriologickým nálezem a negativními emocemi daného pacienta.
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. Dr. Bach postupně rozdělil sedm negativních stavů mysli, které jsou pravými příčinami nemocí, následovně: strach, nejistota, nedostatečný zájem o přítomnost, osamělost, přecitlivělost na vlivy a myšlenky okolí, sklíčenost a ztráta odvahy, přehnaná starost o druhé. Na počátku nemoci stojí vždy jako jeden z hlavních projevů negativní nálada. "
Viz http://zena.centrum.cz/zdravi/domaci-le ... position-9
Zdravím,
asi druhý týždeň jem pravidelne habanero + 6 tabliet vermoxu, i keď viem, že je takmer neučinný, ale ešte nemám potvrdených parazitov a doktorka nie a nie mi predpísať niečo silnejšie napr. zentol...
teraz som 6 deň na MMS2, z toho som 3 dni bral 4 plné tablety veľkosti 0
rok a pol mám vážne zdravotné problémy, prvé príznaky alergia a za 3 mesiace som sa dopracoval k bronichitide, alergia doteraz nebola potvrdená, teraz som už pri tretej alergičke za rok a pol a konečne som sa aspoň k niečomu dopracoval, čakám na výsledky aj od infekčného...únavu, depresie nemusím spomínať, ale stav sa mi už lepší po zmene jedálnička a bratí kyseliny askorbovej, horčíku, B-komplex, zínok selen v chelatovej forme..
výsledky, ktoré mi zatiaľ prišli IgE 541 (pred rokom som ich mal na 150 a tabletky na alergiu beriem pravidelne)
CRP 0,03 (0,3-5)
ana IgG elisa : 1,67
myslím, že tie sú základné, ktoré boli mimo hranicu...
toto mávam v záchode po klystíre
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 12192.jpg/
to červené som niekedy mal len pár, skôr som mal tie priesvitné a sem tam aj čierne mávam...sú to paraziti?
asi druhý týždeň jem pravidelne habanero + 6 tabliet vermoxu, i keď viem, že je takmer neučinný, ale ešte nemám potvrdených parazitov a doktorka nie a nie mi predpísať niečo silnejšie napr. zentol...
teraz som 6 deň na MMS2, z toho som 3 dni bral 4 plné tablety veľkosti 0
rok a pol mám vážne zdravotné problémy, prvé príznaky alergia a za 3 mesiace som sa dopracoval k bronichitide, alergia doteraz nebola potvrdená, teraz som už pri tretej alergičke za rok a pol a konečne som sa aspoň k niečomu dopracoval, čakám na výsledky aj od infekčného...únavu, depresie nemusím spomínať, ale stav sa mi už lepší po zmene jedálnička a bratí kyseliny askorbovej, horčíku, B-komplex, zínok selen v chelatovej forme..
výsledky, ktoré mi zatiaľ prišli IgE 541 (pred rokom som ich mal na 150 a tabletky na alergiu beriem pravidelne)
CRP 0,03 (0,3-5)
ana IgG elisa : 1,67
myslím, že tie sú základné, ktoré boli mimo hranicu...
toto mávam v záchode po klystíre
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 12192.jpg/
to červené som niekedy mal len pár, skôr som mal tie priesvitné a sem tam aj čierne mávam...sú to paraziti?
-
- Starší člen
Píšeš o Vermoxu, který je na roupy,
ale na něj jsou potřeba asi 3 balení (18tbl)
a užívání podle přesného harmonogramu
a navíc působí jen ve střevech, nevstřebává se do krve.
MMS se nemá kombinovat s vitamínem C
(nevím, jaký je přesný časový odstup)
Asi bych prozatím zůstala jen u toho MMS,
pokud nevíš, co hostíš,
na co vykrmovat parazity vitamínama ? :-)
U alergií a astma to bývají zpravidla vlasovci,
ale i jiní, nezáleží jen na druhu parazita,
ale i jeho umístění.
V příloze je něco o vlasovcích
z Deníku poradce.
ale na něj jsou potřeba asi 3 balení (18tbl)
a užívání podle přesného harmonogramu
a navíc působí jen ve střevech, nevstřebává se do krve.
MMS se nemá kombinovat s vitamínem C
(nevím, jaký je přesný časový odstup)
Asi bych prozatím zůstala jen u toho MMS,
pokud nevíš, co hostíš,
na co vykrmovat parazity vitamínama ? :-)
U alergií a astma to bývají zpravidla vlasovci,
ale i jiní, nezáleží jen na druhu parazita,
ale i jeho umístění.
V příloze je něco o vlasovcích
z Deníku poradce.
Ďakujem
takže mi chceš povedať, že ladovanie sa vitamínamy pri hostení parazitov má opačný/negatívny účinok?
to je na tom najhoršie, že ešte vlastne neviem konkrétne proti čomu stojím...tak zatiaľ budem pokračovať len v MMS2 a habanero+cesnak, počkám si na výsledky krvi (ak mám parazita, tak mi z krvi výjde test pozitívny, či sa vedia dobre maskovať a..?)
hádam mi doktorka predpíše niečo silné, ináč to vidím tak, že si budem musieť pomôcť sám a zohnať buď Praziquantel alebo Cesol...ináč Zentel je dostačujúci?
takže mi chceš povedať, že ladovanie sa vitamínamy pri hostení parazitov má opačný/negatívny účinok?
to je na tom najhoršie, že ešte vlastne neviem konkrétne proti čomu stojím...tak zatiaľ budem pokračovať len v MMS2 a habanero+cesnak, počkám si na výsledky krvi (ak mám parazita, tak mi z krvi výjde test pozitívny, či sa vedia dobre maskovať a..?)
hádam mi doktorka predpíše niečo silné, ináč to vidím tak, že si budem musieť pomôcť sám a zohnať buď Praziquantel alebo Cesol...ináč Zentel je dostačujúci?
-
- Starší člen
Na to nedokážu odpovědět, ale paraziti si na vitamínech taky pochutnávají,
při diagnostice na mikrobiologii si můžeš nechat vytestovat vhodnost přípravků,
které si s sebou přineseš,
známí, co na diagnostice byli a měli s sebou např. Alveo aj. vitamíny, minerály,
většinu vitamínových přípravků přístroj označil jako ne zcela vhodné - viz příloha,
upozorňuji, že to byli lidé s vysokou parazitární zátěží.
Praziquantel je účinný (Cesol je dost drahý), ale také ne na všechno,
antihelmintik se používá asi 5 různých druhů,
četl jsi něco od Bláhové - ona popisuje docela přesně, co je na co.
při diagnostice na mikrobiologii si můžeš nechat vytestovat vhodnost přípravků,
které si s sebou přineseš,
známí, co na diagnostice byli a měli s sebou např. Alveo aj. vitamíny, minerály,
většinu vitamínových přípravků přístroj označil jako ne zcela vhodné - viz příloha,
upozorňuji, že to byli lidé s vysokou parazitární zátěží.
Praziquantel je účinný (Cesol je dost drahý), ale také ne na všechno,
antihelmintik se používá asi 5 různých druhů,
četl jsi něco od Bláhové - ona popisuje docela přesně, co je na co.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Zdravím, jeden lidový receptík pro děti..
do nočníku svařené teplé mléko, posadit se a roupíci a škrkavky ucítí mléko a vylezou...., prý.
Byla jsem na té přednášce kanadského homeopata, jak už jsem avizovala a lákala, (viděla jsem tam i Ing. Dlapu) a zkusím ji naskenovat a pověsím ji sem -bez záruky. Rukou psanou v rychlosti, snad si z toho někdo něco vytáhne - ale když by to někdo přepsal ...
Děkuji všem, kteří mě a jiným pomohli, přispívají sem a dávají odkazy a informace. Protože informace je od toho, aby se sdílela.
Na přednášce mimo jiného říkal-dělali pokusy - myši v bludišti - jednu chodbu natřeli kočičím pižmem - myši s toxoplasmou se tam vesele proháněly, myši bez toxoplasmy tam nepáchly. Bez parazitů jste pro predátory v jakémkoli balení větším oříškem a méně zajímaví.
Gaia
do nočníku svařené teplé mléko, posadit se a roupíci a škrkavky ucítí mléko a vylezou...., prý.
Byla jsem na té přednášce kanadského homeopata, jak už jsem avizovala a lákala, (viděla jsem tam i Ing. Dlapu) a zkusím ji naskenovat a pověsím ji sem -bez záruky. Rukou psanou v rychlosti, snad si z toho někdo něco vytáhne - ale když by to někdo přepsal ...
Děkuji všem, kteří mě a jiným pomohli, přispívají sem a dávají odkazy a informace. Protože informace je od toho, aby se sdílela.
Na přednášce mimo jiného říkal-dělali pokusy - myši v bludišti - jednu chodbu natřeli kočičím pižmem - myši s toxoplasmou se tam vesele proháněly, myši bez toxoplasmy tam nepáchly. Bez parazitů jste pro predátory v jakémkoli balení větším oříškem a méně zajímaví.
Gaia