Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Haanice píše:.. začala jsem užívat MMS 2, ... lékařka mi zjistila alergii na kobalt, ... Ještě to kombinuji s koupelí celého těla a samostatně rukou. ..
Na koupele by se mi zdálo vhodnější klasické MMS.
Na kůži se dá ještě vyzkoušet mrtvá a živá voda. Mrtvá voda se úspěšně používá například na bércové vředy.
Kobalt je ve všem, co má nebo nějak obsahuje modrou barvu - Iron, modrá ústní voda, modré zubní pasty, prášky na praní s modrými zrny, modré látky i látky s drobnými modrými prvky, modré Pet láhve atd.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahojky mám novou zkušenost s MMS1.Beru ji od 20/1/2012 8x ted už 1,5 kap.Přesto se mi vyrazil v pátek opar a tak jsem jej začala krom vnitřního užívání i přímo potírat MMS1 z aktivovaných 3 kapek asi 2x 20min 2 dny a jsem bez oparu .Nepodchytila jsem to v začátku a tak jsem byla zvědavá ,jak si MMS1 poradí s již rozvinutým oparem v průměru 5 mm.MMS si poradila s tímto virem a a po 2dnech jsem bez oparu,nic není ani vidět.Je to sic drobná zkušenost ale pro mě velmi užitečná.L.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

se mi vyrazil v pátek opar a tak jsem jej začala krom vnitřního užívání i přímo potírat MMS1
Beru taky normální klasiku MMS, ale ne s kyselinou citronovou, ale s HCL. MMS jsem udělal trochu ostřejší a opar nevyléčil, ale rozleptal.
Po druhé (asi po roce) se opar objevil znovu, ale tentokrát jsem směs naředil trochou čisté vody. Bylo to v pohodě, opar do dvou dnů zmizel.

Kluci, do toho.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Na něco jsem se už dívala i na datum, že je to už 6 let co jste s tím začali, ale já se ptám.pro shrnutí.Proč odbočujete s doporučeného postupu p.J.Humbla ? V čem je tato metoda pití neaktivovaného Chloritanu sodného a následně doplněného o HCl v naředěné formě lepší ? Hraje v tom roli chut a zápach aktvované MMS ? Pokud budu brát MMS1 8x 1-3 kapky dle potřeby po hodině a dost ,mě osobně chut nedělá problém. Nevím zda metodu správně chápu, ale pokud chloritan již předem zaktivuji mimo žaludek kys.citronovou , nemělo by to pak ubírat trávící kyselinu , jak v případě pití ředěného chloritanu sodného a neaktivovaného, po 15 min doplněného HCL do žaludku.Jinými slovy se ptám jestli ta druhá metoda je dle Vás účinnější.Jestli jsou s ní lepší zkušenosti.Díky Lenka

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ještě takový dovětek k diskusi z roku 2006
Palo píšeš:
U rakoviny je nejdůležitější nahodit imunitu, aby se tělo začalo samo čistit. U některých lidí samotné doplňování trávicí kyseliny chlorovodíkové obrátí rakovinu na ústup. MMS nepodporuje čistění těla z organizmu, způsobí nahromadění toxinů v těle a nemálokdy dojde ještě ke zrychlení celé rakoviny.

Bohužel rakovinu něco způsobilo, buď strava, cizopasníci nebo plísně. Pokud strava, je nutné se vyvarovat veškeré nepřirozené chemie v potravinách, pokud cizopasníky (nejčastěji motolicemi), pak je nutné organizmus odčervit, pokud plísněmi, tak to pořešit. Plísně mohou být v potravinách i v prostředí - bytě.
Vím, je to citace 6 let stará,ale i tak bych k ní dodala, že dle Germánské nové medicíny

http://www.paprsky1.de/Germanska_nova_m ... ch_za.html
platí železné pravidlo pro rakovinu,že vzniká vždy po těžkém konfliktu -šoku nejprve v psychice,pak na mozku a následně v těle.Zdánlivě ted tato má slova nesouvisí.Ale souvisí a to tak, že pokud tento emocionální konflikt nezpracujeme v sobě , nemůže dojít ani za pomoci MMS k vyléčení.Proto jak píšeš jsi neměl dobré ohlasy na MMS a rakovinu. Pokud člověk konflikt jako spouštěč již zpracoval, a nemá ze své nemoci strach ( což pod vlivem lékařů a jejich infa má a pořádný.-)),nastává čas pro uzdravení třeba díky MMS.Je třeba brát člověka jako celek a neléčit jen to tělo.Pomalu bychom se i zde dostávali na úroven lékařů.Vše vzniká v naší hlavě a poškozujeme se bohužel většinou nevědomě .Až se poučíme a naučíme se hlídat si myšlenky a emoce - vědomě.Tohle mi dnes nad píděním se po způsobu,jak pracovat s MMS došlo.Lenka

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

LenkaX píše: platí železné pravidlo pro rakovinu,že vzniká vždy po těžkém konfliktu -šoku nejprve v psychice,pak na mozku a následně v těle.Zdánlivě ted tato má slova nesouvisí.Ale souvisí a to tak, že pokud tento emocionální konflikt nezpracujeme v sobě , nemůže dojít ani za pomoci MMS k vyléčení.Lenka
Leni, napadla mě hned jedna skupina a tou jsou nervově labilní lidé, ale hlavně schizofrenici, ti mají "šoky" ataky dost často a dost silné, jeden takový člověk si vsugerovával, že má raka močového měchýře, dosud má "jen" těžké psychické ataky, ale netrpí žádným vážným onemocněním a už vůbec ne rakovinou ... tady železné pravidlo rakoviny selhává? Daný člověk nemá ani psychickou pohodu, má špatné stravovací a jiné návyky, přesto je jeho fyzický zdravotní stav bezproblémový
Jen mě to zajímá...

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

jani píše:Leni, napadla mě hned jedna skupina a tou jsou nervově labilní lidé, ale hlavně schizofrenici, ti mají "šoky" ataky dost často a dost silné, jeden takový člověk si vsugerovával, že má raka močového měchýře, dosud má "jen" těžké psychické ataky, ale netrpí žádným vážným onemocněním a už vůbec ne rakovinou ... tady železné pravidlo rakoviny selhává? Daný člověk nemá ani psychickou pohodu, má špatné stravovací a jiné návyky, přesto je jeho fyzický zdravotní stav bezproblémový
Jen mě to zajímá...
Každý člověk danou stresovou situaci ...třeba vyhazov z práce ..... zpracuje jinak.
Jeden to bere jako nový začátek, někdo jako ztrátu sebeúcty, jiný jako nedostatečné se postarání o rodinu.Jak hluboko ho tento konflikt zasáhne ,takový to má dopad na zdraví.to je přirozené a logické
.Ale to odbočujeme z tématu tohoto vlákna

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Prajem dobrý večer, niesom moc skúsený a nechcem moc mudrovať, ale ak sa neurázíte mám jednu otázku. Je tu niekto komu sa rapídne zlepšil zdravotný stav MMS (aktivované kys. citronovou) pri rakovine ?Veľa čítam a už som sa niečo aj pýtal lekárov na HCL a zdá sa, že Palo sa uberá veľmi dobrým smerom. Taktiež si myslím, že je dobre sa radiť s lekármi, samozrejme s ktorými to ide :) Nie každý lekár je úplný idiot.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Palo píše:...ach můj bóže, kam ten svět spěje. To je opravdu plný pitomců?
Nazdar,ale jedno mi nejde do hlavy,

užíval som od začiatku MMS 1 a kys.citrónovú podľa návodu od p.Humbla/nepoznal som toto forum/.Malo to na mňa brutálne účinky,musel som doplňať mineraly/hnačka a celkovo som sa cítil zle/.

Ale potom to prešlo a odvtedy mi je super.Aleeeeeeeeeeeeeeee.....je pravda , že po tejto kúre som prešiel na riedenie s HCL,robim to aj teraz a zdá sa mi ako by sa mi pomaly stav zlepšoval..........ďaľej a ďaľej........

Ale kúpel robím s citronovku,ale ta ja namiešaná 50:50, a kvapky potom 1:1, roztok je brutál tmavohnedý a silný, kúpeľ mi s tým vyhovuje a cítim jeho silu až na pľúcach........

Dobré s Vami

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

early123 píše:Nazdar,ale jedno mi nejde do hlavy, užíval som od začiatku MMS 1 a kys.citrónovú podľa návodu od p.Humbla/nepoznal som toto forum/.Malo to na mňa brutálne účinky,musel som doplňať mineraly/hnačka a celkovo som sa cítil zle/. Ale potom to prešlo a odvtedy mi je super.Aleeeeeeeeeeeeeeee.....je pravda , že po tejto kúre som prešiel na riedenie s HCL,robim to aj teraz a zdá sa mi ako by sa mi pomaly stav zlepšoval..........ďaľej a ďaľej... Ale kúpel robím s citronovku,ale ta ja namiešaná 50:50, a kvapky potom 1:1, roztok je brutál tmavohnedý a silný, kúpeľ mi s tým vyhovuje a cítim jeho silu až na pľúcach...
Dáváš teď při aktivaci kyselinou chlorovodíkovou stejné množství chloritanu, jako jsi dával v době, kdy jsi měl při akt. kys. citr. srajdu? Nebo méně?

Do koupele klidně aktivuj kyselinou citronovou, tam problém nevzniká...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
MilanDr
Nový člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od MilanDr »

No ja mam s pouzitim MMS / aktiv. s kysel. citonovou/ na rakovinu hrubeho creva u mojho otca 76 vlani v marci velmi dobru skusenost. Diagnostikovali mu MTS v peceni + OK v stolici....Ja som ho preobjednal na kolonoskopiu o 3 tyzdne, poctivo bral MMS1 + MMS2, drzal nie uplne disciplinovanu bezsach. dietu, odmoroval pankreatinom-masivne davky, triphala, lugolov roztok, reishi, silne betaglukany, pil aj teraz pije pokial zozenie kozie mlieko...a cuduj sa svetu, o tri tyzdne kolonoskopia + USG vsetko neg. Lekari to nechapali, ako je to mozne.....Dam sem link na jeho liecbu, Damian z http://www.badatel.sk otcov pribeh zverejnil na stranke...http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=45. Ja teraz beriem MMS na vyliecenie sa z boreliozy, ale vidim, ze to je akoby beh na dlhe trate...

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Do koupele klidně aktivuj kyselinou citronovou, tam problém nevzniká...[/quote]

Zdar,teraz pužívam HCL 3,5 % lekarensku a riedim 1:1 s chloritanom.Ale myslim ,že ty si doporučoval 10% HCL 1:1 s chloritanom.

Z tej silnejšej mám trochu strach.........................

Toto je na vnútorné používanie.....................

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

early123 píše:Zdar,teraz pužívam HCL 3,5 % lekarensku a riedim 1:1 s chloritanom.Ale myslim ,že ty si doporučoval 10% HCL 1:1 s chloritanom.
10% lékárenská = 3,5% chemická koncentrace
osobně používám 5% lékarenská = 1,75% chemická, aktivace 1:1

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
MilanDr
Nový člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od MilanDr »

early123 spominas, ze mas lepsie vysledky s riedenim MMS1 pomocou hcl, mam to chapat,ze ucinky su silnejsie, alebo co konkretne sa Ti pomocou aktiv. hcl sa zlepsilo?? Kde ju mozem zohnat v dobrej cene??

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

MilanDr píše:...alebo co konkretne sa Ti pomocou aktiv. hcl sa zlepsilo?? Kde ju mozem zohnat v dobrej cene??
V obchodě s chemikáliemi ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“