Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

MilanDr píše:Ja teraz beriem MMS na vyliecenie sa z boreliozy, ale vidim, ze to je akoby beh na dlhe trate...
S klasickým MMS borelku nedáš, ani chlamydie. Dokud nenahradíš aktivátor – je to vyzkoušený ;)
No ale když u tý borelky nebudeš chodit na slunko, tak máš smůlu, nezbavíš se jí...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

poota píše:
early123 píše:Zdar,teraz pužívam HCL 3,5 % lekarensku a riedim 1:1 s chloritanom.Ale myslim ,že ty si doporučoval 10% HCL 1:1 s chloritanom.
10% lékárenská = 3,5% chemická koncentrace
osobně používám 5% lékarenská = 1,75% chemická, aktivace 1:1
Díky poo, že jsi to zavčasu zachránil ;)

To co používá poo určitě půjde. Sám do vany používám 10% HCl (chemická koncentrace, lékařská cca 28,5%) 1:2 (více chloritanu). A celkem toho mám asi půl menšího hrnku. Když bych dal 1:1 s 10% HCl, už je to tak silná reakce, že hrozí naleptání plic, ikdyž to velmi dobře rozmícháte ve vodě – nedá se to vydržet a bacha na to, už se mi to dvakrát nebo třikrát stalo, než jsem zjistil, že je to tím vyšším poměrem chlorovodice k chloritanu...

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

MilanDr píše:No ja mam s pouzitim MMS / aktiv. s kysel. citonovou/ na rakovinu hrubeho creva u mojho otca 76 vlani v marci velmi dobru skusenost. Diagnostikovali mu MTS v peceni + OK v stolici....Ja som ho preobjednal na kolonoskopiu o 3 tyzdne, poctivo bral MMS1 + MMS2, drzal nie uplne disciplinovanu bezsach. dietu, odmoroval pankreatinom-masivne davky, triphala, lugolov roztok, reishi, silne betaglukany, pil aj teraz pije pokial zozenie kozie mlieko...a cuduj sa svetu, o tri tyzdne kolonoskopia + USG vsetko neg. Lekari to nechapali, ako je to mozne.....Dam sem link na jeho liecbu, Damian z http://www.badatel.sk otcov pribeh zverejnil na stranke...http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=45. Ja teraz beriem MMS na vyliecenie sa z boreliozy, ale vidim, ze to je akoby beh na dlhe trate...
Včera mi umřel kamarád - rakovina prostaty. Inženýr, velice chytrý - manželka (mezinárodně uznávaná kapacita - lékařka) a syn lékař. Vůbec jsem o tom nevěděl, kdyby ano poradil bych mu www.edca.cz . Zdá se že v současné době má stejný problém i můj švagr, taky se ale však zdá, že silně podceňuje tyto možnosti na úkor mudrců a není v lidských silách tyto lidi přesvědčit, že látka za 1.300 Kč by je mohla tohoto problému rychle a navždy zbavit :( . No hlavně že to vím já a postarám se v případě potřeby alespoň o sebe

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

poota píše:10% lékárenská = 3,5% chemická koncentrace
osobně používám 5% lékarenská = 1,75% chemická, aktivace 1:1
Ahojky mám takový začátečnický dotaz.Tu 5% HCL lékárenskou mi namíchají v lékárně a nebo se to takto už prodává ? jde mi o to kde ji koupit.A co mám chtít ? Kyselinu chlorovodíkovou ? Jak ji mám oficiálně nazvat ?
moc díky Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

MilanDr píše:No ja mam s pouzitim MMS / aktiv. s kysel. citonovou/ na rakovinu hrubeho creva u mojho otca 76 vlani v marci velmi dobru skusenost. Diagnostikovali mu MTS v peceni + OK v stolici....Ja som ho preobjednal na kolonoskopiu o 3 tyzdne, poctivo bral MMS1 + MMS2, drzal nie uplne disciplinovanu bezsach. dietu, odmoroval pankreatinom-masivne davky, triphala, lugolov roztok, reishi, silne betaglukany, pil aj teraz pije pokial zozenie kozie mlieko...a cuduj sa svetu, o tri tyzdne kolonoskopia + USG vsetko neg. Lekari to nechapali, ako je to mozne.....Dam sem link na jeho liecbu, Damian z http://www.badatel.sk otcov pribeh zverejnil na stranke...http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=45. Ja teraz beriem MMS na vyliecenie sa z boreliozy, ale vidim, ze to je akoby beh na dlhe trate...
Jsem ráda , že tu čtu i takové velmi pozitivní zprávy jak MMS1 a MMS2 funguje za předpokladu ještě mnohých dalších podmínek ,které jsou k uzdravení nutné .

Změň sebe sama a změníš svět :-)
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.Musím souhlasit s Palem v mnoha věcech, hlavně se mi při delším užívání MMS aktivovaném kys. citronovou projevil pokles imunity /mám RS a snížená imunita není na škodu/, ale zase z druhé strany jsem začal být náchylný na kdejakou virozu, ekzémy atd...Ted bumbám HCL a imunita se pomalu upravuje...CDS mi taky z nějakého důvodu nesedlo...při pití mi bylo více protivné než MMS+kys.citronová.Opravdu se mi ale osvědčily postupy nic nelámat nasilím a hlavně poslouchat své tělo...Nejen při užívání MMS.Tak nějak... :)

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
MIRKO
Zasloužilý člen

Příspěvek od MIRKO »

Ještě musím doplnit, že mi MMS opravdu ohromně pomohlo /Mudri spíše naopak/, nechápu lidi co MMS ani nevyskoušejí a kritizují.../a raději sedí v čekárně u doktorů a čekají na zázrak...i když sem tam se najde i dobrý Mudr./Přeju všem hezký den.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

zajva píše:Včera mi umřel kamarád - rakovina prostaty. Inženýr, velice chytrý - manželka (mezinárodně uznávaná kapacita - lékařka) a syn lékař.
Žel v rodinách lékařů je nejvyšší pravděpodobnost úmrtí na rakovinu (dřív nebo později), nelze ani cokoliv poradit, oni to prohlásí to za nesmysl - vyzkoušeno.
Často ani nemusí jít o doktorskou rodinu, ale o rodinu, kde rozhoduje ten, co doktorům bezmezně věří...

constantin00
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od constantin00 »

Dobrý deň..

pred štyrmi dňami ma začalo bolieť hrdlo..bez kašľa a teploty..len bolesť kĺbov a malátnosť..

počas prvého a druhého dňa som začal počas dňa kloktať s CDS približne 4-6 x počas dňa..pred tým som vypil bežne pred spaním nejaký glg či dva kvôli prevencii, ale aj tak ma navštívila tá bolesť hrdla-tak teraz ju musím vyriešiť..

na tretí deň bolesť v hrdle zosilnela a rozhodol som sa prvý krát v živote vyskúšať kloktať s "troj percentným peroxidom vodíka" - keďže som nedávno potreboval v domácnosti peroxid, tak som ho mal doma na polici..riedil som ho 1:1..troška vody a troška peroxidu..počas dňa som kloktal a vyplachoval ústa 3-4 krát pol hodinu pred jedlom a veľmi trochu som aj prehltol ( len tak mimochodom-na zuby mal ten peroxid vodíka perfektný účinok-ostali dokonale hladké a aj ďasno, ktoré mi niekoľko týždňov krvácalo pri umývaní zubov prestalo krvácať po druhom použití-už viem čo budem rodine odporúčať ako ústnu vodu )..
večer som si napustil horúcu vodu do vane a nalial CDS-30 minútový kúpeľ padol veľmi dobre..tesne pred spánkom som si dal ešte C-čko (získané z tropickej čerešne aceroly a čiernych ríbezlí)

Na štvrtý deň bolesť hrdla a predpokladám, že aj zapálených mandlí znova zosilnela a tak som pokračoval v kloktaní s CDS..za každým kloktaním som prehltol malý glg-a to približne hodinu pred a po jedle..spravil som si aj dávku klasického MMS-(3kvapky chloritan sodný a 15kvapiek kyseliny citrónovej) a zalial som približne deci vodou-tým počas dňa kloktám na striedačku s CDS..

teraz čakám na ďalší vývoj situácie, lebo ledva prehltávam od bolesti..

PRÍPADNE OCENÍM NEJAKÉ RADY, že čo z toho všetkého vysadiť a čo nasadiť vo väčšom množstve.

Ďakujem

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

MIRKO píše:Ještě musím doplnit, že mi MMS opravdu ohromně pomohlo /Mudri spíše naopak/, nechápu lidi co MMS ani nevyskoušejí a kritizují.../a raději sedí v čekárně u doktorů a čekají na zázrak...i když sem tam se najde i dobrý Mudr./Přeju všem hezký den.
U mě také původní MMS vyřešilo mnoho zdravotních problémů. Jen jsem cítil, že to nejde brát každý den... už po prvním dni při kobercovém užívání jsem musel dát následující dva dny pauzu, než se tělo vzpamatovalo a byla alespoň trochu chuť na další várku. Opět jsem to přeháněl, poblil jsem se a s®ačku jsem měl včetně herxky dobrý tři dny.
S HCl je to úplně něco jinýho, se stejným zlepšením a bez herxek a dalších zmíněných nepříjemností...

No je pravda, že u lidí například s (jasnou) nadváhou je srajda prakticky pravidlem i při užívání HCl, mají toho "na sobě" moc a musí se to všechno prohnat střevama a je to pak hodně patrný - váha klesne třeba za dva dny klidně i o 6 kg...

MIRKO
Zasloužilý člen

Příspěvek od MIRKO »

Přesně tak, nechat se řídit vlastním tělem a intuicí... :pivko:

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

constantin00 píše: PRÍPADNE OCENÍM NEJAKÉ RADY, že čo z toho všetkého vysadiť a čo nasadiť vo väčšom množstve.
Hm zaujimavé,ale s tym H2O2 si nepokračoval dobre,choď na vlákno s H2O2
a pozri čo tam píše Slávek................Ja som to spravil tak ,že kúpil som Jodis/Jód/,vylial vyčistil a asi 20 krát denne striekal do hrdlaa vdychoval,niečo som po minúte až dvoch vypľul a niečo som prehltol..........heh,ale to bola bomba,asi po 36 hodinaách všetky bolesti hrdla zmizli....neveril som tomu..............ale to je o O2,na nete je toho dosť .V sobotu som takto vyliečil syna za nejakých 24 hodín, bolelo ho hrdlo..............

čo sa týka MMS1,prikláňam sa na stranu Pala,s HCL je to lepšie a chutnejši,lenže asi som spravil chybu používam 3% HCL lekárenskú,vraj treba 5% lekárensku a miešať jedna ku jednej,spotrebujem a dam namiešať 5%.

Vďaka

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

Mám obvoďáka. sice mě když začínal málem připravil o život, protože dal 2 léky které se nesnášely mezi sebou. Odpustil jsem mu, protože to myslel dobře i když mě to stálo téměř život o pár minut. Je na naší straně a sám užívá a doporučuje MMS a podobné věci - nechce léčit, ale uzdravit. Nedám ne něj dopustit. Není sám, v nemocnici mám další lékařku, za kterou musím každý rok docházet, taky ona má zdravotní problémy a požádala o radu, až k ní příjdu, poptám, zda něco pomohlo :)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Začaly s tím nemocniční sestřičky, který chtějí lidem pomáhat, ne na nich vydělávat, stejně z toho nic nemají. Začali se s tím seznamovat tím pádem i doktoři a kdo ví, jak to tam v těch nemocnicích vypadá, asi dost zajímavě - buď vyhazov, nebo mlčení ohledně toho...

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Kde ju mozem zohnat v dobrej cene??

Tvoje otázky sú ťažké................repektíve ich časť

1.užíval som v prvej fáze klasické MMS 1 riedené podľa Humbla 1:5 asi 2 až 3 krát denne,´činky na mňa boli brutálne,samé hnačky aj v noci + bývalo mi dosť špatne cez deň,preto som si kúpil Schiendeleho minerály a užíval som podľa návodu

2.v druhej fáze po spoznaní tohto fóra som miešal chloritan s HCL 1:1,ja som mal lekárenskú HCL 3%,treba však 5%,lebo fakt je že roztok je bledý

3.v tretej fáze som používal MMS2,klasicky podľa návodov,hlavne v lete,pil som veľa vody

4.používam doteraz do kúpeľa chloritan s citrónovku/50:50/ a riedenie na kúpeľ 5 lyžičiek chloritanua a 5 citrónovky,to je super,až mi dvíha pľúca.....................

takže neviem presne čo mi pomohlo.Čo sa mi zlepšilo?

- zmizla mi kožná choroba,vraj psorka,ale to lekári sa sporili medzi sebou čo to je
- prestala ma bolieť prostata
- prestali ma páliť a slziť oči,konečne som začal vidieť lepšie
- a hlavne spím super , super a tá energia,takú som nemal ani v 25 rokoch.................

HCL kúpis v lekárni,ale to je veľmi individuálne,platil som asi 3,5 Eura,niekde to nechcú robiť,niekde áno,ale daj si namiešať radšej 5%,tá je účinejšia.

Boh s Tebou....................

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“