Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Nalezené chyby a jiné nepravosti

Všeobecné informace o nové verzi fóra.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti

Příspěvek od martin11 »

když ji opravíš, tak ti jednu dám :good: m11 :D

p.s.

http://aktualne.centrum.cz/veda/clanek. ... position-4

zabalte si počítač do alobalu :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Karma

Příspěvek od hanka »

OK, díky za odpověď, Rivale ;)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od neoanthropus »

Na margo karmi malá poznámka. Kedže vo vlákne neboli "klikátka" na ňu, pridal som ju dotyčnému cez "klikátko" v jeho profile. N

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

jestli sem nepřestanou spameři sypat pytle hnoje, bude to k nečtení.

hodil by se odkaz " označit všechna témata jako přečtená " ( phpbb to umí ) aby člověk nemusel otevírat každou nabídku práce v kanadě zvlášť ....

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

peroxid píše:Nevím, jestli se to tady probíralo, ale velice mě štve, když si tady z fóra někdo dělá zdroj zpětných odkazů. Neměli by to moderátoři mazat nebo přemýšlet o sytémovém opatření?
Nově jsem rozšířil pravidla fóra o následující větu: Komerční reklama je bez souhlasu "Hlavního administrátora" fóra zakázána a to i v "Podpisu uživatele".

Spam - Jakékoliv příspěvky tohoto typu, prosím ihned po nalezení nahlašte kliknutím na červený ! v dolní části příspěvku. Je to upozornění pro mne i pro moderátory...

Karma - Dnes jsem "bojoval" s karmou. Zajímalo by mne, zda u Vás došlo k nějaké změně k lepšímu...

peroxid
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Příspěvek od peroxid »

Rival píše: Komerční reklama je bez souhlasu "Hlavního administrátora" fóra zakázána a to i v "Podpisu uživatele".
Díky za odpověď, jenom bych se chtěl přimluvit za rozlišování a jistou benevolenci k těm, kdo do fóra pravidelně přispívají. Tam je jistota, že nejsou na fóru kvůli odkazům, ale že odkazy mohou posloužit k informovanosti a nabídce užitečných produktů. Bez linkování (i na komerční stránky) by byl přínos některých témat poloviční. Myslím ale, že je důležité hrát fér a když je někdo v nějakém byznysu osobně angažovaný, o souhlas požádat.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

peroxid píše:.....jenom bych se chtěl přimluvit za rozlišování a jistou benevolenci k těm, kdo do fóra pravidelně přispívají.
Absolutně. Moc si těch komerčních nevšímám, ale definitivně mi tu figuruje Craft.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Žádám o prověření nicku " neoantrophus "
Já vím, že je to práce navíc, ten uživatel má i někteeré dobré poznámky, ale spoustu vláken zasmolil příspěvkama a reakcema na ně, které jen zavazí a snižují informační hodnotu fóra.
Podle mě je to " hunter ", který zde má ban a pokud se neumí chovat slušně, žádám o jeho terminaci.

V.
Naposledy upravil(a) huhu dne stř 01 úno 2012 14:13, celkem upraveno 1 x.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

huhu píše:Žádám o prověření nicku " neoantrophus "
Tímto mi nezbývá než se přidat k Huhu. Jde o stejného kořena.
Slávek.

neoanthropus
Starší člen

Admin jednoduchá otazočka na teba, kam sa nám stratilo vlákno "HCl - pozitíva & negatíva jej peroralneho užívania" ktore bolo pred 10 dňami založene v časti "zdravie" z dôvodou polemiky o objektivnosti a neobjektívnasti zamerne zavádzajucich informáciach prezentovaných na tomto fore "obchodníkmi so zdravým"? Žeby už i tu to bolo len o "straníckej príslušnosti"? Ak ano, tak v tom prípade by bolo už naozaj načase zmeniť túto vetičku Jsme otevřená společnost a všichni jste zde vítáni. v okne pod registraciou pretože je postavená na klamstve. N

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

neoanthropus píše:Admin jednoduchá otazočka na teba, kam sa nám stratilo vlákno "HCl - pozitíva & negatíva jej peroralneho užívania" ktore bolo pred 10 dňami založene v časti "zdravie" z dôvodou polemiky o objektivnosti a neobjektívnasti zamerne zavádzajucich informáciach prezentovaných na tomto fore "obchodníkmi so zdravým"? Žeby už i tu to bolo len o "straníckej príslušnosti"? Ak ano, tak v tom prípade by bolo už naozaj načase zmeniť túto vetičku Jsme otevřená společnost a všichni jste zde vítáni. v okne pod registraciou pretože je postavená na klamstve. N
Vlákna se nikam neztrácejí, pouze dochází k jejich slučování, takže příspěvky z nich lze snadno nalézt pomocí funkce [Hledat].
Osobně předpokládám, že informace ze zmíněného vlákna budou čtené častěji mezi ostatními informacemi o HCl, než by byly vyhledávané ve zvláštním vlákně. Pokud bude někdo trvat na separátním vlákně a zmíní to, budu to respektovat.
Jediné, co se skutečně ztrácí, jsou příspěvky s nulovou informační hodnotou a navíc mimo téma - pokud si je někdo přeje zachovávat, stačí se mi o tom zmínit a budu mu je místo mazání přesouvat do jeho separátního vlákna pouze k tomuto účelu stvořeného.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
neoanthropus
Starší člen

Tu by som si dovolil oponovať. To vlákno nebolo len o pozitívach peroraleho uživania HCl ale aj o rizikách spojených s jeho uživanim a to si konieckoncou i podla vyjadrenia niektorých zúčastnených prispievatelov do fora (i miestných "obchodníkov so zdravím") výžaduje nové solo vlákno. Poota načo sa tu hráš? Vec sa má v reáli tak že tvoja neznalosť danej problematiky je ak sa správne domnievam nie jediným dôvodom k manipulecii s týmto vláknom. N

Vlákno máš zpátky - jak vidíš, milé slovo dokáže zázraky :D

Diskutované vlákno jsem sloučil s vláknem "Připálené Karbanátky" jakožto kompletně zavádějící a spíše spálený, než připálený spam. Konečné zdůvodnění k tématu vlákna a jeho skutečného tématického sloučení je zde.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 861#p96861
Paralelní vlákno "Re: Dohady kolem HCl", založené týmž členem (Neoanthropus), jsem tématicky rozházel do patřičných vláken, jmenovitě "HCl-základní fakta", "Animálnosti" a "MMS1" a ponechal "Volné 6".
Vlákno "Neoš" založené Huhu a odhlasované 9:1 v neprospěch Neoanthropuse a plné animálností z více stran jsem sloučil s vláknem "Animálnosti" a zrušil.

Tento charakter, který se podle stylu a některých odpovědí dá vychytat ve vlákně Animálnosti pod nicky Pepo.bp, Hunter, Roughboy, Waters, Animal, hmm, Neoanthropus a kdo ví, který ještě, nám dává zabrat. Z počátku každého nového nicku a sem tam později se tváří jako legitimní tvořivý člen, nicméně jeho zavádění později je skrzevá fórum velice "plodné".
S pozdravem, Slávek 12.3.2012

neoanthropus
Starší člen

poota píše:Vlákno máš zpátky - jak vidíš, milé slovo dokáže zázraky :D
Jo, takže ak sa pokúsim zabudnúť na to premazavanie príspevkov do toho vlákna z mojej strany môžem k tomu zatial povedať len tolko že nechám ďakovať. A, ideme ďalej. N

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Spíše opak by mě překvapil - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Tak tohle je docela otrava.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 776#p96776
"Tohle je ale něco jiného a teď jsem na to káp.
Pokud někdo, jako teď ty, odešle příspěvek do otevřeného vlákna, zatímco jsem smolil já můj, program mi odeslání vrátí s tím, že mi tuto skutečnost oznámí v čele stránky, kam samozřejmě nečumím, protože mi jde o ten vzkaz. Tam v tom čele mi to tedy laskavě oznámí a zeptá se mne, jestli chci příspěvek stejně poslat tak jak je, ale nedá mi tam nic, čím bych to "executoval" a musí se to znova odeslat pod vzkazem. Pokud to člověk mine, schramstne to černá ďoura."

Teď se mi to zase povedlo a nejsem z toho vůbec nadšený. Nevidím, k čemu je tohle programové cingrlátko vlastně dobré, kromě toho, že nesmírně zvyšuje pravděpodobnost, že někdo přijde a to v mém případě i o docela pracný příspěvek. Pokud mám každou takovou pitomost hlídat, žere mi to čas. Podobně se dívám na všechny otázky, jako například "Jste si jistí, že chcete zvýšit karmu tohoto uživatele?" které z nás jednak dělaj blby, kteří nevědí, co vlastně chtějí provést a jednak zbytečně prodlužují a mohou i zabránit výkonu příkazu a vedou k omylům daleko více, než jim zabraňují.

Srovnal bych to s klikou od záchoda, která než mne pustí dovnitř vznese dotaz, jestli jsem si jistý, že skutečně potřebuju kadit.

Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Nové fórum“