Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od zajva »

U nás v nemocnici se to míchá do vody - chloritan s HCL - úprava vody - schválená a používaná. Co k tomu říci :) Hovádka jsou ti co tomu nevěří, já věřím i kyselině citronové - ta mě dostala ze všeho co mě trápilo a oproti mudrcům - neumírám

zajva
Stálý člen

Příspěvek od zajva »

dnes mi umřel na raka po 3 dnech už druhý kamarád asi ze 250 lidí ve vesnici. Taky jsem nevěděl že to má. Dalším čekatelem je můj švagr (odjinud), konečně se má milovaná sestra probrala a snad pochopila a objednala si přes mě něco, co by mělo pomoci. Když jsem se zmínil, objednal si i další, který prý to taky má - tedy chtěla to jeho manželka. Možná že lidi konečně prozřou - doporučuji MMS a www.edca.cz

vladule
Nový člen

Příspěvek od vladule »

Dobrý den, bylo by možné se s vámi podělit o zkušennosti s vaším užíváním MMS? Pochopila jsem, že máte velice dobré zkušennosti a já již delší dobu sbírám veškeré informace, abych s užíváním začala a vyvarovala se zbytečných chyb....možná, čím více o tom čtu, tím větší zmatek v tom mám...třeba jsem se dočetla, že pití kávy ruší účinky mms, atd....Velice Vám předem děkuji za odpověď.Email : vladule.v@seznam.cz

Neveřejná komunikace je tady zajišťována prostřednictvím Soukomých Zpráv a slouží k tomu tlačítko [SZ] dole pod příspěvkem toho, komu chceš psát. Stejným způsobem lze psát Tobě i bez znalosti Tvého emailu. poo.

zajva
Stálý člen

Příspěvek od zajva »

Pokud mohu, nic se nemá přehánět. Pokud vše dělám jako prevenci, stačí málo a účinek je úžasný. Nyní po celkovém vyčištění používám klasickou několikadenní prevenci s MMS1 a kombinuji vše s nápady zde uváděnými. To je třeba i použití mletého hřebíčku dle Palo, jakož i odčervení - má to neskutečné následky, Koloidními minerály, vitamíny. Nyní jsem měl problém s úmrtím kamarádů - za to se omlouvám, ale stejně to sem patří - lidi mají vědět vše. Když už nás o vše okradou, tak alespoň budeme žít - oproti jim, kdo nás tahají o peníze :(

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

vladule píše: čím více o tom čtu, tím větší zmatek v tom mám...třeba jsem se dočetla, že pití kávy ruší účinky mms,
Z mých zkušeností mohu podotknout, že pokud pití kávy ruší účinek MMS, je to spíše teoretická záležitost, nežli praktická. CDS jsem dokonce pil namíchané přímo v kávě z praktických důvodů a neshledal jsem, že by to nefungovalo. Mám problém s tím, že s čímkoliv začnu, týden až dva to pracuje pro mne a pak se účinky začnou vytrácet. Kafe tvoří při odstátí nepatrné množství H2O2, tedy peroxidu vodíku, což snad může nějak s vyvinutým ClO2 reagovat, ale je ho tak málo, že to procentuelně nestojí za řeč. Co je v něm dál, co by mohlo nějak reagovat nevím, ale zase toho nebude dost na to, aby to vyreagovalo významnou část přimíchaného ClO2. Na straně druhé je fakt, že alespoň CDS, tedy roztok ClO2 ve vodě, není po smíchání s kafem téměř vůbec cítit, člověk to v něm musí nosem vyloženě hledat a chutí nenajde. Kafe to přetluče, alespoň černé a hořké. Za daleko významnější bych považoval užívání na ne zcela prázdný žaludek. Tam toho různého na vyreagování ClO2 bude hromada.

Takže zde přihodím něco, co by snad mohlo vrhnout nějaké světlo na problém s dochvilnou účinností čehokoliv v některých případech, tedy těch, kdy je infekce plísně(í) už velice úspěšně zahnízděná v těle. Zase angličtina, takže asi jen pro některé, ale souhrn je, že ty mrchy se nejen neustále dokáží, a zde mluvíme převážně o Kandidě, nejen metaboliocky přizpůsobovat tomu, čím po nich "střílíme", ale navíc vyhledávat symbiózu s dalšími plísněmi, která jí pomáhá překonat i momentální neschopnost jejího vlastního metabolismu si zajistit potřebné živiny v tom kterém metabolickém stavu. Zde se tedy objevuje nutnost širokého spektra "munice", nejspíše v nějakém střídavém režimu, aby se to vzájemně netlouklo, a zajistit nedostatek jednoduchých cukrů, aby se tý potvoře dostal člověk na kobylku.

Ahoj, Slávek.
Fungus.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Další moje zkušenost s MMS1 a asi nejsem jediná, v době užívání,nepoznávám se ,co se týká chuti na kávu.Asi někam odešla :-)))Jak se říká, tělo si samo řekne ,co je pro něj kdy dobré.Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Slavek Krepelka píše:Zde se tedy objevuje nutnost širokého spektra "munice", nejspíše v nějakém střídavém režimu, aby se to vzájemně netlouklo, a zajistit nedostatek jednoduchých cukrů, aby se tý potvoře dostal člověk na kobylku.
Slávku, asi si udrel klinček po hlavičke. :good:
Tvojim príspevkom si ma primäl k nasledovnej úvahe.
Fero sa pravidelne stravuje v rýchlych občerstveniach a jedáva len mäso, hranolky a pije sýtené sladké nápoje a vôbec sa nestará o svoje zdravie
Jožo je vegán a je len surovú stravu a pije čistú vodu. Pravidelne športuje a myslí aj na doplnkovú výživu.
Obidvaja začnú užívať MMSx.
Ferovi pravdepodobne klesne imunita a skončí s nejakou kvapôčkovou nákazou a Herxheimerovou reakciou (tiež je to môj prípad). Po niekoľkých dňoch zistí, že MMS mu uškodilo a nie pomohlo a bude tvrdiť, že to nefunguje.

Jožo má imunitu oveľa lepšiu a jemu MMS naozaj pomôže a bude fungovať tak, ako píše Humble a MMS bude doporučovať svojmu okoliu ako skvelú vec.

Už to tu písali skúsení, že MMSx nieje liek, ale doplnok a aby boli po užívaní pozitívne výsledky, treba telu najprv pomôcť zvýšiť zdravie a imunitu. Návodov a doporučení ako nato je tu na fóre dosť.
Škoda, že som na to neprišiel skôr, mohol som sa vyhnúť terajším zdravotným problémom.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.To je asi pravda, co píšeš Jao.Akorát že lidé z dobrou imunitou a životosprávou MMS vůbec nebudou potřebovat...?No a těm ostatním nezbývá než to zkusit, pořád je to lepší než bezúpěšně obíhat doktory.Zde se já ze své vlastní zkušenosti kloním na stranu Pala...aktivovat MMS místo kys. citronove HCL...to použít jako záchrannou brzdu...a následně samozřejmě upravit dobrou životosprávou vnitřní prostředí... :bye:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Já mám pocit,že na takové ty akutní věci,dá se říci nárazové to funguje velmi dobře.teprve to sice na sobě asi 17 dní testuji,začínala jsem v těžkém nachlazení, atakoval mě opar, to vše pominulo s lehkostí,asi po 14 dnech jsem si uvědomila ,jak krásně ustoupilo zahlenění a kašel, a to beru 8x1 až 2 kapky denně.Co to ale udělá při dlouhodobém braní na nějakou vážnější chorobu...... závisí na mnoha okolnostech,hlavně ale na zpracování příčin nemoci ,na psychice a hlavně nemít strach z nemoci.Ten je zřejmě ten nejhorší činitel a stůjce třeba dalších metastáz (GNM).
Jim Humble když podal zkušební dávku své partě spolupracovníků,co skolila malárie, byli to jistě jinak zdraví s průměrnou imunitou.I to hraje roli pro rychlé zabrání MMS a jim se to tak stalo.
Jo něco na tom je,
Když ale víme jak funguje MMS,pokud vzal JH skupinu jak říká asi 800 lidí co s MMS léčil, věří,že to každému na něco pomohlo.Každý v sobě máme viry,bakterie či plísně .Dalo by se nad tím dlouho psát....chce to zkusit a řídit se dobrými radami od již zkušených lidí na tomto fóru.Nedělat zbytečně stejné chyby.jít při léčbě bez přešlapů a rychleji.
Mějte se krásně Lenka

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

No myslím jsi, že MMS zcela jistě pomůže téměř každému.Na mé doporučení MMS bere nebo bralo cca 20 lidí...všem do jednoho pomohlo...,ale opakuji všeho moc škodí... :)

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Dohady okolo HCl.

Příspěvek od early123 »

neoanthropus píše:Tým ktorým stačí byť zdravým len dnes, tým doporučujem aby cele toto vlakno hodiť za hlavu. No tým ktorý chcú byť zdravý až do svojho prirodzeneho skonania ...
Čau, vies čo je na tom najhoršie?Ja som bol chorý dlhú dobu,ale nie vážne choroby.dokonca lekari sa nevedeli dohodnúť akú mám chorobu,jedni tvrdili že mám psoriázu a druhí nie,podotýkam ,že mi vyrezali kus kože z nohy a poslali na analýzu .

Výsledok? vraj som čistý.................

Druhý lekár .............vraj tú chorobu mám

Tretí? kortikoidy .................a stale nič mi nepomohlo

Drahé šampóny,drahé masti a stále nič..........vieš si predstaviť koľko prachov som za tie pičoviny vyjebal?

Sorry,ale prepáčte za výrazy,keď som spravil kúru s MMS 1 miešanú s kys.citrónovú,asi po nejakych drastických prejavoch ,približne po mesiaci všetko zmizlo.............dokonale

A vieš čo mi zmizlo?Všetko s čím som žil asi 25 až 30 rokov,všetky tie svinstvá zmizli akoby čarovným prútikom ,toto je reálny prípad.

Vieš ako sa cítim ? Akoby som mal 20 rokov a to mám hodne viac,dokonca sa mi zdá že som sa ocitol v nejakom vyššom leveli?

Smeješ sa ?Toto je reálny príklad pôsobenia MMS1

Nič lepšie ako MMS 1 som nenašiel,všetko ostatné pre mňa je nula bodov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmmmmmmm máš niečo lepšie daj, vyskúšam a potom Ti poviem..........

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

Příspěvek od pergy »

Hezký den všem.
Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti s MMS a hlavně tím dodala sílu všem, kdo bojují proti zákeřným nemocem.
Tak pěkně od začátku…
V září 2011 jsem se dozvěděla šokující zprávu – mám rakovinu :cry: . Nejprve jedna operace, pak druhá. Pak následovalo začátkem listopadu vyšetření PET-CT. Závěry z něho – stále tam něco je, bude nutná další operace…. Jelikož se ale jednalo o velmi náročnou operaci, musela jsem čekat dlouho na termín – ten měl být v lednu. Do té doby pouze čekání, žádná další léčba – chemoterapie nebo ozařování. Ještě že tak! Představa této „léčby“ mne doslova děsila.
Tak jsem si řekla, že přece něco musím udělat, že přeci musí něco existovat…. To už jsem dávno věděla o těchto stránkách a přečetla snad všechny příspěvky ohledně MMS. Měla jsem ale v hlavě pořádný zmatek! A hlavně jsem se taky bála, přece jen - zní to všechno moc chemicky…a to si lít do žaludku... Když jsem to doma probírala s rodinou, tak měli rovněž strach. Nikoho, kdo by to užíval, jsem neznala. Nakonec jsem se přece jen odhodlala a pustila se do toho. To odhodlání a velkou sílu mi dal především Batles! Patří mu za to můj velký dík!!! Řídila jsem se všemi jeho radami. Nebýt jeho, nevím, jak by to všechno dopadlo. Nebylo to mnohdy jednoduché, přišli chvíle, kdy jsem myslela, že další dávku MMS nepozřu, ale přesto jsem vytrvala cca 2měsíce (nebylo to den co den MMS, ale byly tam Céčkové přestávky a nebylo to pouze MMS 1 a 2 ale i hromada dalšího - jako hlídání pH, doplňování minerálů a vitamínů, HCl apod.).
Pak přišel leden 2012 a s ním plánovaná operace. Ta měla trvat dle lékařů min 10 hodin (fakt síla). Na sál jsem šla v 8 ráno, no a ve 4 odpoledne jsem byla již na JIP. Tzn. na operaci jsem byla necelých 8 hodin, což bylo pro mě dobré znamení.
Další dobrá, vlastně úžasná zpráva přišla hned druhý den od lékaře, který mne operoval - jeho slova doslova zněla: "Oni vám od toho CT vyšetření do teď dávali nějakou chemoterapii?" Na moji odpověď "Ne", reagoval slovy, že tak, jak to vypadalo na CT, tak tak to v břiše nevypadalo, ale mnohem lépe!!!!!!!!!! :jump:
Prostě závěr je ten, že to co ukazovalo CTčko z listopadu 2011, tak to v břiše nyní v lednu 2012 vypadalo podstatně lépe!!! Sice tam bylo, ale prý to nebylo tak velkého rozsahu.... Chacháá chemoterapie!! Alternativní léčba zcela jistě zabrala!!! Sice neodstranila zcela všechno, ale kdo ví, kdybych na tu operaci šla déle a měla tím možnost déle užívat MMS….
Navíc mi slibovali 14dní v nemocnici a já šla přesně týden po operaci domů - byla jsem celou dobu bez teplot, bez zánětů, rána se hojí velmi krásně......
Přeji všem hodně ZDRAVÍ!!!
Rozhodně se chystám, jakmile se po operaci trochu zotavím, v další alternativní léčbě pokračovat. Nemám totiž ještě vyhráno, ale vím, kudy vede cesta………..!!! :bye:

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Pergy, gratulace. :eclap: Mám radost s tebou. Drž se a vytrvej.
Já jsem po návratu z nemocnice začala hledat na netu jak dál a všude na mně vykoukl Batlesův příběh. Ten mě držel nad vodou a dodával mně sílu, abych se nezhroutila, ale bojovala. Nikdy mu nepřestanu být vděčná. A doteď, když mě přepadne slabá chvilka, objeví se mně před očima Batles a zabere to.
Naposledy upravil(a) sisa dne sob 11 úno 2012 14:15, celkem upraveno 1 x.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahojky Pergy MOC Ti gratuluji, Tvůj příběh mě velmi potěšil,protože ráda si přečtu ,že MMS funguje i u těch těžkých případů.Jsi skvělá, protože bez Tvé změny a snahy by to zdaleka nemuselo takto zafungovat.Žaludek.......platí(pokud to byl přímo žaludek),že pokud jsou s ním problémy , že člověk nemůže něco strávit ,nemyslím ted jídlo, ale příčiny jsou na jemnohmotnější úrovni....myšlenky, chování druhých lidí v rodině nebo v práci.Zkus najít co Ti před diagnozou vadilo, trápilo, či jinak způsobilo nepohodu.Dej mi vědětm jestli Tě něco napadlo.Mám velkou radost a ač Tě neznám ,jsi skvělá a díky i Batlesovi za rady a podporu :-)Lenka
Naposledy upravil(a) LenkaX dne sob 11 úno 2012 19:01, celkem upraveno 1 x.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ted píši sama za sebe , chtěla bych se zeptat ,jestli nemá někdo takovou zkušenost s okem jako já.MMS beru dnes 23. den, již 8x 2 kapky a dnes mi v levém oku(jsem krátkozraká -3D) začali od rána plavat takové velké černé stočené nitky nebo chuchvalce a dost mi to při dívání vadí.Může to být průběh čištění oční tekutiny a očních kanálků ? má někdo zkušenost se zrakem ? MOC díky předem Lenka

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“