Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nalezené chyby a jiné nepravosti
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Omylem jsem smazal hance příspěvek, na který jsem chtěl odpovědět. Stěžovala si v něm na to, že se z fóra stává nepřehledné smetiště.
hance se hluboce omlouvám - poota
Čím je některé fórum čtenější a navštěvovanější, tím lákavější cíl to je pro šíření dezinformací, reklam a spamu. Automatická ochrana je proti tomu neúčinná a ruční je náročná na čas.
Myslím, že většina zdejších uživatelů dokáže spolehlivě rozlišit, co je co a dokáže se přes podobné lapálie s nadhledem přenést. Asi nám nezbývá nic jiného, než se s touto daní za popularitu nějak smířit - poota
hance se hluboce omlouvám - poota
Čím je některé fórum čtenější a navštěvovanější, tím lákavější cíl to je pro šíření dezinformací, reklam a spamu. Automatická ochrana je proti tomu neúčinná a ruční je náročná na čas.
Myslím, že většina zdejších uživatelů dokáže spolehlivě rozlišit, co je co a dokáže se přes podobné lapálie s nadhledem přenést. Asi nám nezbývá nic jiného, než se s touto daní za popularitu nějak smířit - poota
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
znovu volám po odkazu " označit vše jako přečtené "
jedině tak si můžu vyzobat co mě zajímá a nabídky viagry odpálit jedním klikem
podle mě to co se tu děje není spam, ale útok na DF za účelem znechucení
----------------------------------------
P.S. - NA VŠECHNY PŘÍSPĚVKY ODPOVÍDÁM PŘES TLAČÍTKO " EMAJL" - posílám jejich vlastní nabídku ( ctrl+A ctrl+C ctrl+V )
kdo má čas, pomožte mi, zahltíme tem debilům emajlovou schránku
jedině tak si můžu vyzobat co mě zajímá a nabídky viagry odpálit jedním klikem
podle mě to co se tu děje není spam, ale útok na DF za účelem znechucení
----------------------------------------
P.S. - NA VŠECHNY PŘÍSPĚVKY ODPOVÍDÁM PŘES TLAČÍTKO " EMAJL" - posílám jejich vlastní nabídku ( ctrl+A ctrl+C ctrl+V )
kdo má čas, pomožte mi, zahltíme tem debilům emajlovou schránku
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Toto čo je tu za šaškáreň tento "Tarlirrible & RichardMaretti". To sú tu naozaj tak neschopný správcovia že si nevedia ošetriť tento zbytočný problém pre toto forum? N
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Není vše až tak jednoduché. Jejich velkou výhodou je rychlost spamování fóra, takže pokud je moderátor nebo admin nepodchytí hned v začátku, tak je zaděláno na problém... Nicméně pracuji na systémovém opatření, které Spamerům velmi zkomplikuje život na našem fóru.neoanthropus píše:Toto čo je tu za šaškáreň tento "Tarlirrible & RichardMaretti". To sú tu naozaj tak neschopný správcovia že si nevedia ošetriť tento zbytočný problém pre toto forum? N
rival - živý člověk
-
- Starší člen
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Chybějící příspěvky
Bude-li tu někdo postrádat svůj příspěvek, najde ho v Boxovárně - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Rivale,
Je mi líto, ale nezbývá mi, než tohle tlačit.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 332#p97332
Nedávám sen tyhle věci proto, aby to neandrtálci rozplizli nejapnými poznámkami. Dovolím si tedy přímo požádat, abych mohl z mnou založených vláken, která jsem založil pro faktuální informaci druhých, tyhle zvratky odstraňovat na fleku a bez řečí a pokud by bylo možno, tak mi i umožnit prevenci přístupu jejich chronických vyvrhelů, kteří se už leta neustále na fórum vrací jak bumerang, jenom aby škodili, na tato vlákna, Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání. On takový příspěvek vyžadující hodně pátrání po krajinách internetu vyjde, jako například tenhle, na círka 14-20 hodin práce a pak to takový ničema zamlží za pět minut.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Nedávám sen tyhle věci proto, aby to neandrtálci rozplizli nejapnými poznámkami. Dovolím si tedy přímo požádat, abych mohl z mnou založených vláken, která jsem založil pro faktuální informaci druhých, tyhle zvratky odstraňovat na fleku a bez řečí a pokud by bylo možno, tak mi i umožnit prevenci přístupu jejich chronických vyvrhelů, kteří se už leta neustále na fórum vrací jak bumerang, jenom aby škodili, na tato vlákna, Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání. On takový příspěvek vyžadující hodně pátrání po krajinách internetu vyjde, jako například tenhle, na círka 14-20 hodin práce a pak to takový ničema zamlží za pět minut.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Starší člen
Slávku tento tvoj príspevok je hodný na zápis do mojho archívu, obzvlášť táto veta z neho: Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání.Dovolil som si ju použiť do mojho "podpisu" a to len preto aby som ti ju pri každej tvojej blbosti ktorú tu povieš (a že ich už bolo za tu dobu čo tu "svietiš") pripomenul v každom mojom príspevku. Verím tomu že s tým nebudeš mať ani najmenší problem. NSlavek Krepelka píše:Nazdar Rivale,
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
Rivalovi:
Nebylo by možné tohohle debila trvale zabanovat?
Všem:
Jako alternativu doporučuju - ignorujte ho a na jeho příspěvky nereagujte. Časem se na to vysere a potáhne jinam.
Je to jako hovno: Stačí když projdeš okolo - smrdí to, snažíš se s tím něco udělat - smrdí to ještě víc, rejpneš do toho - budeš smrdět i ty.
Zabývat se blbcem je ztráta času a reagovat na někoho, kdo se chce hádat, jakbysmet.
Takže neztrácejme čas a věnujme se jen tomu, co za to stojí !!!
Zdar a sílu všem
Magneto
Nebylo by možné tohohle debila trvale zabanovat?
Všem:
Jako alternativu doporučuju - ignorujte ho a na jeho příspěvky nereagujte. Časem se na to vysere a potáhne jinam.
Je to jako hovno: Stačí když projdeš okolo - smrdí to, snažíš se s tím něco udělat - smrdí to ještě víc, rejpneš do toho - budeš smrdět i ty.
Zabývat se blbcem je ztráta času a reagovat na někoho, kdo se chce hádat, jakbysmet.
Takže neztrácejme čas a věnujme se jen tomu, co za to stojí !!!
Zdar a sílu všem
Magneto
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
neoanthropus píše:Magneto dobre si prečítaj túto Slávkovu vetu:"Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání."Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
poznámka věcná....všechno co se týká neoše....neandrtálskýho přesunout do rubriky NEOŠ.....no, kdo se tady může pyšnit svým vlastním vláknem? ....tak zdarec neoblumo kč
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
kč pokjal je mi známe tak šašovia patria do cirkusu. Nie len Ja nemám ten pocit že toto forum je "šapitó". N[/quotneoanthropus píše:martin11 píše: kč
VYPADNI ODIALTO ,KURVA A CIM SKOR ,VYPADNI LEBO ..................................
CO SI TO PRISIEL ROZBIT?
KDO SI ?O CO TI IDE?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Pánové, to by snad stačilo. Pokud se někdo chce nadále vyjadřovat na adresu nicku Neoanthropus, dejte to prosím do Boxovárny. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=2220
Odtud to začnu do boxovárny přesouvat, protože už to sem nepatří a není to tomuto tématu dále nijak prospěšné.
Děkuji, Slávek.
Odtud to začnu do boxovárny přesouvat, protože už to sem nepatří a není to tomuto tématu dále nijak prospěšné.
Děkuji, Slávek.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Obrana
Jako další krok obrany fóra proti SPAMU jsem zavedl následující pravidlo. První příspěvek každého nově registrovaného uživatele podléhá schválení. Zobrazí se tedy až po schválení adminem nebo moderátorem. Seznam všech moderátorů najdete na úvodní stránce fóra nebo portálu v Hlavním menu (levý sloupec úplně nahoře) pod nabídkou Moderátoři nebo pod tímto přímým odkazem http://upramene.cz/forum/memberlist.php?mode=leaders Nově také vznikla funkce Globální moderátor. Jsou to moderátoři, kteří mi pomohou s uspořádáním jednotlivých vláken a příspěvků z celého fóra do přehlednější podoby. Mají tedy přístup do všech fór. Dalším z jejich úkolů je hlídat dodržování pravidel fóra, která najdete opět na úvodní stránce v Hlavním menu nabídka Pravidla. Nebo zde v přímém odkazu http://upramene.cz/forum/ucp.php?mode=terms Je třeba si zvyknout, že fórum bude mnohem více moderováno než tomu bylo dříve.
V současné době se zde každý den registruje pět až deset nových uživatelů. Takže je nutné, aby se i fórum dále vyvíjelo a mohlo sloužit svému účelu. Tedy sdružovat lidi, kteří chtějí vzájemně sdílet své zkušenosti, pomáhat si, vyměňovat si nové i starší informace, které neprávem upadly v zapomnění. Ale hlavně rozvíjet to hřejivé "lidské teplo", které z lidí dělá skutečné lidi a které dostává v současné době řádně "na frak"...
V současné době se zde každý den registruje pět až deset nových uživatelů. Takže je nutné, aby se i fórum dále vyvíjelo a mohlo sloužit svému účelu. Tedy sdružovat lidi, kteří chtějí vzájemně sdílet své zkušenosti, pomáhat si, vyměňovat si nové i starší informace, které neprávem upadly v zapomnění. Ale hlavně rozvíjet to hřejivé "lidské teplo", které z lidí dělá skutečné lidi a které dostává v současné době řádně "na frak"...
rival - živý člověk