jardax píše: Jinak mír
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koloidní stříbro
Zdravím, zavažuji koupi ultrazvukového inhalátoru. V součastné době mám kompresorový Omron comp air. Inhaluji Vincentku a koloidní stříbro. Kvůli hlučnosti jej chci vyměnit za ultrazvukový. Zajímalo by mě jestli se dá s Beurer IH50 inhalovat i vincentka. Popřípadě jaký ultrazvukový inhalátor bude pro moje potřeby nejvhodnější. Děkuji.
-
- Stálý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Jsem z toho jelen
Uvítám radu od zkušenějších -
- tak jsem se skoro po roce dokopal k náročné výrobě vlastního zařízení, a po dvou měsících dokonce došel objednaný americko-německo-rumunský PWT-metr Hanna ....
- a tady začal "problém" - po prvních 10 výrobních cyklech jsem zpozoroval, že se mi na elektrodách tvoří téměř černé prstýnky, široké ca. 5 mm a téměř souvislé po obvodu Ag-tyčky... na každé jeden - ALE ! - nikoliv na ponořené části, ale od 1 do 2 cm NAD provozní hladinou !
- přitom - Ag Safina 99,999 ( 6 elektrod, průměr 4 mm ), voda od Kulicha ( 0,2-0,3 uS ), proudová hustota pod 0,150 mA/cm2, start lehce nad 105V, konec ca. po hodině okolo 12V a ca. do 14 ppm ( 12 uS ), laserová stopa jemně růžová, "ostrá", občas jednotlivá třpytka, roztok stabilně čirý ( 14 dní+ ), elektrody po ukončení jinak jen lehce matně šedivé, lehce stíratelné houbičkou..... jo a při výrobě stálé míchání ( elektrody v držáku, otáčí se kádinka - pohon z gramofonu ), tyčky se nad hladinou nesmáčí ( nad 2-3mm )
KDE SE TO TAM TEDY BERE ??????
- tak jsem se skoro po roce dokopal k náročné výrobě vlastního zařízení, a po dvou měsících dokonce došel objednaný americko-německo-rumunský PWT-metr Hanna ....
- a tady začal "problém" - po prvních 10 výrobních cyklech jsem zpozoroval, že se mi na elektrodách tvoří téměř černé prstýnky, široké ca. 5 mm a téměř souvislé po obvodu Ag-tyčky... na každé jeden - ALE ! - nikoliv na ponořené části, ale od 1 do 2 cm NAD provozní hladinou !
- přitom - Ag Safina 99,999 ( 6 elektrod, průměr 4 mm ), voda od Kulicha ( 0,2-0,3 uS ), proudová hustota pod 0,150 mA/cm2, start lehce nad 105V, konec ca. po hodině okolo 12V a ca. do 14 ppm ( 12 uS ), laserová stopa jemně růžová, "ostrá", občas jednotlivá třpytka, roztok stabilně čirý ( 14 dní+ ), elektrody po ukončení jinak jen lehce matně šedivé, lehce stíratelné houbičkou..... jo a při výrobě stálé míchání ( elektrody v držáku, otáčí se kádinka - pohon z gramofonu ), tyčky se nad hladinou nesmáčí ( nad 2-3mm )
KDE SE TO TAM TEDY BERE ??????
jojoba
Ahoj, na zkousku jsem si objednal 500ml koloidniho stribra od jineho vyrobce nez jsem zvykly. Jenze, najednou prisli mrazy a koloid mi prisel zmrzly. Vim ze je to spatne. A ja se ptam. Je to velky problem? Stava se z neho neucinne nic? A hlavne prosim o vysvetleni. Dekuji
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Možno je to tým že nad hladinou sa kvapalina na elektrodach nepremiešava, ale vzlínavosťou sa destilka potiahne ešte nad hladinu. No a potom prúd vedie aj tá časť elektrody ktorá je nad hladinou. Ale sa tak často neoplachuje. Snáď preto
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak by mráz mohl znehodnotit miničástečky stříbra ve vodě...Mrpeper píše:Ahoj, na zkousku jsem si objednal 500ml koloidniho stribra od jineho vyrobce nez jsem zvykly. Jenze, najednou prisli mrazy a koloid mi prisel zmrzly. Vim ze je to spatne. A ja se ptam. Je to velky problem? Stava se z neho neucinne nic? A hlavne prosim o vysvetleni. Dekuji
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Ty toho nevieš ešte velmi vela. Hovorí ti niečo slovne spojenie "krištalické jadro" ? V ňom je "pes zakopany". NPalo píše:Nevím, jak by mráz mohl znehodnotit miničástečky stříbra ve vodě...
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Není to velký problém. Mírně se sníží koncentrace, něco málo se vysráží na stěnách nádoby, něco málo zglomeruje. Ale osobně jsem testoval dvakrát přemrzlé stříbro a žádný rozdíl v účinku jsem nezpozoroval.Mrpeper píše:Ahoj, na zkousku jsem si objednal 500ml koloidniho stribra od jineho vyrobce nez jsem zvykly. Jenze, najednou prisli mrazy a koloid mi prisel zmrzly. Vim ze je to spatne. A ja se ptam. Je to velky problem? Stava se z neho neucinne nic? A hlavne prosim o vysvetleni. Dekuji
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Chlorid stříbrný
Navazuji na svůj příspěvek ve vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 235#p99235
Na straně druhé jsem poslední stříbro uvařil minulý týden. Dlouho jsem ho nebral, ale potřeboval jsem kapky do očí a uvařil jsem ho ve slané vodě z mořské soli. Trochu jsem to se solí přehnal a je dost slaná. Udělal jsem to díky mému poslednímu zjištění, které jsem dal před časem sem, že účinnou látkou je v konečné fázi nejspíše chlorid stříbrný. Nijak jsem se s tím nepatlal, vařil jsem to jako koloidní, tedy dvě stříbrné elektrody ve slaném nálevu bůh ví jakého přesného složení. Sůl je z Itálie.
Nechal jsem to běžet Sotou asi tři hodiny obvyklým způsobem, akorát dvoujnásobný čas a vylezl mi z toho roztok bez jakýchkoliv lupínků pod laserem. Šajn je skrz okurkovou flašku sotva vidět a člověk ho musí vyloženě hledat. V očích, až na ten přebytek soli, což se dá zkousnout, to pracuje stejně dobře jako KS, ne-li lépe. Těžko říct, protože to oboje pracuje velice dobře. Destilka byla zase ze sámošky.
Ahoj, Slávek
Na straně druhé jsem poslední stříbro uvařil minulý týden. Dlouho jsem ho nebral, ale potřeboval jsem kapky do očí a uvařil jsem ho ve slané vodě z mořské soli. Trochu jsem to se solí přehnal a je dost slaná. Udělal jsem to díky mému poslednímu zjištění, které jsem dal před časem sem, že účinnou látkou je v konečné fázi nejspíše chlorid stříbrný. Nijak jsem se s tím nepatlal, vařil jsem to jako koloidní, tedy dvě stříbrné elektrody ve slaném nálevu bůh ví jakého přesného složení. Sůl je z Itálie.
Nechal jsem to běžet Sotou asi tři hodiny obvyklým způsobem, akorát dvoujnásobný čas a vylezl mi z toho roztok bez jakýchkoliv lupínků pod laserem. Šajn je skrz okurkovou flašku sotva vidět a člověk ho musí vyloženě hledat. V očích, až na ten přebytek soli, což se dá zkousnout, to pracuje stejně dobře jako KS, ne-li lépe. Těžko říct, protože to oboje pracuje velice dobře. Destilka byla zase ze sámošky.
Ahoj, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Chlorid stříbrný
Ahoj Slávku,Slavek Krepelka píše:Navazuji na svůj příspěvek ve vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 235#p99235
... potřeboval jsem kapky do očí a uvařil jsem ho ve slané vodě z mořské soli... V očích, až na ten přebytek soli, což se dá zkousnout, to pracuje stejně dobře jako KS, ne-li lépe. Těžko říct, protože to oboje pracuje velice dobře. Destilka byla zase ze sámošky.
prosím Tě, mohl bys mě nasměrovat, kde píšeš o kapkách do očí? Na co jsou kapky z KS dobré, jak pracují?
Někde tady na fóru jsem četla, že se KS do očí nemá, protože zakaluje oči ... tak teď nevím, co si mám myslet
Díky za odpověď, Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Na borelkovém fóru si kape koloidní stříbro do očí několik lidí,dlouhodobě a tvrdí,že jim to zachránilo zrak.Nejprve kápnout asi 2 kapky,za chvíli,až si oko na pálení zvykne, přidat a oko okoupat asi v 5 kapkách.
- hanka
- Zasloužilý člen
Ahoj milnem,
jaké borekové fórum máš na mysli? Nemohla by jsi tady dát odkaz? Zajímalo by mě, v jakých případech (diagnózách) KS pomáhá ...
Díky, Hanka.
jaké borekové fórum máš na mysli? Nemohla by jsi tady dát odkaz? Zajímalo by mě, v jakých případech (diagnózách) KS pomáhá ...
Díky, Hanka.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Hanko. Mě se kalí zrak z reorganizace fóra, takže jestli to taky dělá to stříbro, těžko říct. No Teď vážně. Čas od času se mi stane, že se mi dostane do oka nějaká infekce. Dříve jsem to řešil antibiotickou mastí, ale někdy to, co dostanu přes pult (Polysporin) nebylo dost a musel jsem k dochtorovi pro něco ostřejšího. Poté, co jsem narazil na KS jsem zkusil KS a zapracovalo velice dobře. Je však pravdou, že mě to v očích zaškrábe a to i když už jsou OK. Tahle várka napoprvé poněkud zapálila, ne moc, ale na podruhé už skoro dobrý. Slané je to jak ještě jakž takž poživatelná přesolená polívka. Už to sice zase nepotřebuju, tak to vypiju, ale ještě jsem to teď znova do oka nakáp, abych si ověřil, jak se to bude cítit. Ve skutečnosti už to bylo veskrze příjemné, hádám že jak mořská voda. On je rozdíl to kápnout do podrážděného oka a do vyhojeného. Jinak, že by to kalilo kdy zrak, jsem si nevšimnul, ale taky to do očí nekapu pořád. Jedinné, co bych považoval u kolidního stříbra jako možnost, že to poškozuje rohovku, je mechanický oděr právě těma lupínkama, co v normálním a asi ne moc dobře uvařeném KS jsou.hanka píše: Ahoj Slávku,
prosím Tě, mohl bys mě nasměrovat, kde píšeš o kapkách do očí? Na co jsou kapky z KS dobré, jak pracují?
Někde tady na fóru jsem četla, že se KS do očí nemá, protože zakaluje oči ... tak teď nevím, co si mám myslet
Díky za odpověď, Hanka.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
Díky za vysvětlení, Slávku. Mohla jsem se ale dovtípit, že KS bude logicky na infekci .... To zakalení se možná může dít při dlouhodobém pravidelném kapání ... ale už to vidím, jak si někdo dobrovolně kape KS do očí dlouhodobě kvůli prevenci . Ačkoliv - kdo ví, u Tebe by možná nějaká prevence na oči měla smysl, při tom náporu na zrak tady na fóru ...
Zdravím Tě, Hanka
To milnem:To borelkové fórum jsem našla, dík
Zdravím Tě, Hanka
To milnem:To borelkové fórum jsem našla, dík