Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Gravitačný motor

Příspěvek od A(&F) »

... :D :D :D ... :eclap: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:... :D :D :D ... :eclap: ...
:piss: dobre, byl jsem již off topic, schválne, jak dlouho budete mít v tech pravidlech jenom nadpis

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Akord píše: 2. Už jsem nevedel, co na tohle ríct, delal jsem si prču, ne žebych čekal vysvetlení, byla to pro mne jen fyzikální motanina. Pardon.
:D No pardon. Každému co jeho jest Akorde. Snad ty pantofle na hlavu, v apatice to nemaj. Jsi beznadějný. :zzz:
Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od děda Slavík »

Např. tohle je offtopic, ale nevím, jak to dám "domodra", aby to bylo označené jako offtopic
Hoši, když jste již pomalu zapomněli česky mluvit a psát, a likvidujete češtinu pro mne nepříjemným a neznámým jazykem, tak pište aspoň tak, aby to překladač zvládl. Na příklad MIMO TÉMA = OFF TOPIC (slovo není jeden celek)

Kluci, do toho.
ťuťu
Starší člen
Dal: 3 poděkování

Septik

Příspěvek od ťuťu »

mira65 píše:prosím, víte někdo o tomto:

http://translate.google.com/translate?s ... wer.com%2F

omlouvám se za zařazení, případně to přesuňte, díky
Ano, o tomto vím.

Je to velká síla; větší, než koňská.

ťuťu
Starší člen

Re: generátor pro dům /cokoliv/

Příspěvek od ťuťu »

Ano, vím o tomto. Hotový zázrak! :D

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

ťuťu píše:Ano, vím o tomto. Hotový zázrak! :D
nebýt ťuťu, umřeme uplně blbí. ještě že se vždycky zjeví a všechno vysvětlí.

-------------------------------------

k věci . provozovatel toho webu má 83 dalších stránek s podobnou nabídkou ( najdi si to sám na whois )
ke spoustě z tech stránek je v zahraničních diskuzích popsáno, že přišel návod jak ušetřit energie ( třeba zavíráním oken ) a mlhavá zmínka o tom, že je možné sestrojit stroj. to vše na CD za 50 - 99 USD. takže si to přeber. každopádně počet domén roste s tím, jak rychle lidi zveřejňují co jim přišlo.
tož to zkus a poděl se o zážitek :)

buky
Zasloužilý člen
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od buky »

ťuťu píše:

Mne se zas líbí popis zaŕízení: Bez elektrické energie vyrobené motorem nahrazuje zpět do motoru a znovu motorem.

To bude zas něco pro Akorda :D

ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

huhu píše:
ťuťu píše:Ano, vím o tomto. Hotový zázrak! :D
nebýt ťuťu, umřeme uplně blbí. ještě že se vždycky zjeví a všechno vysvětlí.

-------------------------------------

k věci . provozovatel toho webu má 83 dalších stránek s podobnou nabídkou ( najdi si to sám na whois )
ke spoustě z tech stránek je v zahraničních diskuzích popsáno, že přišel návod jak ušetřit energie ( třeba zavíráním oken ) a mlhavá zmínka o tom, že je možné sestrojit stroj. to vše na CD za 50 - 99 USD. takže si to přeber. každopádně počet domén roste s tím, jak rychle lidi zveřejňují co jim přišlo.
tož to zkus a poděl se o zážitek :)
Kdo si CD za 50 - 99 $ koupí, je s vysokou pravděpodobností hlupák, podobně jako ten, kdo skočí na výhodné nabídky podomních kšeftařů s hypervýhodným zbožím.

Ano, počet domén s bláboly roste - právě tak, jak se internet stává dostupný širším vrstvám obyvatel.
Před 15 lety by na diskusích autory různých kouzelných energetických přístrojů diskutující smetli. Dnes je situace jiná, spoustu méně inteligentních jedinců si tvoří stránky a přeposílá si navzájem bláboly o zázracích, na fórech uboze argumentují existencí toho či toho nesmyslu a jako důkaz vždy uvedou nějaký fake.

...

ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

buky píše:
ťuťu píše:

Mne se zas líbí popis zaŕízení: Bez elektrické energie vyrobené motorem nahrazuje zpět do motoru a znovu motorem.

To bude zas něco pro Akorda :D
No, to je hlavně něco pro pomatence, co pořád hledají nějaký zázraky. Ale že jich tu vidím, samej vynálezce kouzelnýho přístroje, strkač drátů do sání v autě, kapač chloridů do huby a vyznavač nadpřirozených sil.... :P

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

ťuťu píše: Ano, počet domén s bláboly roste - právě tak, jak se internet stává dostupný širším vrstvám obyvatel.
Před 15 lety by na diskusích autory různých kouzelných energetických přístrojů diskutující smetli. Dnes je situace jiná, spoustu méně inteligentních jedinců si tvoří stránky a přeposílá si navzájem bláboly o zázracích, na fórech uboze argumentují existencí toho či toho nesmyslu a jako důkaz vždy uvedou nějaký fake.
...
Ano, stejně tak, jako se kdejaké pako schované za domělou anonymitou předvádí jako exhibicionista v parku ( namátkou třeba ťuťu, neoanthropus ... ) :D

ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

huhu píše:
Ano, stejně tak, jako se kdejaké pako schované za domělou anonymitou předvádí jako exhibicionista v parku ( namátkou třeba ťuťu, neoanthropus ... ) :D
Jasně.
V mém případě a na tomto potlachu však nikoli domnělou. Zkus něco najít, máš-li pochyb.

Mimochodem, u tebe jsou patrné náznaky nějakého duševního narušení - člověk s určitými technickými kvalifikacemi a přitom vcelku silné sklony nechat se vláčet ulítlými esoteriky a psychopaty. Prohlásit něco o tom, že "chiq" je osobnost je dost mna pováženou - ten člověk se pokouší ohánět tituly a přitom nejspíš nemá ani střední vzdělání, ani přirozenou inteligenci kolem průměru. Kdybys sis nechtěl vzpomenout, můžeš se ho zeptat na kouzelnou převodovku, co umí zvýšit výkon.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

ťuťu píše:
huhu píše:
Jasně.
V mém případě a na tomto potlachu však nikoli domnělou. Zkus něco najít, máš-li pochyb.

Mimochodem, u tebe jsou patrné náznaky nějakého duševního narušení - člověk s určitými technickými kvalifikacemi a přitom vcelku silné sklony nechat se vláčet ulítlými esoteriky a psychopaty. Prohlásit něco o tom, že "chiq" je osobnost je dost mna pováženou - ten člověk se pokouší ohánět tituly a přitom nejspíš nemá ani střední vzdělání, ani přirozenou inteligenci kolem průměru. Kdybys sis nechtěl vzpomenout, můžeš se ho zeptat na kouzelnou převodovku, co umí zvýšit výkon.

haraburdy, každý je osobnost :) že jsi nepochopil, co jsem chtěl říct, je tvůj nedostatek.

jinak ano - mám nějakou psychickou poruchu a nechovám se vypočitatelně a očekávaně. Nehodlám to léčit.

No a k tomu snorení po netu - nestojí mi to za námahu. Nejsem jako ty, abych si dal práci s hledáním jmen a kostlivců ve skříni. Ale ani nemám potřebu se skrývat a cokoli píšu můžu každému říct do očí :) Ale pro tvou informaci, už dva účastníci tohoto DF mi při osobním setkání řekli, kdo a odkud jsi. Takže bohužel ...

Tvá snaha osvítit zaslepence je marná. Kdo má rozum, přebere si tu hromádku ( ostatně celý internet je 96% balast ) , kdo nemá vlastní rozum, tomu není pomoci a tvé výkřiky je neosvítí.
Zima je tuhá, lidi se musí bavit. Stavim ledovou sochu a když se přijdu ohřát, počtu si i tady. Už jsem tu našel pár inspirací :)

ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

huhu píše:.... Ale pro tvou informaci, už dva účastníci tohoto DF mi při osobním setkání řekli, kdo a odkud jsi. Takže bohužel ......
Ne, neřekli, Tajble!
Vím to na 100 %.

A na 99% tuším, kteří dva se ti chvástali, že moji identitu znají.
Jen dodám, že jeden z nich zde na fóru používá s přibližně stejnou intenzitou dva nickname, krom dalších.

Seš moc důvěřivej.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

ťuťu píše:
Seš moc důvěřivej.
to je pravda. a taky fantasta a snílek :)

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“